2010 Nisan Anneleri

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

Merhaba canım hoşgeldin.geçmiş olsun,dikkat et kendine....

hoşgeldin canım geçmiş olsun

sabah sabah 3 defa istifra ettim benim gibi hala mide bulantısı devam eden varmı kızlar yaa

bu arada kızlar doktorum eleviti bıraktırdı bana kan hapı verdi.ikisini beraber sanırım kullanamıomuşum.sizde tek bi ilaç mı kullanıosunuz bide çok kilo aldım yaa sağlık ocağında tartıldım 52 kilo geldim ben 42 kiloyla hamile kalmıştım 10 kilo almışım 5 ayda :gitme:

oğlum 9 ay sürmüştü bunda da öyle olcak galiba ama şimdiden boğazım tahriş oldu kan bile geliyor yaadr mide bulantısı hap vermişti 1 paket bitirdim onu içtiğimde biraz azalıyor ama yinede istifra devam ediyor ne yapacağım bilmiyorum

sabah eşime diyom ben erken doğuracam sabredemiyorum

sabah sabah 3 defa istifra ettim benim gibi hala mide bulantısı devam eden varmı kızlar yaa

canım benim yaa çok fena valla.allah yardımcın olsun.benim hiç kusmam bulantım falan olmadı allahıma bin şükür gripler dışında çok ii bi hamilelik geçiriyorum.ama 5 ayda da geçmesi lazımdı senin bulantılarının belki kullandığın ilaçlar dandır tatlım..yan etkileri yapabilio bazen

ben hiç elevit içmedim vermedi sadece folik içtim 4 ay şimdide ferrum sanol verdi ama çok büyük yutamıyorum dra gittiğimde değiştirmesini söleyecem ben hiç kilo almamşm 84 ile hamiş kaldm 78 kilo oldum bu kilo ile hamiş kaldım bide alsaydm çok kötü olurdu

aralığn 5 inde randevum o zamana kadar sabretseydim ilacı değiştirecem zaten kabızda yapyor yok yaa anne olmak gerçekten çok zormuş

aralığn 5 inde randevum o zamana kadar sabretseydim ilacı değiştirecem zaten kabızda yapyor yok yaa anne olmak gerçekten çok zormuş

elbette zor tatlım ama bütün yaşadıklarımızı kucağıma alınca unutacakmışız öle sölüolar sen gerçi daha ii bilirsin anneliği yaşamışsın:1hug:

farkında olmasamda dün yorulmuşum :)) kızımın yatağımı toplamaya gittim accık uzanıvermişim.. 1 saatlik şekerlemenin ardından burdayım :)) iyi geldi ama 1 saatde olsa...

