Kızlar, geçen gün annem beni çok duygulandırdı. Bitanem benim ya, çıkmış bebişin neredeyse her ihtiyaçını almış. Canım maddi olarakta çok iyi değil ama almış bütün ihtiyaçlarımızı. Öyle garip oldumki, anne olmak sanırım böyle birşey, güzelim benim varsa yoksa bizim için uğraşıyor.
Annemin hakkını nasıl ödeyeceğim inanın bilemiyorum.
kıyamam ya..gözlerım yaşardı..gerçekten öle ama analık başka bişey..varsa yoksa çocukların için uğrasıyosun..bize bile şimdiden olmadımı kıslar.mesela sımdı ben kendımıe hıc bısey almak ıstemıyorum hep ona...eşimde delisin sen diyo.ama böle bişey ıste..
ağlarsa anam ağlar gerısı yalan ağlar dememıslermı.
günaydınn şekerlerr a.s. nasılsınız ?
tatile üç gün kaldı çok mutluyum bugünn :)) bende bayramda istanbulda olmayacağım adana , mersin arası gezeceğiz inşallah :) oğluma mersinde hamile kalmıştım tatil yaparken ..istanbula dönüşte öğrenmiştimm hamile oldugumu .. orda test yapmıştım çıkmamıştı günüm geçmesine rağmen.. istanbula geldiğim gün tekrar yaptım göstermişti yavrum kendini :)) şimdi onunla ilk gezmemiz:))güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
Günaydın güzel nisan anneleri.a.s.Nasılsınız?
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
erkflz sağol cnm valla hayatım şu 2-3 ay idare etsem zaten dönmiycem doğumdan sonrada malum maddi sıkıntılar ondan sonrada canları cehenneme hepsinin
sağol zeyracım ağır bişeyde kaldırmadım ama bu ara moral bozukluğu çok aşırıydı sıkıntı stres çok yaptım herhalde ondan diyorum yoksa çok dikkatliyim
sağol zeyracım ağır bişeyde kaldırmadım ama bu ara moral bozukluğu çok aşırıydı sıkıntı stres çok yaptım herhalde ondan diyorum yoksa çok dikkatliyim
birperi sağol canım tavsiyelerin için yapmaya çalışıcam bu arada benimde eşimin ailesine gitme isteği hiç yoktu çünkü sevmiyorum onları dr kesinlikle yasak dedi bu olaydan sonra
Günaydın canım.Canını sıkma lütfen.Güzel haberlerle geleceksin canımmmopuyorumnanaktangünaydın kızlar. nasılsınız? benim moralim çok bozuk. cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. bizi başka bir prof a yönlendirdi. bakalım bugün gidicez. o da çok doluymuş. ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.
Nazcım oğluşunla bayramlaşacaksın ne güzel.Büyüdüğünü göreceksin.Özellikle 20. haftadan sonra hızlanıyor büyümeleri.günaydınnn kızlar biz geldik oğlumla nasılsınız bakalım yarın kontrolümüz var inş
iyi sonuçlar alırız....
Zeynocuğum çok hoş geliyor Dila ismi kulağa.Eşinle hemfikir olduğunuza göre hayırlı olsun kızının adı.kızlar ya..
bu arada alakasız olacak ama fikirlerinizi alayım istedim.
biz eşimle isim konusunda sonunnnnnda uzlaştık gibi..
DİLA olsun diyoruz. nasıl sizce??
gönülden seven demekmiş.
bir de gürcü dilinde, sabah güneşi anlamına geliyormuş..
Günaydın tarhancığım.Aman aman dikkat et kendine canım.STRES ÇOK KÖTÜ ŞEYLERE YOL AÇABİLİYOR.lÜTFEN KENDİNİ VE BEBİŞİNİ ÜZME.kaydirigubbakcemile5günaydın arkadaşlar nasılsınızopuyorumnanaktan ben biraz kötü bir gece geçirdim. nerdeyse sinir krizi geçiriyordum dün gece. en çok eşimi ve bebişimi üzdüğüm için çok üzüldüm ama dayanamadım artık neyse geçti artık. zor zamanlar zor koşullar da bir gün biter:1no2:
BİRPERİCİMM 8 SAAT YOL ÇOK FAZLA CANIM.Gerekiyorsa eşin gitsin gelsin.Senin sağlığından daha mı önemli gitmeniz sanki.kıslar yaaa bi,zdede bayram krizi basladı. eşim tuttudu aydına gıdılecek dıye ben gitmek ıstemıyorum.annemlerle kalmak ıstıyorum bu bayram.sonra uzun yok.o mecbur gıtmek zorunda kurban olayı için.offf napıcam ya .biyandan tedirgin oluyorum yol iyi gelmezse dıye. napayım ya..?(
Hoşbuldum balım.Sen nasılsın?yosuncuğum sende hoşgeldin bitanem nasılsın bakalım canımcım benim
YMER GEÇMİŞ OLSUN CANIM.kANAMADA MUTLAKA İSTİRAHAT ŞART.SEN DOKTORUNA RAPOR YAZDIR CANIM,EN GÜZELİ.ANCAK BU ŞEKİLDE DİNLENİRSİN.merhaba kızlar herkese iyi haftalar
GÜNAYDIN İLKE-NUR.nE GÜZEL GEZECEKSİN.SEFAN OLSUN AMA YİNEDE DİKKAT ET KENDİNE CANIM.günaydınn şekerlerr a.s. nasılsınız ?
tatile üç gün kaldı çok mutluyum bugünn :)) bende bayramda istanbulda olmayacağım adana , mersin arası gezeceğiz inşallah :) oğluma mersinde hamile kalmıştım tatil yaparken ..istanbula dönüşte öğrenmiştimm hamile oldugumu .. orda test yapmıştım çıkmamıştı günüm geçmesine rağmen.. istanbula geldiğim gün tekrar yaptım göstermişti yavrum kendini :)) şimdi onunla ilk gezmemiz:))güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
HOŞBULDUM CANIM SEN NASILSIN?Göktuğumuzda iyiymiş sevindim.hoşgeldin yosuncuğum nasılsın*biz iyiyiz oğluşla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?