2010 Nisan Anneleri

Zeynocuğum onun arabası yok ama.Senin araban var.:)Naz yapmaya gerek yok o gelemiyorsa sen gidiver.kaydirigubbakcemile3

gideceğim canımcım inşallah ama bu aralar yoğunduk bitanem dolap geldi baza falan aldık onlarla uğraş birde wcye yeniden fayans döşetme işimiz çıktı yoğunduk yani gerçi eşim yapıyo çoğu işi ama olsun gideceğim canım ben en yakın zamnda bitanem inşallah size beraber msj yazıcağız canımcım bakarsın sana da gelirim pat diyezemuszemus

Keşke gelseniz.Ne çok isterim inan.Her zaman beklerim hepinizi.kaydirigubbakcemile5

Keşke gelseniz.Ne çok isterim inan.Her zaman beklerim hepinizi.kaydirigubbakcemile5

inşallah canımcım inşallah hiç belli olmaz bend herzamn beklerim karadenize yolunuz düşerse muhakkak buradaki bütün arkadaşlardan haberim olsun herzamn beklerim gerçekten burası çok güzel doslukların olduğüu bir yer ben hala tüp bebk bölümünden bile arkadaşlarla görüşüyorum bana msj atıyolar canım çok güzel gerçekten zaten canım biz ilk orada yaışmıştık sen beni buraya davet etmiştin canımsın yaa:1hug:

Sağol cnm teşekkürler.Rabbim hepimize nasip etsin de sağlıcakla alalım yavrularımızı kucaklarımıza :Saruboceq:
Çok sağol cnm teşekkür ederiz a.s.

dünür ben sana geleyim demedim mi yordun kendini dimi.canım bi telefona bakar ben gelinimsiz yapamam banane banane.alırm gelinimi olsun naz yapan siz olun nolcek oğluşuma gelinime kurban olsun herşey ay ne güzel ya keşke benim kocada yıkayabilse halıları,birde camlarım temizlense ne güzel olur.ama benim annem kendi işini zor yapıyo yaşlandı canım annem.kayınvalidemde hasta hemde ondan istemem bişey.hergün genelde evi siliyorum zaten ama neyse ya.kız dünür sen bana yardıma gelsene....ben de naz yapsam olur mu : )

canım benim ya gelirim canım valla bzimkisi sırf ben halı silemiyorum diye yıkama makinası aldı ona sildiriyordum şöyle köpüklü bez yapıyordum bir kuvvetle siliyodu baktı olmuyo bi tane idarelik halı yıkama aldım ama 1 halıyı ancak yaptı bugün oda çok yoruldu yarın yaparız dedi canım bende çok yordum kuzumu sorma yorulduk kızımla belim ağrıyo nasıl otur artık der gibi kıpır kıpırdı anlatamam halada çok yoruldu yavrum canım valla gelirim ben yaparım yardım edeim sadece cam silemem o kadara.s

senin varlığın yeter tatlım.sağol ama oturma işini en kısa zamanda gerçekleştirelim

