yaaa kızlar gene kıyafetten açılmış konu....
fff annem kendine bi bayramlık almış süpper eteğine hele bayıldım zewkli hatundur kendisi...
bense bişi bulamadım hamileyim diye paçoz olcam yaaaa.....
ne yapmalı acep??? yoksam paraya kıyıpta alsammı???
kendimi zor tutyorum bir kez daha 100 milyonu gözden çıkarmaya değermi acaba???
kızlar pazar günü çok komik bişi oldu biz üç kız kardeşiz en büyüğü benim bi küçük calışıyo onun izin günüydü pazar ikimiz üçünçü kardeşimin yanına gittik o da okuyor sakaryada giderken trenle gittik ertesi gün beni trende görüp beğenen bi adam bizi trenden sonra kardeşimin kaldığı eve kadar takip etmiş ertesi gün annesini kız kardeşini gönderip istetiyor Allah'tan biz vede yoktuk sinemaya çıkmıştık kardeşimin arkadaşı evdeydi ondan istemişler beni ay düşündükce gülüyorum yaa şok olmuş o kız da o evli hamile demiş öle deyince kadın cok bozulmuş ama :))
ya ne acayip adamalar var sen kalk takip et inş. kötü bi niyeti yoktur çünki malum kardeşim öğrenci kız kıza kalıyorlar ben onun için endişeleniyorum
kızlar pazar günü çok komik bişi oldu biz üç kız kardeşiz en büyüğü benim bi küçük calışıyo onun izin günüydü pazar ikimiz üçünçü kardeşimin yanına gittik o da okuyor sakaryada giderken trenle gittik ertesi gün beni trende görüp beğenen bi adam bizi trenden sonra kardeşimin kaldığı eve kadar takip etmiş ertesi gün annesini kız kardeşini gönderip istetiyor Allah'tan biz vede yoktuk sinemaya çıkmıştık kardeşimin arkadaşı evdeydi ondan istemişler beni ay düşündükce gülüyorum yaa şok olmuş o kız da o evli hamile demiş öle deyince kadın cok bozulmuş ama :))
ya ne acayip adamalar var sen kalk takip et inş. kötü bi niyeti yoktur çünki malum kardeşim öğrenci kız kıza kalıyorlar ben onun için endişeleniyorum
:)))))))))))) rabiacım ilahiii hala kısmet topluyosun demek ki hala taş gibisin şekerim. merak etme sen görücü yollayan adamdan zarar gelmez en kötüsü ablası olmadı kardeşini alayım diye bir de kardeşine görücü yollar kaydirigubbakcemile3
ÇOK GÜLDÜMM .. HALA GÜLÜYORUM... ŞEKERİMM BELLİ Kİ HALA ÇITIR BIR BAYANSIN :lepi:
kız maşallah taş gibisin demekki nazarlanırsın sonra canım ya hemde hamilesin hadi hamile olmasan neyse diyeceğim ama benimde başıma gelmişti aynı onun gibi bir olay hastahanede canım ilahi bu millet harbi çok komik yaa birde takip etmezmikaydirigubbakcemile3
Rabia Fatmacım, maşallah canım demekki hala formdasın.
Canım bende okur okumaz eşim böyle birşey ben yaşasam ne yapar geçti. Aman Allah korusun vallahi zaten onsuz gezmeme gıcık olur artık hiç kapı dışarı çıkamazdım.
ya civciv tetanoz aşısı okadar kötü ediomu insanı ya korktum şimdi..
slm kızlar ben geldim yaaaa durdum durdum ,almıycam dedim sonunda bayramlık aldım.....
ama çok içime sindi valla hamiş kotu aldım ,birde ekoseli mavili turkuazlı bir gömlek aldım ve inanmıycaksınız ikisine sadece 70 lira ödedim.... akşam giyinirim eklerim resmini ilgilenenler olursa mağaza bahcelievlerde .....
slm kızlar ben geldim yaaaa durdum durdum ,almıycam dedim sonunda bayramlık aldım.....
ama çok içime sindi valla hamiş kotu aldım ,birde ekoseli mavili turkuazlı bir gömlek aldım ve inanmıycaksınız ikisine sadece 70 lira ödedim.... akşam giyinirim eklerim resmini ilgilenenler olursa mağaza bahcelievlerde .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?