aaa güle güle giy canım iyi gunlerde çok uyguna almısın gercekten neresınde bahcelıevlerın adı ne.
Güle güle giy canim, umarim çok yakisacaktir:CüvCüv::lepi:
merhaba sevgili hamileler
sizleri takip ediyorum ancak yazma fırsatım pek olmuyor bende 24 haftalık hamileyim
size birşey sorucam
tetenoz+difteri ve sadece tetenoz aşısı varmış onu eczaneden alacakmışız sağlık ocağından öyle söylediler siz hangisini yaptırdınız yaptıracaksınız doktorunuz hangisini önerdi doktoruma sorucam ama ulaşamadım şuan için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz?eczanede ne kadara satılıyor tetenoz aşısı acaba?çok teşerkkürler şimdiden
tatanoz aşısı sağlık ocağında canım ücreti yokki
ben geçen hafta oldum ama difteriyi duymadım bacım
güle güle giy canım.çok iyi bir fiyata almışsın.darısı başımıza.slm kızlar ben geldim yaaaa durdum durdum ,almıycam dedim sonunda bayramlık aldım.....
ama çok içime sindi valla hamiş kotu aldım ,birde ekoseli mavili turkuazlı bir gömlek aldım ve inanmıycaksınız ikisine sadece 70 lira ödedim.... akşam giyinirim eklerim resmini ilgilenenler olursa mağaza bahcelievlerde .....
ben 5 tane aşı olduğunu sanmıyorum.toplamda 5 tane tetanoz aşısı var.ama bunların sadece 2 tanesi hamileyken birer ay arayla yapılıyor.gerisi ise (son 3)doğumdan belli süre sonra başlayıp birer yıl arayla yapılıyor.evet bunlar isteğe bağlı aşılar.ben ilk hamileliğimde yaptırdım ve sonra 5 e tamamladım.bizim sağlık ocağındaki ebeyi her ay arıyorum ve doktorun verdiği sonuçları iletiyorum.aşıların tamam yapılacak aşı yok dedi.ya ben bide son gidişimde doktoruma söledim sağlık ocağının aşı günlerini falan.bana dediki sağlık ocakları doğuma kadar 5 tane aşı vururlar buna hiç gerek yok 2 sini vurdurmasanda olur dedi.gerçi vurdursamda zararı yokmuş ama gerek görmüorum dedi.ne bilim ya kafam karıştı benimde
ben hamilelikte tetanoz aşısından başka aşı yapıldığını sanmıyorum.olsa ebeler bize söylerdi.aşı sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyor.bu konuyu ayrıntılı soruşturun bence.çünkü tetanoz aşısı olmayın diyen doktorlar bile var.merhaba sevgili Hamileler
sizleri takip ediyorum ancak yazma fırsatım pek olmuyor bende 24 haftalık hamileyim
size birşey sorucam
tetenoz+difteri ve sadece tetenoz aşısı varmış onu eczaneden alacakmışız sağlık ocağından öyle söylediler siz hangisini yaptırdınız yaptıracaksınız doktorunuz hangisini önerdi doktoruma sorucam ama ulaşamadım şuan için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz?eczanede ne kadara satılıyor tetenoz aşısı acaba?çok teşerkkürler şimdiden
Merhaba cnm.Teşekkür ederim Allah razı olsun a.s. hele bi o gün gelsin bol bol foto ekleriz inşaallah. opuyorumnanaktanSelamlar herkese,şeyma Allah bebeklerini korusun.cok merak ettim dogunca fotolarına bakmam lazım..avukatın dediği gibi hamile kıyafetleri burda cok pahalı.ykm den 100 milyona bi pantolon aldım 3 hafta oldu aynı pantolonla dolanıyom.fırsat bulup ikincisini alamadım.üstüme de 80 milyona annem bişiler aldı:)gene üsütme uyan şeyler var ama alt forma oldu bana..benim karnım iyice cıktı,6 -7 kg aldım sanırsam.benimki gece tam yatınca harekete başlıyo.gündüz yatıyoo beyfendi,dogunca topu atacaz demektir bu..Allah tüm bebekleri korusun saglıkla dogmalarını nasip etsin:ecrin_bebek:
Sağol cnm inş.Gözünüz aydın sizinde.şeymacım maşallah kuzularına...iyi haberlerle gelmene sevindim.inşallah canım doktorunun dediği gibi olur.dayımın kızı 1 ay oldu doğum yapalı doktoru amerikaya gideceği için erken aldı bebeği,yavrum kendini hep içerde zannedip uyuyomuş, emziremiyomuş bebeğini ilk günler.o yüzden Allahım sağlık verdiği müddetçe 1 gün bile fazla kalsa anne rahminde çok önemliymiş.Allahım hepimizin yavrularını sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin inşallah
Çok sağol cnm bnm.Allah razı olsun a.s.slm kızlar biz geldik oğlumla geçmiş baya bi birikmiş
saol canım aslında bende eşimde uzun deiliz ama oğlum uzun olacak galiba inş. olurda :))
kilo içinde normalde 400 olması azım ama 50 gr cık eksiğimiz var toparlıcaz inş.
teşekkür ederim canım inş. hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza
önemli değil canım doktorum tüy dökücü konusunda dikkatli ol dedi ama bi kadında yara yaptığını görmüş çünkü
maşallah bebişine canım ne güzel kızını görmüşşün. Üstelik sağlıklı olmasına çok sevindim inş. hep böle devam eder:Saruboceq:
amin canım teşekkür ederim iyi dileklerin içina.s.
