canım görünmüyosun ne zamandır nerelerdesin?herekese iyi bayramlar diliyorum arkadaşlarrr
merhaba kızlar
bende sabahtan beri evle uğraşıyorum temizliğimi yaptım ütüleride bitirdim şimdi çarşıya çıkacağım
akşama uğrarım büyük ihtimal ama giremezsem hepinizin bayramı kutlu olsun şimdiden
birde bayramın 2. günü kısmetse annemlere gideceğim ve bir hafta kadar kalmayı düşünüyorum
kendinize çokk iyi bakın hayırlı bayramlar
budebecim geçmiş olsun bu arada canım
bugün daha iyiym canım.Dün evde yangın çıkarıyordum Allah korusun(
hoşbuldum canım.Bana da ikisinide yazdı doktorum kullanıyorum.Zararlı olsa yazmaz heralde.
Çokşukur iyiyim canım saolasın.
gidenlere iyi bayramlarrr ben de nihayet evime geldim.
yosuncum hayırdır evi nasıl yakıyodun canım????
yosuncum aman ne yangını Allah korusun tatlım..
dünürcüğüm çok dikkat et canım benim bol bol dinlen bitanem atlatırsın hemencecik canımcım inşallah sıcak şeyler iç bol bol canım yaaa kıyamam
saolasınız kızlar hepinizinde kurban bayramı hayırlara vesile olsun inşallah nice sağlıklı bayramlar geçirmek dileğimle inşallah seneye bebişlerimizle beraber kutlarız bayramı ellerimizi öperler harçlıklarını veririz
Fundacım Allah korudu gerçekten.Sen nasıl oldun hasta olduğunu yazmışsın geçmiş olsun canım.
2 şapka,2 önlük,2 uzun pijama,1 kısa pijama,2 üst body,1 cıt cıt body,1 atlet,1 don,:)2 eldiven,2 corap,1 havlu,1 battaniye.119 dan %50 indirimden aldı.
avukat44:benim dr cüneyt özcan,o erkek diyen.anamedde.ben bugün tötmda gittim,asistan baktı biri kız diğeri erkek dedi:))bilmiyom ama daha oğluşum diye sevmicem:)
:1rolleyes:
Sevindim iyi olduğuna canım.Evdeyiz bu bayram kısmet olursa.Grip çok salgın çünkü.Allah korusun hasta olmayalım.Hem de benim için yorucu olacak bu bayram.geçmiş olsun mehatpcığım ya baya büyük bi korku atlatmışsınız.Allah korumuş canım.ben iyiyim tatlım şimdi biraz baş ağrısı, mide bulantısı, hapşırık falan oluna korktum ama şimdi hiç şikayetim yok iyiyim sıcak şeyler içiyorum.bol mandalina yedim.sen nasılsın?bayrama ordamısınız?
hoşgeldin şeyma.Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?Merhaba kızlar nasılsınız?Dünden beri giremedim foruma bi terslik yok değil mi?Umarım herkes iyidir
Sağol cnm
Sevindim iyi olduğuna canım.Evdeyiz bu bayram kısmet olursa.Grip çok salgın çünkü.Allah korusun hasta olmayalım.Hem de benim için yorucu olacak bu bayram.
hoşgeldin şeyma.Çok şükür iyiyiz sen nasılsın?
Kızlar ben biraz kaçtım.Öpüyorum sizleri.Herkesin bayramı güzellik,huzur mutluluk getirsin inşallahh.
iyi bayramlar canım sende çok dikkat et kendine Allah korumuş yinemerhaba nazcımm.Sende sana bebişine iyi bak tatilde.Güzel bayramlar..
inşallah tatlım hayırlı bayramlaryaa bugun ne oldu böle ben de giremedim kimseyel konuşamadım....
nese kızlar hani olurya birdaha giremezsem hepinizi öpüyorum,bebişlerinizle mutlu bir bayram gecirin inşlh .....hepinizin kurban bayramı mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inşlh....
kendinize çok iyi bakın.....inşlh görüşmek üzere.....
ayy zeyracım inşallah canımya o günleride görebiliriz hem kocaman olacaklar o zamana opuyorumnanaktandünürcüğüm çok dikkat et canım benim bol bol dinlen bitanem atlatırsın hemencecik canımcım inşallah sıcak şeyler iç bol bol canım yaaa kıyamam
saolasınız kızlar hepinizinde kurban bayramı hayırlara vesile olsun inşallah nice sağlıklı bayramlar geçirmek dileğimle inşallah seneye bebişlerimizle beraber kutlarız bayramı ellerimizi öperler harçlıklarını veririz
iyi bayramlar canımherekese iyi bayramlar diliyorum arkadaşlarrr
budebecim içim rahat etmiyor ki canım . malesef yardım edecek kimsemde yokjnazcım maşallahın var yine....ay canım ya hamile halinle iyi yapıyosun.sağol tatlım bi öyle bişey vurdu ama iyiyim şimdi.sana şimdiden iyi bayramlar canım.bir vdahaki bayrama bebeklerimizle gireceğiz ne güzel....
iyi bayramlar canım sende çok dikkat et kendine Allah korumuş yine
inşallah tatlım hayırlı bayramlar
ayy zeyracım inşallah canımya o günleride görebiliriz hem kocaman olacaklar o zamana opuyorumnanaktan
iyi bayramlar canım
budebecim içim rahat etmiyor ki canım . malesef yardım edecek kimsemde yok
aman hafif hafif atlatalımda tatlım geçenlerde hastaneye gittiğimde bende öyle oldum ve çok korktum ama ertesi güne bişeyim kalmamıştı çok şükür.
inşallah tatlım rabbim o günleride gösterir bizlere
[
nazcım şimdi iyiyim canım Allaha şükür,korktum bir an için.aman canım sen dikkat etyinede.kontrolün ne zaman*ya canım benim bebiş öyle çok kuvvetli tekmelemiyor.geçen hafta pazar hissettim öyle 2 defa tekme attı, daha sonra yine önceki gıdıklar gibi ....bu normal sanırım dimi...
çok şükür tatlım
11 aralıkta kontrolüm canımcım tabiki hissettiklerin normal benimde her zaman aynı şiddette olmuyor ama önceki haftalara oranla daha net hissediyorum eşimde elini koyunca hissediyor.
annemlere gideceğimya tatlım istanbulda yaptırırım gereken testleri diye düşünüyorum
bide benim bebiş ultrasona göre ilerde görünüyor canım bugün itibariyle 23 + 3 olduk belkide ondan bu kadar net hissediyorum
evet canım ondan olabilir.maşallah bebeğinin önden gitmesi güzel sanırım...en önce sen doğum yapacaksın aramızda....ayrıntılı ultrasona girdin mi canım sen veya doktorun öyle bişey dedi mi sana*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?