d giribi teşhisi konmuyor ama tahlil yapılmayınca bilinmez ki.Maske falanda takamıyorum bunaltıyor malesef.ya canım d.gribi hastası mı çok var.aman dikkat et canım ya, ya nasıl koruyacaksın kendini
Günaydın tarhan.Hoşgeldin.Sen nasılsın?Kocişine söyle elini sen uzanınca koysun karnına 5 dk bak bakalım nasıl hissediyor.
Bende kasıkta ve göbeğin altında hissediyorum.
Ben pek dinlenemem çünkü kurban işleriyle hep ben uğraşıyorum.Ailemde yanımda değilki çağırayım.Hayırlısı napalım.3.4. gün dinlenirim inşallah.
ayyyy a.denizcim yaa.. benim de uykumu getirdinn.. kızım halaa uyuyo uykucuu.. accık yatim yanına da mayışıp ısınayım bende :))))
tarhancım... h.g öncelikle.. :))
ben artık daha yukarda hissediyorum.. son dr. gittiğimde ultrasona bakarken de göbek delğimin etrafından bakmıştı zatenn..
Yok canım korkmayın bişey olmaz.Amnion sıvısı onu dış darbelere karşı korur ki zaten azcık tutmaklada bişey olmaz.sende saolopuyorumnanaktan
yaaa çok net çıkmadı ama olsun ,ayaktada çekinmiştim gzel değildi.....
kızlar buda benim dün bahsettiğim kıyafetim....bayramda giycez bakalım.....
günaydın kızlar nasılsınız biz geldik az sonra kızızmın cicilerini ekleyeceğim halasının alıp yoladığı becerebilirsem
canım inşallah güzel haberlerle vereceksin bizlere canımcım ben herzamn dedim hiç bişey çıkmayacak rabbimin izniyle canımcım bol bol dinlen canım sakın ağır hareket etme bitanem benim tekrar geçmiş olsun canımcımgünaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.
dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.
çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..
canım benim başınız sağolsun rabbim sabır versin canım benim:Saruboceq:günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
kızlar buda benim dün bahsettiğim kıyafetim....bayramda giycez bakalım.....
hosgeldın canım ekle bakalım cicileri...
ya bende artık bıseyler almak ıstıyorum yeter bu kadar dımı kızlar başlayayım artık aaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?