2010 Nisan Anneleri

tamam canım sen gel de...bayrama kadar gel istersen işlerinde bitmiş.olur canım zahmet olmazsa ekleriz olmazsa canın sağolsun

ymercim merhaba kanamanın durmasına çok sevindim o uyuz patronlarının inadına nur topu gibi bir fıstık doğurcan inşallahopuyorumnanaktan

ymer.. çok geçmiş olsun cnımm.. ama kanaman durmuş en azındann.. o kahverengi olan da kesilicek inş. ... sen yine de dikkatli ol oturup kalkarken bilee... işin ağır olmasa da her hareketimize dikkat etmemiz gerekiyo canımm... rabbim kıızını ve seni korusun cnımm..

zeyracım allah güle güle giymek nasip etsin bebeğine sağlıcakla inş.

saolasın canım benim daha iyileri yeğenlerimin olsun inşallah canım sağlıcakla giysinler inşallah

bu arada canımcım geçmiş olsun tekrar bitanem kanamanın durmasına çok sevindim canımcım hiç bir şey için bebişlerimizi üzmeye değmez canım patronunu silersin hayatından olur biter canımcım hiç anlalmam böyle art niyetli insanları hamile insanlara nasıl davranılcağını bilmeyen kişileri şimdi sen moralini yüksek tut canımcım

ymercim patronlarını boğabilir miyim,ay ne insanlar var yarabbim ya.......

iyi olmana sevindim canım.inşallah daha iyi olursun

neyse kızlar görüşrüz ben gideyim kızımın cicilerini yerleştireyim dolabına daha yoğurt mayalayacağım işim çok görüşürüz canlarım hepinizi öptüm

tarhan zeyra ve bebeg çok sağolun kızlar ii dilekleriniz için dikkat ediyorum elbette ocak sonu zaten ayrılacağım işten biraz sıkmamız lazım dişimizi bebişim ve ben sağolsun kızm arada pıtırtılarıyla ben burdayım diyerek içimi rahatlatıyor

budebecim o boğma işini bende çok yapmak istiyorum ama elimiz mahkum para onlarda ve bizide nasılsa parasını veriyrum her şekilde bu işi yapmak zorunda diye görüyorlar

merhaba arkadaşlar. ay çok uzun bir ayrılık oldu malesef ama ne hafta sonu ne de dün fırsat bulabildim. geçmişi okumak gayesiyle girmiştim ama baktım ki 60 sayfa var henüz cesaret edemedim eee neler yaptınız bakalım 3 gündür ne var ne yok

anneee.. hoşgeldin canımm... okumaya cesaretim olursa okursun cnım.. 60 sayfa az değill.. :))))))

sen nasılsın?

anneee hoşgeldin :)

kızlarr nette bir zıbın seti gördüm hayran kaldım. buralarda bulursam alacam bakın bir çok sevimli yaaa

ymercim ohh çok şükür canım demekki kanama kesıldı canım.kahve akıntı ona delalet.eski kanama yanigeçmiş olsun güzelim tekrar..hiççç bişey ıcın canını sıkma sakın ...hiçbisey senden bebegınden önemlı degıl. az kaldı zaten doguma kadar sabır sonra zaten sen sağ ben selamet. ::))

Merhaba nisan anneleri, a.s. Nasılsınız?

Bende bugün temizlik yaptım. Tabi anca evi süpür, yerleri sil, ince toz ve banyo temizliği filan. Cam, kapı filan yapmadım. :kedi: Kociş çok kızıyor zaten temizlik yapmama. klava:

Ayse_denizycim başınız sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür ve sabır versin. :Saruboceq:

Ymercim, canım ins az kaldı ocak ayınada. Patronların ne kadar büyük bir hata yapıyor. Hamileliği basit gören insanlara sinir oluyorum. klava:

kıslarrr biz geldik doktordan::)))
maşallah sağlığımız çok iyi kilomuz boyumuz herşeyimiz normal
3lü testimizin sonuçları normal hiç bir anarmallik yok kilomuz 360 gr
bana az geldi ama doktor çok normal dedi bende rahatladım...
ayaklarını gördüm yüzünü gördüm omurgasını gördüm kalp atışını duydum
yopaç gibi bi oğlum var maşallah teyzeleri

ay şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım heee bu arada kramplarım için magnezyum verdi
miğde yanmam için şurup verdi inş iyi gelir

Nazcım maşallah bebişine.
Kilo konusu çok düşük olmadıkça bence kafaya takma. Bebişlerin çok kilolu gitmeside iri bebek göstergesi. ıri bebekte genetik bir durum. Normal doğum yapma olasılığınıda azaltıyor anı zamanda. Nasıl bir doğum düşünüyorsun bilmiyorum ama.

maaş. oğluna canım yanma için şurup bende kullanıyorum onu içmeden rahat edmiyorum çok ii geliyor umarım sanada ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…