günaydın ve iyi günler kızlar opuyorumnanaktan
mehtapçım oldumu canımm a.s.
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
günaydın ve iyi günler kızlar opuyorumnanaktan
mehtapçım oldumu canımm a.s.
günaydın kızlar..
rüzgarcımmm sıkma canını lütfen sonuçlar temız cıkacak inşallah..
canım başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin..
günaydınn şekerlerr a.s. nasılsınız ?
tatile üç gün kaldı çok mutluyum bugünn :)) bende bayramda istanbulda olmayacağım adana , mersin arası gezeceğiz inşallah :) oğluma mersinde hamile kalmıştım tatil yaparken ..istanbula dönüşte öğrenmiştimm hamile oldugumu .. orda test yapmıştım çıkmamıştı günüm geçmesine rağmen.. istanbula geldiğim gün tekrar yaptım göstermişti yavrum kendini :)) şimdi onunla ilk gezmemiz:))güzel olur inşallah opuyorumnanaktan
merhaba kızlar herkese iyi haftalar
benim bugün biraz canım sıkkın umarım sizler iyisinizdir dünden beri biraz kanamam var sabah dra gittim düşük tehlikesi var ilaç falan verdi ve istirahat etmelisin dedi ama bayram üstü oldugu için isten izinda alamıyorum benim öküz patronlar rapor falanda takmıyor ne olcak bilmiyorum dua edin benim için ...
klava:dövmek lazım hepsini.Cenazemiz vardı Bak bugün işbaşı yaptım.Tabiki canım etmez miyiz....
günaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.
dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.
çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..
iyiyim denizcim.. sen nasılsın kuzum? allah ağlatmasın cnım..
canım çok üzüldüm başınız sağolsun.Allah geride kalanlarına sabır versingünaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.
dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.
çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
Aaaa kızlar bu arada bebek odam geldi bugün.Henüz tam yerleştiremedik eşim evde olmadığı için.Bi kaç güne kdr tamamlanırsa foto eklerim.Kapıdan içeri girerlerken acayip duygulandım ağlayacaktım nerdeyse zor tuttum kendimi.Ne tuhaf bi duygu yaa.Hiç beklemiyordum böyle bi hal alacağımı :asigim:
Bunu siparişi verirken çekmiştim.Örtünün deseni ve rengi farklı sadece takım aynı
dn benim bebişim bize jest yaptı,üç kez öle kuvvetli depikledi anladım yani hatda babamızda analdı yani biz artık büyümüşüz,ayy bne çığlık çığlığa kaldım ,napimm işte ilk kez anne olduğumu tam anlamıyla hissettim....insan çömez olunca böle sevindirik oluyo demekki.....sonrada hiç durmadı bebişim......
sabahta aynı şimdi durgun demekki yoruldu yavrum uyuyo....
darısı basınıza kızlar......opuyorumnanaktan
İlke-nur günaydın canım.Hoşgeldin
gel canım misafirim ol.Bak bekliyorum ama...Yani inşallah..
dn benim bebişim bize jest yaptı,üç kez öle kuvvetli depikledi anladım yani hatda babamızda analdı yani biz artık büyümüşüz,ayy bne çığlık çığlığa kaldım ,napimm işte ilk kez anne olduğumu tam anlamıyla hissettim....insan çömez olunca böle sevindirik oluyo demekki.....sonrada hiç durmadı bebişim......
sabahta aynı şimdi durgun demekki yoruldu yavrum uyuyo....
darısı basınıza kızlar......opuyorumnanaktan
canım çok üzüldüm başınız sağolsun.Allah geride kalanlarına sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?