kıslarrr biz geldik doktordan::)))
maşallah sağlığımız çok iyi kilomuz boyumuz herşeyimiz normal
3lü testimizin sonuçları normal hiç bir anarmallik yok kilomuz 360 gr
bana az geldi ama doktor çok normal dedi bende rahatladım...
ayaklarını gördüm yüzünü gördüm omurgasını gördüm kalp atışını duydum
yopaç gibi bi oğlum var maşallah teyzeleri
ay şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım heee bu arada kramplarım için magnezyum verdi
miğde yanmam için şurup verdi inş iyi gelir
tarhannn çok tatlıı bişey bu yaaa...
ay şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım heee bu arada kramplarım için magnezyum verdi
budebecim o boğma işini bende çok yapmak istiyorum ama elimiz mahkum para onlarda ve bizide nasılsa parasını veriyrum her şekilde bu işi yapmak zorunda diye görüyorlar
ayşecim canım başın sağolsun şöyle bir göz attım ve çok üzüldüm ama hep derler ya allah 2 hayırdan birini versin diye allah kurtarmış diceksin artık. allah sizlere geride kalanlarına ömür versin.
ymercim canım geçmiş olsun inşallah bi daha yaşamazsın. geçmişe çok gidemedim ama neden olmuş canım. stresten mi işyeri yüzünden yani. bişey yok değil mi allah korusun
anneee.. hoşgeldin canımm... okumaya cesaretim olursa okursun cnım.. 60 sayfa az değill.. :))))))
sen nasılsın?
merak etme canım.çok güzel çıkacak sonuçlar hayırlısıyla.boşuna kendinide bebişinide üzme.günaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.
dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.
çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..
Başın sağolsun canım.Allah Taksiratını affetsin,sizlerede sabır versin.günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
budebecim o boğma işini bende çok yapmak istiyorum ama elimiz mahkum para onlarda ve bizide nasılsa parasını veriyrum her şekilde bu işi yapmak zorunda diye görüyorlar
Kızlar hepinizden rica ediyorum cicişlere bakar mısınız?Bir hastane çıkışı aldım da çok kararsızım renginden dolayı.Bekliyorum yorumlarınızııı.....
evet canım hepsi bir değiller tabiki normal doğum düşünüyorum inşNazcım maşallah bebişine.
Kilo konusu çok düşük olmadıkça bence kafaya takma. Bebişlerin çok kilolu gitmeside iri bebek göstergesi. ıri bebekte genetik bir durum. Normal doğum yapma olasılığınıda azaltıyor anı zamanda. Nasıl bir doğum düşünüyorsun bilmiyorum ama.
çok sevindim iyi gelmesine şimdi gidip alıcam yemek yedim başlar birazdan yanmayaakannehirmaaş. oğluna canım yanma için şurup bende kullanıyorum onu içmeden rahat edmiyorum çok ii geliyor umarım sanada ii gelir
amin canım inş hep iyi olur bütün hayatı boyunca:Saruboceq:nazcım gözün aydın canım inşallah iyi haberlerin devam eder hep böyle. maşallah oğluşuna da sana da.
miğde yanmasımı dedin aman canım olmasın ben ölüyorum çünkü:gitme:nazcım.. maşallah oğluşuna canımm.. herşeyinizin normal olmasına çok sevindim... kuzum hepimizin bebişlerinin aynı kiloda ve boyda olmasını bekleyemeyiz.. mesela benim şu ana kadar hiç mide yanmam olmayıp senin kıvranman gibi :))) meraklanma cnım maşallah oğluna.. topaçç gibi sağlıklı bi oğluş çıkıcak bak görüceksin..
ayy benimki de uyandı galibaa.. tepikler yumruklar havada uçuşuyo yine :lepi:
canım çok sağol amin hepimizinkini inş nazarlardan korusun yaradanımnazcım masallah ogluna allah nazarlardan saklasın
naz cım bebişinin güzel haberleri için çok sevindim.hayırlısıyla böyle güzel devam eder inşallah.
ayşe denizcim ben hastane çıkışını beğendim.renginin nesinde kararsız kaldın anlamadım.ama arkekler için ne yazıkki çok seçenek yok.zaten çok çabuk küçülüyor merak etme.ayrıca bunlardan (tabi set olmasına gerek yok)4-5 tane alacaksın.ben oğlumun 2 haftalıkken günde 6 kere üzerini değiştirdiğimi biliyorum.ben pazardan almıştım çoğunu hem fiyatları uygun hemde gereksiz parçaları yok.
günaydın kızlar dün apar topar çıktım eşim gelince.
dün önce zübeyde hanım doğumevine gittik başka bir dr dan fikir alabilmek için. ama o da acıbadem hastanesine gittiğimizi duydu ve testlerine güvenmeyin dedi. adam resmen özel hastane düşmanı çıktı. neyse sonra prof olan dr a geçtik. önce detaylı ultrasonla baktı akşam saat 6 ya kadar kızımızın pozisyon değiştirmesini bekledik. inatçı keçi burnunu zor gösterdi. neyse ölçümler yapıldı bu sefer parmağı normal çıktı ama burun kemiği normalden azcık kısa çıktı. hiç burun kemiği olmaması risk olduğu anlamına gelirmiş,bizimkinin var ama küçük. dr emin olalım aniosentez yapalım dedi. ve amniosentez olduk. 1 hafta dinlenmemi ve evden dışarı çıkmamamı söyledi. kan uyuşmazlığımızvardı onun içinde iğne oldum. bayramda bile dışarı çıkma dedi. sonuçlar 2,5-3 hafta sonra maalesef.
çok karışık bir durumdayım. hem sonuçlar iyi çıkıcak diyorum hem de korkuyorum. lütfen duanızı eksik etmeyin..
tarhan zeyra ve bebeg çok sağolun kızlar ii dilekleriniz için dikkat ediyorum elbette ocak sonu zaten ayrılacağım işten biraz sıkmamız lazım dişimizi bebişim ve ben sağolsun kızm arada pıtırtılarıyla ben burdayım diyerek içimi rahatlatıyor
ben çıkıyorum arkadaşlar.eve gitmeden LCW bir bakayım neler var.herkese iyi akşamlar.iyi muhabbetler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?