2010 Nisan Anneleri

evet canım ya bırak annen alsın o zaman sorun olmaz.ilk bebeğin dersin annemde almak istiyodu diye,biZiM BURALARDA NE DERLER : darılan darı ekmeği yesin.
canım ben almıştım ama benimki kısa kollu.bir tanede uzun kollu alacağım .bir tane beğendim bulancakta 40 tl falan dedi.ama canım tamamen kışlık bulmak zor.birde giresuna caddeye kompedan diye bir yer açılmış orayada bakabilirsin.veya bigün burdan bakarız belki indirim yaparlar beraber alınca.benim ilk aldığım göğüs altından pileli,pilenin altında görünmeyen yerde emzirme yeri var,şimdikinide düğmeli almak istiyorum emzirmeye kolay olsun diye

günaydınlar sevgili bomboş topiğim kaydirigubbakcemile3

bayramda dökülüyo burası.. bende arada bakıyorum kimse yok yazmıyorum :)) yarından itibaren coşar yine sayfalarr... herkese iyi güzel günler diliyorum.. bugün annemler gelcek etlerimizi ayarlıcazz.. akşama kadar giremem sanırım.. öpüyorum hepinizii.. opuyorumnanaktan

günaydın topic :)
kimse yok ama ben yine de yazayım dedim..

bizim bayram zaten telaşsız geçer, olan iki gıdım telaşımız da bugün itibariyle bitti.. eşim işe gitti, ben evde yalnızım. buralarda olurum bugün, vakti olanlarla konuşuruz..

refiyecimmm dün de yazmışsın bana ama valla ben girdiğimde topic hep boştu, ben de senin gibi bakınıp çıktım defalarca, sen ne ara beni gördün de selam verdin bilmiyorum tatlım. kusuruma bakma, geç gördüm yazamadım..

ee, nasılsın bakalım ? oğluş nasıl ? eda naptı, nasıl geçti bayram :)
kaynananlar falan ne güzel tutmuşlar seni, okurken hep maşallah dedim valla.. biz bu bayram çok tatsızız. isim mevzusu uzadıkça uzuyor, gitmedim kayınvalidemlere...Allah sonumuzu hayır etsin diyorum

zeyracım sanırım geceleri rahat uyuyamıyorum diyen sendin, ben de senin gibiyim ya şöyle deliksiz, uzuun, rahaat bi şekilde en son ne zaman uyudum hatırlamıyorum
ya tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum, ya oram buram ağrıyor uyanıveriyorum, ya da uykum kaçıveriyor... daha altıncı aya girerken böyleysek son aylar nasıl olucaz valla çok merak ediyorum.

ayyy kızlar bu arada benim yarın sabah 10'da doktorda randevum var :)
yani inşallah yarın bu saatlerde kuzumu görücem. koskoca bir ay oldu. o kadar özledim ve o kadar merak ediyorum ki..

umarım iyidir, umarım her şey yolundadır..........

günaydın tatlış nisan anneleri nasılsınız bakalım gerçi kimsecikler yok zaten bayramda bi dünür bi ben uğradık buralara kimsecikler yoktu hadii dönün artık yaa özletmeyin kendinizi

günaydın tatlış nisan anneleri nasılsınız bakalım gerçi kimsecikler yok zaten bayramda bi dünür bi ben uğradık buralara kimsecikler yoktu hadii dönün artık yaa özletmeyin kendinizi

biz kızımla burdayız zeyra yaa :) görmedin mi biziii :)

ben de evdeyim bugün artık, topic canlansın da sohbet edelim diye bekliyorum :)

nasıl geçti bayram ?

zeynepciğim canım benim tekrar bayramın mübarek olsun canımcım sorma bitanem şu an eşim içerde uyuyo ben sbahtan beridir dolaşıyorum evde yok canım yatamıyorum ben hep ol tarafıma yatmaya çalışıyorum ondan sanırım tutmuyo belim dahada canımcım kalkıyorum yani belimin ağrısından uyanıyorum zaten gece 3 defa kalkıyorum lavaboya gitmek için :)) ne yapalım herşey kuzucuklarımız için canımcım demekki birtek zeynepler ağrı çekiyo canım bilmem neden:)))))

biz kızımla burdayız zeyra yaa :) görmedin mi biziii :)

ben de evdeyim bugün artık, topic canlansın da sohbet edelim diye bekliyorum :)

nasıl geçti bayram ?

