2010 Nisan Anneleri

nazcım inşlh güzel sonuçlarla gelirsin canım...
birperi hoşgelidn canım günaydın....
inş canım sağolun aslında bu ay gitmem için bir sebep yok ama ben merak ediyorum
çok şükür sorunsuz bir ay geçirdik sadece miğde sorunum var onu sölicem çok yanıyormafoldumben
evet benim oğlum topikin abisi gerçi bizden büyükler var jnaz benden önde sanırsama.s
zaten ben büyüdüm diyor bi hareketler cakıyor bana aklınız durur sırtım yer görmesin
hemen başlıyor kıpırdanmaya babayla oynaşıyorlar kıskanıyorum vallakaydirigubbakcemile3
aynı sorun bizde de var canım bayramdan sonra samsunda düğün var amcasının oğlunun
illa gidelim diyor bide arabayla uçak korkum var benim arabamız ticari araç bi koltuğu var
kayınpeder kayınvalde var gerçi ben o koltukda otururum öle anlayışsız değiller ama
12 saat hiç gözüm kesmiyor:gitme:
evet benımde bi entrıka cevırmem lazım :)))

ben sanırım gitmiyorum dersem ısrar etmez artık eşim çünkü isteksiz olunca
burnundan gelecek biliyo oda:kedi::kedi:

sağol yosuncum rapor yazdırsamda bi anlam ifade etmiyor onlar için yani eğer izin vereceklerse rapora bile gerek yok ama vermiyceklerse raporda alsan boş ben de su dönem hiç işten olmak istemiyorum çünkü maddi sıkıntımız biraz fazla bu dönemde allahtan iş yorucu değil

Canım Allah korusun:Saruboceq: bebeğini kaybetmek var işin ucunda.Ciddiye alıp detaylı konuş patronlarınla lütfen.Olmazsada işyerindede de olsa dinlenmeye çalış canım.opuyorumnanaktan

canım sıkma kendini fazla ilk zamanlar bende de vardı kanama işe gittim geldim
valla bana yat evde gelme demediler mafoldumbeninş düzelir sen orda dinlenmeye çalış
allah yardımcın olsun:Saruboceq:

yosuncum çok özledim oğlumu zaten 1 ay oldu
görmeyeli :gitme:
birdahi aya renkli ultrason var o daha heyecanlı çok sabırsızım:kedi:

Canım Allah korusun:Saruboceq: bebeğini kaybetmek var işin ucunda.Ciddiye alıp detaylı konuş patronlarınla lütfen.Olmazsada işyerindede de olsa dinlenmeye çalış canım.opuyorumnanaktan

bunların farkındayım ordan ciddiye almıyor gibimi görünüyorum düşüncelerin için teşekkür ederim tabiki dikkatli olmam gerektiğini bunun ciddiye alınması gerektiğini biliyorum az öncede dediğim gibi işim ağır bir iş olmadığı için ve yorucu bir yanı olmadığı için biraz daha rahatım

hoşgeldin canım ne güzel eee artık anarsınız o günleri:kedi: canım iyi gelecek tatil valla bitanem :dance:

Sağol tatlım.. gerçekten çok iyi gelecek..

bitanem çok geçmiş olsun ya.. dikkat et lütfen.. nasıl adamlarmış onlar doktorun söylediğini söyledin mi ? keşke yatsan biraz

sağol naz cım özel sektörde çalışınca malesef böyle devlet kurumunda çalışınca böle olmazdı belki

Kızlar, herkese iyi günler,
Bizim çalışmamız lazım, bebişim aklımı başımdan aldı. Tek düşüncem o oldu ama yapmam gereken o kadar çok iş biriktiki. senağlama
Herşeyi unutur oldum hatta. Sizlerdede var mı bu durum. Biri birşey soruyor, yardım istiyor ve 5 dakika sonra sanki hafızam siliniyor ve unutuyorum. :bbo:
Of of aklım sadece oğluşumda, bu işler, tez ve ben ne yapacağım bilmiyorum.

olurmu canım estf.Söz konusu bebişler olunca ben fazla hassaslaşıyorum sanırım.

