kızlar bu ayrıntılı denilen tam olarak nedir bebeğin organlarına bakılanmı benim doktorum öle hiç ayrı bi ücret talep etmiyor çünki neden size bu kadar pahalı diyorlar anlamıyorum
ya kızlar benim yaşadığım yerde profesör falan yok yani ayrıntılıyı bakacak o yüzden normal gittiğim doktor bakıyo benim anlamadığım bu profesörler değişik bir makinaylamı bakıyo bence hiç bir farkı yok eğer gittiğin doktorun kaliteli bir doktorsa en ufak şeyde bir sorun olduğunu anlar hiç bana doktorlarım profesöre yönlendirmedi beni anlamadım değişikmi oluyo
günydın kızlar.....
günaydın ruzenıncımm
Günaydın güzel nisan anneleri a.s.birperi, budebe+, rabia fatma, ruzenin+
günaydın fıstıklarrr....herkes uyku problemi çekiyor sanırım. ben de aynıbi de sırt ağrısı ama öyle böyle değil. son 1 aydır mahvoldum yaa..3 gündür de iki yastıkla yatıyorum biraz daha rahat sanki (
slm kızlar....
bu ayrıtılı ultrasn konusunda benimde kafam karışık hastanede bakılınca ayrı fiyat verdiler bana ,birde görüntüleme merkezleri bakıyromuş onalrında fiyatı farklı kafam çok karıştı valla....
benimde aralığın sonunda ayrıntılı ult. bakalalım nerde olacak...
slm kızlar....
bu ayrıtılı ultrasn konusunda benimde kafam karışık hastanede bakılınca ayrı fiyat verdiler bana ,birde görüntüleme merkezleri bakıyromuş onalrında fiyatı farklı kafam çok karıştı valla....
benimde aralığın sonunda ayrıntılı ult. bakalalım nerde olacak...
günaydın fıstıklarrr....herkes uyku problemi çekiyor sanırım. ben de aynıbi de sırt ağrısı ama öyle böyle değil. son 1 aydır mahvoldum yaa..3 gündür de iki yastıkla yatıyorum biraz daha rahat sanki (
selam kızlar..bu ayrıntılı ultrason sanırım başka makinayla bakılıyor..çünkü ben kendi doktoruma bişey sormuştum bi kez o ayrıntılıda görünür ancak dedi bana..randevu alırkende 2 boyutlu ayrıntılı ultrason diye yazdı...
bir tv programında izlemiştim bebeğin organlarının yanısıra kalbe giren çıkan damarlara kadar inceliyorlarmış..ben önemli olduğunu düşünüyorum çünkü bazen doğumdan hemen sonra müdahele edilmesi gereken şeyler olabiliyormus Allah korusun yani doğum sonrası hazırlıklı olunuyor...
ne fıyat verdıler canım.benımde prof 450 normal 160 fıyat verdı.
a.s canım hoşgeldin.Dediğim gibi ben pek memnun kalmadım ama hepsi öyle olacak diye bir şart yok tabi kii.
hoşbulduk tatlım...
memnun kalmadığın yönü neydi canım sen bu konularda daha bilinçlisin...
günaydın canım başın sağolsun canım rabbim mekanını cennet eylesin
bende de ara ara kramp oluyor haplarımı özellikle ferrum sanol içmedimmi daha çok oluyor dr da söylemişti içmesen krampların artar inşallah amniosentez sonuçlarıda temiz çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?