valla Refiyecim delirtti beni delirtti...
sakin olmaya çalış canımm... insanlar bir değil iştee... ailelerin farklı olma olayına hiiç girmeyelim istersen :roflol: bizimkiler de o kadar alakasız kii..
bende tümm relax halimi korumaya çalışıyorum.. çünkü mutlaka köyde beni bunaltıcak bi olay olucaktırr... benim kaynanam kaynatamla sorunum yok aslaa.. kızından çok sever inanırım.. zaten 70 yaşlarındalarr..(benim kocam acık kazandibi:) saygımda sonsuz.. ama kaynımlar fln aynı evdekalıyoruz oraya gittiğimizde.. odalar ayrı ama yemeklerde aynı ortamdaa kafamçokkarıştı bide ben yağsız et dışında yiyemem et ürünleri.. sakatat fln ıyy... onlar hepsi yiyo.. bööyle inadına .nadına yiceklerdirbana göstere göstere.. hele görümcem laelaelaelaelae neyse canım allahtan hamişim.. geçen bayram hep yatırdı kaynanam.. öbürkünler şişinse de kaydirigubbakcemile3 hiç bi işe elimi sürdürmedii.. inş. bu bayram da kendisinden aynı performansı bekliyorum :roflol: :1rolleyes:
iyi bayramlar canımmm opuyorumnanaktan dila kızımızla kendinize çook dikkat edinn.. hiç kimse için kendinizi üzmeyinn opuyorumnanaktan amiinnn inş.. canım dünürüm sende bidahaki bayram sağlıkla doğurduğun dila kızınla birlikte neşeli,mutlu,huzurlu,hayırlı bayramlar geçirirsin inş.. :Saruboceq: opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun cnımm... hep aynı durumdayızz.. hassasız.. bir anımız bir anımızı tutmazzz... rabbim hamile hamile bizi üzenlere layığını versin inşallah... rabbim benim de beni üzenlerin de gönlündekini versin inş.. amiiinnn... hep böyle dua ediyorum inan... :Saruboceq:
oyy çok geçmiş olsun cnımm.. inş. arkadaşların da dediği gibi kötü olmazsın.. anlamadan ağrımadan geçirirsin kolunla bayramı kaydirigubbakcemile3 ayy nası bi laf oldu yaa. neyse anladın sen onu :))) giribin için de çook geçmiş olsunn.. opuyorumnanaktan
sağol canım hergün 6-7 tane mandalina yiyodum akşam da elma ayva muz ne olursa yedim hep.ama yine grip oldum yaa sakınılan göze çöp batarmış ya hakkatten doğru yani..:bbo:
ben anladım ki mandalini ağacıyla da yesen gelcekse grip geliyo valla.. inş. hafif atlatırsınn... :Saruboceq:

benim başından beri çok aman aman bi bulantım olmadı.. istifra olayı da 2-3 le sınırlıdırr...allaha şükürr.. kızımda sabahları oluyodu 4. ayın sonna kadar ama bunda pek olmadıı.. akşamları oldu tam tersine.. ama çok sürmedii.. bi de ben kan hapı bide kalsiyum içiyorum.. bardağa atıp içilenlerden..

anne olmak zorr.. ama çok güzell.. ben bu bebeğimi sağlıkla doğurayım.. sorun olmaz densin(ilkten itibaren sezeryan olduğu halde) 5-6 yıl sonra bi tane daha yapabilirim.. kaydirigubbakcemile3 tüm zorluklara rağmenn.. tüm sıkıntılara rağmenn.. annelik çok güzelll... allah her isteyene yaşamayı nasip etsin...

neyse ben çantamızı hazırlayıp geliyim.. benim adam şimdi gelip hadi derse kalmıyım bön bön :)))))

hemde çok güzel bi duygu anne olmak sıkntılar var tabii bazen off yeter artk diyorum neden hamile kaldım diyorum hamileliklerim zor geçiyor falan ama oğlumu doğurduğum zaman hatrlıyorum birden doğdu yeşil beze sarıp kucağıma verdiler bütün skıntlarımı unuttum acaba diyorum bunda da öylemi olcak kucağma aldğmda hamileliğimde yaşadğm skıınıııtları unutacakmıyım olcak galiba anne olmak kolay değil hemde hiç kolay değil yaa bak hasa hasta başm çok kötü ağrıdığ halde kalkmışım oğlişime yemek hazırladım masay donattım onun için annelik böyle off offf

merhaba kızlar biz geldik biraz pazara çıktık dolaştık geldik geldiğimde milupa bana annelik kulübünden bir set yollamıış ufak 2 hafta önce üye olmuştum içinde numunelik ıslak mendil 1 tane yenidoğan bezi bitane cd bitane kitap hamileliği anlatan ince birde indirim çekleri vardı güzel bir tanırtım yapmışlar banada bütün arkadaşlar huggies en güzeli diyolar bakıcaz artık bir doğsunda kuzucuğum severse ondan alırız artık:))

gelinciğğim ben elevitle kan hapını kullanıyorum günde 1 tane kan şurubu bitanede elevit içiyorum ama ben doktorumu değiştirdim eleviti diğeri yazmıştı söylemeyi unutmuşum kullandığımı o da kan şurubu verdi ikisinide kullanıyorum zararlımıymış yaa şimdi ikisini kullanmak acaba sormayıda unuttum eleviti şimdikine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…