2010 Nisan Anneleri

ya avukatcım pazardan aldım dedin ya benim kafam bu konuda çok karışık. ben pahalı markaların sınırlı çeşitlerini almayı çok istemiyorum. ama bir yandan da bebeğin tenine değecek olan kumaşın %100 pamuk olması, kanserojen maddeden üretilmemiş olması, alerji tahriş yapmaması gibi sebeplerden dolayı da heryerden almaya çekiniyorum.
aslında şimdilik şöyle bir karar verdim tenine direk değecek olan badi,iç çamaşırı gibi şeyleri kaliteli güvenilir yerlerden alıp, dış giyimini allah ne verdiyse uygun fiyata alacağım.

canım benim yaa görmüşsün kuzucuğunu gözün aydın ve maşallah canım hiçte kilosu az değil canım maşallah iyi rabbim korusun meleklerimizi
Kızlar hepinizden rica ediyorum cicişlere bakar mısınız?Bir hastane çıkışı aldım da çok kararsızım renginden dolayı.Bekliyorum yorumlarınızııı.....
canım gördüm bayıldım gülel güle kullansın prensimiz
canım saolasın bitanem inşallah

tarhancığım bende senin gibi düşünüyorum gerçi geldi bizimkiler ama olsun alcağım iç giysileri muhakkak kaliteli olacak inşallah tenine değecek bebişimin canım ama ilk zamnlarda çabuk büyüdükleri içinde öyle çok pahallı şeyler almam arkadaşımın kızı var o dedi kesinlikle ilk başlarda çok abartma dedi sonra hiç giydiremeden elinde kalıyo dedi bende o yüzden doğduktan sonra bile alırım bazı şeylerini diye düşünüyorum ilk başta evde olacağı için gerkli şeylerini alıcağıma.s

canım maşallah oğluna.canım bende bundan 2 hafta önce dr a gittiğimde kilosu 171 gr dı.ben az dedim doktorum gayet normal dedi.kilosı iyi ben bi siteden bakıyorum ona göre normal oğluşunun kilosu.sonuçlarınızın iyi çıkmasınada çok sevindim.inşallah doğuma kadar hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz doktordan

banada bipericim uyku bastırdı ama ders çalışmam lazım.konum milli mücadele döneminde muharebeler dönemi.bu uykuyla nasıl gider tarih çalışmak : )

cok yoruldum bugün yaa..off.gebe bi insan bu kadar yorulmaz ki,insafsızlar.....canımda sıkıldı,benle calışan arkadaş istifa etmeyi planlıyo.benim işler artacak...gece yatamadım..cok bunaldım,alışverişe gitmem bi hava almam lazım...herkese selamlar...:1no2:

dünürcüğüm valla uykulu halde hiç çekilmez o konu hepten mayışırsın canım bende dün gece çok güzel uyumuşum o yorgunluğa sorma canımcım

ronesanscığım valla zor arkadaşının işleride sana kaldı demek işten çıkması ben bile geçen sene okulda tek branşcıydım ingilizceci olarak o kadar yoruluyordumki anlatamam herşey sana düşüyo o zamn kolay gelsin canım sende kendini fazla yorma canım bundan sonra bel ağrılarımız artacak

merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....

merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....

canım çok geçmiş olsun bitanem rabbim şifa versin canımcım bu aradada gözümüz aydın hoşgelmiş oğluşumuz:dance:

merhaba arkadaslar,nasilsiniz

eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor

dünden beri mahfolmus durumdayim

3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin

bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda

bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim

onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti

artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni

sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben

hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu

cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler

bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus

serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim

dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben

hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim

Canım benim çok geçmiş olsun yaaa...Valla çok üzüldüm...

canım benim yaaa çok geçmiş olsun bitanem benim acil şifalar diliyorum canımcım ama eltin sana neden bırakıyo bitanem hamilesin sen rabbim korusun kucağına almak senin için iyi olmaz canım benim yaaa kıyamamm zehirciğim ne zamndır aklımdanda geçiyordu acanba nerdeesin diye :uhm:

Canım benim çok geçmiş olsun yaaa...Valla çok üzüldüm...

sagol canim bende dünden beri cok kötüyüm

hala agrilarim devam ediyor ,batma ve yanma hisse var kasiklarimda

zaten en cok agriyan tarafta bebegin kafasi asagi inmis vaziyette :gitme:

insallah bisey olmicak rabbiminde izniyle mafoldumben

sagol zeyracim amin insallah canim ya

kaynanam bakmak istemiyor cocuklara,kolum agriyo virt zirt yapiyor

kocasida zaten isten geliyor ilgisiz ,anlicagin oda bakmiyor

iyilik yapiyim dedim ,ehliyetini alasiya kadar sabrediyim dedim, ama sonuc ortada mafoldumben

bi de üst üste gelen gecmis olsun telefonlariyla dahada mahfolmus durumdayim

neymis ekmegi varsa yasarmis,üzülmicekmismismisim allah bidaha verirmis

NE KOLAY BUNU DEMESI YHA ,ne demek bi daha verirmis

ben bunu ne zorlukla ilk uc ayini atlattim neler yasadim ,hem cok kizginim hem cok uzgun

KALBiMin altinda tasiyorum ben onu ,canimla kanimla var oluyor

allahim sen bana sabir ver

canımsın yaaa kıyamam bitanem sen boşver o dengesiz insanları canım benim yaa ne demk inşallah hiç bişey olmayacak canım sakın canını sıkma telefonlarada bakma canım offf yaa çok kızdım yaa bitanem biliyorum canım sen çok zorluklar atlattın bitanesi inşallah bunuda atlatacaksın ama bol bol dinlen canım sakın milletide dinleme boşver onları:1hug:

canım çok geçmiş olsun yat dinlen sürekli merak etme tekrar yerıne gelır bebişin moralını bozma sakın.sakin sakin dinlen..ağır kaldırdıgın ıcın olmus demekkı güzelim..gereklı ihtiacların ıcın kalk sadece onun dısında hep yat bence tatlım daha cabuk toparların çünkü.

esroscum grip için geçmiş olsun oğlun için gözün aydın canımopuyorumnanaktan

Zehir cim: çok geçmiş olsun nolur kendine çok dikkat et umarım en kısa zamanda tehlike geçer bebişin seni çok üzmez inşallah. iyi dinlenmeler sana allah bi daha verir diyenleri çok takma kafana akılları sıra teselli ediyorlar. allah önce bunu korusun sana kavuştursun canım. daha sonra tabiki yine verecek bebişine kardeş lazım dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…