ohhh canım hoşgelmişen canımcım iyi valla özlettiniz zati bi funda bi ben vardık :hulya: topiğimiz şenlensin şöyle

nazcığım sende hoşgeldin canım benima.s.

canım sna 100% katılıyorum yok zaten ben bu olacak diye bir inat etmeyeyim o zamn işte kimse karışamaz hiçte kendimi strese sokmam canım darılan darılır yol şuradan gidiyo ben eşimi düşünüyorum valla birde bebişimi canımcım gerisi boş valla :sm_cool:

günaydın kızlar ben varım çalışıyorum:((

günaydın nazcım..
ay işbaşı yaptın demek Allah yardımcın olsun..
hamile hamile çekilmeyen şey bayram bayram hiiiç çekilmiyordur

ay evet yaa :) bizim isimden midir nedir, nedir bu uyku çilemiz :)
gerçekten çok huzursuz geçiyor gecelerim...dediğin gibi sürekli tuvalete kalkıyorum zaten. bizim kızlar mesanemizin üstünde tepinmekten ne zaman vazgeçecekler bakalım :)
son aylarda bu tuvalet olayı yine kötüleşiyormuş ama arada bir yerde normal modumuza dönmemiz gerekirdi..eh neyse, dediğin gibi her şey kuzucuklar için..

aslında ben de hep sol yanıma yatmaya çalışıyorum. bacaklarımın arasına da alçak bi yastık alıyorum, yani kitaplarda falan yazan en ideal pozisyonda uyumaya çalışıyorum ama ı ıhhh..
böyle minik golf toplarının üstünde uyuyor gibiyim, sürekli bir yerlerime bir şeyler batıyor gibi oluyor...
bi de ben belden ziyade kuyruksokumumdan çekiyorum.. hamileliğimin başında bayaa kötü bi şekilde düşmüştüm yol ortasında.. şimdi göbek büyüdükçe, ağırlık merkezim kaydıkça, o düştüğüm yerin acısı çıkıyor. oturup kalkarken, yatarken falan gözümden yaş geliyor acıdan.

ayy, bi iki ay sonra halim ne olacak o kadar merak ediyorum ki..

canım sorma bir iki aya valla ne yaparız artık koltukların birinde uyurum gibi geliyo yatamıyorum dediğin gibi toplar batıyo sankim yaa:kedi: birde nazar canım ben buna çok inanıyorum rabbim kötü niyetli kem gözlü insanlardan korusun bizleri canımcım bayramın ilk günü fundaylada telefonda görüştük onada dedim belimin ağrısından oturamadım insanlar karnın ne kadar büyümüş diyo bir maşallah demiyo yaa ben her lafımda hamile olsun olmasın derim valla ne tuhaf insanlar var annemde dedi fazla dolaşma dedi bana şükürler olsun şimdi iyiyim rabbim korusun meleklerimizi ve bizleri canımcım amin

bu arada zeynocuğum sen tetenoz vurdurdunmu yarın ben vurdurcam canım sağlık ocağında günüm vardı o zamna gel demişlerdi birde kan testimi ne yapacaklarmış sanırım

ben de nazara çok inanırım valla...kim ne gözle bakıyor bilmiyoruz ki canım. dediğin gibi Allah kem gözlerden korusun..

annelerin bu konulardaki yorumları hep aynı demek :) elinde olsa beni izole edecek, kimseciklere göstermeyecek :)
gerçi ben zaten çok gezenti bi tip değilim, haftanın çoğu evde geçiyor, ama hastalıklar, salgınlar, kem gözler derken, hepten mi eve kapasam kendimi napsam ki :)

eh işin latifesi bu tabi.. Allah'a emanetiz..gerisi hikaye.

