2010 Nisan Anneleri

nazcım gözün aydın canım inşallah iyi haberlerin devam eder hep böyle. maşallah oğluşuna da sana da.

tarhannn çok tatlıı bişey bu yaaa...

sorma birpericim hayran kaldım tomuycuk markası. belki denk gelirse sende bakarsın

naz cım gözün aydın bebişin iyi olmasına çok sevindim. maşallah sıpaya yerim ben o ayakları. opuyorumnanaktan

nazcım.. maşallah oğluşuna canımm.. herşeyinizin normal olmasına çok sevindim... kuzum hepimizin bebişlerinin aynı kiloda ve boyda olmasını bekleyemeyiz.. mesela benim şu ana kadar hiç mide yanmam olmayıp senin kıvranman gibi :))) meraklanma cnım maşallah oğluna.. topaçç gibi sağlıklı bi oğluş çıkıcak bak görüceksin..

ayy benimki de uyandı galibaa.. tepikler yumruklar havada uçuşuyo yine :lepi:

budebecim o boğma işini bende çok yapmak istiyorum ama elimiz mahkum para onlarda ve bizide nasılsa parasını veriyrum her şekilde bu işi yapmak zorunda diye görüyorlar

ymercim canım geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın. geçmişe çok gidemedim ama neden olmuş canım. stresten mi işyeri yüzünden yani. bişey yok değil mi allah korusun

Amin canım inşallah.Yani denilecek bişi yok malesef.

canım benim herşey iyi çok sevindim.

ymercim canım geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın. geçmişe çok gidemedim ama neden olmuş canım. stresten mi işyeri yüzünden yani. bişey yok değil mi allah korusun

sağol canım sanırım strese bağlı çünkü fiziksel bi sorun görmedi drum zaten suan durdu kanama elimden geldiğince dikkat ediyorum

Kızlar hepinizden rica ediyorum cicişlere bakar mısınız?Bir hastane çıkışı aldım da çok kararsızım renginden dolayı.Bekliyorum yorumlarınızııı.....

anneee.. hoşgeldin canımm... okumaya cesaretim olursa okursun cnım.. 60 sayfa az değill.. :))))))

sen nasılsın?

merhaba bebeg cim. valla şekerim birkaç sayfa geriye doğru gittim anca zaten 60 sayfa önden başlamaya cesaretim hakkaten yok. bakalım kaça kadar gidebilirim. biz iyiyiz canım siz nasılsınız bakalım. ne var ne yok görüşmeyeli kızın nasıl. minik prens nasıl?

HERKESE İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR.bende formu açtım ama yazılacak dilekçelerim vardı açık unutmuşum .şimdi biraz baktım geçmişe
merak etme canım.çok güzel çıkacak sonuçlar hayırlısıyla.boşuna kendinide bebişinide üzme.
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
Başın sağolsun canım.Allah Taksiratını affetsin,sizlerede sabır versin.
budebecim o boğma işini bende çok yapmak istiyorum ama elimiz mahkum para onlarda ve bizide nasılsa parasını veriyrum her şekilde bu işi yapmak zorunda diye görüyorlar

Canım öncelikle geçmiş olsun.para pul değil insanlığın kimde olduğu önemli.Allah hayırlılarla karşılaştırsın.
ruzenin elbisen hayırlı olsun.
zeyra bebişinin cicilerine bakacağım inşallah vakit bulursam ama çok harika olduğuna eminim.güle güle kullansın inşallah.

nazcım masallah ogluna allah nazarlardan saklasın

anneee.. sağol canımm biz de iyiyizz... kızım ders çalışıyo... tatil diye boşlamayalım da silbaştan olmasın :))) prens de iyidir sanırım.. tepinip duruyo ama :))

kızlarr bana müsadee.. işlerime bakayım acık.. sayfa açıık olunca ayrılamıyorum sizden :)) gelirim birazdann...

naz cım bebişinin güzel haberleri için çok sevindim.hayırlısıyla böyle güzel devam eder inşallah.
ayşe denizcim ben hastane çıkışını beğendim.renginin nesinde kararsız kaldın anlamadım.ama arkekler için ne yazıkki çok seçenek yok.zaten çok çabuk küçülüyor merak etme.ayrıca bunlardan (tabi set olmasına gerek yok)4-5 tane alacaksın.ben oğlumun 2 haftalıkken günde 6 kere üzerini değiştirdiğimi biliyorum.ben pazardan almıştım çoğunu hem fiyatları uygun hemde gereksiz parçaları yok.

Kızlar hepinizden rica ediyorum cicişlere bakar mısınız?Bir hastane çıkışı aldım da çok kararsızım renginden dolayı.Bekliyorum yorumlarınızııı.....

canım o cicişlerin oldugu yerede yazdım bence rengıde desenıde cok şık.rengı falan solmaz sanmam güzelim.güle güle giysın ınsallah mehmet efemız.

evet canım hepsi bir değiller tabiki normal doğum düşünüyorum inş
sezeryandan çok korkuyorum akannehir
maaş. oğluna canım yanma için şurup bende kullanıyorum onu içmeden rahat edmiyorum çok ii geliyor umarım sanada ii gelir
çok sevindim iyi gelmesine şimdi gidip alıcam yemek yedim başlar birazdan yanmayaakannehir
nazcım gözün aydın canım inşallah iyi haberlerin devam eder hep böyle. maşallah oğluşuna da sana da.
amin canım inş hep iyi olur bütün hayatı boyunca:Saruboceq:

naz cım gözün aydın bebişin iyi olmasına çok sevindim. maşallah sıpaya yerim ben o ayakları. opuyorumnanaktan[/QUOTE]
tarhancım sağol canım ahhh doğsada hencik ısırsam o ayaklarınıkaydirigubbakcemile2

miğde yanmasımı dedin aman canım olmasın ben ölüyorum çünkü:gitme:
inş şurup iyi gelir doktor boyunu sölemedi ben sordum ölçmüyoruz artık dedi:1no2:
bende ısrar etmedim:umursamaz:
o tepikler bizde de var canım otobüsde öldürdü beni valla:kedi:

canım benim herşey iyi çok sevindim.[/QUOTE]
ayşecim allah razı olsun,başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin inş.
nazcım masallah ogluna allah nazarlardan saklasın
canım çok sağol amin hepimizinkini inş nazarlardan korusun yaradanım

Son düzenleme:

Bende öyle aldım ama bir tane de hastane çıkışı olsun dedim.Tam takım...Ay çok heyecanlı yaaa....

geçmiş olsun canım bende amniosentez olmustum gecenlerde bılıyorsun neler hıssttıgını tahmın edebılıyorum insallah sonucun ıyı cıkar ben ıyı cıkacagına ınanıyorum sende kalbını temız tut hayatım :Saruboceq:

maşallah canım herseyın hep boyle yonlunda gıtmesı dılegımle

geçmiş olsun dikkat et kendıne ve kızına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…