niye önemi kalmasın ki bende 25 yaşınadyım 2 buçuk yıllık evliyim hamileyim ama daha gencim:lepi:
hem sen ne güzel bu yasında okula giden bi kızın var ben cok isterdim daha genc anne olmayı
canım dualarımız seninle inş. güzel haberlerle dönersin yüreğini ferah tutmaya calıs ama bizleri merakta bırakma haber ver mutlaka doktordan sonra
sırnaşık şey kız Allah iyiliğini versin ama iyi fikirmiş:lepi:
bizde mecbur ilk gün eşimin tarafındayız ama zaten ben normaldede ete dokunamam hiç dokumadımda bu zamana kadar vıck vıcık ıyyy ama yerim:lepi: çok da severim o yüzden ben ortalık işlerini hallederim et işine dokunmam
bende kızım olursa ceylin naz cok isitiyordum inş. ikinci kız olursa adı ceylin naz olucak yavrumun ama dila adıda cok güzel
güzel fikirmiş hemen bi günlük almak lazım:))kaydirigubbakcemile5
sevindim canım eşinin seni anlamasıda ayrı güzel herkes bu kadar anlayışlı olmayabiliyor
hiçbirimiz ne yapsak ödeyemeyiz anne babamızın hakkını benim annelerin durumuda cok iyi deil ama kardeşlerimde babamda annemde ne görseler almak istiyorlar alıyorlarda yavas yavas
inş. bizlerde onlar gibi oluruz
Allah onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq:
canım çook geçmiş olsun dikkat et bayramdada çıkma bi yere gerekirse yat dinlen inş. işdede bi problem yaşamassın ama stres yapmamaya gayret et canım Rabbim korur inş. meleğini:Saruboceq:
maşallah canım ya ne güzel Rabbim nazarlardan korusun hem ikiz olmasına rağman boy kilo çok iyi inş. hep böle devam eder sağlıkla alırsın kucağına yavrularını:Saruboceq:
Gelincik aşı konusuna fazla takılmışsın sanırım cnm.C.tesi günü sordum bende dr.uma tetanoz aşısını vs.Gerek yok ama ille de istiyorsan yaptırabilirsin sakıncası yok dedi.Doktorlar sağlık bakanlığına ndn herkese yapılıyor sadece doğuda yapılsın gibisinden birşeyler söylemişler.Ancak İstanbul'da dahi normal doğum yapanlar (evde doğum yapanlar )%20'i oluşturuyor.Buna binaen tetanoz aşısı yapılsın diye söylemişler.Evde yapılan doğumlarda paslı makas kullanılma ihtimali olduğu için bu söylenmiş.Hastanelerde bu ihtimal yokmuş.Diğer aşılar içinde doğuma bi kaç saat kala ya da 2-3 gün önceden çağırıp yapıyoruz dedi.Doğum masraflarının içinde olurmuş.Erken yapılmasına lüzum yokmuş.Sadece ciğerler için iğnemiz var.o da 30.-35.haftadan sonraymış..a.s.ya ben bide son gidişimde doktoruma söledim sağlık ocağının aşı günlerini falan.bana dediki sağlık ocakları doğuma kadar 5 tane aşı vururlar buna hiç gerek yok 2 sini vurdurmasanda olur dedi.gerçi vurdursamda zararı yokmuş ama gerek görmüorum dedi.ne bilim ya kafam karıştı benimde
Rzenİn canım gÜle gÜle gİy cİcİlerİnİ.ben bayramlık almdım am hİÇ gİymedİĞİm bİr hamİŞ pantolonum, bİrde ÜstÜme gÖĞÜsten oturmalı aŞaısı bollaŞan bİr tunİk.,ben sadece oantolonu 69 a aldım sen İyİ almıŞsın canım
merhaba kızlar bakamadım hiç bugün.. nasıl gelişmeler? görebildiğim kadarıyla ikizlerimizde iyiymiş... bi,rde kıyafete dalmışsınız.. amannnn giyer çıkarız bişiler işte:)) az önce bi bebek görmeye gittim. 33 günlük,küçücüktü... Benim ikinci gebeliğimden sonra o arkadaşımda benim doktoruma gidip aşı yaptırmıştı. ve ilk aşısı tuttu. ben bebeğimi kaybettim ama çok şükür ki onun bebeği sağlıkla dünyaya geldi.. işte böyle......opuyorumnanaktan
Aaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Aaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Özgecim eminim kıyafetin çok yakışacaktır.Kendini paçoz gibi görme hamilelik ayrı bi hava katar sana :CüvCüv: yerimseniben
Tatlım bana kalsa 6.aydan önce birşey almak istemiyordum.Ama ikiz olduğu için erken olma riskleri var.Doğuma kdr da taksitler ödensin dedik yavaş yavaş.Yoksa çok sıkışacağız.Ve birde gittikçe ağırlaşıyorum ne olacağım belli değil bakamam,yerleştiremem felan diye erken aldık.İki beşik almadık ama boyutunu büyük yaptırdık.İlk zmn beraber yatacaklarmış ztn.Daha sonra ortadan ayırıcaz.Öyle olunca da ayrılmış hali tek beşik kdr oluyor.biraz devasa gibi oldu kaydirigubbakcemile3ayy negüzel erkenden almışşın .....biz bekliycekmişiz daha,babamızın bukadar ağır olacağı aklıma gelmezdi...
hersey için daha erken diyo....
bende çok duygulanırdım kesin ne mutlu sana merak ettim valla oda takımınızı iki beşikmi aldınız.....nası oldu....
bebişlerin güle güle kullansınlar.Allah tadını aldırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?