2010 Nisan Anneleri

kz olcakt galiba senin ama ıslak pamuk ii değil diyolarr en güzeli ıslak pamuklu bez onuda ykamak mesele işte bi araştr sonra kullan pamuk

sağol canım sende inşallah güzel bi bayram geçirirsin sende dikkat et kendini yorma
Merhaba güzel nisan anneleria.s.Nasılsınız?
merhaba canım ii çok şükür sende iisin inşallah

slm kızlar biz geldik kuzey beyle.....
ama birazdan ç.ıkıcaz yemek götürcez babamıza.....ya acayip bağımlılık yapmış kk bana dükkanda dört dönüyrum duramıyorrum.....

hoşgeldiniz canım hemde nasıl hiç sorma yaa sabahtandır çıkayım diyom bi türlü çıkamıyom

neyse kızlar biz şimdilik çıkıyoruz işim var biraz sonra gelirim yine malum yarın bayram yaa tatlı yapacam daha

kızlar neyse ben çıkayım biraz bakayım yemek yapayım ne yapsam acaba onuda bilmiyorum ama vitaminli olsunda ne olursa olsun artıkın hem şu gelen cdye bişr göz atayım neler varmış görüşrüz tatlı annişler hepinizi öptük

bende 1 saattir hapşırmaya başladım kızlar ya hafif burun akıntısı ve baş ağrısıda var.portakal suyu sıktım kendime,ıhlamurda yaptım şimdi.kendime bakmaya çalışıyorum umarım tam grip olmam

dünür dünür ben hasta oluyom canım sanırım.ay bi dışarı çıkayım dedim ya,olmzsa yarın doktorumu ararım ne yapayım diye

canım nasılsın?dün yoktun?nasıl gidiyo hayat?
bugün daha iyiym canım.Dün evde yangın çıkarıyordum Allah korusun(

hoşbuldum canım.Bana da ikisinide yazdı doktorum kullanıyorum.Zararlı olsa yazmaz heralde.

Çokşukur iyiyim canım saolasın.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende sizlerin bayramını kutlamak için girdim.bayramda bizim mesai yoğun olur gelen giden,bizim gelip gitmelerimiz filan.nete giremem.şimdiden bayramınız kutlu olsun.tüm sevdiklerinizle birlikte daha nice ve güzel bayramlara erişmeniz,erişmemiz dileğiyle.Allah'a emanet olun.

teşekkürler canım.Seninde bayramın kutlu olsun.opuyorumnanaktan

anaaaaaaa topicte 1 ben varım ilk defa böle görüom topiğimizi..neyse bende bayramınızı kutlayıp çıkayım bari..mutlu bayramlar kızlar bebişinizle kocişinizle sağlıklı mutlu nice bayramlarınız olsun inşallah öpüorum ii tatiller..opuyorumnanaktan

Seninde bayramın kutlu olsun canım.İyi bayramlar.a.s.

merhaba kızlar
bende sabahtan beri evle uğraşıyorum temizliğimi yaptım ütüleride bitirdim şimdi çarşıya çıkacağım
akşama uğrarım büyük ihtimal ama giremezsem hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden
birde bayramın 2. günü kısmetse annemlere gideceğim ve bir hafta kadar kalmayı düşünüyorum
kendinize çokk iyi bakın hayırlı bayramlar
budebecim geçmiş olsun bu arada canım

merhaba nazcımm.Sende sana bebişine iyi bak tatilde.Güzel bayramlar..

gidenlere iyi bayramlarrr ben de nihayet evime geldim.
yosuncum hayırdır evi nasıl yakıyodun canım????

yaa bugun ne oldu böle ben de giremedim kimseyel konuşamadım....
nese kızlar hani olurya birdaha giremezsem hepinizi öpüyorum,bebişlerinizle mutlu bir bayram gecirin inşlh .....hepinizin kurban bayramı mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşlh....
kendinize çok iyi bakın.....inşlh görüşmek üzere.....

dünürcüğüm çok dikkat et canım benim bol bol dinlen bitanem atlatırsın hemencecik canımcım inşallah sıcak şeyler iç bol bol canım yaaa kıyamam

saolasınız kızlar hepinizinde kurban bayramı hayırlara vesile olsun inşallah nice sağlıklı bayramlar geçirmek dileğimle inşallah seneye bebişlerimizle beraber kutlarız bayramı ellerimizi öperler harçlıklarını veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…