kz olcakt galiba senin ama ıslak pamuk ii değil diyolarr en güzeli ıslak pamuklu bez onuda ykamak mesele işte bi araştr sonra kullan pamukhacerciğim inan bilmiyorum daha o günler bir gelsinde ama ben bebişimin altını ıslak pamukla silmeyi düşünüyorum ıslak mendili ancak misafirliğe gittiğimizde kullanırım çünkü çok zararlıymış sanırım ısalk mendil bebişler için bende pamuklu ılık suyla sileceğim o yüzden canım benim millet üşenirsin her zamn diyo yapamazsın diyo ama yaparım bebişim için valla
sağol canım sende inşallah güzel bi bayram geçirirsin sende dikkat et kendini yormakızlarr herkese iyi bayramlar diliyorumm... ailenizle sevdiklerinizle mutlu huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorumm... bir dahaki bayrama bebişlerimizle sağlıkla ericez inşallah.... öpüyorum herkesii..
ben ancak 2. günü gece yada 3. günü girebilirim... görüşene kadar kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakınn...
merhaba canım ii çok şükür sende iisin inşallahMerhaba güzel nisan anneleria.s.Nasılsınız?
kızlar ya hepimiz biraraya gelip kendi işimizi kuralım bebişlerimizi de yanımıza alırız olmazmı kaydirigubbakcemile3
kızlar neyse ben çıkayım biraz bakayım yemek yapayım ne yapsam acaba onuda bilmiyorum ama vitaminli olsunda ne olursa olsun artıkın hem şu gelen cdye bişr göz atayım neler varmış görüşrüz tatlı annişler hepinizi öptük
bugün daha iyiym canım.Dün evde yangın çıkarıyordum Allah korusuncanım nasılsın?dün yoktun?nasıl gidiyo hayat?
hoşbuldum canım.Bana da ikisinide yazdı doktorum kullanıyorum.Zararlı olsa yazmaz heralde.yosuncuğum hoşgeldin canım benim nasılsın
dünürcüğüm hamilelik bölümüne başlık açtım cevap vermişler sağolsunlar kullananlar varmış içim rahatladı canım biraz daha şimdi doktoruda aradım ama bakmadı telefona sanırsam işi var o yüzden yada doğumdamı ne birde yosuncuğuma soralım bakalım o ne diyo canım kan şurubuyla elevit ikisi bir anda kullanılabiliniyomu
Çokşukur iyiyim canım saolasın.kz olcakt galiba senin ama ıslak pamuk ii değil diyolarr en güzeli ıslak pamuklu bez onuda ykamak mesele işte bi araştr sonra kullan pamuk
sağol canım sende inşallah güzel bi bayram geçirirsin sende dikkat et kendini yorma
merhaba canım ii çok şükür sende iisin inşallah
teşekkürler canım.Seninde bayramın kutlu olsun.opuyorumnanaktanarkadaşlar bende sizlerin bayramını kutlamak için girdim.bayramda bizim mesai yoğun olur gelen giden,bizim gelip gitmelerimiz filan.nete giremem.şimdiden bayramınız kutlu olsun.tüm sevdiklerinizle birlikte daha nice ve güzel bayramlara erişmeniz,erişmemiz dileğiyle.Allah'a emanet olun.
anaaaaaaa topicte 1 ben varım ilk defa böle görüom topiğimizi..neyse bende bayramınızı kutlayıp çıkayım bari..mutlu bayramlar kızlar bebişinizle kocişinizle sağlıklı mutlu nice bayramlarınız olsun inşallah öpüorum ii tatiller..opuyorumnanaktan
merhaba nazcımm.Sende sana bebişine iyi bak tatilde.Güzel bayramlar..merhaba kızlar
bende sabahtan beri evle uğraşıyorum temizliğimi yaptım ütüleride bitirdim şimdi çarşıya çıkacağım
akşama uğrarım büyük ihtimal ama giremezsem hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden
birde bayramın 2. günü kısmetse annemlere gideceğim ve bir hafta kadar kalmayı düşünüyorum
kendinize çokk iyi bakın hayırlı bayramlar
budebecim geçmiş olsun bu arada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?