2010 Nisan Anneleri

zehir canım çok gecmiş olsun tatlım ya.....
bebişini düşün sen boşver dışardan öle saçma sapan konuşanlara,sen bebişine bak olurmu,eltinin çocuklarına artk bakamzsın canım bu durumda sende iyilik yapmak istemişsin ama yapcak baska bşi kalmamış sana tatlım......

esroscum çok gecmiş olsun canım yat dinlen.bol bol c vitamını al.gecen hafta yordun kendını sen ondan oldu guzelım endıselenme dinlenınce ve ııyı beslenınce kolay atlatılıyor..

ogluşunda hayırlı olsun canım benım.

esros canım oğluşun geliyormuş çok sevindim canım hayırlı olsun....valla nisan ayı erkek bebişlerin olacak...grip içinde dikkat et olurmu.....

Kızlar.Bıktım.Çalışmaktan bıktım.Bu işyerinden bıktım.Patron b...na diyorum ki.Cenazem var yarım saat erken çıkabilir miyim dedim.Hayır dedi.Daha neler neler...Vallahi bıktım...ınanın para sadece para ama yok artık.Haram olsun hakkım ona...Bebeğimin hakkını yiyor...

canım sinirlenme bitanem bebişine yansıyo bitanem benim rabbim görüyo hiç anlamıyorum bu patron mahlukatlarını ne sanıyolar kendilerini yaaa insanın biraz vicdanı olması lazım her işte ilk önce

canım ya seni çok iyi anlıyorum bende benzer sorunlar yaşıyorum. sırf doğum paramı alabilmek için ve para için 2 ay daha sabrediyorum. gittiğim heryerde hamileyim diye el üstünde tutuyorlar. belediyede herkes bu halinle hala senmi koşturuyosun diyor. ve cadoloz patronum hala zırt pırt gerekli gereksiz belediyeye yolluyor beni. boşver canım kafaya takmayla başedilmiyor hepsinin başına aynısı gelir inşallah.klava:

kıslar herkese ıyı aksamlar eve gitme vakti geldı cattı kaldı tatıle 1 günnnnn

iyi akşamlar birpericim az kaldı tatile yuppiiiizemuszemus

iyi akşamlar kızlar
bi türlü giremedim nete
kaç gündür yoğun geçiyor . pazar günü dışardaydım . dün gündüz kursa gittim akşamda kayınvaldeme
bugünde sabahtan beri evdeyim ama tansiyonum düşüyor sanırım kafamı kaldıracak halim yok halsizlikte cabası zaten . akşamada arkadaşıma gideceğiz
öyle böyle derken zaman geçiyor listeylede hiç ilgilenemedim bi onu inceleyeyimde döneyim yine

ayşecim sabır bebeklerimiz için 2 ay daha sabır yapcak bişey yok canımopuyorumnanaktan

hoşgeldin jnazcım çok yorma kendini emi tansiyonunu da ölçtürseydin keşke bi. benim de bazen öyle oluyor kolumu kıpırdatacak halim olmuyor tatlım.

hoşgeldin canım benim dikkat et kendine bitanem keşke ölçtürseydin tansiyonunu canım yaa kesin sen iş yapmışsındır yada misafir ağırlamışsındır canım hiç rahat durmuyosinkifisfisfis

tarhancığım inan sırf gerilmemk için bu sen çalışmadım canım biliyormusun şimdi burdn sizi okudukca iyiki diyorum canım yaa neden anlamıyo bu insanlar hamile bir bayandan birde seninkiside bayan sanırım daha iyi anlaması yardımcı olması gerekirken benimde geçen seneki çalıştığım okuldaki müdürüm çok merhametsizdi ne yapsan adama yaranazsın rabbim öyle insanlardan uzak tutsun bizi iyikide çalışmamışım yaa

merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
canımm öncelikle geçmiş olsun.. kötüleşmeden önlemlerini almaya çalış cnm.. bol bol dinlen ve c vitamini all. opuyorumnanaktan bi oğluşumuz daha geliyo hee.. gözün aydın cnım.. sağlıkla gelsin inş.. :lepi:
zehircim... çok üzüldüm cnım.. dua edicem bol bol seninve bebeğin için.. keşke kucaklamasaydın cnım.. iyilik yapmakistemişsin ama cnm kendine zararı olmuş biraz... ama cnm dr.unu dinlebol bol dinlen.. sadece ihtiyaçların için kalk gezinme fazla.. inşallah bebeğin olması gereken yere çıkıcaktır cnm.. içini ferah tut.. inş. bebeğin seni daha fazlakorkutmaz ve üzmez cnmm opuyorumnanaktan hemn kayınvaliden fln da varmış yakınınızda sanırım.. o neden bakmadı ki cnım yaa.. ama bundan sonra kolu da ağrısa bakıcak artık.. sen bundan sonrasadece kendini ve bebeğini düşün ve hiç kalkmadan istirahat et cnım.. inş. en kısa sürede iyileşirsiniz :Saruboceq:
canımın içi.. sakin olmaya çalış lütfen.. bu patronların hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım artık.. klava: .. bebeğinin üzülmesine izin verme anlayışsız insanlar için değmezz.. insan sevdiği değer verdiği kişilerin sözlerine üzülür yerimseniben babanız da bekliyomuş 1 saattir yyaa.. na rağmen izin vermediler demekki.. derken çıkıyomuşsun cnım.. iyi hadi geç de olsa sevindim.. opuyorumnanaktan
tansiyon düşüklüğü fena yapar insanı.. kendimden biliyorum.. dinlenmeye çalış bolca.. çok yoruyosun kendini cnımm.. ilerde oğlunladinlenmeye fırsatın olmıcak :)) bu günlerini değerlendirmeye bak derim ben opuyorumnanaktan

hoşgeldin jnazcım çok yorma kendini emi tansiyonunu da ölçtürseydin keşke bi. benim de bazen öyle oluyor kolumu kıpırdatacak halim olmuyor tatlım.
hoşbuldum canım dışarı çıkacak halim yoktu aslında evde tansiyon aletimde var ama üşendim
aslında sabahtan çok iyiydim tarhancım ama öğleden sonra başladı şimdi daha iyiyim çok şükür
hoşgeldin canım benim dikkat et kendine bitanem keşke ölçtürseydin tansiyonunu canım yaa kesin sen iş yapmışsındır yada misafir ağırlamışsındır canım hiç rahat durmuyosinkifisfisfis
zeyracım hoşbuldum canımcım . iş çok yapmadım tatlımya genel olarak evi toparladım ve el süpürgesiyle süpürdüm sadece bide çamaşır astım. ama şunu farkettim çamaşır sepetini kaldırırken bile belim kopuyor resmen
misafir olarakta gelmek isteyenler var kayınvaldemle haber göndermişler ama bayramdan sonra alırım dedim
malesef canım aslında bana kalsa hiç bi iş yapmıyorum ama demekki yoruyormuş yaptıklarımda bebegcim . bazen gözüm korkmuyorda değil şimdiden böyle olursa bir iki ay sonra düşünemiyorum kendimi . hele oğlumla hiç:)

jnaz tatlım hoşgeldin....
valla gün içinde gene baya iş yapıyorsun sen, ben çalışıyorum ama akşam oldumu elimi bişiye sürmüyorum bahtaniyenin altnda yatıp tv izliyorum sonrada uyukluyorm.....
canım dikkat bebişede kendinede....

kızlarya hazır sizi bulmuşken bişey soracağım
az önce listeyi düzenledim ve toplamda 76 kişi görünüyoruzCADIARZU
ama burda paylaşımda bulunanlarımızın sayısına bakınca 15- 20 yi geçmiyoruzdur ve sürekli listeye eklenmek isteyenler var. bazen dikkat ediyorum listeye eklenince bu topiğe uğruyorlar mı diye ama yok
diyorumki yeni bi liste oluşturayım ve sadece burda sohbet eden arada birde olsa uğrayan arkadaşlarımız olsun msj yazımına da kilitleriz ve kendi güncellemelerimizide özel msj la yada profil msj ıyla bana bildirirsiniz
ne dersiniz?
liste topiği olduğu gibi kalsın dersenizde hiç bi değişiklik yapmam

hoşbuldum bitanemm
malesef boş duramıyorum canımya alışkanlık galiba mesela doktor kesinlikle yerden eğilip bişey almayacaksın dedi ama ben rahat edemiyorum ki kafam hep yapmadığım işlerde kalıyor
ama çok haklısın dikkat etmem lazım

ruzeninsende bendensin canım battaniyeyi görmiyim evde
hemen ben altında hoppp yarım saat içinde derin uykudayım eşim battaniyeleri saklıyor evde::))
jnaz hoşgeldin canım nasılsın dicem ama sen yormuşun kendini uslu dur yaramazlık
yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…