selam kızlar daha doğrusu ii geceler nasılsınız biz iiyiz çok şükür sabah işimi yaptım oğlum biraz arabasını sürdü dışarda sonrada canım sıkılıyor dedi havada güzeldi parka gittik biraz ordanda teyzesine gittik akşam yemek yapmıştı kal dedi bidaha uğraşma eve gidip yemek yapmakla sağ olsun hemde canımın çok istediği bişeydi çok yedim şuan karnım çok ağrıyor valla çok yemişim yaa hamiş olduğumdan bu yana ilk defa bu kadar yediğimi hatırlıyorum yaa ohh be bebeğim ii doydu bugün
canım yaa ne güzel annesine benzeyen güzel bir kız olcak maşallah canım allah nazardan esirgesin
selam herkese...bi kizimiz daha oliyor Allah izin verirse....
aa ne güzel yaa maşallah canım biraz zorlanırsın başlarda ama yinede çok güzel bi seferde iki bebek olması
bizede beklerim kız gelsene
üzme kendini canım yaa inşllah bişeycikler olmaz kendini strese sokma bak düzeleceksin bende strese girdiğimde oluyor valla hemen bebeklerimiz hissediyo ve hormonlarımız değişiyor yaa
maşallah canım ne güzel yaa bi seferde kurtulacan kız boyları kiloları çok güzelmiş ama inşallah zamanında olur bebeişlerin ama ikisler biraz erken doğuyor sanırım zaten sezeryansa...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oğlumda aldığım gebeliğimi çıkardım geçengün bakıyom da ben böylemi olyorum diyorum kendi kendime ama ben 15 gün giydim sadece hamiş kıyafeti hiç almadım kiloluym ama hamiş oldummu zayıflıyom kıyafetlerim hep bana oluyor
çıtırcık seni gidi seni kız kötü niyetli olsaydı annesini göndermezdi kendisi damlardı hemen ii niyetli zavallı yazık yaa şansına küssün malesef başkası kapmış
dünürüm bi tel et işler bitince gelip temizleyelim birlikye nolcek canım
oooooofffffffff ooooooooofffff banada yardıma gelen yokmu yaa yarın halı yıkama ile halılarımı yıkıyacam bide kanpelerimi diğer işler bitti ama bende bittim
ayy canım yaa darısı inşallah hepimizin başına yaa bi bizde bebişlerimizi kucağımıza alsaydık kaldı 4 ay
çok güzelmiş yaa benim de odam yok fazladan ahhh şimdi ne pişmanım keşke oturma odası ayrı almasaydım oğlumda oda istiyor evden de çıkamam en iyisini yapmışın valla oda almamamkla çocuk odan çok güzel rabbim sağlıkla kullanmalarını nasip etsin
hayırlı olssun canım güle güle kullan

a ii akıl bende mi kocişe sildirtsem yarım bi kısmını yapayım gerisinide o yapsın en iyisi

Evet cnm 36.haftada oluyorlar genelde.Dr.um böyle dvm edersem 37.38 haftayı görme ihtimalim olduğunu söyledi ama belli olmaz tabi.%99 sezeryan ztn ikiz gebelik riskli olduğu için normal yaptırmıyorlar.
İyi dileklerin içinde çok teşekkür ederiz.Sağol cnm a.s.

günaydın kızlar bugünkü açılış benden nasılsıız bakayım eşimi işe gönderdim uykum kaçtı bi bkayım dedim saat 2 de yattım 6 da da uyandım hava soğuk yataktan çıkamyorum biraz güneş çıksa sıcak olurda buralar 10 da falan anca sıcak olur

ohh maşallagh yaa ne güzel bende çok istiyordum ikiz bebeğim olsun biri kız biri erkek olsun diyordum ailemizde de var belki tutar dedim ama çok küçük bi şans genelde sanırım tüp bebek olduğunda oluyor seniniki normalmi yoksa tüp bebekmi canım

günaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.

dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.

çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..

günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim

günaydın herkese
rüzgaryağmur geçmiş olsun canım inş. hiç bişey çıkmıycak içini ferah tut dualarım seninle.
ayşecim başınız sağolsun canım allah sabırlar versin

günaydın kızlar.
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim

Basin sagolsun:çok üzgünüm: Allah rahmet eylesin ve nur içinde yatsin insallah.
Bende ne zamndir giremiyorum. Öglenleri biraz yatip uyuyorum. 30 dk kestirsem yeterli vallahi. Bu sabah ta ise giristim gerçi her zamanki gibi, bir ton evrak islerim var yine. Cocuklari okula götürecem. Artik ne zaman takilabilirsem. Hepinize hayirli bir gün diliyorum.:lepi:

günaydınlar kızlar......
aysecim mekanı cennet olsun rabbim sabırlar versin tatlım.....
rüzgarcım sen içini ferah tut ,dinlen bak görceksin bişiycik çıkmıycak....
ymer günaydın canım....

Günaydın kızlar,

Sonuçların inşallah güzel çıkacak canım,hep beraber sevineceğiz.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
Günaydın canım.Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın.:Saruboceq:
günaydınlar kızlar......
aysecim mekanı cennet olsun rabbim sabırlar versin tatlım.....
rüzgarcım sen içini ferah tut ,dinlen bak görceksin bişiycik çıkmıycak....
ymer günaydın canım....
Günaydın Özgeciğimm.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…