2010 Nisan Anneleri

hehhe:)) ay çok güldüm demek saklıyor eşin,valla ben kaldırmıyorum bile salonun ortasında duruyo ben hemen yerleşiyorum içine ama varya bebişim çok rahat ediyor oda anası gibi keyifçi olcak ozaman acayip hareket ediyor......

hoşbuldum canımm ya cidden yorulmadım :)
sen nasılsın canım ?

jnaz.. cnım . sen bilirsin cnm.. ama ne karar verilirse verlsin uyarım.. gerekirse . ben özelden atarım sana bilgilerimi güncellenmesi gerektiğinde..

Son düzenleme:

bendeee.... toplamıyorum bile artıkkk:)))

Ben de listede yokum. Eskiden vardım sonra bir şekilde çıkmışım. Tekrar eklenmek için yine yazdım. Genelde gündüz nete giriyorum bu durumda küçük listeye alınmayacakmıyım

ohh maşallah anasına da oğluna da :)
benim yaramazda hareket edip duruyor şimdi
size anlatmayı unuttum ben dün anasağlığa gittik kalp atışlarını dinleyeyim diye
ebe tam yakaladı kalp atışını kaçtı yavrum baya uğraştı kadıncağız ne bu diyo durmuyor bi yerde :)

bendeee.... toplamıyorum bile artıkkk:)))

:lepi: hehe:)))
en güzeli valla bırakalım dağınık kalsın.....
bebişler zaten gelince hepten dağılcak şimdiden alışmış olurlar.....
ama bahtaniyemi vermem valla nazın kocası saklıyomuş.....kan çıkar.......:lepi:

hehhe:))))
bzimkide artık yaramaz valla.....
bazen çok tepki veriyo mesela dünde bugunde yaramaz olduk biz...
bi depikliyo valla yerimden sıçratıyo beni.....:teytey:

evet tatlım olay olacağını zannetmiyorum ama dikkat ettimde bazıları hiç girmiyor topiğe onları eleyelim diyorum arada bir uğrayanlar kalsın yine

valla senin yaptıklarını ben yapsam jnazcım bitmiştim....
okadra aktifsinki maşlh.....
benim bebiş tembel teneke,bişi yaptırmıyo bana ben kendimi zorlasamda.....
canım benimm çok sağol ama ben yapmasam kim yapacak bilmiyorum. annemlerle aynı şehirde olsak hiç düşünmezdim ablam , kardeşim yengemler kimse iş bırakmazdı ama burda durum farklı

Ben de listede yokum. Eskiden vardım sonra bir şekilde çıkmışım. Tekrar eklenmek için yine yazdım. Genelde gündüz nete giriyorum bu durumda küçük listeye alınmayacakmıyım

canım zaten ekledim seni. ben genel olarak bahsettim ve direk herkesi sileceğim demiyorum arada bi yoğunluktan uğrayamayan arkadaşlar oluyor tabi onlarda kalacak ama bir kere dahi bu topikte paylaşımda bulunmamış olanlar var ve her defasında da yenileri ekleniyor açıkçası bu durumda rahatsız ediyor beni

valla jnazcım bencede topike hiç girmeyenler var silinse iyi olur hem bölece karışıklık olmaz.....

etelane.. cnım sen girip yazıyosun cnm.. haftada bir bileolsa girenler oluyo tabikii.. ki sen gündüzleri giriyorum diyosun... herkes akşam giremeyebilir.. cnm lafımız sana değildi.. jnaz ın da dediği gibi adını yazdırıp da hiiçç uğramayanlar...

jnaz.. iyi akşamlar cnımm.. yorma kendinii.. bedeninde tek değilsin,rabbimin emanetini unutma cnmm.. opuyorumnanaktan

Selam kızlar doktorun söylediğine göre tahmini doğum tarihim 16 nisan 2010.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.20. haftadayım bebişimi şimdiden özledim zaman geçmek bilmiyor.bebek odasını yapmaya başlayan var mı eşim erken diyor bende beklemek zorunda kaldım.

a.s.hoşgeldin bade aramıza.Hayrlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

hoşgeldin canım....
benim eşime göre hersey erken esler hep böle sanırsam....

bade01... 2010 nisan anne adaylarının arasına hoşgeldin ... opuyorumnanaktan inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın ...

sık sık gel ama.. sohbete katıl sende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…