Zeynocuğum onun arabası yok ama.Senin araban var.:)Naz yapmaya gerek yok o gelemiyorsa sen gidiver.kaydirigubbakcemile3
gideceğim canımcım inşallah ama bu aralar yoğunduk bitanem dolap geldi baza falan aldık onlarla uğraş birde wcye yeniden fayans döşetme işimiz çıktı yoğunduk yani gerçi eşim yapıyo çoğu işi ama olsun gideceğim canım ben en yakın zamnda bitanem inşallah size beraber msj yazıcağız canımcım bakarsın sana da gelirim pat diyezemuszemus
Keşke gelseniz.Ne çok isterim inan.Her zaman beklerim hepinizi.kaydirigubbakcemile5
Baş edebilirsem söylerim canım.Zamanla geçer heralde diye düşünüyorum.İnşallahta geçer.
Maşallah bebişlerine canım.hayırlısıyla kucağına almak nasip olur inşallah.
RABİA-FATMACIĞIM DEMEKKİ FİZİGİN HİÇ BOZULMAMIŞ GÖRÜCÜLER GELDİĞİNE GÖRE.ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN.
Geçmiş olsun canım.Keşke o kadar iş yapmasaydın üstüne
Hayırlı olsun canım.Güle güle giy bayramlıklarını.
Sağlık ocaklarında Td(difteri-tetanoz)şeklinde yapılıyor aşı.4 yıldan beri böyle.Önce sadece tetanoz aşısı şeklindeydi.Eczanede de sanırım sadece tetanoz olanı 20-25 arasında değişiyor.
Nazlıcığım inşallah kızın hayırlısıyla sağlıklı olarak doğar.
Ben çok beğendim odanızı canım.Güle güle kullansın bebişlerin.
Hoşbuldum canım.Ben geçmişi okuyup gelene kadar sen çıkmışsın malesef.İyiyim çokşükür.
kardeşine geçmiş olsun canım.Seninde kıyafetlerin hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Çok sağol cnm teşekkür ederiz a.s.şeyma canım güle güle kullansın bebişlerin odayı çok güzel canım sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah canım çok beğendim
erkflzciğim bende park yatak kullancağım aslında normal beşik düşünüyordum ben ama görümcem hediye alınca diyemedik olsun bende ilerde biraz daha büyüyünce alırız genç odası tarzında bişeyler hem şu an oda alsam evim küçük o yüzden olmaz ben bir tane dolap aldık hepsiburadadan birde park beşiği olacak kızımın inşallah ama kullanan arkadaşım vardı çok rahat diyordu canım
özgeciğim güle güle kullan canım cicilerini bitanem sağlıcakla giy çarşamba günü bir aksilik olmazsa eşim bana ve kızıma alıcak bayramlık inşallah gerçi ben elbise istiyorum bakalım bulabilecekmiyiz inşallah
canım benim kıyamam sana ben iyikide varsın canımsın sen yaa benim bitanem az ona fırça atıcam kızı istiyo dünürünün yanına gelmiyo yardıma soracam ben bide telefon et gelirim ben diyo ama ortada yok kaydirigubbakcemile3 alacağı olsun şimdi kızı vermesem olur demi mehtapcığım biraz naz edelim sevgili dünürekaydirigubbakcemile3
dünür ben sana geleyim demedim mi yordun kendini dimi.canım bi telefona bakar ben gelinimsiz yapamam banane banane.alırm gelinimi olsun naz yapan siz olun nolcek oğluşuma gelinime kurban olsun herşey ay ne güzel ya keşke benim kocada yıkayabilse halıları,birde camlarım temizlense ne güzel olur.ama benim annem kendi işini zor yapıyo yaşlandı canım annem.kayınvalidemde hasta hemde ondan istemem bişey.hergün genelde evi siliyorum zaten ama neyse ya.kız dünür sen bana yardıma gelsene....ben de naz yapsam olur mu : )
