2010 Nisan Anneleri

aaa güle güle giy canım iyi gunlerde çok uyguna almısın gercekten neresınde bahcelıevlerın adı ne.

çok saol canım ya.....
bahcelievelr yaylada ...aslında küçük butik tarzı bir mağaza adıda aklımda değil.....
içeri elbise denemeye girdim aslında ama olmadı tabiki.....
sonra kadın hamiş olduğumu anlayınca bunları önerdi ve fiyatı bana çok uyhuna geldi...
normalde kot hamiş pant. 60 liradan baslıyor....
tunikler de35 den....
burda uygundu......

güle güle giy ruzenincim uygun almışsın gerçekten ben sadece hamile pantolonuna 70 lira verdim geçen hafta. kot pantolon. bir tunik kazak sordum 100 tl dedikaydirigubbakcemile3 LCW ye uğrayabilsem uygun fiyata tunik tazrı bişiler bulurdum ama uğrayamadım bi türlü

merhaba sevgili Hamileler
sizleri takip ediyorum ancak yazma fırsatım pek olmuyor bende 24 haftalık hamileyim
size birşey sorucam
tetenoz+difteri ve sadece tetenoz aşısı varmış onu eczaneden alacakmışız sağlık ocağından öyle söylediler siz hangisini yaptırdınız yaptıracaksınız doktorunuz hangisini önerdi doktoruma sorucam ama ulaşamadım şuan için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz?eczanede ne kadara satılıyor tetenoz aşısı acaba?çok teşerkkürler şimdiden

tatanoz aşısı sağlık ocağında canım ücreti yokki
ben geçen hafta oldum ama difteriyi duymadım bacım

ruzeninin canım gülegüle giy bayramlığını ben bişiy almadım zaten yeni almıştım
ondan sebep gerek yok yani şişip duruyoruz zaten bugün olan yarın olmuyorki:.))

merhaba kızlar bakamadım hiç bugün.. nasıl gelişmeler? görebildiğim kadarıyla ikizlerimizde iyiymiş... bi,rde kıyafete dalmışsınız.. amannnn giyer çıkarız bişiler işte:)) az önce bi bebek görmeye gittim. 33 günlük,küçücüktü... Benim ikinci gebeliğimden sonra o arkadaşımda benim doktoruma gidip aşı yaptırmıştı. ve ilk aşısı tuttu. ben bebeğimi kaybettim ama çok şükür ki onun bebeği sağlıkla dünyaya geldi.. işte böyle......opuyorumnanaktan

Rzenın canım gÜle gÜle gıy cıcılerını.ben bayramlık almdım am hıÇ gıymedıĞım bır hamıŞ pantolonum, bırde ÜstÜme gÖĞÜsten oturmalı aŞaısı bollaŞan bır tunık.,ben sadece oantolonu 69 a aldım sen ıyı almıŞsın canım

canım bende tetanozu biliyorum ama difteri aşısını bilmiyorum.benim doktorum hamilelikte aşı kullanımını hiç önermiyor.tetanoz aşısını bile yaptırmayacağım.

tatanoz aşısı sağlık ocağında canım ücreti yokki
ben geçen hafta oldum ama difteriyi duymadım bacım

yanıt için saol canım sadece tetenoz ise vurduracaksanız eczaneden kendiniz alıcaksınız biz ücretsiz vuracaz dediler onların elindeki difteri tetenoz birleşikmiş bilemiyorum bende kafam karıştı

herkese selamlar.
güle güle giy canım.çok iyi bir fiyata almışsın.darısı başımıza.
ben 5 tane aşı olduğunu sanmıyorum.toplamda 5 tane tetanoz aşısı var.ama bunların sadece 2 tanesi hamileyken birer ay arayla yapılıyor.gerisi ise (son 3)doğumdan belli süre sonra başlayıp birer yıl arayla yapılıyor.evet bunlar isteğe bağlı aşılar.ben ilk hamileliğimde yaptırdım ve sonra 5 e tamamladım.bizim sağlık ocağındaki ebeyi her ay arıyorum ve doktorun verdiği sonuçları iletiyorum.aşıların tamam yapılacak aşı yok dedi.
ben hamilelikte tetanoz aşısından başka aşı yapıldığını sanmıyorum.olsa ebeler bize söylerdi.aşı sağlık ocaklarında ücretsiz yapılıyor.bu konuyu ayrıntılı soruşturun bence.çünkü tetanoz aşısı olmayın diyen doktorlar bile var.

