2010 Nisan Anneleri

canım güzel günlerde kullan,ay ne güzel ya seni düşünen birilerinin olması güzel

sağol güzelimm
sağolsun abim çok düşüncelidir canımya her gittiğimde hediyelerim hazırdır
ama bu sefer daha da bi hoşuma gitti
rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

canım boşver sen,şimdiden kendini baya bi germişsin.öyle insanlar için bebeğini üzdüğüne değmez...maalesef hayatımızda böyle insanlarda olabiliyor

sağol güzelimm
sağolsun abim çok düşüncelidir canımya her gittiğimde hediyelerim hazırdır
ama bu sefer daha da bi hoşuma gitti
rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

AMİİNNNNNN canım.bazen diyorum kendi ailemiz olmasa ne yapardık?aslında şükretmemiz gereken o kadar şey var ki...

kızlar ben yatayım çok uykum geldi.iyi geceler hepinize....herkesin bayramını kutluyorum.

canım boşver sen,şimdiden kendini baya bi germişsin.öyle insanlar için bebeğini üzdüğüne değmez...maalesef hayatımızda böyle insanlarda olabiliyor
sorma tatlımyaa bende kızıyorum kendime ama elimde değil
ama dediğin gibi bebeğim den değerli değil hç kimse bende umursamamaya çalışacağım sadece bir gün sabretmem gerekecek o kadar ondan sonra annemlerin yanındayım zaten kaydirigubbakcemile2
AMİİNNNNNN canım.bazen diyorum kendi ailemiz olmasa ne yapardık?aslında şükretmemiz gereken o kadar şey var ki...

kesinlikle öyle canımm çok şükür rabbimize
kendi ailelerinden bile çekenler var
eşim bile diyor sizinkilere gidince huzur buluyorum diye

saolun valla hakkını ödeyemem bebekten öncede bize o bakardı. canım valla ben bayramları dinlenme fırsatı olarak görüyorum o yüzden mecburi ziyaretler beni de çok sıkar. umarım çok sıkılmadan geçirirsin bayramı. evet canım 2 ay sonra ayrılacam artık idare ediyom.

kızlar biliyormusun abim bana hamile takımı almış kendi söylemedi tabi yengem söyledi :)
o kadar hoşuma gittiki anlatamam genelde hep oğlumu düşünüyorlardı benide düşünen çıktı :)
:))) güle güle kullan canım ne güzel birşey abin çok düşünceliymiş.

kızlar ben yatayım çok uykum geldi.iyi geceler hepinize....herkesin bayramını kutluyorum.
iyigeceler iyibayramlar canımopuyorumnanaktan
[

tarhancım sağolsun öyledir abim
bende çıkayım da şu ütüleri yapayım aklım kalmasın
iyi geceler canım
bayramında mübarek olsun

hekesin bayramıni kutluyorum bebeklerinizle mutlu bir bayram geçirmeniz dileği ile
yarın yoğun olurum nete giremem diye düşünüyorum gelen giden çok olur kendinize ii bakın yeğenlerimede tabiiki

Hepinizin bayramını kutluyorum arkadaşlar.Bi dahaki bayrama bebişlerimizle birlikteyiz inşdelikafadulden:Saruboceq:delikafadulden

Çok buruk bi bayram geçiyorum.Eşim bu sabah abimlerle birlikte memlekete annemlerin yanına gittiler.Onsuz ilk bayramım:sinifsinif: Bebişlerimin babasız ilk günleri.Hamile kaldığımdan beri eşimin tenini,nefesini hissetmeden uyumadım hiç.:sinifsinif:Çok zorlanıyorum.:gitme:Belim,karnım,midem coşmuş durumda.Saat 3'e geliyor ama bende tık yok bebişlerimde durmuyor mafoldumben

aynen canım bende sanat müziği dinledim kızımda pek bi hareketlendi. bundan sonra sanat müziği demek ki...:))

seymacım çok üzüldüm canım yaaa ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. bende dayanamıyorum kocam olmayınca. keşke gitmeseydi eşin gitmek zorundamıydı. bebişlerin ve sen yalnızsınız. neyse allah sabrını verir. allah kavuştursun:)):teselli:

herkesin bayramını kızımla en içten dileklerimizle kutluyoruz teyzoşlar nice güzel bayramlara inşallah seneye kuzucuklarımız kucağımızda olacak bayram günü :)))

dünürcüğüm dün akşam beşiğin yerini ayarlıyorduk o yüzden giremedik park yatağı kuracağız yatak odasına artık karar verildi en sonunda ne yapalım damadıma tatlılar börekler açarım gelsin kayınvalidesinin elini öpmeye bizde şimdi bayramlaşmaya çıkacağız canımmöptüm

budebecim, bi sen online görünüyorsun ::)

merhaba diyeyim dedim
iyi bayramlar, eşinle, sevdiklerinle, güzel oğlunla sağlıklı sıhhatli nice bayramlara inşallah..

tabii sizlere de kızlar :)
hiçbiriniz yoksunuz ortalarda ama umarım herkes iyidir
umarım bayram süper geçiyordur ve bebişlerinizin keyfi yerindedir :)

dünürüm bayramınızı kutluyoruz oğluşla....canım gelcez inşallah.tatil bitmeden de gelebiliriz.bizde birkaç yere bayramlaşmaya gittik,yarında annemlere gideceğiz inşallah....beşikten vazgeçtiniz yani....olsun canım ya hayırlısı olsun.ben senin yerinde olsam alırdım yinede beşik....gelelim tatlı yiyemiyoruz ama börek yeriz heeeee

canı merhaba bayrramın mübarek olsun canım....
sevdiklerinle kızınla eşinle güzel bir bayram ve nice bayrmlar geçirin inşallahhh
bir tek ben varım bi bakayım dedim, nasılsın canım?

canı merhaba bayrramın mübarek olsun canım....
sevdiklerinle kızınla eşinle güzel bir bayram ve nice bayrmlar geçirin inşallahhh
bir tek ben varım bi bakayım dedim, nasılsın canım?

evet topic boş tabii, bayram sessizliği çöktü :)

ben evde yalnızım valla.. bizim pek telaşımız olmaz, eşim ailesinde, kurbanla uğraşıyorlar, ben de sabah anneme gittim geldim şimdi de kızımla miskinlik yapıyoruz :)

bi dahaki bayrama bebeklerimiz kucağımızda nasıl olucaz diye hayal ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…