2010 Nisan Anneleri

kötü niyetli bi davranış...zaten kurban bayramı ev dolu et,şirkete ne gerek var..boşver relaxxxxxx...:smiley-cool:

valla ben bu devirde bulunmayacak bir gelin olduğumu düşünüyorum.
kendi annemden iyi tutarım kayınvalidemi, hiç de öyle yaptıkları falan da batmaz.. şu isim mevzusunu da annem yapsaydı da aynı tepkiyi verirdim, hatta daha bile nahoş şeyler olurdu, eşim gücenmesin kırılmasın arada kalmasın diye kayınvalideme bir şey demiyorum kendi annem böyle bir densizlik yapsa "anne sana ne oluyor " derdim, ona diyemiyorum işte.

bi de işte "o orda kendi kendine konuşsun, ben bildiğimi okurum"cu biri değilim, kafama takıyorum böyle sataşmaları, söylenmeleri...
ben onu nasıl annem gibi görüyorsam istiyorum ki o da beni kızı gibi görsün, benimle sevinsin, sevinmeyince ağırıma gidiyor.

amaan ne bileyim be güzelim.
annem hep derdi bana bekarken, "ele karışmak zordur kızım" diye.
öyleymiş. hakkaten öyleymiş yani.

canımm dünürümm.. kıyamam sanaa.. gelinimi de üzme bakiim.. annesi babası karar vermiş dila'mın adına başkalarına laf mı düşerr.... onlar konuşurlarr.. toplanıp karar verirlerr ama siz kara verdikten sonra o aile meclisinin kararıneymiş kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldüm yaa.. allah ta seni güldürsün inş.. opuyorumnanaktan

rönesans... sana da iyi bayramlar canımm... kız seni bebiş neden baş aşağı duruyo daha şimdidenn :)) o pozisona geçmesi için erken değilmii.. şimdiden prova mıyapıyo yoksa nasıl çıkçam diye kızz kaydirigubbakcemile3

ayse_denizy.. denizcim.. yapma güzelim. yaa ... oğlunu düşünn.. sakinn olmaya çalışş.. sabret.. bugünde geçsin rahatsın bakk..

günaydın kızlar... annemlerdeyim ,internetde sorun var ,işyerinden girmycem....arada uğrar bakarım kocişi kandırırsam bütün gün burda olurum heheh:)))) nese şimdibirazcık abkim işe gitmem lazım....

ah be canım..
bugün sen de bendensin desene.

öyle düşünmeden konuşmuş işte, insan lafının gittiği yeri düşünür bi, kırar mıyım gücendirir miyim, üzerime vazife olmayan bir şeye karışmış olur muyum der.. ama bazen düşünen olmuyor....

bu arada ben birkaç gün giremedim topice.. eniştenin haberine çok üzüldüm aysecim.
ne diyeyim bilemiyorum. Allah geride kalanlara sabır versin... mekanı cennet olsun.

senin derdin sana yeter şimdi, sıkma canını başka bir şeye..
demesi kolay gerçi, ben de içimi bir türlü soğutamıyorum, durulamıyorum ama camı açıp nefes alıp duruyorum, elimde kolonya, koklaya koklaya dolanıyorum evde..bi de burası iyi geliyor tabii..

aynen aynen valla...bir burası.Yok kaynanam cahil olur biraz...
Tasdikli yani...
Olaya bak başla olay bu da kendisinin boyu benden 7-8 cm kısa o gün diyor ki Mehmet(kayınbabam)ben denizle aynıyım değl mi? :bbo: şok noldum valla k.babam Yok aynur deniz daha uzun dedi yok yok ben daha uzunum dedi olaya bak yaaa laelaelaelaelae

kızlar takmayın daha fazla gerçi sorun olunca bende kafaya takarım hatta eşimede söylerim bana böyle dedi diye....eşime söylerim çünkü eşimin ve kendi ailemin yanında bana bişey söyleyemezler ama yalnız kalsak ne varsa söylerler....çok kızarım hatta ağlarım ama onları hiç kalaa almam.çünkü onlar benim hiçbişeyim değiller.benim için hiçbişey yapmadılar,oğulları içinde öyle.eşimde bunun böyle olduğunu bilir.baze o kadar sinirlenirimki eşime bile müdahale ederim.eşim benim biraz fazla düşer üslerine...ama sağolsun onlar oğullarının bi sıkıntısı olsa aylar geçer aramazlar....neden çünkü bu bizim sorunumuz.........bizden beklerler herşeyi,sanki biz anne babayız onlar evlat.birde laf da dinlemezler.yapma dediğin şeyi yapıp hasta olurlar,sonra yakınırlar.halbuki eşşek kadar kızları var ama yaptırmazlar.ama ben yapsam sen yap derler.........ay çok değişikler ya.iki kedili delinin dediği gibi yabancı işine karışması zor.
ama ben onlar ne derse aklım hangisine yatarsa onu yaparım,eşimde........

