2010 Nisan Anneleri

budebecim az önce eşim geldi anakucağı almış oğlumuza :)
aslında pek beğenmedim ama hevesini de kırmak istemedim

güzel günlerde kullanın canım.istersen başka rengine falan bakalım de canım....kırılır mı?olsun canım ya babası beğenmiş oğluşunun....sen başka hazırlık yaptın mı?herkes bişeyler yapmaya başlamış.gerçi bende büyük heşeyini aldım

benim dünür yok bu akşam dizide bitti ama bayram hazırlğı mı yapıyor acaba?özledim dünür......

sordum tatlım başka rengi varmıydı diye yokmuş bende bişey demedim
ben bişey almadımda tatlım kayınvaldem atlet body vs almış bir çekmece doldu . ablamda uyku seti, battaniye ve kıyafet almış yine, kardeşimde yelekler almış ama görmedim daha
birde annemlere gittiğimizde yatması için yiğenimin beşiğini ayarlamışlar
onun dışında ben hiç bişey almadım hayatım beşik konusunda kararsızım sepet beşiklerden alayım diyorum çünkü evim çok küçük . bide ev küçük olunca alacaklarımı nereye koyacağım onuda bilmiyorum

tarhancığım hoşgeldin.hazırlıklarınızı yapabildiniz mi?

hoşbulduk canımcım. saolsun kayınvalidem çoğu işi yaptı.
eve geldiğimde ben çok kötüydüm. yoldaki kalabalık işyerimdeki moral bozukluğu ayağımın ağrısı derken birde asansör bozulmuş 5 kat merdiven çıktım ağrıyan ayağımla. eve girdiğim rengim falan atmıştı. birde sinirimden ağladım. anlayacağın çok fazla bi iş yapamadım. dinlenmek zorunda kaldım. daha yeni toparlanıyorum. ama kayınvalidem fazla bir iş bırakmamış zaten yarın sabah 1-2 saatlik bi işimiz kaldı. zaten kurban kesmiyoruz. hallederiz onu daopuyorumnanaktan

sen naptın bayrama hazırmısın canımhihoyyyt

canım sepet beşikleri ne kadar kullanabiliyor bebekler....park yatak da düşünebilirsin?bende beşik,dolap,arabası ve pusetini aldım.kyafet olarakta 1 tane hastane çıkışı,birkaç çorap,2 apjama altı falan.ocakta sanırım hepsini hallederim çünkü çok soğukta dışarı çıkamam gibi geliyor

canım fazla değil 5-6 ay anca kullanabilir park yataklara bende bayılıyorum ama nereye koyacağım bilmiyorum. birde eşimin askerlik durumu var ve büyük ihtimal önümüzdeki kış gider o zamanda annemlerde kalacağım için alsam mı almasam mı kararsızım.
ne güzel büyük eşyaları almışsın güle güle kullansın oğlumuz.
birde dolap yerine şifonyer yaptırayım diyorum ama kendi yatak odama göre yaptıracağım kısmet olurda ilerde ev değiştirirsek oda yaparım diyorum . bende bir iki aya kalmadan bütün eksikleri tamamlamak istiyorum onun içinde eminönüne gideceğim sırf bebek eşyaları satan hanlar var

maşallah canım kayınvalidene...bitirmişsiniz işleri ne güzel...bizde bayramlar herzaman kötü geçiyor.bekarken çok güzeldi am evlendikten sonra pek bayram sevmiyorum.kayın validemler genelde köye giderler bende abamla birlikte daha fazla vkit geçirmek için 2 gün gideriz bayrama....ilk gün öyle evde otururuz canım çok sıkılır.
canım biraz daha dişini sık napıcaksın bu patronların hepsi böyle sanırım.kendi hatunları olsa öyle davranmazlar....yanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra ayrılacaktın dimi...

hımm olabilir canım
aslında benimde kalkıp ütümün kalanını tamamlamam lazım ben yokken eşim rahat etsin istiyorum ama hiçte halim yok

canım dinlen iraz.yarın mı gideceksin annenlere...yarın falan yap ütünüde yorma yeğenimi annesi

canım dinlen iraz.yarın mı gideceksin annenlere...yarın falan yap ütünüde yorma yeğenimi annesi

yok tatlım malesef yarın gitmeyeceğiz 2. günü gideceğiz bi aksilik olmazsa
yarında büyük ihtimal sabah kahvaltısına kayınvaldemlere gideriz ama hiç istemiyorum görümcemlerle konuşmuyorum çünkü geçen bayram yaptıklarından dolayı
bide kesin tutturur yine kayınvaldem sen küçüksün bayram barışın diye şimdiden karnıma kramplar giriyor
eşimede söyledim akşama kadar onlarla oturamam kusura bakmasın

jnazcım siz bayağı halletmişsiniz. bizimde odamız yok beşik alacaz sadece kendi dolabımda da yer açtım bebişin eşyaları için. başlarda park yatak konusunda karar vermiştik. ama bebek rahat edemez diye korkmaya başladım.eşim hala park yatak alalım diyor ama ben çok kararsızım. aslından gönlümden geçen uygun fiyatlı bir park yatak alıp salona koymak ve yatak odasına da beşik almak. yada yatak odasına en kaliteli park yataklardan alıp salonada ana kucağı almak mı kafam karıştı.

herkeste park yatakları öneriyor tarhancım bende kararsızım
ama salona anakucağı almak daha mantıklı sanırım hem yerden de tasarruf edersiniz
eşimde almış ama çok küçük geldi gözüme sanki bir kaç ay anca kullanır gibi

kızlar biliyormusun abim bana hamile takımı almış kendi söylemedi tabi yengem söyledi :)
o kadar hoşuma gittiki anlatamam genelde hep oğlumu düşünüyorlardı benide düşünen çıktı :)

küçük olmak barışmayı gerektirmiyo,o zaman onlar büyükse büyük gibi davransınlar dimi ama....takma diyeceğim ama insan ister istemez takıyor.canım sen elinden geldiğince sinirlenmemeye çalış.senin görümcelerde bi farklıymış ya,biz yemeğe gelicez,kalıcaz falan.eeeeee ben yapabilirmiyim diye soran yok

kızlar maşallah bayabi bişeyler almıssınız
sağol tatlım

kesinlikle öyle hayatım bende öyle diyorum zaten ki aramızda 10 yaş var düşün.
bide geçen bayram ailem geldi diye kıyametleri kopardılara o yüzden oraya gitmek çok zoruma gidiyor.
görümcemler için nev-i şahsına münhasır diyebilirim canım hani gelsinler kalsınlar bişey dediğim yoktu ama arkamdan o kadar çok laf ettiler ve söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösterdiler o yüzden güvenmiyorum onlara
bide en garibi ne biliyor musun hala benim yüzüme bakabiliyorlar utanmadan

kızlar biliyormusun abim bana hamile takımı almış kendi söylemedi tabi yengem söyledi :)
o kadar hoşuma gittiki anlatamam genelde hep oğlumu düşünüyorlardı benide düşünen çıktı :)

canım güzel günlerde kullan,ay ne güzel ya seni düşünen birilerinin olması güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…