Kizlar yarin ben 5.5 ay olacagim ama bebisimi tam hissedemiyorum bazen icimde gaz varmis gibi blup blup yapiyor ama o kadar ve canimi yakacak sekilde sancim var sizde durumlar nasil yaa:bbo: ilk hamilelik gecmi hissederim
dünür canım sende iyi gezmişsin ne güzel ya.bu akşam ilk defa dolmuşa bindim.eşime dedimki dolmuşa bin,yoruzya bir akşamda dünürlere gideriz,çikolota alırız dedim.tamam dedi....gelioz kızı istemeye.............
tamam canım siz gelin yeterki canımcım kayınpederi götürür sizi geri bitanem benim bu arada kocişinin doğum günü kutlu olsun canım nice senelere ne güzel akıl etmişsin o mektup işini benimkininde şubatta bende öyle bişey yaparım bıktım artık nesne almaktan yok kazak yok kravat ayakkabı ne bilim ne bu çok güzel bir fikir canımcım canım çilek mobilyaya uğrayamadık benim görümce aradı eşim dedi darılıyo bize benim aldığımı beğenmedinizmi diye ne yapacağımızı şaşırdık bende alınmasını istiyorum off yaa off ne yapıcaz balkalım annemde ben alırım siz beğenin dedi bugün gezerken içine sindiği olsun ilk bebişi dedi bende anneme şimdi olmaz darılırlar bizim aldığımızı kullanmadılar annesinin aldığını kullandılar derler dedim canım yaaa eşimde bişeyler yapıcaz artık diyo arada kaldık:uhm:
canım ya o da zor aslında ilk bebeğiniz siz bilirsiniz deseler ya.herkesin bi beğenisi isteği var bebeğine canım.onlarda sağolsunlar almışlar ama..........bebişe bişeyler aldınızmı*bizde giresuna gittik ay o kadar sıkıldımki kendimi dışarıya nasıl attığımı bilemiyorum.........lcw den kendime bişeyler aldım
kızlar bişiy sorucamda ben yarın dopler ultrasona giricemde aranızda giren oldumu.aç vaya tok farkedermi.ona göre gidicemde.
sağolun güzel annişler.farketmiyo demek.doktorumda farketseydi söylerdi heralde.işallah bişiy çıkmaz.allahıma şükür testlerimiz filan çok iyi çıktı buda iyi çıkar işallah.çok evhamlıyım hiç sevmiyorum şu huyumu
tarhan sana bişiy sorcam canım doğum parası almak için bir madde var
1 yıl içinde 120 gün ssk diyor onu anlamadım hangi 1 yıl biliyorsan yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?