arkadaslar...nasilsiniz....iyimisiniz...? biz iyiz hamd olsun.....kizim olcak Allah izin verirse...
anladım canım geçmiş olsun siz iyi olunda evinizde yatın dinlenin allah şifa versin:Saruboceq:nazcım amniosentez oldum ben pazartesi. 1 hafta evden çıkma dedi dr um.
iyi akşamlar kızlarr
yeni geldik eve oğlumla . gündüz bi arkadaşa gittik. yürüyerek gittim yakın diye ama yorulmuşum
sizler nasılsınız?
ekonomik krizden bahsediliyor sanırım hepimizde aynı dert var malesef. bizde düğün borçlarını ödüyoruz hala. bide avukatın dediği gibi alacakları alabilsek sorun yok . eşim bu akşam geç gelecek alacaklarını toparlamak için 2-3 senedir borçlarını ödemeyenler bile var
biz iyiyiz canımarkadaslar...nasilsiniz....iyimisiniz...? biz iyiz hamd olsun.....kizim olcak Allah izin verirse...
öyle tabi nazcım çok şükürr aminnanladım canım geçmiş olsun siz iyi olunda evinizde yatın dinlenin allah şifa versin:Saruboceq:
kriz kriz ve yine kriz bu günümüzede hamdolsun allah eşine kolaylık versin:Saruboceq:
saol nazcımm
selam kizlar kac gündür giriyorum ama abimin bilgisayari cok yavas
yazamadim
cumadan beri annemdeyim almanyada rahatim iyi anlayacaginiz
gecmisi okuma hibi bir sansim yok malesef tam 100 sayfa olmus ama bi ara okurum insallah
insallah kötü birseyler yoktur
hepinizi öpüyorum ve cikiyorum canlaropuyorumnanaktan
slm cnımm.. nasılsın bakalımmm ? ben yorgun.. ama huzurlu ve mutluyum... opuyorumnanaktanslm kizlar hamisleropuyorumnanaktan
oh ne güzel cnımm.. annenin yanındasın demekk... dinlenmene ve keyfine bak cnım.. opuyorumnanaktanselam kizlar kac gündür giriyorum ama abimin bilgisayari cok yavas
yazamadim
cumadan beri annemdeyim almanyada rahatim iyi anlayacaginiz
gecmisi okuma hibi bir sansim yok malesef tam 100 sayfa olmus ama bi ara okurum insallah
insallah kötü birseyler yoktur
hepinizi öpüyorum ve cikiyorum canlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?