Kızlar.Bıktım.Çalışmaktan bıktım.Bu işyerinden bıktım.Patron b...na diyorum ki.Cenazem var yarım saat erken çıkabilir miyim dedim.Hayır dedi.Daha neler neler...Vallahi bıktım...İnanın para sadece para ama yok artık.Haram olsun hakkım ona...Bebeğimin hakkını yiyor...
Kızlar.Bıktım.Çalışmaktan bıktım.Bu işyerinden bıktım.Patron b...na diyorum ki.Cenazem var yarım saat erken çıkabilir miyim dedim.Hayır dedi.Daha neler neler...Vallahi bıktım...İnanın para sadece para ama yok artık.Haram olsun hakkım ona...Bebeğimin hakkını yiyor...
kıslar herkese ıyı aksamlar eve gitme vakti geldı cattı kaldı tatıle 1 günnnnn
iyi akşamlar kızlar
bi türlü giremedim nete
kaç gündür yoğun geçiyor . pazar günü dışardaydım . dün gündüz kursa gittim akşamda kayınvaldeme
bugünde sabahtan beri evdeyim ama tansiyonum düşüyor sanırım kafamı kaldıracak halim yok halsizlikte cabası zaten . akşamada arkadaşıma gideceğiz
öyle böyle derken zaman geçiyor listeylede hiç ilgilenemedim bi onu inceleyeyimde döneyim yine
canımm öncelikle geçmiş olsun.. kötüleşmeden önlemlerini almaya çalış cnm.. bol bol dinlen ve c vitamini all. opuyorumnanaktan bi oğluşumuz daha geliyo hee.. gözün aydın cnım.. sağlıkla gelsin inş.. :lepi:merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
zehircim... çok üzüldüm cnım.. dua edicem bol bol seninve bebeğin için.. keşke kucaklamasaydın cnım.. iyilik yapmakistemişsin ama cnm kendine zararı olmuş biraz... ama cnm dr.unu dinlebol bol dinlen.. sadece ihtiyaçların için kalk gezinme fazla.. inşallah bebeğin olması gereken yere çıkıcaktır cnm.. içini ferah tut.. inş. bebeğin seni daha fazlakorkutmaz ve üzmez cnmm opuyorumnanaktan hemn kayınvaliden fln da varmış yakınınızda sanırım.. o neden bakmadı ki cnım yaa.. ama bundan sonra kolu da ağrısa bakıcak artık.. sen bundan sonrasadece kendini ve bebeğini düşün ve hiç kalkmadan istirahat et cnım.. inş. en kısa sürede iyileşirsiniz :Saruboceq:merhaba arkadaslar,nasilsiniz
eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor
dünden beri mahfolmus durumdayim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda
bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim
dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
canımın içi.. sakin olmaya çalış lütfen.. bu patronların hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım artık..Kızlar.Bıktım.Çalışmaktan bıktım.Bu işyerinden bıktım.Patron b...na diyorum ki.Cenazem var yarım saat erken çıkabilir miyim dedim.Hayır dedi.Daha neler neler...Vallahi bıktım...İnanın para sadece para ama yok artık.Haram olsun hakkım ona...Bebeğimin hakkını yiyor...
tansiyon düşüklüğü fena yapar insanı.. kendimden biliyorum.. dinlenmeye çalış bolca.. çok yoruyosun kendini cnımm.. ilerde oğlunladinlenmeye fırsatın olmıcak :)) bu günlerini değerlendirmeye bak derim ben opuyorumnanaktaniyi akşamlar kızlar
bi türlü giremedim nete
kaç gündür yoğun geçiyor . pazar günü dışardaydım . dün gündüz kursa gittim akşamda kayınvaldeme
bugünde sabahtan beri evdeyim ama tansiyonum düşüyor sanırım kafamı kaldıracak halim yok halsizlikte cabası zaten . akşamada arkadaşıma gideceğiz
öyle böyle derken zaman geçiyor listeylede hiç ilgilenemedim bi onu inceleyeyimde döneyim yine
hoşbuldum canım dışarı çıkacak halim yoktu aslında evde tansiyon aletimde var ama üşendimhoşgeldin jnazcım çok yorma kendini emi tansiyonunu da ölçtürseydin keşke bi. benim de bazen öyle oluyor kolumu kıpırdatacak halim olmuyor tatlım.
zeyracım hoşbuldum canımcım . iş çok yapmadım tatlımya genel olarak evi toparladım ve el süpürgesiyle süpürdüm sadece bide çamaşır astım. ama şunu farkettim çamaşır sepetini kaldırırken bile belim kopuyor resmenhoşgeldin canım benim dikkat et kendine bitanem keşke ölçtürseydin tansiyonunu canım yaa kesin sen iş yapmışsındır yada misafir ağırlamışsındır canım hiç rahat durmuyosinkifisfisfis
malesef canım aslında bana kalsa hiç bi iş yapmıyorum ama demekki yoruyormuş yaptıklarımda bebegcim . bazen gözüm korkmuyorda değil şimdiden böyle olursa bir iki ay sonra düşünemiyorum kendimi . hele oğlumla hiç:)tansiyon düşüklüğü fena yapar insanı.. kendimden biliyorum.. dinlenmeye çalış bolca.. çok yoruyosun kendini cnımm.. ilerde oğlunladinlenmeye fırsatın olmıcak :)) bu günlerini değerlendirmeye bak derim ben opuyorumnanaktan
jnaz tatlım hoşgeldin....
valla gün içinde gene baya iş yapıyorsun sen, ben çalışıyorum ama akşam oldumu elimi bişiye sürmüyorum bahtaniyenin altnda yatıp tv izliyorum sonrada uyukluyorm.....
canım dikkat bebişede kendinede....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?