2010 Nisan Anneleri

Hu huu refiyecimm,aşağıda ismin var nerdesin canımmmopuyorumnanaktanSes versenea.s.

günaydın ve iyi günler kızlar opuyorumnanaktan

mehtapçım oldumu canımm a.s.

günaydın kızlar..

rüzgarcımmm sıkma canını lütfen sonuçlar temız cıkacak inşallah..

günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim

canım başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin..

dn benim bebişim bize jest yaptı,üç kez öle kuvvetli depikledi anladım yani hatda babamızda analdı yani biz artık büyümüşüz,ayy bne çığlık çığlığa kaldım ,napimm işte ilk kez anne olduğumu tam anlamıyla hissettim....insan çömez olunca böle sevindirik oluyo demekki.....sonrada hiç durmadı bebişim......
sabahta aynı şimdi durgun demekki yoruldu yavrum uyuyo....
darısı basınıza kızlar......opuyorumnanaktan

gel canım misafirim ol.Bak bekliyorum ama...Yani inşallah..

klava:dövmek lazım hepsini.Cenazemiz vardı Bak bugün işbaşı yaptım.Tabiki canım etmez miyiz....

gözünüz aydın özgecim.. :lepi: bizim babamızda hissetti 2 gece önce yattığımızda tepikleri :lepi:
çok güzel bi duygu.. darısı hissedemeyenlerin başına diyelim..

canım göreceksin herşey güzel olacak,dualarımız seninle.

iyiyim denizcim.. sen nasılsın kuzum? allah ağlatmasın cnım..

İyiyim canım arkadaşım nasıl olsun...
İşe geldik gene...
Geçmişin hepsini okuyamadım 60 sayfa mı ne birikmiş.10 Sayfayı okudum bıraktım.İşler çok birikmiş masamda.Sen nasılsın Oğluşumuz nasıl.Valla kızım olsaydı verirdim sana canım haaa...opuyorumnanaktan
Senden iyisini mi bulacağız....

canım çok üzüldüm başınız sağolsun.Allah geride kalanlarına sabır versin
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim

Çok güzel bi takım yaaaa.Malesef ki biz oda almayacağız..Yerimiz yok.Olsun ama oğluşumun yatakısı vaaar.Küvetsi vaaar.Kıfatleri vaarrr.Telsisi vaaarr.Mevlüt için yani kırkı çıkana kadar yatacağı beşiki bile vaarr(Teyzemiz verdi...)
Ama çok güzel takım canım bayıldım.İyi günlerde kullanın...

GÖZÜN AYDINN TATLIMM.. VURSUN KUZEY BEY ANNECİĞİNE..:lepi:
İlke-nur günaydın canım.Hoşgeldin

hoşbulduk canım benim..
gel canım misafirim ol.Bak bekliyorum ama...Yani inşallah..

canım eğer mersine gelırsek mutlaka buluşmak isterim ama silifkede olacagız sanırım

arkadaşlar bu arada... dün bazı sbeplerden dolayı yazmadım bişey...

hasta olanlara acil şifalar diliyorum...

dr. kontrolüne gidenlere iyi haberlerle dönenlere gözünüz aydın diyorum.. v.s.. v.s.. :)))

pazar günüde benim oğlum tepikledi özgecim nerdeyse canımı acıtacak adar.ay bu daha da güzel sanki ya dimi*bizim oğlanlar gçlü olacaklar,maşallahları var.bu arada herkese günaydın başta yazacağımı sonda yazdım ama napim unutkanlık işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…