Merhaba kızlar biz geldik bebişlerimle.Nasılsınız bakalım iki gündür?Geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir :Saruboceq:
C.tesi günü gördüm yavrularımı hiç bi sorunumuz yok çok şükür. Oğlum 429.6 gr kızım da 377.9 gr.Boylarımız da 20 ve 21 cm.
Birbirlerine vurup duruyordu bebişlerim.Aslında kontrolümüz bu c.tesiydi ama dayanamadık çok özledik bebişlerimizi :kedi: Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görebilme şansımın olduğunu söyledi.Umarım böyle dvm ederiz :Saruboceq:
Seymacım, bebişlerini Allah nazardan korusun.
İkiz bebek hem çok güzel hemde çok zor olmalı. İns rahat bir hamilelik geçirirsin. Maşallah kilolarıda boylarıda çok iyi.
Merhaba kızlar biz geldik bebişlerimle.Nasılsınız bakalım iki gündür?Geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir :Saruboceq:
C.tesi günü gördüm yavrularımı hiç bi sorunumuz yok çok şükür. Oğlum 429.6 gr kızım da 377.9 gr.Boylarımız da 20 ve 21 cm.
Birbirlerine vurup duruyordu bebişlerim.Aslında kontrolümüz bu c.tesiydi ama dayanamadık çok özledik bebişlerimizi :kedi: Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görebilme şansımın olduğunu söyledi.Umarım böyle dvm ederiz :Saruboceq:
Sağol cnm.Bi dahakine ikizin olur inş :Saruboceq: Oğluşum iri biraz evet a.sşeymacım çok sevindim canım gözün aydın oğlun tombiş olcak ozaman ::)))
kızında narin ve nazlı ayyyy kıyamam çok güzel hap istemişimdir ikiz
kısmet..
merhaba canım maşallah ikizlerine bitanem yaa ay çok güzel rabbim korusun meleklerimizi canım ikiz olması ayrı bir heyecan katıyo içinde kardeş kardeş oynuyolardır yaa rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eğlesin inşallah:Saruboceq:
Evet cnm gayet zor ama üstesinden geliyoruz çok şükür.cnm bnm yaa bende ağlarım ki ztn.Bazen hayal ediyorum da o zmn bile ağlıyorum.Binlerce kez şükrediyorum Rabbime bu duyguyu yaşattığı için :Saruboceq: Allah bağışlasın bebişini darısı başıma :Saruboceq:SEYMACIM;bebişlere maşallah.ikiz gebelik çok zordur eminim.ama inşallah hayırlısıyla bebeklerini kucağına alınca tüm sıkıntılar bitecek inan ki.hepsi hayal olacak.benim bir tanesini görmem bile ameliyathanede hüngür hüngür ağlamama yetmişti.
seymacım maşallah canım bebişlere,büyümüş kocman olmuşlar....
canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.ay o ne boy öyle dalyan gibi olacak oğluşumuz demekki...maşallah iyi bakmışsın kilodan da toparlar zamanla kendini
Gözün aydın rabia-fatma.
Hayırlısıyla kucağınada alırsın oğluşunu.Uzun boylu olacak oğluşun ne güzel.
