ya ilk defa içime sinen bişi oldu beyenerek aldım....
inşlh bende eklerim bi ara fikir olur...
ama ben kapalı olduğum için pek bişi bulamıyordum hamile kıyafeti....
yoksa okadar çok varkii....taytlar tunikler falan......
Aaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Bunu siparişi verirken çekmiştim.Örtünün deseni ve rengi farklı sadece takım aynı
canım güzel günlerde kullansın kızın ve oğlun .beyaz takım çok güzel oluyo ya.beşiği nasıl yapıcan 1 tane mi yoksa 2 tane mi alıcan?
İyi akşamlar nisan anneleri,
Seymacım, ne güzel bir oda takımı bebişlerin güzel ve sağlıklı günlerde kullansın.
Biz bebişe ayrı oda yapamayacağız. Biz tayinci olabiliriz heran ve nerede nasıl evlerde oturacağımız belli değil. Park yatak düşünüyorum. Hiç park yatak alan oldu mu?
İyi akşamlar nisan anneleri,
Seymacım, ne güzel bir oda takımı bebişlerin güzel ve sağlıklı günlerde kullansın.
Biz bebişe ayrı oda yapamayacağız. Biz tayinci olabiliriz heran ve nerede nasıl evlerde oturacağımız belli değil. Park yatak düşünüyorum. Hiç park yatak alan oldu mu?
kızlar ben biraz uzanayım sırtım çok ağrıyor fazla oturunca....şimdilik iyi akşamlar
Baş edebilirsem söylerim canım.Zamanla geçer heralde diye düşünüyorum.İnşallahta geçer.Birpericim, çok sevindim. Uzun yol çok zor olurdu. Eşlerimizde anlıyor canım neler yaşadığımızı çok sükür.
Yosuncum sorma, inan çok zor oluyor, bu unutkanlık. Yıllarca çalışkan olarak tanındım ama bu yıl tembel olarak lisetlerde yerimi aldım sanırım. :çok üzgünüm:
Bu durumla baş edebilirsen aman banada yöntemini söyle. Yoksa yılların emekleri boşa gidecek.
Maşallah bebişlerine canım.hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.Merhaba kızlar biz geldik bebişlerimle.Nasılsınız bakalım iki gündür?Geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir :Saruboceq:
C.tesi günü gördüm yavrularımı hiç bi sorunumuz yok çok şükür. Oğlum 429.6 gr kızım da 377.9 gr.Boylarımız da 20 ve 21 cm.
Birbirlerine vurup duruyordu bebişlerim.Aslında kontrolümüz bu c.tesiydi ama dayanamadık çok özledik bebişlerimizi :kedi: Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görebilme şansımın olduğunu söyledi.Umarım böyle dvm ederiz :Saruboceq:
RABİA-FATMACIĞIM DEMEKKİ FİZİGİN HİÇ BOZULMAMIŞ GÖRÜCÜLER GELDİĞİNE GÖRE.ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.kızlar pazar günü çok komik bişi oldu biz üç kız kardeşiz en büyüğü benim bi küçük calışıyo onun izin günüydü pazar ikimiz üçünçü kardeşimin yanına gittik o da okuyor sakaryada giderken trenle gittik ertesi gün beni trende görüp beğenen bi adam bizi trenden sonra kardeşimin kaldığı eve kadar takip etmiş ertesi gün annesini kız kardeşini gönderip istetiyor Allah'tan biz vede yoktuk sinemaya çıkmıştık kardeşimin arkadaşı evdeydi ondan istemişler beni ay düşündükce gülüyorum yaa şok olmuş o kız da o evli hamile demiş öle deyince kadın cok bozulmuş ama :))
ya ne acayip adamalar var sen kalk takip et inş. kötü bi niyeti yoktur çünki malum kardeşim öğrenci kız kıza kalıyorlar ben onun için endişeleniyorum
Geçmiş olsun canım.Keşke o kadar iş yapmasaydın üstünemaşallah ben yokken bayağı sy birikmiş :)) okuyamıcam( annemlerde int. girebiliyorm benm evde yok şimdilik eee neler oldu 6 günde acaba,hepiniz iyimisiniz,valla çok özledim yaa,3 gün önce tetenoz aşımızı olduk teyzeleri kolum kalkmıyo,birde o kolla temizlik yaptım,cam sildim,perdeler yıkandı ütüledimm... çok iş yaptım çoookk,kocişede pazar günü sadece salonun perdelerini astırabildim(ya bu erkek milleti beni deli ediyo klava: perde as dedimmi senden kötüsü yok yani)
Hayırlı olsun canım.Güle güle giy bayramlıklarını.slm kızlar ben geldim yaaaa durdum durdum ,almıycam dedim sonunda bayramlık aldım.....
ama çok içime sindi valla hamiş kotu aldım ,birde ekoseli mavili turkuazlı bir gömlek aldım ve inanmıycaksınız ikisine sadece 70 lira ödedim.... akşam giyinirim eklerim resmini ilgilenenler olursa mağaza bahcelievlerde .....
