2010 Nisan Anneleri

Aynen cnm bende kapalıyım veee şişkoyum delikafadulden

canım güzel günlerde kullansın kızın ve oğlun .beyaz takım çok güzel oluyo ya.beşiği nasıl yapıcan 1 tane mi yoksa 2 tane mi alıcan?

ben çıkayım arkadaşlar.herkese iyi akşamlar.oğlum ilgi bekliyor.gidip birlikte çizgi film seyredecekmişiz.aaaaaaa birde benim annem bir melek başlayacakmış.oğlum bu diziyi çok seviyor.sende bostancılı neriman gibi bir kaynana olacaksın anne diyor.

ıyi akşamlar nisan anneleri,
Seymacım, ne güzel bir oda takımı bebişlerin güzel ve sağlıklı günlerde kullansın.
Biz bebişe ayrı oda yapamayacağız. Biz tayinci olabiliriz heran ve nerede nasıl evlerde oturacağımız belli değil. Park yatak düşünüyorum. Hiç park yatak alan oldu mu?

canım güzel günlerde kullansın kızın ve oğlun .beyaz takım çok güzel oluyo ya.beşiği nasıl yapıcan 1 tane mi yoksa 2 tane mi alıcan?

Bi tane aldım cnm.Ama boyutlarını büyük yaptırdık.İlk zmnlar beraber yatacaklarmış ztn rahat durmazlarmış yoksa.Daha sonra 6 aylıkken felan ikiye bölücez.Ortadan ayırıcaz daha doğrusu.o zmnda tek beşik ebatında oluyor hemen hemen.Demirler ve kenardaki çekmeceler çıkıcak ileride tekli yatak olucak.Bebek yatağı yok tekli yatak var üstte.Alt tarafta da anne yatağı var.Bebişlerim büyüyene kdr sağlam kalırsa çocukluk zmnları onlarla çıkar

canım arkadaşlardan birii almıştı ama kimdi hatırlayamıyorum.abimin 1 aylık oğlu var onlar aldılar,memnunlar şimdilik

seymacım bi tanıdığımın ikizleri vardı,çok farklılardı birbirlerinden.kız kucaktan inmiyordu,oğlan ise karnı acıkmasa ağlamıyordu,öyle koy bi köşeye etrafa gülücük dağıtıyordu.ilk zamanlar evet birlikte rahat ederlermiş.ama düşünsene onlar birbirlerini görüyolar ilk ayrılmak istemezler annesi

kızlar ben biraz uzanayım sırtım çok ağrıyor fazla oturunca....şimdilik iyi akşamlar

Çok sağol cnm Allah razı olsuna.s. Bnmde evim müsait değil aslında.İki oda bi salon.Odamın tekini 2.odayı yani şark odası yapmıştım yer minderleri vs.Bİ ara eşim oturma grubu almak istedi aldırmadım bebişleri koyacak yer yok diye.Çünkü evimin hiç bi yerinde beşik koyacak kdr boş yer yok.Yapıyorum birşeyler :uhm:

slm kızlar.kardeşim grip oldu. yatıyo karşımda. 30 yaşında ama bi nazlı sormayın. aaayyyy, ayyyy diyo nazlanıyo. deli ediyo beni. bebde taktım maskemi oturuyoru yanında. bende aldım kıyafet kendime. bi kot 38 lira,bi de kadife 28 lira. 3 tanede tunik aldım lcw den. elbise gibi de giyiniyorum, kalın çorapla. onlar da 29,29 ve 22 liraya. yani doğuma kadar rahatım.

merhaba kızlar şükürler olsun bitti sayılır işim ama çok yorulduk eşimle şimdi o halıları yıkayacak makinayla bende izlerim arada yanına gider ne yapim yaa gerçekten çok yoruluyorum hemen şükürler olsun usta gitti yemek yap temizlik yap bittim bugün resmen annemde camlarımı silecek yarın inşallah tamam bayram temizliğim inşallah çıkmış olacak sanırım yarın kızımın cicileri gelecek eklerim resimlerini inşallah gelirse teyzoşlar

dünür huuu ben gelmişim sen çıkmışsın yaaa

Baş edebilirsem söylerim canım.Zamanla geçer heralde diye düşünüyorum.İnşallahta geçer.

Maşallah bebişlerine canım.hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.

RABİA-FATMACIĞIM DEMEKKİ FİZİGİN HİÇ BOZULMAMIŞ GÖRÜCÜLER GELDİĞİNE GÖRE.ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.

Geçmiş olsun canım.Keşke o kadar iş yapmasaydın üstüne
Hayırlı olsun canım.Güle güle giy bayramlıklarını.

Sağlık ocaklarında Td(difteri-tetanoz)şeklinde yapılıyor aşı.4 yıldan beri böyle.Önce sadece tetanoz aşısı şeklindeydi.Eczanede de sanırım sadece tetanoz olanı 20-25 arasında değişiyor.

Nazlıcığım inşallah kızın hayırlısıyla sağlıklı olarak doğar.
Ben çok beğendim odanızı canım.Güle güle kullansın bebişlerin.

yosuncum hoşgeldin*nasılsın?
Hoşbuldum canım.Ben geçmişi okuyup gelene kadar sen çıkmışsın malesef.İyiyim çokşükür.

kardeşine geçmiş olsun canım.Seninde kıyafetlerin hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

Hoşgeldin canım.Kendinide fazla yorma.Anneciğin ne güzel yetişiyor maşallah işlerine.
Aşkolsun zeyracığım bizler varız:))dünürün yoksa.:dance:

Hoşgeldin canım.Kendinide fazla yorma.Anneciğin ne güzel yetişiyor maşallah işlerine.
Aşkolsun zeyracığım bizler varız:))dünürün yoksa.:dance:

canım benim kıyamam sana ben iyikide varsın canımsın sen yaa benim bitanem az ona fırça atıcam kızı istiyo dünürünün yanına gelmiyo yardıma soracam ben bide telefon et gelirim ben diyo ama ortada yok kaydirigubbakcemile3 alacağı olsun şimdi kızı vermesem olur demi mehtapcığım biraz naz edelim sevgili dünürekaydirigubbakcemile3

Zeynocuğum onun arabası yok ama.Senin araban var.:)Naz yapmaya gerek yok o gelemiyorsa sen gidiver.kaydirigubbakcemile3

şeyma canım güle güle kullansın bebişlerin odayı çok güzel canım sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah canım çok beğendim

erkflzciğim bende park yatak kullancağım aslında normal beşik düşünüyordum ben ama görümcem hediye alınca diyemedik olsun bende ilerde biraz daha büyüyünce alırız genç odası tarzında bişeyler hem şu an oda alsam evim küçük o yüzden olmaz ben bir tane dolap aldık hepsiburadadan birde park beşiği olacak kızımın inşallah ama kullanan arkadaşım vardı çok rahat diyordu canım

özgeciğim güle güle kullan canım cicilerini bitanem sağlıcakla giy çarşamba günü bir aksilik olmazsa eşim bana ve kızıma alıcak bayramlık inşallah gerçi ben elbise istiyorum bakalım bulabilecekmiyiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…