2010 Nisan Anneleri

nazcım amniosentez oldum ben pazartesi. 1 hafta evden çıkma dedi dr um.
anladım canım geçmiş olsun siz iyi olunda evinizde yatın dinlenin allah şifa versin:Saruboceq:

kriz kriz ve yine kriz bu günümüzede hamdolsun allah eşine kolaylık versin:Saruboceq:

arkadaslar...nasilsiniz....iyimisiniz...? biz iyiz hamd olsun.....kizim olcak Allah izin verirse...
biz iyiyiz canım
hayırlı olsun kızında
anladım canım geçmiş olsun siz iyi olunda evinizde yatın dinlenin allah şifa versin:Saruboceq:

kriz kriz ve yine kriz bu günümüzede hamdolsun allah eşine kolaylık versin:Saruboceq:
öyle tabi nazcım çok şükürr aminn

canım geçmiş olsun sanada

tarhan sana bişiy sorcam canım doğum parası almak için bir madde var

1 yıl içinde 120 gün ssk diyor onu anlamadım hangi 1 yıl biliyorsan yazarmısın

ben geri geldim.eşim gelmiştiaceleyle çıktım o yüzden vedalaşamadım özür dilerim.bugün benim sinirlenme günüm galiba.evde yemekte yoktu.kayınvalidemde bişey yapmamıştı.bende kolay bişey yapalım fırında diye düşündüm.malzemeleri karıştırdım.eşimede buzdolabından yumurta alıp kırarmısın dedim.sen kırsan iyi olur dedi.ya elimi yıkamak zorunda kalacam kır işte dedi.
VE KIRDI.iki yumurtayı halının üzerine kırdı.birde ben sana sen kırsan iyi olur demiştim demezmi? o an çizgi filmlerdeki kulaklarından dumanlar çıkan adamlar gibi oldum inanın.baktı ben harbi kızdım.hatun valla istemeden oldu diyor.adam yemeği filan boşverdi evden kaçtı.ben bugün sinirden birilerini kırmadan yatağa girsem çok iyi olacak.

avukat... kaydirigubbakcemile3 kızz adamı evden kaçırmayı başardın mı :))))

sorma valla bende bugün öyleyim nedensee.. evde sinirimi çıkarabileceğim bitek kızım var :)) ona da kıyıp bişey diyemem.. bişey yapmıyo ki zavallım.. kendi kendine ya kitap okuyo ya boyama yapıyo :)) bende sabırsızlıkla kocamı bekliyorumm kaydirigubbakcemile3

bu arada kapatmak için oturdum bilg. başına ama yazmadan kapatamadım... o kadar da dinlene dinlene yaptım.. akşama kadar bi evi temzileyemedim ama şu an azıcık da olsa kasığım zonkluyo nedensee.. hemenn yatıcıamm.. eşim gelene kadarr dinlenip iyileşmem lazımm... :))) sabahları giderken o kadar tembihliyo bi iş yapma diye... şuram ağrıyo buram ağrıyo dersem anlar hemenn.. gerçi evin halinden tamizlendiği anlaşılmıcak gibi değil ama :)) en azından ağrım sancım olmazsa yavaş yavaş yaptım diye kurtarabilirim :)))

hepinize iyi akşamlarr.. iyi gecelerrr... gece giremem diye düşünüyorumm.. 2 haftadır yaprak dökümünü izleyemedim doğru dürüst.. bu akşam kaçırmıyım diyorum.. öptüümm herkesii..

selam kizlar kac gündür giriyorum ama abimin bilgisayari cok yavas
yazamadim
cumadan beri annemdeyim almanyada rahatim iyi anlayacaginiz
gecmisi okuma hibi bir sansim yok malesef tam 100 sayfa olmus ama bi ara okurum insallah
insallah kötü birseyler yoktur
hepinizi öpüyorum ve cikiyorum canlaropuyorumnanaktan

slm batuhancim bizler iyiyz yaramaslik yok herkes bayram telasi icinde,süper ya demek annen yaninda ne mutlu sana senağlama

slm kizlar hamisleropuyorumnanaktan
slm cnımm.. nasılsın bakalımmm ? ben yorgun.. ama huzurlu ve mutluyum... opuyorumnanaktan
oh ne güzel cnımm.. annenin yanındasın demekk... dinlenmene ve keyfine bak cnım.. opuyorumnanaktan

ben geldim kızz... gece girmicm dedim bi de :))) kocam 9 buçukta evde olurmuşş.. bende o zamana kadar takılayım yine dedim.. ayaklarımı da uzattım karşıdaki sandalyeye :)))

selam kızlar nasılsnz sabah net gitti gelmeyince bende kapadm zaten gezmeye gidecektim gittim neyse geldim yemek falan derken anca açtm işte
neyse fazla bişey kaçırmamşım güzel muhabbet olmuş keşke gitmeseydim de sizle muhabbet etseydim

iyi akşamlar kızlar
nete girmemle çıkmam bir olmuştu başım çatlıyor uyumaya çalışayım dedim ama ne mümkün ev sahibim odun almış onları kırıyorlar iki saatten beri resmen beynimde yankılanıyor balta sesleri

merhaba jnazcığım bende yeni geldim bugün kocişle birazcık gezdik bayram gezmesine erken başladık kızımıza bikaç cici beğendik annemde gelmişti bizimle o dedi ben alırım siz beğenin dedi saolsun kendimede pijama takımı baktım ama beğenemedim bir türlü gerçi görümcem bir tane almış ama bitane daha lazım bakalım canımcım sen nasıl oldun iyimisin canım morlukların geçtimi canım bana doktorum dedi o morluklar kandan dolayı düşüklüğünden oluyomu o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…