canım benim yaa görmüşsün kuzucuğunu gözün aydın ve maşallah canım hiçte kilosu az değil canım maşallah iyi rabbim korusun meleklerimizikıslarrr biz geldik doktordan::)))
maşallah sağlığımız çok iyi kilomuz boyumuz herşeyimiz normal
3lü testimizin sonuçları normal hiç bir anarmallik yok kilomuz 360 gr
bana az geldi ama doktor çok normal dedi bende rahatladım...
ayaklarını gördüm yüzünü gördüm omurgasını gördüm kalp atışını duydum
yopaç gibi bi oğlum var maşallah teyzeleri
ay şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım heee bu arada kramplarım için magnezyum verdi
miğde yanmam için şurup verdi inş iyi gelir
canım gördüm bayıldım gülel güle kullansın prensimizKızlar hepinizden rica ediyorum cicişlere bakar mısınız?Bir hastane çıkışı aldım da çok kararsızım renginden dolayı.Bekliyorum yorumlarınızııı.....
canım saolasın bitanem inşallahHERKESE İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR.bende formu açtım ama yazılacak dilekçelerim vardı açık unutmuşum .şimdi biraz baktım geçmişe
merak etme canım.çok güzel çıkacak sonuçlar hayırlısıyla.boşuna kendinide bebişinide üzme.
Başın sağolsun canım.Allah Taksiratını affetsin,sizlerede sabır versin.
Canım öncelikle geçmiş olsun.para pul değil insanlığın kimde olduğu önemli.Allah hayırlılarla karşılaştırsın.
ruzenin elbisen hayırlı olsun.
zeyra bebişinin cicilerine bakacağım inşallah vakit bulursam ama çok harika olduğuna eminim.güle güle kullansın inşallah.
ya avukatcım pazardan aldım dedin ya benim kafam bu konuda çok karışık. ben pahalı markaların sınırlı çeşitlerini almayı çok istemiyorum. ama bir yandan da bebeğin tenine değecek olan kumaşın %100 pamuk olması, kanserojen maddeden üretilmemiş olması, alerji tahriş yapmaması gibi sebeplerden dolayı da heryerden almaya çekiniyorum.
aslında şimdilik şöyle bir karar verdim tenine direk değecek olan badi,iç çamaşırı gibi şeyleri kaliteli güvenilir yerlerden alıp, dış giyimini allah ne verdiyse uygun fiyata alacağım.
kıslarrr biz geldik doktordan::)))
maşallah sağlığımız çok iyi kilomuz boyumuz herşeyimiz normal
3lü testimizin sonuçları normal hiç bir anarmallik yok kilomuz 360 gr
bana az geldi ama doktor çok normal dedi bende rahatladım...
ayaklarını gördüm yüzünü gördüm omurgasını gördüm kalp atışını duydum
yopaç gibi bi oğlum var maşallah teyzeleri
ay şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım heee bu arada kramplarım için magnezyum verdi
miğde yanmam için şurup verdi inş iyi gelir
banada bipericim uyku bastırdı ama ders çalışmam lazım.konum milli mücadele döneminde muharebeler dönemi.bu uykuyla nasıl gider tarih çalışmak : )
Kızlar hepinizden rica ediyorum cicişlere bakar mısınız?Bir hastane çıkışı aldım da çok kararsızım renginden dolayı.Bekliyorum yorumlarınızııı.....
merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
canım çok geçmiş olsun bitanem rabbim şifa versin canımcım bu aradada gözümüz aydın hoşgelmiş oğluşumuz:dance:
merhaba arkadaslar,nasilsiniz
eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor
dünden beri mahfolmus durumdayim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda
bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim
dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
Canım benim çok geçmiş olsun yaaa...Valla çok üzüldüm...
canım benim yaaa çok geçmiş olsun bitanem benim acil şifalar diliyorum canımcım ama eltin sana neden bırakıyo bitanem hamilesin sen rabbim korusun kucağına almak senin için iyi olmaz canım benim yaaa kıyamamm zehirciğim ne zamndır aklımdanda geçiyordu acanba nerdeesin diye :uhm:
sagol canim bende dünden beri cok kötüyüm
hala agrilarim devam ediyor ,batma ve yanma hisse var kasiklarimda
zaten en cok agriyan tarafta bebegin kafasi asagi inmis vaziyette :gitme:
insallah bisey olmicak rabbiminde izniyle mafoldumben
sagol zeyracim amin insallah canim ya
kaynanam bakmak istemiyor cocuklara,kolum agriyo virt zirt yapiyor
kocasida zaten isten geliyor ilgisiz ,anlicagin oda bakmiyor
iyilik yapiyim dedim ,ehliyetini alasiya kadar sabrediyim dedim, ama sonuc ortada mafoldumben
bi de üst üste gelen gecmis olsun telefonlariyla dahada mahfolmus durumdayim
neymis ekmegi varsa yasarmis,üzülmicekmismismisim allah bidaha verirmis
NE KOLAY BUNU DEMESI YHA ,ne demek bi daha verirmis
ben bunu ne zorlukla ilk uc ayini atlattim neler yasadim ,hem cok kizginim hem cok uzgun
KALBiMin altinda tasiyorum ben onu ,canimla kanimla var oluyor
allahim sen bana sabir ver
merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?