2010 Nisan Anneleri

ayy negüzel ya bizde dün hissettik işte;süpperdi,olsun güçlü kuvvetli olsunlar....analarını depiklesinler ne güzel......

Maşallah kuzey semihe.Demiştim özge sıkı tekmelere az kaldı diye:))Eşinin ağzı kulaklarına varmıştır.

Günaydın canım.Hoşgeldin.

ben iyiyim cnm valla .. nasıl olsun hep aynı telaşe işte... oğluş da iyi dir inş.. gece tepik tepik.. gündüz uyku ohh miiss.. rahatı iyi heralde içerdee.. ayy çok sağolasın canım benimm... iltifat ediyosun kız... :kedi: opuyorumnanaktan

günaydın kıslar nasılsınız?

ayşecim basın sagolsun canım allah gerıde kalanlara ömür versin ..

günaydın arkadaşlar nasılsınız. tekmeler başlamış babalar hissetmiş maşallah. ben hala öyle tekmeydi hıçkırıktı diyemiyorum. hafif ve güçlü pıtırdamalar hissediyorum. dışardan hala hissedilemiyor bebişim eşim üzülüyor kıskanıyor söyleme bana pıtırdadığında diyor. oda oğluşunu hissedecek diye bekliyorumopuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim

ayşecim başınız sağ olsun allah rahmet eylesin. sizlere de sabır versin. birileri gidiyor birileri geliyor işte..

canım benim amniyosentez sonucun çok iyi çıkacak inşallah. sadece bir ihtimal ve risk için yapıldığını aklından çıkarmamaya çalış. bebişin içerden bas bas bağırıyordur annecim üzülme ben çok sağlıklıyım diye ama işte ne fayda çocuğun ses telleri gelişmedi ki duyasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy negüzel ya bizde dün hissettik işte;süpperdi,olsun güçlü kuvvetli olsunlar....analarını depiklesinler ne güzel......

özgecim çok sevındım canım hissetmene artık devamı gelır zaten.çok guzel bır duygu olmalı darısı basıma ınsallah.

kızlar bişey soracam bebişinizin hareketlerini nerenizde hissediyosunuz ben hala göbek deliğimin altıyla kasıklarımın arasında hissediyorum ama artık göbek hizasına çıkmış olmaları gerekmiyor mu?

Günaydın canım,Hoşgeldin.Kendi adıma iyiyim azcık yoruldum ama.Sen nasılsın?

iyiyim bende güzelim. bugünü saymassak tatıle bıgun kaldı mutluyum ohh dinlenıcez bol bol.gerçi annemlerde olucam onunda gelenı gıdenı bıtmez ama olsun napalım.

birperi
sağolasın canım.Allah razı olsun...

TARHAN Amin canım inşallah.. Evet ölümlü dünya...

He ne olursa olsun.Üzülmemiz gerekiyor.Bebişlerimiz için canlarmız için...

Günaydın tarhan.Hoşgeldin.Sen nasılsın?Kocişine söyle elini sen uzanınca koysun karnına 5 dk bak bakalım nasıl hissediyor.

kızlar bişey soracam bebişinizin hareketlerini nerenizde hissediyosunuz ben hala göbek deliğimin altıyla kasıklarımın arasında hissediyorum ama artık göbek hizasına çıkmış olmaları gerekmiyor mu?
Bende kasıkta ve göbeğin altında hissediyorum.

iyiyim bende güzelim. bugünü saymassak tatıle bıgun kaldı mutluyum ohh dinlenıcez bol bol.gerçi annemlerde olucam onunda gelenı gıdenı bıtmez ama olsun napalım.

Ben pek dinlenemem çünkü kurban işleriyle hep ben uğraşıyorum.Ailemde yanımda değilki çağırayım.Hayırlısı napalım.3.4. gün dinlenirim inşallah.

:)) tamam yosuncum iletecem bizimki biraz tedirgin bu konularda elini hemen çekiyor. gel hadi bebeği bulalım diyom mümkün değil bastıramıyo azıcıkkaydirigubbakcemile3 gerçi bende o kadar yokluyom dıaşardan bulamıyom bebişimi.

bende daha yukarı çıkmadımı diye evham yapıyodum demekki aynı yerde hissettiğimize göre problem yoktur saol yosuncumopuyorumnanaktan

Yok canım korkmayın bişey olmaz.Amnion sıvısı onu dış darbelere karşı korur ki zaten azcık tutmaklada bişey olmaz.sende saolopuyorumnanaktan

tarhancım... h.g öncelikle.. :))

ben artık daha yukarda hissediyorum.. son dr. gittiğimde ultrasona bakarken de göbek delğimin etrafından bakmıştı zatenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…