evet topic boş tabii, bayram sessizliği çöktü :)
ben evde yalnızım valla.. bizim pek telaşımız olmaz, eşim ailesinde, kurbanla uğraşıyorlar, ben de sabah anneme gittim geldim şimdi de kızımla miskinlik yapıyoruz :)
bi dahaki bayrama bebeklerimiz kucağımızda nasıl olucaz diye hayal ediyorum:)
2010 nisan annelri hepinizin bayramı kutlu olsun ,,,,
bu arada bende 2009 nisan annesiyim dünya yakışıklısı oğlum var oğluşumun ilk kurban bayramı çok mutluyum bende geçen sene bu zamanlar 5 aylık hamileydim şimdi ne kadar heycanlısınızdır inşallah seneye bebeklerinizle geçirirsiniz bayramı...........
Merhaba canlarimmm, nasilsinizz?? kurban bayraminiz kutlu olsun, daha nice bayramlara insallah. Ben dûn çifte bayram yasadim vallahi. KIZIM olucakkkkk!!! ay nasil agladim doktorun yaninda hûngür hüngür sevinçten. Ordan çiktiktan sonra esimle bebegimizin pusetini aldik, giysi aldik. Aldiklarimin resimlerini 2010 bebeklerin ciceleri bôlümüne eklerim bakarsiniz. Ne kadar mutluyum bir bilseniz. Allah saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almaya nasip etsin insallah
seymacım çok üzüldüm canım yaaa ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. bende dayanamıyorum kocam olmayınca. keşke gitmeseydi eşin gitmek zorundamıydı. bebişlerin ve sen yalnızsınız. neyse allah sabrını verir. allah kavuştursun:)):teselli:
merhaba kızlar herkese iyi bayramlarrrr
çok sevindim canım.Gözün aydın.Çifte bayram yapıyorsun desenehihoyyyt:lepi:Merhaba canlarimmm, nasilsinizz?? kurban bayraminiz kutlu olsun, daha nice bayramlara insallah. Ben dûn çifte bayram yasadim vallahi. KIZIM olucakkkkk!!! ay nasil agladim doktorun yaninda hûngür hüngür sevinçten. Ordan çiktiktan sonra esimle bebegimizin pusetini aldik, giysi aldik. Aldiklarimin resimlerini 2010 bebeklerin ciceleri bôlümüne eklerim bakarsiniz. Ne kadar mutluyum bir bilseniz. Allah saglikli bir sekilde bebeklerimizi kucaklarimiza almaya nasip etsin insallah
a.s canım.Hoşgeldin.NASILSIN?Şenizslm kızlarr.. herkese iyi bayramlarrr.... inşallah herkes ve bebişler iyidir. ve herkesin bayramı güzel geçiyodur...
biz bugün öğlen geldik köyden.. şimdi de annemlerdeyiz.. öğlenden beri de burdaki akrabaların gezmesi bitti.. fırsat bulmuşken size bi bakayım dedim.. :)) ben bi geçmişe bakiimm... opuyorumnanaktan
mehtapçım şu an açık görünüyosun bitanecim ama ben şimdi çıkmalıyım.. annem sesleniyoo yan odadan :))) öptüm cnm seni de.. iyi bayramlarr canımın içii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?