2010 Nisan Anneleri

eda'mın yanına sokuldum dediğim gibi (bi de sitehata verdi o ara kapatım) .. tabi sokuluş o sokuluşş... şimdi uyadım...yavrum uyanıp kalkmış yanından ama12 den geçmişti diyo kalktığında :))))

özgecim.. güzelmiş cicilerin canımm.. güle güle giy güzelim... msn neden açmıyon kıı... yoksa sende mi engelledin beni :))))))))

annaaa yok kız nerden çıkardın ki....
ben neden engelliyim eşimdeydi pc ondan birazdanda yemek yapmaya gitcem gene yokum....:)))
cicilerimi beyenmene sevindim cannım bende çok beyendim nedense.....:)))

özgem çok tatlı olmuş kıyafetlerin,çok yakışmış güzel günlerde giy inşallah....

dünürcüğüm gelininin cicilerini ekledim bak canımcım beğencekmisin

annaaa yok kız nerden çıkardın ki....
ben neden engelliyim eşimdeydi pc ondan birazdanda yemek yapmaya gitcem gene yokum....:)))
cicilerimi beyenmene sevindim cannım bende çok beyendim nedense.....:)))

ne biliyim canımm sordum sadece yerimseniben ... git tabi canımcım.. benim de işlerim var.. sayfa açık ama kimseler de yokk.. arada bakarım sadece opuyorumnanaktan gülegüle kullan güzelmişler ciddenn.. rahat ve kullanışlı hemde..

özgem çok tatlı olmuş kıyafetlerin,çok yakışmış güzel günlerde giy inşallah....

ayy canım saol tatlım....ya işte en güzel bunu bulabildim yoksa varda bana hiç olmadı sekerim ya......ama gömleği doğumdan sonrada giyerim önden düğmeli ya bebeği emzirmem kolay olur,hemde şişko göbeğimi kamufle eder:)))):lepi:

:roflol: neyse....

özgecim benim gömleğimin önü tamamen düğmeli değil cnım.. sadece robasında var 3 düğme.. aşağısı büzgülü sadece düğme yokk...

ben ilk kez kızlar bu aralar yemek yapmaya basladım ......ayy yeniden normale dönüyoruz yasasın....
şimdide baklım unutmadıysak yapcez bişiler.....adını vermiyim.....:)))))

canım hepsi çok güzeller güzel günlerde kullansın canım.altın yastığıyla alt açmaya bayıldım ayrıca

canım hepsi çok güzeller güzel günlerde kullansın canım.altın yastığıyla alt açmaya bayıldım ayrıca

saolasın dünürcüğüm benim dahada var çekmediklerim beşiğinide kurarız sanırım bırakırız eşim öyle dedi üstünü örteriz bakalım canım bende bayıldım canım çok güzel sağlıcakla giysin kızım inşallah:Saruboceq:

fundaaaa kız gelinin cicileri çok güzel yaaaa............

vet canım hepsi çok güzeller...ben de gelinime çok güzel bir kıyafet beğendim,onu alınca dünürüm onuda ekler görürsünüz.ben de ekleyebilsem benimkileride görürdünüz ufffff ya

bu arada bütün eğitimcilerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ilk defa evdeyim bir öğretmenler gününü yanlız geçiriyorum inşallah seneye öğrencilerimlede buluşurum kızım şans getirsin bana inşallah

vet canım hepsi çok güzeller...ben de gelinime çok güzel bir kıyafet beğendim,onu alınca dünürüm onuda ekler görürsünüz.ben de ekleyebilsem benimkileride görürdünüz ufffff ya

canım ben yanına gelirken fotoğraf makinasını getiririm ekleriz
çekerde zaten gelicem en yakın zamnda bitanem işlerim bitti sayılır evde dün gece kayınpederine damadımı anlattım o da nasıl gülüyo valla sorma:roflol:

kız dünür sen çok yaşa benden daha çok yaşayacaksın.bende bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…