Merhaba cnm.Teşekkür ederim Allah razı olsun a.s. hele bi o gün gelsin bol bol foto ekleriz inşaallah. opuyorumnanaktan
Sağol cnm inş.Gözünüz aydın sizinde. Biraz önce kayınvalidem de bebişlere diyor ki:"sakın yatağı gördünüz diye erken geleyim demeyin" delikafadulden
Çok sağol cnm bnm.Allah razı olsun a.s.

Gelincik aşı konusuna fazla takılmışsın sanırım cnm.C.tesi günü sordum bende dr.uma tetanoz aşısını vs.Gerek yok ama ille de istiyorsan yaptırabilirsin sakıncası yok dedi.Doktorlar sağlık bakanlığına ndn herkese yapılıyor sadece doğuda yapılsın gibisinden birşeyler söylemişler.Ancak İstanbul'da dahi normal doğum yapanlar (evde doğum yapanlar )%20'i oluşturuyor.Buna binaen tetanoz aşısı yapılsın diye söylemişler.Evde yapılan doğumlarda paslı makas kullanılma ihtimali olduğu için bu söylenmiş.Hastanelerde bu ihtimal yokmuş.Diğer aşılar içinde doğuma bi kaç saat kala ya da 2-3 gün önceden çağırıp yapıyoruz dedi.Doğum masraflarının içinde olurmuş.Erken yapılmasına lüzum yokmuş.Sadece ciğerler için iğnemiz var.o da 30.-35.haftadan sonraymış..a.s.

çok saol canım....
sende güle güle giy inşlh.....

Özgecim eminim kıyafetin çok yakışacaktır.Kendini paçoz gibi görme hamilelik ayrı bi hava katar sana :CüvCüv: yerimseniben

İyiyiz cnm iyiyiz çok şükür.üstüme alındım ikiz diyince ama başka ikiz var mı nisan annelerinde bilmiyorum :hulya: Sen nasılsın bakalım?opuyorumnanaktan

Aaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Bunu siparişi verirken çekmiştim.Örtünün deseni ve rengi farklı sadece takım aynı

Son düzenleme:

ayy negüzel erkenden almışşın .....biz bekliycekmişiz daha,babamızın bukadar ağır olacağı aklıma gelmezdi...
hersey için daha erken diyo....
bende çok duygulanırdım kesin ne mutlu sana merak ettim valla oda takımınızı iki beşikmi aldınız.....nası oldu....

bebişlerin güle güle kullansınlar.Allah tadını aldırsın canım.

Özgecim eminim kıyafetin çok yakışacaktır.Kendini paçoz gibi görme hamilelik ayrı bi hava katar sana :CüvCüv: yerimseniben

ya ilk defa içime sinen bişi oldu beyenerek aldım....
inşlh bende eklerim bi ara fikir olur...
ama ben kapalı olduğum için pek bişi bulamıyordum hamile kıyafeti....
yoksa okadar çok varkii....taytlar tunikler falan......

Tatlım bana kalsa 6.aydan önce birşey almak istemiyordum.Ama ikiz olduğu için erken olma riskleri var.Doğuma kdr da taksitler ödensin dedik yavaş yavaş.Yoksa çok sıkışacağız.Ve birde gittikçe ağırlaşıyorum ne olacağım belli değil bakamam,yerleştiremem felan diye erken aldık.İki beşik almadık ama boyutunu büyük yaptırdık.İlk zmn beraber yatacaklarmış ztn.Daha sonra ortadan ayırıcaz.Öyle olunca da ayrılmış hali tek beşik kdr oluyor.biraz devasa gibi oldu kaydirigubbakcemile3
bebişlerin güle güle kullansınlar.Allah tadını aldırsın canım.

Sağol bitanem çok teşekkür ederiz.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…