ruzeninsende bendensin canım battaniyeyi görmiyim evde
hemen ben altında hoppp yarım saat içinde derin uykudayım eşim battaniyeleri saklıyor evde::))
jnaz hoşgeldin canım nasılsın dicem ama sen yormuşun kendini uslu dur yaramazlık
yok
ruzeninsende bendensin canım battaniyeyi görmiyim evde
hemen ben altında hoppp yarım saat içinde derin uykudayım eşim battaniyeleri saklıyor evde::))
jnaz hoşgeldin canım nasılsın dicem ama sen yormuşun kendini uslu dur yaramazlık
yok
hehhe:)) ay çok güldüm demek saklıyor eşin,valla ben kaldırmıyorum bile salonun ortasında duruyo ben hemen yerleşiyorum içine ama varya bebişim çok rahat ediyor oda anası gibi keyifçi olcak ozaman acayip hareket ediyor......
hoşbuldum canımm ya cidden yorulmadım :)
sen nasılsın canım ?
kızlarya hazır sizi bulmuşken bişey soracağım
az önce listeyi düzenledim ve toplamda 76 kişi görünüyoruzCADIARZU
ama burda paylaşımda bulunanlarımızın sayısına bakınca 15- 20 yi geçmiyoruzdur ve sürekli listeye eklenmek isteyenler var. bazen dikkat ediyorum listeye eklenince bu topiğe uğruyorlar mı diye ama yok
diyorumki yeni bi liste oluşturayım ve sadece burda sohbet eden arada birde olsa uğrayan arkadaşlarımız olsun msj yazımına da kilitleriz ve kendi güncellemelerimizide özel msj la yada profil msj ıyla bana bildirirsiniz
ne dersiniz?
liste topiği olduğu gibi kalsın dersenizde hiç bi değişiklik yapmam
hehhe:)) ay çok güldüm demek saklıyor eşin,valla ben kaldırmıyorum bile salonun ortasında duruyo ben hemen yerleşiyorum içine ama varya bebişim çok rahat ediyor oda anası gibi keyifçi olcak ozaman acayip hareket ediyor......
bendeee.... toplamıyorum bile artıkkk:)))
ohh maşallah anasına da oğluna da :)
benim yaramazda hareket edip duruyor şimdi
size anlatmayı unuttum ben dün anasağlığa gittik kalp atışlarını dinleyeyim diye
ebe tam yakaladı kalp atışını kaçtı yavrum baya uğraştı kadıncağız ne bu diyo durmuyor bi yerde :)
evet tatlım olay olacağını zannetmiyorum ama dikkat ettimde bazıları hiç girmiyor topiğe onları eleyelim diyorum arada bir uğrayanlar kalsın yinejnaz.. cnım zamanında o kişiler listeden silinmişti biliyosun..a ma girip dediler bikaç gün girmedik(ki 1 ayı geçmişti devamsızlık) silinmişiz fln.. hoop 40 kişiye düşen liste 70 i geçti yine... neyse uzatmıyım yine olay olmasın... sen bilirsin cnm.. ama bence mantıklı.. ben özelden atarım sana bilgilerimi güncellenmesi gerektiğinde..
canım benimm çok sağol ama ben yapmasam kim yapacak bilmiyorum. annemlerle aynı şehirde olsak hiç düşünmezdim ablam , kardeşim yengemler kimse iş bırakmazdı ama burda durum farklıvalla senin yaptıklarını ben yapsam jnazcım bitmiştim....
okadra aktifsinki maşlh.....
benim bebiş tembel teneke,bişi yaptırmıyo bana ben kendimi zorlasamda.....
Ben de listede yokum. Eskiden vardım sonra bir şekilde çıkmışım. Tekrar eklenmek için yine yazdım. Genelde gündüz nete giriyorum bu durumda küçük listeye alınmayacakmıyım
oyy yesin onu teyzesiihehhe:))))
bzimkide artık yaramaz valla.....
bazen çok tepki veriyo mesela dünde bugunde yaramaz olduk biz...
bi depikliyo valla yerimden sıçratıyo beni.....:teytey:
en güzeli nazlı cım kaydirigubbakcemile5bendeee.... toplamıyorum bile artıkkk:)))
valla jnazcım bencede topike hiç girmeyenler var silinse iyi olur hem bölece karışıklık olmaz.....
Selam kızlar doktorun söylediğine göre tahmini doğum tarihim 16 nisan 2010.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.20. haftadayım bebişimi şimdiden özledim zaman geçmek bilmiyor.bebek odasını yapmaya başlayan var mı eşim erken diyor bende beklemek zorunda kaldım.
Selam kızlar doktorun söylediğine göre tahmini doğum tarihim 16 nisan 2010.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.20. haftadayım bebişimi şimdiden özledim zaman geçmek bilmiyor.bebek odasını yapmaya başlayan var mı eşim erken diyor bende beklemek zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?