sağol canım ne kusuru bende geç yazdım zaten yalnız hala anlamadım :kedi:yahu salaklığım üstümde 2 gündür mafoldumbenmafoldumbendaha iyi bacağım bugün netenazcım ya kusura bakma biraz geç okudum ama mesaim bitmişit işten sonrada akşam misafirliğe gittik daha yeni geldik. canım benim bildiğim doğumdan önceki 1 yıl içinde.
dün öğlenden sonra rezalet bir gün geçirdim. sinirden, üzüntüden, ağlamaktan migrenim tuttu, başım hala ağrıyor, hala sersem gibiyim..
umarım bugün daha güzel bir gün olur ..
hepinize günaydın kızlar..
sağol canım çok teşekkürlerŞeniznazcım ya kusura bakma biraz geç okudum ama mesaim bitmişit işten sonrada akşam misafirliğe gittik daha yeni geldik. canım benim bildiğim doğumdan önceki 1 yıl içinde.
dün öğlenden sonra rezalet bir gün geçirdim. sinirden, üzüntüden, ağlamaktan migrenim tuttu, başım hala ağrıyor, hala sersem gibiyim..
umarım bugün daha güzel bir gün olur ..
hepinize günaydın kızlar..
sağol canım çok teşekkürlerŞeniz
hayırdır canım ne oldu:uhm:
inş iyi bir gün olur hemen geçer gider yarın tatil ondan sonrada ondan sonradaondan sonrasını bilmiyom
Günaydın kızlarrrrŞenizŞeniz
günaydın nazcım..
kayınvalidemle bi tatsızlığımız oldu bizim de.
isim konusuna karışıyor, kendi koymak istiyor adını..
çok gerildim, çok bozuldu moralim..
niye böyle yapıyor kayınvalideler bi anlasam, valla hayatın anlamını çözmüş kadar mutlu olucam senağlama
günaydın kızlarr.... herkese güzell bir gün diliyorumm... eşim işe gitti yine.. işlerini toparlayıp gelicek ve o zaman çıkıcaz yolaa.. artık ne zaman gelirbilemem.. gerçi 1e kadar gelicim dedi ama bakalım..
iki kedili deli... canımm.. dün yazmıştım sanaa.. bekledim bekledim cevap yokk.. bendeyan odaya geçtim temizliğee.. sonra da eşim gelinceyemek fln bi girdim baktım yazmışsın ama kapatıp gitmişsin.. çokk üzüldüm cnımm.. üzmüşler seniii.. neden karışıyo ki kaynanan... dicemm ama bizimkiler bakalım ne dicek köye gidince :)))) umrumda dadeğil açıkçasııı.. kızımda onlarıtakmadığım için bu sefer depek ümitli olduklarını sanmıyorumm.. ama yinedebi çabaları olucaktırr... :)))) neyse cnm.. boşver valla takmaa.. ben aynılarını yaşadığım için biliyorumm.. eşinin tavrı önemli.. o senden yanaysaa..sorun yokk.. değilse de benim gibi eşini kandırmayabakıcaksın.. daha 4ayımız varr :))) şimdi daha iyisin demi?
günaydın kızlarnasılsınız bugün*
iki kedili delicim canım üzme kendini canım benim.neden karışıyolar ya....eşin ne diyor?eşinin tavrı kesinse bişey diyemezler....
aman canım ya takıldığın şeye bak değermi hiç 9 ay karnın da taşı bütün sıkıntısını sen çek
kaynanan damdan düşsün isim koysun olcak şeymi bu :umursamaz:
o desin dursun canım sen aldırış etme bozma morelini gider kimliğini çıkartırsın sana kim ne dicekkaydirigubbakcemile5
benim kayınvaldemde bi isim söledi ama illa olcak demedi demez hiç birimize demediŞeniz
takma kafanalmaz:
tarhansağol canım cevabın için
bende msj gitmedi diye 2 kere yazdım ikiside gitmiş yahu ne ters durum sayfa görüntülenemiyor dedi halbukiakannehir
ah işte naz.. öneri gibi söylese benimki de.. kim ne diyebilir
benim annem de bir sürü isim önerdi
"teşekkür ederiz ama sizinkileri beğenmedik, biz bunda karar kıldık" dedik herkese, normali de bu değil midir yani
ama kayınvalidem önermiyor ki, dayatıyor resmen.