canım benim ya gelirim canım valla bzimkisi sırf ben halı silemiyorum diye yıkama makinası aldı ona sildiriyordum şöyle köpüklü bez yapıyordum bir kuvvetle siliyodu baktı olmuyo bi tane idarelik halı yıkama aldım ama 1 halıyı ancak yaptı bugün oda çok yoruldu yarın yaparız dedi canım bende çok yordum kuzumu sorma yorulduk kızımla belim ağrıyo nasıl otur artık der gibi kıpır kıpırdı anlatamam halada çok yoruldu yavrum canım valla gelirim ben yaparım yardım edeim sadece cam silemem o kadara.s
canım yaa ne güzel annesine benzeyen güzel bir kız olcak maşallah canım allah nazardan esirgesingünaydın kızlar... bugün yalnızım. dün dr a gittim. kimse merak etmiyor mu????:kedi:
neyse bebeişim ii çok şükür 360 gr olmuşuz. bir güzel görüntüler verdiki anlatamam. yüzü aynı benmiş drum bile söyledi. uzun çeneli bir kız geliyor.. bebişim ağzını açıp kapattı bir kaç kez dilini bile gösterdi bize. ellerini yüzüne götürdü amin der gibi. çok güzel di yaaa allahım nazarlar değirmesin. dvdye kayıt ta yaptı sevgili doktorum.. bu arada kolesterolum çıkmıştı kan tahlilinde. çok önemli değilmiş. gebelikte baktırmazlarmış bile kolesterole. biraz kansızlığa dikkat çekti drum. ilaca aynen devam. bir dahaki kontrolümüz 1,5 ay sonra dedi. gitmeden bir kaç test ve şeker yüklemesi istedi. bu arada artık bütün sakatlık testlerini geçtik.dün böbreklerine, kalbine ve beynine baktı dikkatle bir aksilik görseydi renkli dopplere göndericektim dedi. ama gerek yok çok şükür. artık farklı kontroller yapıcaz. suyuna, bebeğe oksijen gidip gitmediğine falan bakılacakmış.
haftasında görünüyordu bebebğim ama artık bundan sonra ult. ölçümleriyle haftası tutmayabilir dedi. Ama her geldiğinde bebekte az da olsa yani zayıf bir bebek olacaksa bile gelişim görmeliyiz dedi. bu kadar sanırım aklıma gelen....:))
aa ne güzel yaa maşallah canım biraz zorlanırsın başlarda ama yinede çok güzel bi seferde iki bebek olmasıselam herkese...bi kizimiz daha oliyor Allah izin verirse....
bizede beklerim kız gelsenegünaydınn şekerlerr a.s. nasılsınız ?
tatile üç gün kaldı çok mutluyum bugünn :)) bende bayramda istanbulda olmayacağım adana , mersin arası gezeceğiz inşallah :) oğluma mersinde hamile kalmıştım tatil yaparken ..istanbula dönüşte öğrenmiştimm hamile oldugumu .. orda test yapmıştım çıkmamıştı günüm geçmesine rağmen.. istanbula geldiğim gün tekrar yaptım göstermişti yavrum kendini :)) şimdi onunla ilk gezmemiz:))güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
üzme kendini canım yaa inşllah bişeycikler olmaz kendini strese sokma bak düzeleceksin bende strese girdiğimde oluyor valla hemen bebeklerimiz hissediyo ve hormonlarımız değişiyor yaamerhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
maşallah canım ne güzel yaa bi seferde kurtulacan kız boyları kiloları çok güzelmiş ama inşallah zamanında olur bebeişlerin ama ikisler biraz erken doğuyor sanırım zaten sezeryansa...Merhaba kızlar biz geldik bebişlerimle.Nasılsınız bakalım iki gündür?Geçmişi pek okuyamadım umarım herkes iyidir :Saruboceq:
C.tesi günü gördüm yavrularımı hiç bi sorunumuz yok çok şükür. Oğlum 429.6 gr kızım da 377.9 gr.Boylarımız da 20 ve 21 cm.
