2010 Nisan Anneleri

şeymacım çok sevindim canım gözün aydın oğlun tombiş olcak ozaman ::)))
kızında narin ve nazlı ayyyy kıyamam çok güzel hap istemişimdir ikiz
kısmet..

merhaba canım maşallah ikizlerine bitanem yaa ay çok güzel rabbim korusun meleklerimizi canım ikiz olması ayrı bir heyecan katıyo içinde kardeş kardeş oynuyolardır yaa rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:

Seymacım, bebişlerini Allah nazardan korusun.
İkiz bebek hem çok güzel hemde çok zor olmalı. İns rahat bir hamilelik geçirirsin. Maşallah kilolarıda boylarıda çok iyi.

Sağol cnm Allah razı olsun.Sizi de korusun Rabbim Biraz zor oluyor evet.Bi günüm bi günümü tutmuyor.Ama geçicek ve hepsine değecek biliyorum opuyorumnanaktan

SEYMACIM;bebişlere maşallah.ikiz gebelik çok zordur eminim.ama inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucağına alınca tüm sıkıntılar bitecek inan ki.hepsi hayal olacak.benim bir tanesini görmem bile ameliyathanede hüngür hüngür ağlamama yetmişti.

herkese hayırlı bir hafta dileyerek başlamalıydım tabii.çok pardon.doktor kontrolleri olanlara hayırlı haberler diliyorum.
rüzgar yağmurunda amniyosentezde yardımcı Rabbim olsun inşallah.benim bir arkadaşımın 2'li testi,3'lü testi sorunlu çıktı.amniyosenteze karar verdiler.şükür o iyi çıktı.şimdi oğlu neredeyse 2 yaşına gelecek maşallah çok cin bişey.Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler.
benimde sabah duruşmam vardı.sonra eşimle buluştuk.oğluma parke ve bot aldık.dah kendime birşey bakamadım.bayramda bebişi olacak bir arkadaşta adıyamandan alışveriş yapmaya buraay gelecek.onumu beklesem diye düşünüyorum.ama bayramda ne giyeceğim onu bilmiyorum.arkadaşlar siz istanbulda ankarada bursada ucuz giyim eşyalarına alışmışsınız hele bir buraya gelin.buradaki indirim yarışları bile sanki zam yarışı gibi.sabahtan akşama kadar geziyorsunuz birde büyük bedenseniz zaten mağaza seçenekleriniz sınırlı.onlarda sanki hint ipeğinden giysi satıyor.ama zorunluluk ne yapalım.zaten çevre illerden bile alışverişe buraya geliyorlar.bizde alacağız mecburen.

şeymacım çok sevindim canım gözün aydın oğlun tombiş olcak ozaman ::)))
kızında narin ve nazlı ayyyy kıyamam çok güzel hap istemişimdir ikiz
kısmet..
Sağol cnm.Bi dahakine ikizin olur inş :Saruboceq: Oğluşum iri biraz evet a.s

Sağol cnm bnm.Amin inş.Hepimizin bebişlerini korusun Rabbim :Saruboceq: Ohh sorma ne oyunlar oynuyorlar.Biri tekme atıyor öbürü eliyle itiyor kaydirigubbakcemile3

Evet cnm gayet zor ama üstesinden geliyoruz çok şükür.cnm bnm yaa bende ağlarım ki ztn.Bazen hayal ediyorum da o zmn bile ağlıyorum.Binlerce kez şükrediyorum Rabbime bu duyguyu yaşattığı için :Saruboceq: Allah bağışlasın bebişini darısı başıma :Saruboceq:

seymacım maşallah canım bebişlere,büyümüş kocman olmuşlar....

Sağol Özgecim büyümüşler evet.Seninki de iyidir inşallah.Geçmişi okuyamadım pek a.s.

Selamlar herkese,şeyma Allah bebeklerini korusun.cok merak ettim dogunca fotolarına bakmam lazım..avukatın dediği gibi hamile kıyafetleri burda cok pahalı.ykm den 100 milyona bi pantolon aldım 3 hafta oldu aynı pantolonla dolanıyom.fırsat bulup ikincisini alamadım.üstüme de 80 milyona annem bişiler aldı:)gene üsütme uyan şeyler var ama alt forma oldu bana..benim karnım iyice cıktı,6 -7 kg aldım sanırsam.benimki gece tam yatınca harekete başlıyo.gündüz yatıyoo beyfendi,dogunca topu atacaz demektir bu..Allah tüm bebekleri korusun saglıkla dogmalarını nasip etsin:ecrin_bebek:

şeymacım maşallah kuzularına...iyi haberlerle gelmene sevindim.inşallah canım doktorunun dediği gibi olur.dayımın kızı 1 ay oldu doğum yapalı doktoru amerikaya gideceği için erken aldı bebeği,yavrum kendini hep içerde zannedip uyuyomuş, emziremiyomuş bebeğini ilk günler.o yüzden Allahım sağlık verdiği müddetçe 1 gün bile fazla kalsa anne rahminde çok önemliymiş.Allahım hepimizin yavrularını sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin inşallah

dünürcüğüm ne yapıyosun kız ben ne yapıcam valla ortalık birbirinde yaaa offf yaa nasıl bitecek bu işler

yaaa kızlar gene kıyafetten açılmış konu....
fff annem kendine bi bayramlık almış süpper eteğine hele bayıldım zewkli hatundur kendisi...
bense bişi bulamadım hamileyim diye paçoz olcam yaaaa.....
ne yapmalı acep??? yoksam paraya kıyıpta alsammı???
kendimi zor tutyorum bir kez daha 100 milyonu gözden çıkarmaya değermi acaba???

