zeynocuğum görüşürüz bitanem ben kahvaltı hazırlayayım babişkomuzu uyandıralım gidelimde kızımızla bir kahvaltı yapalım şöyle güzel istersen sende gel valla bi bardakta senin için koyuyorum keşke yakın olsaydık yaa hatta aynı binada ne hoş olurdu valla kız zeyno gel diye çağırıdım kahvaltı hazır derdim:)) görüşürüz şeker öptüm
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.ayyy kızlar bu arada benim yarın sabah 10'da doktorda randevum var :)
yani inşallah yarın bu saatlerde kuzumu görücem. koskoca bir ay oldu. o kadar özledim ve o kadar merak ediyorum ki..
umarım iyidir, umarım her şey yolundadır..........
selam kızlar. Bugün herifimle evdeyiz. malum yarın iş başı diye uyku stoğu yapıyo adam. benim bayram teleşsız geçti. kurban kesmedik. kaynanama da gitmiyoruz 2 senedir yardıma. 4-5 ortak giriyolar. kimse kızına kıyıp yardıma getirmiyo. her sene bi ben yardıma gidiyordum. geçen sene kazan kaldırdık. gitmiyoruz artık. sizler neler yaptınız?
Hoşgeldin zümminciğim.Sevsin teyzesi bebişini maşallahh.Seninde bayramın mübarek olsun.selam herkesin bayramin mübarek olsun...nasilsiniz...bizler iyiz hamd olsun....bebisimizde iyi hamd olsun....kendini gösteriyor....artik ben burdayim diyor....neyse herkese iyi günler...bize bayram tatili yoktu...esim cuma günü ve bugün ise gitti...nerdesin anlasinlarki bizim bayramimizi...
ya bu bayram gelenler kaç aylk diye sorup durdu. haftası tamamda, ay nasıl hesaplanıyo? kaç aylık hamileyim nasıl bilcem en?
son adet tarihinden ay olarak hesaplayacaksın.Temmuzun kaçıydı satın?
senin bebiş tam 4,5 aylık bugun itibariyle15 iydi.
ayyy kızlar bu arada benim yarın sabah 10'da doktorda randevum var :)
yani inşallah yarın bu saatlerde kuzumu görücem. koskoca bir ay oldu. o kadar özledim ve o kadar merak ediyorum ki..
umarım iyidir, umarım her şey yolundadır..........
merhaba kızlar az önce eşimle dışarıdan geldik.ayağım kaldırımın kıyısından aşağı kayar gibi oldu.tam da bebek kıyafetlerine bakıyodum korktum valla.siz nasılsınız diyeceğim kimseler yok.iki zeynepler burdaymış ama yakalayamadım maaleseffffffff.
iki kedili zeynepçiğim yarın bi bakacaksın dilan koskocaman olacak.....kızın sana el sallayacak.ben de özledim oğluşumu ama daha 18 gün var....
dünürüm bende çok soğuklara kalmadan herşeyi hazır edeceğim oğlumun. ocakta bütün alacaklarım bitsin istiyorum.ondan sonra yıka,ütüle,yerleştir,odasını ayarla falan....ay o aşamada çok heyecanlı olacak : )
merhaba herkese... dönmeye başladınız:))
merhaba canımcım nasılsın valla ben buralardaydım canım bu arada tekrar geçmiş bayramın mübarek olsun teyzoşumuz:1hug:
canım benim dikkatli ol canım yaa rabbim korumuş canım nazar valla başka hiçbişey değil rabbim bizi korusun kem gözlerden art niyetli insanlardan bir maşallah demeyi bilmeyenlerden dünürcüğüm ben bugün yine kaçamak yaptık eşimle orduya gittik bu sefer migrosa falan girdik amanın ne kalabalıktı anlatamam sana canım gerçi fazla kalmadık orada merkezde gezdik bebk mağzalarına küvet bulamadık yine:)) bi kaç cici bişeyler aldık bizde canım olmazsa bulancağa gelirim bir gün beraber alırız bitanem şu minderli olanlardan alırız inşallah:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?