Birbirlerine vurup duruyordu bebişlerim.Aslında kontrolümüz bu c.tesiydi ama dayanamadık çok özledik bebişlerimizi :kedi: Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görebilme şansımın olduğunu söyledi.Umarım böyle dvm ederiz :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oğlumda aldığım gebeliğimi çıkardım geçengün bakıyom da ben böylemi olyorum diyorum kendi kendime ama ben 15 gün giydim sadece hamiş kıyafeti hiç almadım kiloluym ama hamiş oldummu zayıflıyom kıyafetlerim hep bana oluyorayy kızlar sanki Allah sesimi duydu ;azönce bir komşumuz hamile kıyafeti getirdi,kendi kızı şuanda 7 yasında....yazık kadıncağız düşünmüş evin altını üstüne getirmiş....ama bu insanlar gebeliklerinde ne oluyor böle ya benim oanlrın içine girmem için üç tane özge olmam lazım ....ancak 9. ayımda falan giyerim diyorum ama okadarda olmam sanırsam....
bir pantalonu var göstersem gülmekten ölürsünüz hüsmen aga donu gibi......
ben gene nasiplenemedim tühhhh....
çıtırcık seni gidi seni kız kötü niyetli olsaydı annesini göndermezdi kendisi damlardı hemen ii niyetli zavallı yazık yaa şansına küssün malesef başkası kapmışkızlar pazar günü çok komik bişi oldu biz üç kız kardeşiz en büyüğü benim bi küçük calışıyo onun izin günüydü pazar ikimiz üçünçü kardeşimin yanına gittik o da okuyor sakaryada giderken trenle gittik ertesi gün beni trende görüp beğenen bi adam bizi trenden sonra kardeşimin kaldığı eve kadar takip etmiş ertesi gün annesini kız kardeşini gönderip istetiyor Allah'tan biz vede yoktuk sinemaya çıkmıştık kardeşimin arkadaşı evdeydi ondan istemişler beni ay düşündükce gülüyorum yaa şok olmuş o kız da o evli hamile demiş öle deyince kadın cok bozulmuş ama :))
ya ne acayip adamalar var sen kalk takip et inş. kötü bi niyeti yoktur çünki malum kardeşim öğrenci kız kıza kalıyorlar ben onun için endişeleniyorum
oooooofffffffff ooooooooofffff banada yardıma gelen yokmu yaa yarın halı yıkama ile halılarımı yıkıyacam bide kanpelerimi diğer işler bitti ama bende bittimdünürüm bi tel et işler bitince gelip temizleyelim birlikye nolcek canım
ayy canım yaa darısı inşallah hepimizin başına yaa bi bizde bebişlerimizi kucağımıza alsaydık kaldı 4 aymerhaba kızlar bakamadım hiç bugün.. nasıl gelişmeler? görebildiğim kadarıyla ikizlerimizde iyiymiş... bi,rde kıyafete dalmışsınız.. amannnn giyer çıkarız bişiler işte:)) az önce bi bebek görmeye gittim. 33 günlük,küçücüktü... Benim ikinci gebeliğimden sonra o arkadaşımda benim doktoruma gidip aşı yaptırmıştı. ve ilk aşısı tuttu. ben bebeğimi kaybettim ama çok şükür ki onun bebeği sağlıkla dünyaya geldi.. işte böyle......opuyorumnanaktan
çok güzelmiş yaa benim de odam yok fazladan ahhh şimdi ne pişmanım keşke oturma odası ayrı almasaydım oğlumda oda istiyor evden de çıkamam en iyisini yapmışın valla oda almamamkla çocuk odan çok güzel rabbim sağlıkla kullanmalarını nasip etsinAaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Bunu siparişi verirken çekmiştim.Örtünün deseni ve rengi farklı sadece takım aynı
hayırlı olssun canım güle güle kullanya ilk defa içime sinen bişi oldu beyenerek aldım....
inşlh bende eklerim bi ara fikir olur...
ama ben kapalı olduğum için pek bişi bulamıyordum hamile kıyafeti....
yoksa okadar çok varkii....taytlar tunikler falan......
