2010 Nisan Anneleri

kıyamam ya..gözlerım yaşardı..gerçekten öle ama analık başka bişey..varsa yoksa çocukların için uğrasıyosun..bize bile şimdiden olmadımı kıslar.mesela sımdı ben kendımıe hıc bısey almak ıstemıyorum hep ona...eşimde delisin sen diyo.ama böle bişey ıste..

ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar dememıslermı.

doğru canım valla çok doğru söylüyorsun canımcıma.s

günaydınn şekerlerr a.s. nasılsınız ?
tatile üç gün kaldı çok mutluyum bugünn :)) bende bayramda istanbulda olmayacağım adana , mersin arası gezeceğiz inşallah :) oğluma mersinde hamile kalmıştım tatil yaparken ..istanbula dönüşte öğrenmiştimm hamile oldugumu .. orda test yapmıştım çıkmamıştı günüm geçmesine rağmen.. istanbula geldiğim gün tekrar yaptım göstermişti yavrum kendini :)) şimdi onunla ilk gezmemiz:)) güzel olur inşallah opuyorumnanaktan

Ay ay ben düşündükçe ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Evlenirkende çalışmaktan yemek takımı, ceyiz bile sececek vaktim yoktu hepsine o koştu. Canım birde o dönem hastaydı. Şimdide bebişime koşturuyor.
Bizlerde ins annelerimiz gibi iyi anneler oluruz. :Saruboceq:

hoşgeldin canım ne güzel eee artık anarsınız o günleri:kedi: canım iyi gelecek tatil valla bitanem :dance:

merhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...

Canım geçmiş olsun aman dikkatli ol. Zaten dikkatlisindir ama patronlarında acaba kendi eşleri hamileyken neler yaşamışlar. Hiç mi düşünemiyorlar. klava:

ymerciğim çok geçmiş olsun canım yaa öyle bişey yoktu ağır bişeylermi kaldırdın bitanem kendini fazla yorma bitanem benim yaa çok çok geçmiş olsun

erkflz sağol cnm valla hayatım şu 2-3 ay idare etsem zaten dönmiycem doğumdan sonrada malum maddi sıkıntılar ondan sonrada canları cehenneme hepsinin

canım allah korusun çok dikkat et ayakta fazla kalmamalısın iğne falan verdımı doktorun.sölesen patronlara izah etsen anlayıslı davranmazlarmı canım ya

erkflz sağol cnm valla hayatım şu 2-3 ay idare etsem zaten dönmiycem doğumdan sonrada malum maddi sıkıntılar ondan sonrada canları cehenneme hepsinin

canım benım basıma geldıgı için senı cok ıyı anlıyorum.ağır bi iş falanmı yapmıstın tatlım yada düştün falanmı..söle şu patronlara idare edemezlemı sankı.

sağol zeyracım ağır bişeyde kaldırmadım ama bu ara moral bozukluğu çok aşırıydı sıkıntı stres çok yaptım herhalde ondan diyorum yoksa çok dikkatliyim

sağol zeyracım ağır bişeyde kaldırmadım ama bu ara moral bozukluğu çok aşırıydı sıkıntı stres çok yaptım herhalde ondan diyorum yoksa çok dikkatliyim

stres moral bozuklugu onlarda düşman bize....allahın izniyle bişey olmaz merak etme sakın rahat olmaya calıs tamammı canım kendınıde öle cok yorma..izin alamıyosanda oturdugun yerde ayaklarını uzatma ımkanın varsa ıyı olur..aksam eve gıdıncede ayaklarını yukarı bıyere daya yada yastıklarını üstüste koyup ayaklarını üzerine koy canım.15-20 dak.

canımcım benim hiç birşeye üzülmeye değmez helede hamişken boşver canımcım kim seni üzerse elini salla geç canım valla en önemli olan bebişimiz:1hug:

birperi sağol canım tavsiyelerin için yapmaya çalışıcam bu arada benimde eşimin ailesine gitme isteği hiç yoktu dr kesinlikle yasak dedi bu olaydan sonra

Son düzenleme:
birperi sağol canım tavsiyelerin için yapmaya çalışıcam bu arada benimde eşimin ailesine gitme isteği hiç yoktu çünkü sevmiyorum onları dr kesinlikle yasak dedi bu olaydan sonra

tabı tabı kesınlıkle canım..bende aradım doktorumu az önce 8 saatlık yolu uzun buldu.ve gitmemelisin bana kalsa gitmem dedı ve bu yettı.

ay canım ya bu patronlar nie böle ya,nie izin vermiyolar.canım sen içini ferah tut,çok yorma kendini.Allahım korusun meleklerimizi,dualarım seninle...

Günaydın canım.Canını sıkma lütfen.Güzel haberlerle geleceksin canımmmopuyorumnanaktan

günaydınnn kızlar biz geldik oğlumla nasılsınız bakalım yarın kontrolümüz var inş
iyi sonuçlar alırız....
Nazcım oğluşunla bayramlaşacaksın ne güzel.Büyüdüğünü göreceksin.Özellikle 20. haftadan sonra hızlanıyor büyümeleri.

Zeynocuğum çok hoş geliyor Dila ismi kulağa.Eşinle hemfikir olduğunuza göre hayırlı olsun kızının adı.
Günaydın tarhancığım.Aman aman dikkat et kendine canım.STRES ÇOK KÖTÜ ŞEYLERE YOL AÇABİLİYOR.lÜTFEN KENDİNİ VE BEBİŞİNİ ÜZME.kaydirigubbakcemile5

BİRPERİCİMM 8 SAAT YOL ÇOK FAZLA CANIM.Gerekiyorsa eşin gitsin gelsin.Senin sağlığından daha mı önemli gitmeniz sanki.

yosuncuğum sende hoşgeldin bitanem nasılsın bakalım canımcım benim
Hoşbuldum balım.Sen nasılsın?
YMER GEÇMİŞ OLSUN CANIM.kANAMADA MUTLAKA İSTİRAHAT ŞART.SEN DOKTORUNA RAPOR YAZDIR CANIM,EN GÜZELİ.ANCAK BU ŞEKİLDE DİNLENİRSİN.
GÜNAYDIN İLKE-NUR.nE GÜZEL GEZECEKSİN.SEFAN OLSUN AMA YİNEDE DİKKAT ET KENDİNE CANIM.

hoşgeldin yosuncuğum nasılsın*biz iyiyiz oğluşla
HOŞBULDUM CANIM SEN NASILSIN?Göktuğumuzda iyiymiş sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…