evet bebeg83 benimki akrobasi yapıyo resmen o değil büyüycek kafası aşagı bası yapacak.eşim diyo seni ayaklarından tutup sallandıracam..kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar kayınvalide krizi var galiba geçmişe bakamadım daha. bence de bebeişlerimiz için çok sıkılmayalım. takmayın kafanıza. mutlaka çook zor şeyler olduğunu düşünebiliyorum ama. amannn sende olalım doğuma kadar ondan sonra zaten hayat bizim. Çok şükür ki benimde kayınvalidemle aram iyidir. hiçbir zaman gelinim dememiştir zaten kızım der hep. şükür allahıma benim başımda olsa ne yapardım bilmiyorum. sakin olmaya çalışın en azından...

..........................

Son düzenleme:
kızlar benim başım felaket... bi çıkayım yatayım böyle olmayacak gittikçe kötüleşiyorum

hepinizi öpüyorum, sağolun sabah sabah derdimi dinlediniz.
iyi ki varsınız
Allah'ım minişlerinize de size de sağlık versin.

akşam giremezsem, bayramda da görüşemediklerimiz olursa şimdiden kutluyorum bayramınızı..
hep güzel haberlerimiz olsun paylaşacak, hep iyi günler görelim inşallah..
bu de bebeksiz son bayramımız olsun, sonraki bayramda çocuklarımızla kutlayalım..

hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere

off yaa hepsi aynı valla oğlumda isim beyendik ben beğendim daha doğrusu soranlarada eşim bırakmak istiyor dedim ben bile karışmıyorum dedim bunda da ses çıkarmıyolar çıkarmazlar umarm
karşırlar canm yaa sen takma kafaya bildiğinizi yapın boşverin yaa kendinizi üzmeyim
özge ve haceroğuz hoşgeldiniz kızlar.günaydın

sağol canım

benimde dün saçma sapan bi şeyden morelim bozuldu u an başm çok ağryor boyun damarlarrmsertleşmiş anlatmaya bile değmez o kadar saçam yani neyse dündendir 2 tane ağr kesici aldım bamn ağrs geçmiyor ne yapaym bi tane daha içsem bişey olurmu kzlar yaa dayanamyorum ağrısına
hamiş ahmiş bizi üzenleri allah ıslah etsin valla

canı bizim buralarda düğünler yemekli olur 2 gün her gelene yemek yedirilir.eşyalarımız,düğün,yemek hpsini biz ödedik....tek maaşla....2 defa tüp bebek yaptırdık onlarıda biz verdik.beneşime daha ailesinden bişey aldırmıyorum para anlamında çünkü bize bu zamana kadar söz verdiği hiçbişeyi yapmadı bende istemiyorum artık.hatta evlendiğimiz ilk yıl taşınma zorunda kaldık benim ailem 2,5 milyar peşin kiramı verdiler.ben ailemi bana yardım ediyo diyince benim pek sevgili kayınvalidem ailen tabi yardım edecekler diyor.ay vlla canım buzamana kadar hep benim ailem destekçi oldu,oğluma bile beşiğini ve dolabını kendi ailem aldı.ben artık şunu diyoru Allahım adama ne verirse kendinden versin gerisi boş canım.ben alıştım onlara artık nee yapayım

merhaba kızlar sabah tetanoz aşısı oldum bende.korktuğum kadar yokmuş anlamadım bile kaydirigubbakcemile3 üstelik bide bayram üstü grip oldum yine bu kez öksürüyorumda..çıldıracam kızlar yaa okadar dikkat ediorum meyvemi sbzemi c vitaminimi eksik etmiorum ama yine de grip oluyorum.off bu bayram hasta geçecek yapılcak da okadar işim var ki..neyse ben bi geçmişi okuyayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…