2010 Nisan Anneleri

jnazcım maşallahın var yine....ay canım ya hamile halinle iyi yapıyosun.sağol tatlım bi öyle bişey vurdu ama iyiyim şimdi.sana şimdiden iyi bayramlar canım.bir vdahaki bayrama bebeklerimizle gireceğiz ne güzel....

bugün daha iyiym canım.Dün evde yangın çıkarıyordum Allah korusun(

hoşbuldum canım.Bana da ikisinide yazdı doktorum kullanıyorum.Zararlı olsa yazmaz heralde.

Çokşukur iyiyim canım saolasın.

yosuncum aman ne yangını Allah korusun tatlım..

gidenlere iyi bayramlarrr ben de nihayet evime geldim.
yosuncum hayırdır evi nasıl yakıyodun canım????

Hiç sorma canım.Yemeği ocağa koyup işyerine geçmiştim.Unutmuşum malesef((Arkadaş yanık kokusu geliyor dedi.Ocaktaki et olunca o kadar yan mışki alev almış eve geçince elim ayağım titredi.Heryer dumandı,nerdeyse mutfak dolabı tutuşmak üzereymiş((Verilmiş sadakamız varmış dedim.Ev hala çok kötü kokuyor.mafoldumben

canım iyiyim şimdi.portakal falan sıktım,ıhlamur içtim bol meyve şimdilik iyiyim.aman Allah korusun canım ya hasta olmayalım hiçbirimiz.canım görüşemezek bayramınız mübarek olsun.oğlum kayınvalidesinin ve kayınpederinin ellerinden öpüyor,bayramlarını kutluyor....

Fundacım Allah korudu gerçekten.Sen nasıl oldun hasta olduğunu yazmışsın geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun mehatpcığım ya baya büyük bi korku atlatmışsınız.Allah korumuş canım.ben iyiyim tatlım şimdi biraz baş ağrısı, mide bulantısı, hapşırık falan oluna korktum ama şimdi hiç şikayetim yok iyiyim sıcak şeyler içiyorum.bol mandalina yedim.sen nasılsın?bayrama ordamısınız?

Merhaba kızlar nasılsınız?Dünden beri giremedim foruma bi terslik yok değil mi?Umarım herkes iyidir

Sağol cnm

Sevindim iyi olduğuna canım.Evdeyiz bu bayram kısmet olursa.Grip çok salgın çünkü.Allah korusun hasta olmayalım.Hem de benim için yorucu olacak bu bayram.

Merhaba kızlar nasılsınız?Dünden beri giremedim foruma bi terslik yok değil mi?Umarım herkes iyidir

Sağol cnm
hoşgeldin şeyma.Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?

Kızlar ben biraz kaçtım.Öpüyorum sizleri.Herkesin bayramı güzellik,huzur mutluluk getirsin inşallahh.

Hoşbuldum cnm iyi olmanıza sevindim bizde iyiyiz çok şükür.Kendine iyi bak görüşürüz yine.Hemen ne bayramlaşıyorsun Çok üzgünüm çoook

amannnn kimseler kalmamış noldu kızlar tatile girmişsiniz... Ben işlendim bugün biraz yoruldum ve korktum. bi kaç ağır bişiler kaldırmam gerekiyordu. kaldırdım ama çokta korktum şimdi dinledim kzımı hoş angelsoundnsa gerek kalmadı artık. kızım zaten ben buırdayım diyor sürekli. Artık görünüyorda tekmelerimiz. göbeğimi izliyorum da vurduğu yer bi kalkıp bi oyuturyor. çok güzel allahım yaaaa çok şükürr.....

merhaba nazcımm.Sende sana bebişine iyi bak tatilde.Güzel bayramlar..
iyi bayramlar canım sende çok dikkat et kendine Allah korumuş yine
inşallah tatlım hayırlı bayramlar
ayy zeyracım inşallah canımya o günleride görebiliriz hem kocaman olacaklar o zamana opuyorumnanaktan
herekese iyi bayramlar diliyorum arkadaşlarrr
iyi bayramlar canım
budebecim içim rahat etmiyor ki canım . malesef yardım edecek kimsemde yok
aman hafif hafif atlatalımda tatlım geçenlerde hastaneye gittiğimde bende öyle oldum ve çok korktum ama ertesi güne bişeyim kalmamıştı çok şükür.
inşallah tatlım rabbim o günleride gösterir bizlere
[

nazlıcım maşallah bebişine şekerim ama çok yorma kendini lütfen .
o tekmeler benimde çok hoşuma gidiyor bide akşam türk sanat müziği dinliyordum sıpam bi hareketlendi sorma öyle hoşuma gittiki çok şükür rabbime

nazcım şimdi iyiyim canım Allaha şükür,korktum bir an için.aman canım sen dikkat etyinede.kontrolün ne zaman*ya canım benim bebiş öyle çok kuvvetli tekmelemiyor.geçen hafta pazar hissettim öyle 2 defa tekme attı, daha sonra yine önceki gıdıklar gibi ....bu normal sanırım dimi...

çok şükür tatlım
11 aralıkta kontrolüm canımcım tabiki hissettiklerin normal benimde her zaman aynı şiddette olmuyor ama önceki haftalara oranla daha net hissediyorum eşimde elini koyunca hissediyor.
annemlere gideceğimya tatlım istanbulda yaptırırım gereken testleri diye düşünüyorum
bide benim bebiş ultrasona göre ilerde görünüyor canım bugün itibariyle 23 + 3 olduk belkide ondan bu kadar net hissediyorum

evet canım ondan olabilir.maşallah bebeğinin önden gitmesi güzel sanırım...en önce sen doğum yapacaksın aramızda....ayrıntılı ultrasona girdin mi canım sen veya doktorun öyle bişey dedi mi sana*

evet canım ondan olabilir.maşallah bebeğinin önden gitmesi güzel sanırım...en önce sen doğum yapacaksın aramızda....ayrıntılı ultrasona girdin mi canım sen veya doktorun öyle bişey dedi mi sana*

sanırım öyle olacak tatlım ama belli olmazda tabi
ayrıntılı ultrason için doktorum 25-28. haftalar arasında dedi canım bende eğer 25. haftamda istnabulda olursam gitmek istiyorum çünkü doktorumun bulunduğu hastane özel ve %30 unu alıyorlar 120 tl imiş. bende boşuna vermeyeyim istanbula gittiğimde marmara ünv. hastanesinde yaptırırım diyorum .

budebecim az önce eşim geldi anakucağı almış oğlumuza :)
aslında pek beğenmedim ama hevesini de kırmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…