ee, bebişe alışveriş faslı nasıl gidiyor :)
ben de yılbaşındaki mothercare indirimini bekliyorum.. yüzde 50 indirime ek bir de yüzde 25 yılbaşı indirimi oluyormuş, ilk alışverişimi iki üç haftaya yapıcam inşallah..
hiçbişeyciği yok kızımın yaa, çok heves ediyorum artık, ipimi koparıp salıcam kendimi dükkana :)

bu arada zeynocuğum sen tetenoz vurdurdunmu yarın ben vurdurcam canım sağlık ocağında günüm vardı o zamna gel demişlerdi birde kan testimi ne yapacaklarmış sanırım

ben bu tetenoz aşısından yırttım :)
çünkü hamile kalana kadar hayvan barınaklarına falan gittiğim için düzenli kuduz ve tetenoz aşısı oluyordum, son aşımın üzerinden de daha bi sene geçmedi.. o yüzden yapılmayacak bana.

bünyeden bünyeye değişiyor sanırım etkisi ama hiç korkup çekinme e mi?
burda aşı olduktan sonra bayaa sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız oldu ama ben hiç öyle zorluk yaşamadım valla. sadece aşı yeri şişip kızarıyor, böyle derinin altına yumurta sokmuşlar gibi bi yumru oluyor. ama aşı yerine dokunmadıkça, çok hafif bi zonklamanın dışında hiçbir şey hissetmiyorsun.
yani, bana öyle oluyordu en azından. sen de sorunsuz atlatırsın inşallah.

yapılacak kan testi neymiş peki ?

canım bilmiyorum hemoglobin sanırım rutin kan testi yapılacak bildiğimkadarıyla anlamadım geçen ay ebe bişeyler dedi ama yarın yazarım gelince sağlık ocağından canımcım ben şu an karar veriyorum halası almıştı bazı şeyler ama eksikleri annem alcakmış bana bişey kalmıyo sanırım pek küvet falanalıcazğız minderli olanlardan onlar daha kullanışlı oluyomuş tulum alıcam ben kendim ayrıyetteen bakalım canımcım ayın 19da doktor randevum var canım o zamn uğrarız mağzalara bana görümcem bitane lohusa pijaması almıştı ama ben bitane daha alıcam saırım onu bakarım herşey zamnla oluyo canım yaa ama şubattan sonra artık ağırlaşıcağımız için daha alışveriş yapıp yerleştirmek zor olur yine ocakta bitmesi lazım çoğu şeyin canım benim bu arada sende dila hatunumuzu yarın görücekmişsin gözün ydın canım benden selam söyle teyzoşundan öpücük yolla canım yaa bak ne kadar büyümüş olacak şaşıracaksın ben öyle oldum songittiğimizdekafamçokkarıştı

zeynocuğum görüşürüz bitanem ben kahvaltı hazırlayayım babişkomuzu uyandıralım gidelimde kızımızla bir kahvaltı yapalım şöyle güzel istersen sende gel valla bi bardakta senin için koyuyorum keşke yakın olsaydık yaa hatta aynı binada ne hoş olurdu valla kız zeyno gel diye çağırıdım kahvaltı hazır derdim:)) görüşürüz şeker öptüm

ayy büyümüş mü görürüm dersin :)
valla acayip heyecanlı hissediyorum..
sabırsızlanıyorum ya, bugün artık gün bitmek bilmez :)

bu arada alışveriş için eşinin ailesinin destek olması, hevesli olmaları da ne güzel.Allah ağzınızın tadını bozmasın. maşallah ki ne maşallah..

bizimkiler anca güç gösterisinde. "ismi ille de biz koyucaz" derdinden vakit bulup tek bir şeyin ucundan tuttukları yok, bi çift çorap alırlarsa şaşırıcam yani..
neyse, umursamamaya çalışıyorum.. ben yeterim kızımın her şeyine. gölge etmesinler yeter.

dediğin gibi alışveriş için de şubata kadar vaktimiz var.
ondan sonra hem havalar çok soğuk olur hem de halimiz olmaz dolanmaya..

ayy, şu alışveriş faslı çok heyecanlandırıyor beni, çok keyifli olacak çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…