iyigecelerr gerçi kimsecikler yok ama. ben bugün geç kalktım da hala uykum gelmedikaydirigubbakcemile3 rabiacım sorduğun için çok teşekkürler ben de kendi doktoruma soracam oda olur derse kullanacam artık. bu arada maşalah bebişin 345 gr olmuş, herşey yolundaymış artık bayağı büyüdüler sıpalaropuyorumnanaktan
günaydın kızlar... bugün yalnızım. dün dr a gittim. kimse merak etmiyor mu????:kedi:
neyse bebeişim ii çok şükür 360 gr olmuşuz. bir güzel görüntüler verdiki anlatamam. yüzü aynı benmiş drum bile söyledi. uzun çeneli bir kız geliyor.. bebişim ağzını açıp kapattı bir kaç kez dilini bile gösterdi bize. ellerini yüzüne götürdü amin der gibi. çok güzel di yaaa allahım nazarlar değirmesin. dvdye kayıt ta yaptı sevgili doktorum.. bu arada kolesterolum çıkmıştı kan tahlilinde. çok önemli değilmiş. gebelikte baktırmazlarmış bile kolesterole. biraz kansızlığa dikkat çekti drum. ilaca aynen devam. bir dahaki kontrolümüz 1,5 ay sonra dedi. gitmeden bir kaç test ve şeker yüklemesi istedi. bu arada artık bütün sakatlık testlerini geçtik.dün böbreklerine, kalbine ve beynine baktı dikkatle bir aksilik görseydi renkli dopplere göndericektim dedi. ama gerek yok çok şükür. artık farklı kontroller yapıcaz. suyuna, bebeğe oksijen gidip gitmediğine falan bakılacakmış.
haftasında görünüyordu bebebğim ama artık bundan sonra ult. ölçümleriyle haftası tutmayabilir dedi. Ama her geldiğinde bebekte az da olsa yani zayıf bir bebek olacaksa bile gelişim görmeliyiz dedi. bu kadar sanırım aklıma gelen....:))
maşallah canım oğluna.. ne güzel uzun boylu bi oğlan geliyo hee.. sağlıkla gelsin inş. cnımm... :Saruboceq:
zeyra.. kızz tabiki genç kızız.. daha 26 yaşındayım ama 7 yaşında bir kızı olan 8 yıllık evli ve 2. çocuğuna hamile kilolu bi bayan olarak düşününce yaşımın pek bi önemi kalmıyo sankii kaydirigubbakcemile3 ham ben onların altına tayt giyemem ki.. düşünsene tombiş taytlıhamile tunikli tesettürlü bi bayann :)))) ahhaheheh
günaydın kızlar. nasılsınız? benim moralim çok bozuk. cmt dr a raporlarımızı götürdük amniosentez yaptıralım dedi. bizi başka bir prof a yönlendirdi. bakalım bugün gidicez. o da çok doluymuş. ama nerdeyse 5 aylık olduğumuz için biran evvel yapılması gerekliymiş. eğer bugün alırsa amniosentez olucam yani. lütfen duanızı eksik etmeyin bizden.
valla benim annemde durma gibi bir lüksüm yok ,ama hamile olmam baya ayrıcalık katacaktır diye umuyorum,mesela etten tiksinebilirim heran ,midem bulanabilir( ayy çok fenayım)
velhasıl hiç bişeye el srmeden evimde gündelik işlerimi hallederim diye düşünüyorum,tatlı konusuna gelince çok sevmediğim için sorun yok,ama kavurmaya hayır diyemiycem,birde bizimkiler sarma yaparlar artıkın tencere basında sabahlarım ben:)))
iki kedili delicim kızının ismini dila mı vericen çok güzel bi isim,çok hoşuma gitti.bilirsin türkan şoray ında var öyle bi filmi.ben çok sevdim,birde ben kızım olursa ceylin naz koyacaktım isterseniz onuda bir düşünün
ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yazıyorum kızıma :)
günlük gibi günü gününe olmuyor, özel bir bebek defteri de değil zaten ama hoş bir defter almıştım zamanında, ona yazıyorum kızıma şimdi..
ileride güzel bir hatıra olacak diye düşünüyorum ben de.
ggitmiycemmmm :lepi:
Kızlar, geçen gün annem beni çok duygulandırdı. Bitanem benim ya, çıkmış bebişin neredeyse her ihtiyaçını almış. Canım maddi olarakta çok iyi değil ama almış bütün ihtiyaçlarımızı. Öyle garip oldumki, anne olmak sanırım böyle birşey, güzelim benim varsa yoksa bizim için uğraşıyor.
Annemin hakkını nasıl ödeyeceğim inanın bilemiyorum.
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?