2010 Nisan Anneleri

anne olmak zor ama güzeldir ya ben şimdiden güzlliğini içimde her hareket eettiğinde hissediyorum.ay canım ya kusmakta zor valla.inşallah kesilir bi an önce

kızlar merhabalar nasılsınız. ben çok sinirliyim hala bürodayım. arife günü patron sırf keyfine bizi büroda tutuyor. dışarda onun gelmesini bekliyoruz. çıkarken de dedik çıkıcaz sizi bekliyoruz. bekliceksiniz dedi. sinirden delircem. biz insan değiliz bayram hazırlığımız yok sanki. millet dışarda harıl harıl bayram hazırlığı yapıyo bi burda boş boş beyfendinin keyfini bekliyozkötükedihüso

DÜnÜr hoŞgeldİn
canım senİn dr İ,kİsİnİde kullandırıyor İÇİnİ ferah tut

canımsın yaa bitanem hoşbulduk valla korktum ne bilim dünürcüğüm acaba zararı olurmu diye demkki ikisinide kullandırıyo yengenlerde kullanmışmıydı elvitle kan şurubunu canım

zeyracım en güzel bebek bezi babystar diyolar ablam kullanıyor doğduğundan beri hepsini denedi babaystar kullandm hiç pişik olmuyomuş hemde hesaplı ülkerin bide bilinmedik bi markada değil mama huggesin slan mendili mükemmel diyor bilemem tabii ben ikisinide denenmedim artık deneyecez bakalım
budebecim sağol canım inşallah kesilir valla çok zor yutkunamıyorm bile ne yapacam daha 4 ay var nasl geçecek hiç bilmiyorum az önce kasım annelerinin topiğine bi göz attm bebekleri görünce gözleri dolu dolu oldu bizimde bebeklerimiz öylemi olcak meleklerimizi kucağmza alcaz ne güzel yaa düşünmesi bile güzel

canımsın yaa bitanem hoşbulduk valla korktum ne bilim dünürcüğüm acaba zararı olurmu diye demkki ikisinide kullandırıyo yengenlerde kullanmışmıydı elvitle kan şurubunu canım

canım yengemin şurubu yoktu ama elevit içiyordu.belki sen kansız olduğun için vermiş olabilir şurubu.elevit kullanıyodu ama...........

kız tarhancığım valla yakın olsa o patronuna gelir iki laf söylerdim ama neyse canımcım kendini üzme bitanem benim stres yapma kuzucuğuna canımcım

canım yengemin şurubu yoktu ama elevit içiyordu.belki sen kansız olduğun için vermiş olabilir şurubu.elevit kullanıyodu ama...........

canım doktorun numarası varsa bana özelden mesaj atarmısın ben bir arayayım sorayım bakalım ne diyecek içime kurt düştü yaa bu annelik ne kadar pimpirikli yaptı beni yaa olmazsa içmem birinden birini artık sadece kan şurubu içerim

ay bu patronlar öööööööggghhhh geldi.bunları dövmek farz oldu bize.hazırlanın kıslar gidiyoz.....ne laftan anlamaz adamlar bunlar yaaaa

hacerciğim inan bilmiyorum daha o günler bir gelsinde ama ben bebişimin altını ıslak pamukla silmeyi düşünüyorum ıslak mendili ancak misafirliğe gittiğimizde kullanırım çünkü çok zararlıymış sanırım ısalk mendil bebişler için bende pamuklu ılık suyla sileceğim o yüzden canım benim millet üşenirsin her zamn diyo yapamazsın diyo ama yaparım bebişim için valla

kızlarr herkese iyi bayramlar diliyorumm... ailenizle sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorumm... bir dahaki bayrama bebişlerimizle sağlıkla ericez inşallah.... öpüyorum herkesii..

ben ancak 2. günü gece yada 3. günü girebilirim... görüşene kadar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn...

ay bu patronlar öööööööggghhhh geldi.bunları dövmek farz oldu bize.hazırlanın kıslar gidiyoz.....ne laftan anlamaz adamlar bunlar yaaaa

dünür hazırlan ben geliyorum nedir bunlar yaa acaba aynı eğitimimi alıyolar patronluk taslama diye valla müdür patron vız gelir yeterki damarıma basmasınlar hiç gelemem haksızlığa oturturum bitane kendine gelir tarhancığım sen biraz daha sabret şu izine ayrılana kadar ondan sonra çıkarken o kadar güzel bişey söyleki ağzı açık kalsın şu anlayışsızların

canım dr un nosunu yolladım.canım bende senin gibi ıslak pamukla silmeyi düşünüyorum.misafirliğie gittiğimde falan kullanıcam ıslak mendili.bez konusunda her bebeğin farklı olurmuş pişik durumu.o yüzden ben ilk prima daha sonradan pişik olursa diğerlerini denemeyi düşünüyorum

bencede dövelim dünür ay ne anlayışsız insanlar ya herkesin işi gücü var.Allah bilir patronu sırf gıcıklığına dışarıda duruyordur.ne insanlar var yahu

aman boşver canm yaa kafana takma üzme kendini canm yaa

yosuncuğum hoşgeldin canım benim nasılsın

dünürcüğüm hamilelik bölümüne başlık açtım cevap vermişler sağolsunlar kullananlar varmış içim rahatladı canım biraz daha şimdi doktoruda aradım ama bakmadı telefona sanırsam işi var o yüzden yada doğumdamı ne birde yosuncuğuma soralım bakalım o ne diyo canım kan şurubuyla elevit ikisi bir anda kullanılabiliniyomu

kız tarhancığım valla yakın olsa o patronuna gelir iki laf söylerdim ama neyse canımcım kendini üzme bitanem benim stres yapma kuzucuğuna canımcım

ayy kızlar sormayın kaynanam evde temizlik yapıyo ben burda oturuyom. kadının canı çıktı dünden beri gidip ona yardım edecektim. daha alışveriş yapacaz of of. onlara en güzel cevabı doğumdan sonra verecem ben. arayacaklar beni ne zaman döncen diye yüzünüzü şeytan görsün dicem inşaaalllah. tabi kriz biter kendi büromu açabilrsem ya da daha iyi bir yer bulabilirsem. Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

kızlar ya hepimiz biraraya gelip kendi işimizi kuralım bebişlerimizi de yanımıza alırız olmazmı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…