2010 Nisan Anneleri

oo daha kahvaltı yapmadınız mı, durduğunuz kabahat, hadi koş ye yemeğini
afiyet şeker olsun, yarasın kuzuna :)

ben de çay koyayım kendime, senin elinden içiyor niyetiyle içeyim :) öpüyorum kocaman, görüşürüz opuyorumnanaktan

merhaba kızlar az önce eşimle dışarıdan geldik.ayağım kaldırımın kıyısından aşağı kayar gibi oldu.tam da bebek kıyafetlerine bakıyodum korktum valla.siz nasılsınız diyeceğim kimseler yok.iki zeynepler burdaymış ama yakalayamadım maaleseffffffff.
iki kedili zeynepçiğim yarın bi bakacaksın dilan koskocaman olacak.....kızın sana el sallayacak.ben de özledim oğluşumu ama daha 18 gün var....
dünürüm bende çok soğuklara kalmadan herşeyi hazır edeceğim oğlumun. ocakta bütün alacaklarım bitsin istiyorum.ondan sonra yıka,ütüle,yerleştir,odasını ayarla falan....ay o aşamada çok heyecanlı olacak : )

bende arada bakıyorum kızlar topik bomboş kimseyle iki çift laf edemedim....
yarın gene coşar topik inşlh benim de bilgsyrda ki olay biran önce hallour kızlar ......
sizleri öpüyrum kendinize ii bakın olurmu

slm kızlar özlemişim burayı valla..ben bi geçmişi okuyayım sonra anlatırım bayramızın nasıl geçtiğini..

selam kızlar. Bugün herifimle evdeyiz. malum yarın iş başı diye uyku stoğu yapıyo adam. benim bayram teleşsız geçti. kurban kesmedik. kaynanama da gitmiyoruz 2 senedir yardıma. 4-5 ortak giriyolar. kimse kızına kıyıp yardıma getirmiyo. her sene bi ben yardıma gidiyordum. geçen sene kazan kaldırdık. gitmiyoruz artık. sizler neler yaptınız?

selam herkesin bayramin mübarek olsun...nasilsiniz...bizler iyiz hamd olsun....bebisimizde iyi hamd olsun....kendini gösteriyor....artik ben burdayim diyor....neyse herkese iyi günler...bize bayram tatili yoktu...esim cuma günü ve bugün ise gitti...nerdesin anlasinlarki bizim bayramimizi...

Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

a.s.hosgeldin canım.Benim biraz yorucu oldu ilk gün.Sonra rahatladım.

ya bu bayram gelenler kaç aylk diye sorup durdu. haftası tamamda, ay nasıl hesaplanıyo? kaç aylık hamileyim nasıl bilcem en?

Hoşgeldin zümminciğim.Sevsin teyzesi bebişini maşallahh.Seninde bayramın mübarek olsun.

ya bu bayram gelenler kaç aylk diye sorup durdu. haftası tamamda, ay nasıl hesaplanıyo? kaç aylık hamileyim nasıl bilcem en?

son adet tarihinden ay olarak hesaplayacaksın.Temmuzun kaçıydı satın?

bizde çok şükür sorunsuz ii bi bayram geçirdik oğlum ve kocişimle.biz kurbanı kaynım görümcem kaynanamlarla otrtak kestik.arefe akşamından çıkmıştım köye hasta hasta ama sağolsunlar kılımı kıpırdatmadılar ıhlamurlar yemekelr önüme geldi hep.hamiş olmanın verdiği nazla birlikte bende imkanlardan faydalanıverdim opuyorumnanaktan ilk gün yorgunluktan yatağa zor attım kendimi yinede 2.gün anca ilgilendim etlerle sağolsun anacım babacım etlerime yardım etti koca da bi tencere kavurmamı yaptılar.dünde hava süperdi kocişle süper bi kahvaltının ardına dışarı çıktık alışveriş yaptık akşamda başbaşa film izledik bugünde malum işbaşı yaptım.:gitme: seneye bayramda bebeşllerimiz kucağımızda olcak kızlar allah nasip ederse bunu düşünmek bile beni çok heyecanladırıyor

insallah güzel haberlerle gelirsin canimopuyorumnanaktan

merhaba kızlar biz geldik nasılsınız bakalım bizde biraz yorulduk bugün gezmeye çıktık biraz alışveriş yaptık kızımıza babişkosuyla ciciler bölümüne ekledim :))

canım benim dikkatli ol canım yaa rabbim korumuş canım nazar valla başka hiçbişey değil rabbim bizi korusun kem gözlerden art niyetli insanlardan bir maşallah demeyi bilmeyenlerden dünürcüğüm ben bugün yine kaçamak yaptık eşimle orduya gittik bu sefer migrosa falan girdik amanın ne kalabalıktı anlatamam sana canım gerçi fazla kalmadık orada merkezde gezdik bebk mağzalarına küvet bulamadık yine:)) bi kaç cici bişeyler aldık bizde canım olmazsa bulancağa gelirim bir gün beraber alırız bitanem şu minderli olanlardan alırız inşallah:1hug:

canım sorma ya ne korktum psikolojik midir nedir bilmem karnım acıdı biraz ama geçti sonradan,iyiyim Allaha şükür.valla insanlar artık karnıma daha çok dikkat ediyorlar....
ooooo gezin canım hava da güzeldi,bende çok gezmek istedim bugün ama sadece yürüyüş yapabildik kocamla....canım kızının cicileri çok güzel valla....bende oğlumu özledim daha çooook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…