Kızlar, herkese iyi günler,
Bizim çalışmamız lazım, bebişim aklımı başımdan aldı. Tek düşüncem o oldu ama yapmam gereken o kadar çok iş biriktiki. senağlama
Herşeyi unutur oldum hatta. Sizlerdede var mı bu durum. Biri birşey soruyor, yardım istiyor ve 5 dakika sonra sanki hafızam siliniyor ve unutuyorum. :bbo:
Of of aklım sadece oğluşumda, bu işler, tez ve ben ne yapacağım bilmiyorum.

İyi günler canım.BENDE AYNI SENİN GİBİ UNUTUYORUM HERŞEYİ.GELİP GEÇİCİDİR SANIRIM.hASTAYA DÖNÜYORUM NE DEMİŞTİN DİYE TEKRAR SORUYORUM.Bir düşünsene hasta içinden ne diyordur bana.Aklı bir karış havada diyordur heralde.

:kedi:

kıslarr eşimle konustum tekrar..ben korkuyorum arastırdım dedım düşük tehlıkesı yasayanlara uzun yol yasakmıs dedım. eşimde düşündü düşündü aradı tamam dedı.bişey olsa naptık derız dedı..ben gider vazifemi yapar gelırım dedı.aşkım benım yaa çok sevıyorum ben kocamı..

Senin adına çok sevindim canım.opuyorumnanaktan

Senin adına çok sevindim canım.opuyorumnanaktan

sagol canım benım..tedbiri elden bırakmamakta yarar var demı..tabı olacagı varsa önune gecemezsın bazı seylerın ama...ne bıleyım ya işte sabahtan da konustuk arkadaslarla bu analık var ya bu analık ya bısey olursa korkusu..herseyı düşündürüyo ınsana..allahım hepımızı bebeklerımızı korusun bızlere bagıslasın rabbım..aminnnn

Birpericim, çok sevindim. Uzun yol çok zor olurdu. Eşlerimizde anlıyor canım neler yaşadığımızı çok sükür.

Yosuncum sorma, inan çok zor oluyor, bu unutkanlık. Yıllarca çalışkan olarak tanındım ama bu yıl tembel olarak lisetlerde yerimi aldım sanırım. :çok üzgünüm:
Bu durumla baş edebilirsen aman banada yöntemini söyle. Yoksa yılların emekleri boşa gidecek.

erkflz sağol cnm valla hayatım şu 2-3 ay idare etsem zaten dönmiycem doğumdan sonrada malum maddi sıkıntılar ondan sonrada canları cehenneme hepsinin

sağol naz cım özel sektörde çalışınca malesef böyle devlet kurumunda çalışınca böle olmazdı belki

ymer cim tatlım çok geçmiş olsun. içimden patronlarına okkalı küfürler ediyorum haberin olsun. ben de özel sektörde çalışıyorum. ve aynı problemleri yaşıyorum. patronum son günlerde (kendisi bir de 2 çocuk annesi bir kadın güyaa) resmen yavaşlığımdan dolayı bana baskı yapıyor. 5. ay bitti ağırlaşmam yavaş hareket etmem gayet doğal. normalde arkama bile bakmadan işi bırakırdım ama aynı ekonomik sebepler bir yandan, şurda 2-3 ay daha ssk yatması lazımki doğum paramızı alabilelim o bir yandan sabrediyom. umarım bebişine hiçbirşey olmaz bayramda bol bol dinlenirsin. :Saruboceq:

ilkenur -tarhancım sağolun ii dilekleriniz için aynı durumdayız tarhancım maalesef allah sabır ve sağlık versin bu durumda olan herkese

evet güzelim çok şükür....allah bozmasın ınsallah...

Merhaba kızlar biz geldik bebişlerimle.Nasılsınız bakalım iki gündür?Geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir :Saruboceq:
C.tesi günü gördüm yavrularımı hiç bi sorunumuz yok çok şükür. Oğlum 429.6 gr kızım da 377.9 gr.Boylarımız da 20 ve 21 cm.
Birbirlerine vurup duruyordu bebişlerim.Aslında kontrolümüz bu c.tesiydi ama dayanamadık çok özledik bebişlerimizi :kedi: Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görebilme şansımın olduğunu söyledi.Umarım böyle dvm ederiz :Saruboceq:

Seymacım, bebişlerini Allah nazardan korusun.
ıkiz bebek hem çok güzel hemde çok zor olmalı. ıns rahat bir hamilelik geçirirsin. Maşallah kilolarıda boylarıda çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…