Sağlık ocaklarında Td(difteri-tetanoz)şeklinde yapılıyor aşı.4 yıldan beri böyle.Önce sadece tetanoz aşısı şeklindeydi.Eczanede de sanırım sadece tetanoz olanı 20-25 arasında değişiyor.merhaba sevgili Hamileler
sizleri takip ediyorum ancak yazma fırsatım pek olmuyor bende 24 haftalık hamileyim
size birşey sorucam
tetenoz+difteri ve sadece tetenoz aşısı varmış onu eczaneden alacakmışız sağlık ocağından öyle söylediler siz hangisini yaptırdınız yaptıracaksınız doktorunuz hangisini önerdi doktoruma sorucam ama ulaşamadım şuan için bilgisi olanlar yardımcı olabilirmisiniz?eczanede ne kadara satılıyor tetenoz aşısı acaba?çok teşerkkürler şimdiden
Nazlıcığım inşallah kızın hayırlısıyla sağlıklı olarak doğar.merhaba kızlar bakamadım hiç bugün.. nasıl gelişmeler? görebildiğim kadarıyla ikizlerimizde iyiymiş... bi,rde kıyafete dalmışsınız.. amannnn giyer çıkarız bişiler işte:)) az önce bi bebek görmeye gittim. 33 günlük,küçücüktü... Benim ikinci gebeliğimden sonra o arkadaşımda benim doktoruma gidip aşı yaptırmıştı. ve ilk aşısı tuttu. ben bebeğimi kaybettim ama çok şükür ki onun bebeği sağlıkla dünyaya geldi.. işte böyle......opuyorumnanaktan
Ben çok beğendim odanızı canım.Güle güle kullansın bebişlerin.Aaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Bunu siparişi verirken çekmiştim.Örtünün deseni ve rengi farklı sadece takım aynı
Hoşbuldum canım.Ben geçmişi okuyup gelene kadar sen çıkmışsın malesef.İyiyim çokşükür.yosuncum hoşgeldin*nasılsın?
kardeşine geçmiş olsun canım.Seninde kıyafetlerin hayırlı olsun iyi günlerde kullan.slm kızlar.kardeşim grip oldu. yatıyo karşımda. 30 yaşında ama bi nazlı sormayın. aaayyyy, ayyyy diyo nazlanıyo. deli ediyo beni. bebde taktım maskemi oturuyoru yanında. bende aldım kıyafet kendime. bi kot 38 lira,bi de kadife 28 lira. 3 tanede tunik aldım lcw den. elbise gibi de giyiniyorum, kalın çorapla. onlar da 29,29 ve 22 liraya. yani doğuma kadar rahatım.
merhaba kızlar şükürler olsun bitti sayılır işim ama çok yorulduk eşimle şimdi o halıları yıkayacak makinayla bende izlerim arada yanına gider ne yapim yaa gerçekten çok yoruluyorum hemen şükürler olsun usta gitti yemek yap temizlik yap bittim bugün resmen annemde camlarımı silecek yarın inşallah tamam bayram temizliğim inşallah çıkmış olacak sanırım yarın kızımın cicileri gelecek eklerim resimlerini inşallah gelirse teyzoşlar
dünür huuu ben gelmişim sen çıkmışsın yaaa
Hoşgeldin canım.Kendinide fazla yorma.Anneciğin ne güzel yetişiyor maşallah işlerine.
Aşkolsun zeyracığım bizler varız:))dünürün yoksa.:dance:
canım benim kıyamam sana ben iyikide varsın canımsın sen yaa benim bitanem az ona fırça atıcam kızı istiyo dünürünün yanına gelmiyo yardıma soracam ben bide telefon et gelirim ben diyo ama ortada yok kaydirigubbakcemile3 alacağı olsun şimdi kızı vermesem olur demi mehtapcığım biraz naz edelim sevgili dünürekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?