2010 Nisan Anneleri

Sevindim güzel geçmesine.İyi geceler canım bende öptüm seni.Şeniz

Yosun_, iki kedili deli, Zeyra, Amiiin çok saolun kizlar. Inanin hala inanasim gelmiyor. ALlah olmayanlarada verir insallah.

bayram dolayısıyla topiğimiz sessiz kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrr diyeyim ben yine de :))

ilaydacım...
gözün aydın cnımm.. kızın hayırlı olsun.. :hulya: senin bu denli sevinçli ve mutlu olman benim de sevincimi artırdı inan... inş. sağlıkla kucağına alırsın kızını :Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız ayy ben artık uyuyamıyorum yaaa belim çok ağrıyo uyuyunca var mı benim ibi olan birde çok rüya görüyorum rüyamda dün gece kızımı doğurmuştum çok güzelddi sanki sıcaklığı geçmişti sabah göğsüme yaa gerçek gibiydi

kahvaltımızı yapıp geldikk.. :))) göbişimizi de ekledik :)))

dünüüüürrrrrrrrr :roflol:

zeynep canımm.. açık görünüyosun.. nasılsın bitanem? dila hanım nasıl?

günaydın kızlarrrr ben geldim herkese iyi bayramlarrrrr
ben işdeym bugün yarım gün mağazacılığın en berbat yönü bayramda açık nese
2 gün bırakdılar ya evde bunada şükür...

ben varım bennnnn inşallah bebişim 14 nisan 2010 da geliyor hihoyyyt

hoşgeldin gulcisan canım senle satlarımız aynı sanırım benimde sata göre 14 nisan doğum tarihi ama doktorum mart sonu nisan başı hazırlıklı ol dedi bakalım canım kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

slm kızlar b,r bakayım dedim;kaç gündür babamız bebişi görmek istyr oyuzden kendi doktoruma değil baska biryere gidicez bugun,bakalım çünkü babamız baska zaman izinli değil gelemiyr bizimle...ne g
zel bebeğide görmüş olcam süpperrr kuzeyimi çok özlemiştim.....

kız nerelerdesin sen valla ohh ne güzel valla pazar günüde kuzeyi görmeye gitcekmişsiniz selam söyle teyzoşlardan kuzey paşaya canım bizde kızımla pazar temizliği yaptık biraz şimdi geziniyoruz

canım gözün aydın .Allahım inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip eder...

dünürüm ellerine sağlık,çok güzel...............

merhaba anneler nasılsınz bakalım.biz oğluşumla iyiyiz Allaha şükür.umarım herkesin bayramı güzel geömiştir....

BUDEBE cim amin canim çok saol, insallah. Bildigin gibi bizim bayram çifte bayram oldu. Bugun ise telefonda geçti, tûrkiyedeki akrabalari aradim durdum. Aksama yegenlerim gelecek. Buranin tadi tuzu yok vallahi (( Tûrkiyenin havasi yeterdi....

canım artık burada da bayramlar çok güzel geçmiyor eski günlerdeki güzellik.yok.ne güzel valla çifte bayram olmuş size

dünürcüğüm nasılsın hoşgeldin bugün topikte bir sessizdi valla gezdinizmi bayramda nasıl geçti görüşmeyeli

canım iyiyim misafirim var oturuyoruz.sen nasılsın neler yapıyorsn*özledim valla....gelinim nasıl*senin damat coştu iki akşamdı acayip tekmeler sallıyo : )

canım iyiyim misafirim var oturuyoruz.sen nasılsın neler yapıyorsn*özledim valla....gelinim nasıl*senin damat coştu iki akşamdı acayip tekmeler sallıyo : )

ayyy severim ben damadımı atsın tabi tekmelrini kaslarını geliştiriyo annesi ne yapim canım bizde annemlere gittik yemeğe çağıdı anneciğim canım illa tutturdu bir beşikte ben alayım diye kız tarafı alır diyo beşiği donatır diyo bende dedim anne valla bilmiyodum dedim ne bilim dedim oda o zamn eksiklerini çıkarın bundan sonrasını alırız dedi canım yaaa anne işte babamda diyoki bitane buraya ufak beşik alalım diyo anneme bebek gelince nerde yatar diyo o kadar duygulandımki anlatamam ilk torunları ne de olsa :)

canım valla annen tam benim gibi düşünüyor,alsın o zaman problem olmaz....ne güzel olur.anneler babalar böyle canım.el eli düşünmez.ne varsa kendinde var insanın,gerisi boş.

canım valla annen tam benim gibi düşünüyor,alsın o zaman problem olmaz....ne güzel olur.anneler babalar böyle canım.el eli düşünmez.ne varsa kendinde var insanın,gerisi boş.

evet canım aynen canımcım bakalım kafama göre takılcam valla bebiş bizim bebişimiz canımcım sen lohusa pijaması aldınkı canım bana görümcem almıştı bitane ama birtanede kalın almayı düşünüyorum onun aldığı çok ince geldi bana sanki çünkü sonuçta mart nisan gibi doğum yapıcağız evde falan giymeye alıcam hem sıcak tutsun diye baktınmı hiç mağzalara acaba apaydınlarda falan varmıdır doktora gittiğiğmde bakarım olmazsa:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…