ayy kızlar sanki Allah sesimi duydu ;azönce bir komşumuz hamile kıyafeti getirdi,kendi kızı şuanda 7 yasında....yazık kadıncağız düşünmüş evin altını üstüne getirmiş....ama bu insanlar gebeliklerinde ne oluyor böle ya benim oanlrın içine girmem için üç tane özge olmam lazım ....ancak 9. ayımda falan giyerim diyorum ama okadarda olmam sanırsam....
bir pantalonu var göstersem gülmekten ölürsünüz hüsmen aga donu gibi......
ben gene nasiplenemedim tühhhh....

kız özge sığcamız zamanlar gelecek merak etme sen valla bana annem diyo zaten daha bu neki göbişimden için

slm kızlar biz geldik oğlumla geçmiş baya bi birikmiş

canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.ay o ne boy öyle dalyan gibi olacak oğluşumuz demekki...maşallah iyi bakmışsın kilodan da toparlar zamanla kendini

saol canım aslında bende eşimde uzun deiliz ama oğlum uzun olacak galiba inş. olurda :))
kilo içinde normalde 400 olması azım ama 50 gr cık eksiğimiz var toparlıcaz inş.

Gözün aydın rabia-fatma.
Hayırlısıyla kucağınada alırsın oğluşunu.Uzun boylu olacak oğluşun ne güzel.

teşekkür ederim canım inş. hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza

önemli değil canım doktorum tüy dökücü konusunda dikkatli ol dedi ama bi kadında yara yaptığını görmüş çünkü

maşallah bebişine canım ne güzel kızını görmüşşün. Üstelik sağlıklı olmasına çok sevindim inş. hep böle devam eder:Saruboceq:

maşallah canım oğluna.. ne güzel uzun boylu bi oğlan geliyo hee.. sağlıkla gelsin inş. cnımm... :Saruboceq:

amin canım teşekkür ederim iyi dileklerin içina.s.

niye önemi kalmasın ki bende 25 yaşınadyım 2 buçuk yıllık evliyim hamileyim ama daha gencim:lepi:

hem sen ne güzel bu yasında okula giden bi kızın var ben cok isterdim daha genc anne olmayı

canım dualarımız seninle inş. güzel haberlerle dönersin yüreğini ferah tutmaya calıs ama bizleri merakta bırakma haber ver mutlaka doktordan sonra

sırnaşık şey kız Allah iyiliğini versin ama iyi fikirmiş:lepi:
bizde mecbur ilk gün eşimin tarafındayız ama zaten ben normaldede ete dokunamam hiç dokumadımda bu zamana kadar vıck vıcık ıyyy ama yerim:lepi: çok da severim o yüzden ben ortalık işlerini hallederim et işine dokunmam

bende kızım olursa ceylin naz cok isitiyordum inş. ikinci kız olursa adı ceylin naz olucak yavrumun ama dila adıda cok güzel

güzel fikirmiş hemen bi günlük almak lazım:))kaydirigubbakcemile5

ggitmiycemmmm :lepi:

sevindim canım eşinin seni anlamasıda ayrı güzel herkes bu kadar anlayışlı olmayabiliyor

hiçbirimiz ne yapsak ödeyemeyiz anne babamızın hakkını benim annelerin durumuda cok iyi deil ama kardeşlerimde babamda annemde ne görseler almak istiyorlar alıyorlarda yavas yavas
inş. bizlerde onlar gibi oluruz
Allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq:

canım çook geçmiş olsun dikkat et bayramdada çıkma bi yere gerekirse yat dinlen inş. işdede bi problem yaşamassın ama stres yapmamaya gayret et canım Rabbim korur inş. meleğini:Saruboceq:

maşallah canım ya ne güzel Rabbim nazarlardan korusun hem ikiz olmasına rağman boy kilo çok iyi inş. hep böle devam eder sağlıkla alırsın kucağına yavrularını:Saruboceq:

Kızlar bayramlık filan dediniz ya bende heveslendim. Ben hiçbirşey almadım bayrama. Henüz hamile kıyafetide almadım eskilere aynen devam. Doğrusu bayramlık filan aklımda hiç yoktu. :1shok:
Neyse memlekette alışveriş merkezlerine atacağım kendimi orada bakarım. :dance:

kızlar pazar günü çok komik bişi oldu biz üç kız kardeşiz en büyüğü benim bi küçük calışıyo onun izin günüydü pazar ikimiz üçünçü kardeşimin yanına gittik o da okuyor sakaryada giderken trenle gittik ertesi gün beni trende görüp beğenen bi adam bizi trenden sonra kardeşimin kaldığı eve kadar takip etmiş ertesi gün annesini kız kardeşini gönderip istetiyor Allah'tan biz vede yoktuk sinemaya çıkmıştık kardeşimin arkadaşı evdeydi ondan istemişler beni ay düşündükce gülüyorum yaa şok olmuş o kız da o evli hamile demiş öle deyince kadın cok bozulmuş ama :))

ya ne acayip adamalar var sen kalk takip et inş. kötü bi niyeti yoktur çünki malum kardeşim öğrenci kız kıza kalıyorlar ben onun için endişeleniyorum

Son düzenleme:
:)))))))))))) rabiacım ilahiii hala kısmet topluyosun demek ki hala taş gibisin şekerim. merak etme sen görücü yollayan adamdan zarar gelmez en kötüsü ablası olmadı kardeşini alayım diye bir de kardeşine görücü yollar kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…