2010 Nisan Anneleri

anladım canım ama kendını yormadan yap.sonrada bol bol dinlenırsın ınsallah

ayyyy a.denizcim yaa.. benim de uykumu getirdinn.. kızım halaa uyuyo uykucuu.. accık yatim yanına da mayışıp ısınayım bende :))))

tarhancım... h.g öncelikle.. :))

ben artık daha yukarda hissediyorum.. son dr. gittiğimde ultrasona bakarken de göbek delğimin etrafından bakmıştı zatenn..

hoşbulduk canım opuyorumnanaktanbayramdan sonra da benim kontrolüm var neremden bakacak bakalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok canım korkmayın bişey olmaz.Amnion sıvısı onu dış darbelere karşı korur ki zaten azcık tutmaklada bişey olmaz.sende saolopuyorumnanaktan

bende diyom mıncıkla çocuğu biraz diye ama o çekiniyo doğunca kucağına da alamıcak sanırımlmaz: yeni bebeklere bişey olacak diye aklı çıkıyo 1 metreden fazla yaklaşmıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaa çok net çıkmadı ama olsun ,ayaktada çekinmiştim gzel değildi.....

güle güle giy ruzenincim gayet rahat ve hoş görünüyor yeni cicilerin. opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız biz geldik az sonra kızızmın cicilerini ekleyeceğim halasının alıp yoladığı becerebilirsem

günaydın kızlar nasılsınız biz geldik az sonra kızızmın cicilerini ekleyeceğim halasının alıp yoladığı becerebilirsem

hosgeldın canım ekle bakalım cicileri...

ya bende artık bıseyler almak ıstıyorum yeter bu kadar dımı kızlar başlayayım artık aaaa

canım inşallah güzel haberlerle vereceksin bizlere canımcım ben herzamn dedim hiç bişey çıkmayacak rabbimin izniyle canımcım bol bol dinlen canım sakın ağır hareket etme bitanem benim tekrar geçmiş olsun canımcım
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
canım benim başınız sağolsun rabbim sabır versin canım benim:Saruboceq:
kızlar buda benim dün bahsettiğim kıyafetim....bayramda giycez bakalım.....

maşallah kız ne güzel olmuşsun öyle çok yakışmış bayramlığınız kuzeyle

hosgeldın canım ekle bakalım cicileri...

ya bende artık bıseyler almak ıstıyorum yeter bu kadar dımı kızlar başlayayım artık aaaa

hoşbuldk canım ekleyeceğim şimdi valla bitanem bende almadım hepsi halasının aldıkları çok var çeker çeker eklerim valla bana kalmamış bişey almakfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…