bu olacak diyor.
ay onun demesiyle olmuyor tabi, ben gider istersem pıtırcık koyarım adına kime ne , ama insanın canını sıkan şey yaklaşım.
kendi kızı böyle hamile olsa, karnında bebeğiyle böyle hırpalar üzer miydi onu ? kıyabilir miydi?
benim dediğim olacak, sana ne oluyor der miydi ?
cevabını biliyoruz hepimiz işte.
ayyy orda ben olcakdım senin yerine ben azının payını yapıştırırdım akannehir
canım aile meclisi toplanarakmı yapdınız çocuğu deseydin ya kaydirigubbakcemile3
ukala kadın :1closedeyes:
kızlar günaydın herkese,biz iyiyiz bebişle.oynuyo benimki,zaten kafası aşagıda ayakları göbekde.yarasa gibi duruyo:))5 günlük tatil iyi gelcek bana cünkü cok yoruldum..
herkes dediğiniz gibi alışverişte.biz de bugün gezeriz anneannemizle.yarında dayımız geliyo cok özledim abimi,ona kazak aldım.1 gün kalıp gitcek.keşke 3-4 cocuk yapabilseydim kalabalık aile herzaman iyi.anca 2 tane yaparım gibi geliyo.zaten daha birincideyiz.yaş 29sezeryan olsan zaten 3 sü önerilmiyo..saglıkla bi dogsalar keşke..
evimde netim yok herkese iyi bayramlar şimdiden,kendinizi yormayın.hava güzelse gezin.a.s.hihoyyytopuyorumnanaktan:teytey::teytey::teytey:..
canım, kalplerimiz birmiş evet :)
ben daha iyiyim ama başım hala ağrıyor. ilaç da almadım, öyle geçmesini bekliyorum..
kayınvalidem neden böyle yapıyor, ah bi bilsem refiyem...
aile meclisi toplanacakmış, hep birlikte konuşup karar verecekmişiz!!
lafa bak, sanki çankaya'da yaşıyoruz anasını satayım, halk oylaması yapıcaz da öyle doğurucam ben sanki.. bugüne kadar neye aile meclisiyle karar verdik ki buna vericez...
eşim de benim gibi düşünüyor, onun annesine hak verdiği yok
biz ne istiyorsak o olur sen sıkma canını, bakma anneme diyor ama ne bileyim be refiye canım sıkılyıor işte.
"aa kızım ne güzel isim bulmuşsunuz, hayırlı olsun, adıyla yaşasın" demesi bu kadar mı zor ya ?
ilk çocuğum bu benim, heves ediyorum, eşimle düşündük karar verdik işte ne olur he dese?
zaten benim huyumu da biliyor yani, o istiyor diye isim koyacak değilim, sırf benim moralimi bozmak için böyle yapıyor..
dünkü bu olaylardan sonra beni kıtır kıtır kesseler değiştirmiyorum adını zaten.. dila olacak bebeğimin ismi.. ben isim yüzünden üzülmüyorum, asıl takıldığım bayram öncesi böyle ağzımızın tadının kaçması.
durduk yere tatsızlık yani. ben de hassasım zaten, yoğurt reklamından etkileniyorum, böyle olaylar hepten dağıtıyor beni.
canım.. günaydın..
ay valla üzülüyorum elimde olmadan be budebecim
niye böyle hırpalıyor beni, neden sevinemiyor bizim adımıza anlayamıyorum..
eşim allahtan benden yana. refiye'ye yazdığım gibi işte, biz ne istersek o olur diyor ama durduk yere benim canım sıkıldığıyla kalıyor işte...
kötükedihüso
nefret ediyorum insanlardan.Ölesim geliyor...
kötükedihüso
nefret ediyorum insanlardan.Ölesim geliyor...
tabi canım üzülürsün yok yere can sıkmışlar....halbuki onun için en çok emekveren sen ve eşin.insanlar bunu kabullenseler zaten herkesin işine burnunu sokmayacaklar ama........
eşinde senin gibi düşünüyomuş ne güzel........olsun canım ya onlar söylediğiyle kalır ne olsa babası çıkaracak nufus kağıdını,ben istemiyorum der biter iş.
ha bide bu meclis ne oluyomuş ya.........Allah Allah..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?