canım benim ya gelirim canım valla bzimkisi sırf ben halı silemiyorum diye yıkama makinası aldı ona sildiriyordum şöyle köpüklü bez yapıyordum bir kuvvetle siliyodu baktı olmuyo bi tane idarelik halı yıkama aldım ama 1 halıyı ancak yaptı bugün oda çok yoruldu yarın yaparız dedi canım bende çok yordum kuzumu sorma yorulduk kızımla belim ağrıyo nasıl otur artık der gibi kıpır kıpırdı anlatamam halada çok yoruldu yavrum canım valla gelirim ben yaparım yardım edeim sadece cam silemem o kadara.s
selam kızlar daha doğrusu ii geceler nasılsınız biz iiyiz çok şükür sabah işimi yaptım oğlum biraz arabasını sürdü dışarda sonrada canım sıkılıyor dedi havada güzeldi parka gittik biraz ordanda teyzesine gittik akşam yemek yapmıştı kal dedi bidaha uğraşma eve gidip yemek yapmakla sağ olsun hemde canımın çok istediği bişeydi çok yedim şuan karnım çok ağrıyor valla çok yemişim yaa hamiş olduğumdan bu yana ilk defa bu kadar yediğimi hatırlıyorum yaa ohh be bebeğim ii doydu bugün
canım yaa ne güzel annesine benzeyen güzel bir kız olcak maşallah canım allah nazardan esirgesin
aa ne güzel yaa maşallah canım biraz zorlanırsın başlarda ama yinede çok güzel bi seferde iki bebek olması
bizede beklerim kız gelsene
üzme kendini canım yaa inşllah bişeycikler olmaz kendini strese sokma bak düzeleceksin bende strese girdiğimde oluyor valla hemen bebeklerimiz hissediyo ve hormonlarımız değişiyor yaa
maşallah canım ne güzel yaa bi seferde kurtulacan kız boyları kiloları çok güzelmiş ama inşallah zamanında olur bebeişlerin ama ikisler biraz erken doğuyor sanırım zaten sezeryansa...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oğlumda aldığım gebeliğimi çıkardım geçengün bakıyom da ben böylemi olyorum diyorum kendi kendime ama ben 15 gün giydim sadece hamiş kıyafeti hiç almadım kiloluym ama hamiş oldummu zayıflıyom kıyafetlerim hep bana oluyor
çıtırcık seni gidi seni kız kötü niyetli olsaydı annesini göndermezdi kendisi damlardı hemen ii niyetli zavallı yazık yaa şansına küssün malesef başkası kapmış
oooooofffffffff ooooooooofffff banada yardıma gelen yokmu yaa yarın halı yıkama ile halılarımı yıkıyacam bide kanpelerimi diğer işler bitti ama bende bittim
ayy canım yaa darısı inşallah hepimizin başına yaa bi bizde bebişlerimizi kucağımıza alsaydık kaldı 4 ay
çok güzelmiş yaa benim de odam yok fazladan ahhh şimdi ne pişmanım keşke oturma odası ayrı almasaydım oğlumda oda istiyor evden de çıkamam en iyisini yapmışın valla oda almamamkla çocuk odan çok güzel rabbim sağlıkla kullanmalarını nasip etsin
hayırlı olssun canım güle güle kullan
a ii akıl bende mi kocişe sildirtsem yarım bi kısmını yapayım gerisinide o yapsın en iyisi
Evet cnm 36.haftada oluyorlar genelde.Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görme ihtimalim olduğunu söyledi ama belli olmaz tabi.%99 sezeryan ztn ikiz gebelik riskli olduğu için normal yaptırmıyorlar.
İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederiz.Sağol cnm a.s.
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
Sonuçların inşallah güzel çıkacak canım,hep beraber sevineceğiz.opuyorumnanaktangünaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.
dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.
çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..
Günaydın canım.Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.:Saruboceq:günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
Günaydın Özgeciğimm.a.s.günaydınlar kızlar......
aysecim mekanı cennet olsun rabbim sabırlar versin tatlım.....
rüzgarcım sen içini ferah tut ,dinlen bak görceksin bişiycik çıkmıycak....
ymer günaydın canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?