inş canım sağolun aslında bu ay gitmem için bir sebep yok ama ben merak ediyorumnazcım inşlh güzel sonuçlarla gelirsin canım...
birperi hoşgelidn canım günaydın....
evet benim oğlum topikin abisi gerçi bizden büyükler var jnaz benden önde sanırsama.sgünaydın nazcım..
oo 21 haftalık olmuşunuz siz yahu.. topic abisi olmuş seninki :)
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah.. oğlunu hepten büyümüş göreceksin sen şimdi ne güzel.
miniğinle bayramlaşır gelirsin artık :)
aynı sorun bizde de var canım bayramdan sonra samsunda düğün var amcasının oğlununkıslar yaaa bi,zdede bayram krizi basladı. eşim tuttudu aydına gıdılecek dıye ben gitmek ıstemıyorum.annemlerle kalmak ıstıyorum bu bayram.sonra uzun yok.o mecbur gıtmek zorunda kurban olayı için.offf napıcam ya .biyandan tedirgin oluyorum yol iyi gelmezse dıye. napayım ya..?(
evet benımde bi entrıka cevırmem lazım :)))
Canım Allah korusun:Saruboceq: bebeğini kaybetmek var işin ucunda.Ciddiye alıp detaylı konuş patronlarınla lütfen.Olmazsada işyerindede de olsa dinlenmeye çalış canım.opuyorumnanaktansağol yosuncum rapor yazdırsamda bi anlam ifade etmiyor onlar için yani eğer izin vereceklerse rapora bile gerek yok ama vermiyceklerse raporda alsan boş ben de su dönem hiç işten olmak istemiyorum çünkü maddi sıkıntımız biraz fazla bu dönemde allahtan iş yorucu değil
sağol yosuncum rapor yazdırsamda bi anlam ifade etmiyor onlar için yani eğer izin vereceklerse rapora bile gerek yok ama vermiyceklerse raporda alsan boş ben de su dönem hiç işten olmak istemiyorum çünkü maddi sıkıntımız biraz fazla bu dönemde allahtan iş yorucu değil
Canım Allah korusun:Saruboceq: bebeğini kaybetmek var işin ucunda.Ciddiye alıp detaylı konuş patronlarınla lütfen.Olmazsada işyerindede de olsa dinlenmeye çalış canım.opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım ne güzel eee artık anarsınız o günleri:kedi: canım iyi gelecek tatil valla bitanem :dance:
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
bunların farkındayım ordan ciddiye almıyor gibimi görünüyorum düşüncelerin için teşekkür ederim tabiki dikkatli olmam gerektiğini bunun ciddiye alınması gerektiğini biliyorum az öncede dediğim gibi işim ağır bir iş olmadığı için ve yorucu bir yanı olmadığı için biraz daha rahatım
Kızlar, herkese iyi günler,
Bizim çalışmamız lazım, bebişim aklımı başımdan aldı. Tek düşüncem o oldu ama yapmam gereken o kadar çok iş biriktiki. senağlama
Herşeyi unutur oldum hatta. Sizlerdede var mı bu durum. Biri birşey soruyor, yardım istiyor ve 5 dakika sonra sanki hafızam siliniyor ve unutuyorum. :bbo:
Of of aklım sadece oğluşumda, bu işler, tez ve ben ne yapacağım bilmiyorum.
kıslarr eşimle konustum tekrar..ben korkuyorum arastırdım dedım düşük tehlıkesı yasayanlara uzun yol yasakmıs dedım. eşimde düşündü düşündü aradı tamam dedı.bişey olsa naptık derız dedı..ben gider vazifemi yapar gelırım dedı.aşkım benım yaa çok sevıyorum ben kocamı..
Senin adına çok sevindim canım.opuyorumnanaktan
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
erkflz sağol cnm valla hayatım şu 2-3 ay idare etsem zaten dönmiycem doğumdan sonrada malum maddi sıkıntılar ondan sonrada canları cehenneme hepsinin
sağol naz cım özel sektörde çalışınca malesef böyle devlet kurumunda çalışınca böle olmazdı belki
Birpericim, çok sevindim. Uzun yol çok zor olurdu. Eşlerimizde anlıyor canım neler yaşadığımızı çok sükür.
Yosuncum sorma, inan çok zor oluyor, bu unutkanlık. Yıllarca çalışkan olarak tanındım ama bu yıl tembel olarak lisetlerde yerimi aldım sanırım. :çok üzgünüm:
Bu durumla baş edebilirsen aman banada yöntemini söyle. Yoksa yılların emekleri boşa gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?