benimde dün saçma sapan bi şeyden morelim bozuldu u an başm çok ağryor boyun damarlarrmsertleşmiş anlatmaya bile değmez o kadar saçam yani neyse dündendir 2 tane ağr kesici aldım bamn ağrs geçmiyor ne yapaym bi tane daha içsem bişey olurmu kzlar yaa dayanamyorum ağrısına
hamiş ahmiş bizi üzenleri allah ıslah etsin valla
merhaba kızlar sabah tetanoz aşısı oldum bende.korktuğum kadar yokmuş anlamadım bile kaydirigubbakcemile3 üstelik bide bayram üstü grip oldum yine bu kez öksürüyorumda..çıldıracam kızlar yaa okadar dikkat ediorum meyvemi sbzemi c vitaminimi eksik etmiorum ama yine de grip oluyorum.off bu bayram hasta geçecek yapılcak da okadar işim var ki..neyse ben bi geçmişi okuyayım..
Merhaba canım hoşgeldin.geçmiş olsun,dikkat et kendine....
merhaba kızlar sabah tetanoz aşısı oldum bende.korktuğum kadar yokmuş anlamadım bile kaydirigubbakcemile3 üstelik bide bayram üstü grip oldum yine bu kez öksürüyorumda..çıldıracam kızlar yaa okadar dikkat ediorum meyvemi sbzemi c vitaminimi eksik etmiorum ama yine de grip oluyorum.off bu bayram hasta geçecek yapılcak da okadar işim var ki..neyse ben bi geçmişi okuyayım..
Gelincik canım bayram öncesi dikkat et canım yaaa.Bol bol mandalin ye
sabah sabah 3 defa istifra ettim benim gibi hala mide bulantısı devam eden varmı kızlar yaa
bu arada kızlar doktorum eleviti bıraktırdı bana kan hapı verdi.ikisini beraber sanırım kullanamıomuşum.sizde tek bi ilaç mı kullanıosunuz bide çok kilo aldım yaa sağlık ocağında tartıldım 52 kilo geldim ben 42 kiloyla hamile kalmıştım 10 kilo almışım 5 ayda :gitme:
canım benim yaa çok fena valla.allah yardımcın olsun.benim hiç kusmam bulantım falan olmadı allahıma bin şükür gripler dışında çok ii bi hamilelik geçiriyorum.ama 5 ayda da geçmesi lazımdı senin bulantılarının belki kullandığın ilaçlar dandır tatlım..yan etkileri yapabilio bazen
aralığn 5 inde randevum o zamana kadar sabretseydim ilacı değiştirecem zaten kabızda yapyor yok yaa anne olmak gerçekten çok zormuş
sakin olmaya çalış canımm... insanlar bir değil iştee... ailelerin farklı olma olayına hiiç girmeyelim istersen :roflol: bizimkiler de o kadar alakasız kii..valla Refiyecim delirtti beni delirtti...
iyi bayramlar canımmm opuyorumnanaktan dila kızımızla kendinize çook dikkat edinn.. hiç kimse için kendinizi üzmeyinn opuyorumnanaktan amiinnn inş.. canım dünürüm sende bidahaki bayram sağlıkla doğurduğun dila kızınla birlikte neşeli,mutlu,huzurlu,hayırlı bayramlar geçirirsin inş.. :Saruboceq: opuyorumnanaktankızlar benim başım felaket... bi çıkayım yatayım böyle olmayacak gittikçe kötüleşiyorum
hepinizi öpüyorum, sağolun sabah sabah derdimi dinlediniz.
iyi ki varsınız
Allah'ım minişlerinize de size de sağlık versin.
akşam giremezsem, bayramda da görüşemediklerimiz olursa şimdiden kutluyorum bayramınızı..
hep güzel haberlerimiz olsun paylaşacak, hep iyi günler görelim inşallah..
bu de bebeksiz son bayramımız olsun, sonraki bayramda çocuklarımızla kutlayalım..
hepinizi öpüyorum, görüşmek üzere
çok geçmiş olsun cnımm... hep aynı durumdayızz.. hassasız.. bir anımız bir anımızı tutmazzz... rabbim hamile hamile bizi üzenlere layığını versin inşallah... rabbim benim de beni üzenlerin de gönlündekini versin inş.. amiiinnn... hep böyle dua ediyorum inan... :Saruboceq:benimde dün saçma sapan bi şeyden morelim bozuldu u an başm çok ağryor boyun damarlarrmsertleşmiş anlatmaya bile değmez o kadar saçam yani neyse dündendir 2 tane ağr kesici aldım bamn ağrs geçmiyor ne yapaym bi tane daha içsem bişey olurmu kzlar yaa dayanamyorum ağrısına
hamiş ahmiş bizi üzenleri allah ıslah etsin valla
oyy çok geçmiş olsun cnımm.. inş. arkadaşların da dediği gibi kötü olmazsın.. anlamadan ağrımadan geçirirsin kolunla bayramı kaydirigubbakcemile3 ayy nası bi laf oldu yaa. neyse anladın sen onu :))) giribin için de çook geçmiş olsunn.. opuyorumnanaktanmerhaba kızlar sabah tetanoz aşısı oldum bende.korktuğum kadar yokmuş anlamadım bile kaydirigubbakcemile3 üstelik bide bayram üstü grip oldum yine bu kez öksürüyorumda..çıldıracam kızlar yaa okadar dikkat ediorum meyvemi sbzemi c vitaminimi eksik etmiorum ama yine de grip oluyorum.off bu bayram hasta geçecek yapılcak da okadar işim var ki..neyse ben bi geçmişi okuyayım..
ben anladım ki mandalini ağacıyla da yesen gelcekse grip geliyo valla.. inş. hafif atlatırsınn... :Saruboceq:sağol canım hergün 6-7 tane mandalina yiyodum akşam da elma ayva muz ne olursa yedim hep.ama yine grip oldum yaa sakınılan göze çöp batarmış ya hakkatten doğru yani..:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?