2010 Nisan Anneleri

AY BENIMDE ALMAM ŞART .. MALUM TATILE GIDIYORUZ.. BEN NORMAL ETEK AMLAYI DUSUNUYORUM.. DOĞUMDAN SONRA GIYERIM.. HAMILE PANTOLONUM VAR IKI TANE IDARE EDER:)ASIL PAHALI OLAN BAŞÖRTÜLER YAA YENI SEZON ALMADIM BU YIL.. IKI TANE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM (

ÇOK GÜLDÜMM .. HALA GÜLÜYORUM... ŞEKERİMM BELLİ Kİ HALA ÇITIR BIR BAYANSIN :lepi:

kız maşallah taş gibisin demekki nazarlanırsın sonra canım ya hemde hamilesin hadi hamile olmasan neyse diyeceğim ama benimde başıma gelmişti aynı onun gibi bir olay hastahanede canım ilahi bu millet harbi çok komik yaa birde takip etmezmikaydirigubbakcemile3

canım dünürüm benim saolasın kıyamam ben sana canım yaa

kızlarda dalga geçti zaten biz bekarız bakan yok sen hamile halinle buluyosun diyesırnaşık şey

adam kapalı istiyormuş bi ben kapalıyım o yüzden içim rahat ama yine de endişeleniyor insan

ÇOK GÜLDÜMM .. HALA GÜLÜYORUM... ŞEKERİMM BELLİ Kİ HALA ÇITIR BIR BAYANSIN :lepi:

saol canım eşimede anlattım bak karına görücü geldi diye ama bundan sonra gezmeleri unut tek başına dedi işin bu tarafını hiç düşünmemiştim fisfisfis

saolun kızlar ya aslında diyorum demekki hala formadyım diye :lepi:ama ben göbeğim belli olsun diye uğraşıyorum adamlar bekar sanıyo ya anası övüyormuş oğlunu birde mühendisdir diye zati benim eşimde mühendis ne edim sırnaşık şey

Rabia Fatmacım, maşallah canım demekki hala formdasın.
Canım bende okur okumaz eşim böyle birşey ben yaşasam ne yapar geçti. Aman Allah korusun vallahi zaten onsuz gezmeme gıcık olur artık hiç kapı dışarı çıkamazdım.

maşallah ben yokken bayağı sy birikmiş :)) okuyamıcam ( annemlerde int. girebiliyorm benm evde yok şimdilik eee neler oldu 6 günde acaba,hepiniz iyimisiniz,valla çok özledim yaa,3 gün önce tetenoz aşımızı olduk teyzeleri kolum kalkmıyo,birde o kolla temizlik yaptım,cam sildim,perdeler yıkandı ütüledimm... çok iş yaptım çoookk,kocişede pazar günü sadece salonun perdelerini astırabildim(ya bu erkek milleti beni deli ediyoklava: perde as dedimmi senden kötüsü yok yani)

maşallah ben yokken bayağı sy birikmiş :)) okuyamıcam ( annemlerde int. girebiliyorm benm evde yok şimdilik eee neler oldu 6 günde acaba,hepiniz iyimisiniz,valla çok özledim yaa,3 gün önce tetenoz aşımızı olduk teyzeleri kolum kalkmıyo,birde o kolla temizlik yaptım,cam sildim,perdeler yıkandı ütüledimm... çok iş yaptım çoookk,kocişede pazar günü sadece salonun perdelerini astırabildim(ya bu erkek milleti beni deli ediyoklava: perde as dedimmi senden kötüsü yok yani)

saol canım bende eşime dedim sen bana hep nazlı çiceğim derdin şimdi koca göbeğim diyosun ama bak o göbeği gören yok diye ama dışarı çıkma konusunda ne der bilemiyorum bi kez yanlız gezemezsin dedi ama umarım ciddi deildirfisfisfis

Civcimcim, aman dikkat et, ben camlara hiç cesaret edemiyorum. Havalar çok soğuk üşütmekten korkuyorum.
Kızlar, sabahtan beri bilgisayar başındayım, bayağı bir işlerime baktım çok şükür. :Saruboceq: Bilgisayarı uzakta tutup çalışmak ne zormuş. Dizimin üstüne almak ne kolaydı.
Bende yemek yapaya çıkıyorum, tüm nisan anneleri kendinize iyi bakın.

ya civciv tetanoz aşısı okadar kötü ediomu insanı ya korktum şimdi..

cnm valla ne bilim işte 2. günü akşamı kolum felçli gibi oldu kızardı,şişti.ama ben bide çok yüklendim koluma ev işi filan,ondan daha çok çektim sanki,korkutmayim seni,ebe hemşire 7 gün yapabilir dedi,ama illa herkeste olmazmış:1no2:

slm kızlar ben geldim yaaaa durdum durdum ,almıycam dedim sonunda bayramlık aldım.....
ama çok içime sindi valla hamiş kotu aldım ,birde ekoseli mavili turkuazlı bir gömlek aldım ve inanmıycaksınız ikisine sadece 70 lira ödedim.... akşam giyinirim eklerim resmini ilgilenenler olursa mağaza bahcelievlerde .....

ya ben bide son gidişimde doktoruma söledim sağlık ocağının aşı günlerini falan.bana dediki sağlık ocakları doğuma kadar 5 tane aşı vururlar buna hiç gerek yok 2 sini vurdurmasanda olur dedi.gerçi vurdursamda zararı yokmuş ama gerek görmüorum dedi.ne bilim ya kafam karıştı benimde

aaa güle güle giy canım iyi gunlerde çok uyguna almısın gercekten neresınde bahcelıevlerın adı ne.

Güle güle giy canim, umarim çok yakisacaktir:CüvCüv::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…