- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
canım güzel günlerde kullan,ay ne güzel ya seni düşünen birilerinin olması güzel
sağol tatlım
kesinlikle öyle hayatım bende öyle diyorum zaten ki aramızda 10 yaş var düşün.
bide geçen bayram ailem geldi diye kıyametleri kopardılara o yüzden oraya gitmek çok zoruma gidiyor.
görümcemler için nev-i şahsına münhasır diyebilirim canım hani gelsinler kalsınlar bişey dediğim yoktu ama arkamdan o kadar çok laf ettiler ve söylemediğim şeyleri söylemişim gibi gösterdiler o yüzden güvenmiyorum onlara
bide en garibi ne biliyor musun hala benim yüzüme bakabiliyorlar utanmadan
sağol güzelimm
sağolsun abim çok düşüncelidir canımya her gittiğimde hediyelerim hazırdır
ama bu sefer daha da bi hoşuma gitti
rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:
sorma tatlımyaa bende kızıyorum kendime ama elimde değilcanım boşver sen,şimdiden kendini baya bi germişsin.öyle insanlar için bebeğini üzdüğüne değmez...maalesef hayatımızda böyle insanlarda olabiliyor
AMİİNNNNNN canım.bazen diyorum kendi ailemiz olmasa ne yapardık?aslında şükretmemiz gereken o kadar şey var ki...
kızlar ben yatayım çok uykum geldi.iyi geceler hepinize....herkesin bayramını kutluyorum.
maşallah canım kayınvalidene...bitirmişsiniz işleri ne güzel...bizde bayramlar herzaman kötü geçiyor.bekarken çok güzeldi am evlendikten sonra pek bayram sevmiyorum.kayın validemler genelde köye giderler bende abamla birlikte daha fazla vkit geçirmek için 2 gün gideriz bayrama....ilk gün öyle evde otururuz canım çok sıkılır.
canım biraz daha dişini sık napıcaksın bu patronların hepsi böyle sanırım.kendi hatunları olsa öyle davranmazlar....yanlış hatırlamıyorsam 2 ay sonra ayrılacaktın dimi...
:))) güle güle kullan canım ne güzel birşey abin çok düşünceliymiş.kızlar biliyormusun abim bana hamile takımı almış kendi söylemedi tabi yengem söyledi :)
o kadar hoşuma gittiki anlatamam genelde hep oğlumu düşünüyorlardı benide düşünen çıktı :)
iyigeceler iyibayramlar canımopuyorumnanaktankızlar ben yatayım çok uykum geldi.iyi geceler hepinize....herkesin bayramını kutluyorum.
nazlıcım maşallah bebişine şekerim ama çok yorma kendini lütfen .
o tekmeler benimde çok hoşuma gidiyor bide akşam türk sanat müziği dinliyordum sıpam bi hareketlendi sorma öyle hoşuma gittiki çok şükür rabbime
dünürcüğüm dün akşam beşiğin yerini ayarlıyorduk o yüzden giremedik park yatağı kuracağız yatak odasına artık karar verildi en sonunda ne yapalım damadıma tatlılar börekler açarım gelsin kayınvalidesinin elini öpmeye bizde şimdi bayramlaşmaya çıkacağız canımmöptüm
budebecim, bi sen online görünüyorsun ::)
merhaba diyeyim dedim
iyi bayramlar, eşinle, sevdiklerinle, güzel oğlunla sağlıklı sıhhatli nice bayramlara inşallah..
tabii sizlere de kızlar :)
hiçbiriniz yoksunuz ortalarda ama umarım herkes iyidir
umarım bayram süper geçiyordur ve bebişlerinizin keyfi yerindedir :)
canı merhaba bayrramın mübarek olsun canım....
sevdiklerinle kızınla eşinle güzel bir bayram ve nice bayrmlar geçirin inşallahhh
bir tek ben varım bi bakayım dedim, nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?