2010 Nisan Anneleri

kızlar bu ayrıntılı denilen tam olarak nedir bebeğin organlarına bakılanmı benim doktorum öle hiç ayrı bi ücret talep etmiyor çünki neden size bu kadar pahalı diyorlar anlamıyorum

canım benım 22.haftada bakılıyo bebegın ayrıntılı bütün organlarının gelısımıne bakılıyomus...kalbıne mıdesıne beynıne amann aklına gelen herbıseyıne ısteeee...doktorlar yönlendırıyolar proföserlere kendılerı bakmıyolar..nedenseeeee

günaydın kızlar ya valla bıkdım artık bu sitenin sorunundan kimse kusura bakmasın
okadar işimin arasında vakit ayırıp yazıyorum bir sürü hata veriyor başım ağrıdı ya.

rüzgar yamur başın sağolsun canım allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin inş
rabiyacım bu ayrıntılı dedikleri dopler sanırım ben yaptırdım ama hiç para ödemedim

ya kızlar benim yaşadığım yerde profesör falan yok yani ayrıntılıyı bakacak o yüzden normal gittiğim doktor bakıyo benim anlamadığım bu profesörler değişik bir makinaylamı bakıyo bence hiç bir farkı yok eğer gittiğin doktorun kaliteli bir doktorsa en ufak şeyde bir sorun olduğunu anlar hiç bana doktorlarım profesöre yönlendirmedi beni anlamadım değişikmi oluyo

slm kızlar....
bu ayrıtılı ultrasn konusunda benimde kafam karışık hastanede bakılınca ayrı fiyat verdiler bana ,birde görüntüleme merkezleri bakıyromuş onalrında fiyatı farklı kafam çok karıştı valla....
benimde aralığın sonunda ayrıntılı ult. bakalalım nerde olacak...

ya yok guzelım tabıkıde öle proflar da aynı makıneyle bakıyolar iş olsun işte.

Ya bende girdim ayrıntılıya ama çok hoşuma gitti diyemem şahsen.Radyolog inceledi.4 boyutlu usg de.Herşey normal görünüyor %80 sağlık bebek dedi.Daha net görünüyor bebek usg de o kadar.Doktorumdan çok farklı bişey demedi.Bikaç şey sordum zorla aldım cevap adamdan.-tatlicadiarzu-

ne fıyat verdıler canım.benımde prof 450 normal 160 fıyat verdı.

a.s.hosgeldin özgecimm.

Günaydın ysmnshn hoşgeldin.Sırt ağrısı herkeste var sanırım.Ağırlık vücudun ön kısmına yayılınca artıyor.

kızlar detaylıda ölçüm yapılıyor normal doktorlarımız o ölçümleri yapamıyor çeşitli ölçümler var onlara bakılıyor ben iki kez girdim ordan biliyorum.

selam kızlar..bu ayrıntılı ultrason sanırım başka makinayla bakılıyor..çünkü ben kendi doktoruma bişey sormuştum bi kez o ayrıntılıda görünür ancak dedi bana..randevu alırkende 2 boyutlu ayrıntılı ultrason diye yazdı...
bir tv programında izlemiştim bebeğin organlarının yanısıra kalbe giren çıkan damarlara kadar inceliyorlarmış..ben önemli olduğunu düşünüyorum çünkü bazen doğumdan hemen sonra müdahele edilmesi gereken şeyler olabiliyormus Allah korusun yani doğum sonrası hazırlıklı olunuyor...

a.s canım hoşgeldin.Dediğim gibi ben pek memnun kalmadım ama hepsi öyle olacak diye bir şart yok tabi kii.

kızlar benim kendi hastanem ssk yada bağkur bunu karşılamıyo dedi,oyuzden bana verilen fiyat 175 lira...ama kendi doktorum bakmıycak ve nereden bilmiyorum artık randevu alcakmışız.....
fakat ben baktım özel görüntüleme merkezlerinde ayrıca doppler var ve daha uygunmuş fiyat olarak öff kafam karıştı valla......

hoşbulduk tatlım...
memnun kalmadığın yönü neydi canım sen bu konularda daha bilinçlisin...

canım kendi doktorumla karşılaştırdım.Adama sorduğum sorulardan cımbızla cevap aldım.

Sadece arada ekran renklendi falan.Kendi doktorum cm cm inceliyor kemikleri.

slm kızlar çoktamdır girmiyorum kk sorunlu yaaa.
hacercim senin 4.mu yolda cnm.eğer öyleyse seni kutluyorum.

daha ayrıntılıya girmedim ama oğlumda 4 sene evvel çektirmiştim herşeyini incelemişti doktor bide 20 dk lıkbi cd vermişti tıp erkezinde çektirmiştim 175 tl vermiştim ozaman ablamda şu an benim gittiğim hastanede çektirdi hiçbir farkı yok hastanede çektirdi aynı şekilde bakmışlar 20 tl ye çektirmiş özel yerler biraz pahallı oluyr hiçbir farkıda olmuyor bence ama şehirden şehire fark edermi bilmem

Selam kızlaer Bende dün ayrıntılı ultrason a girdim doppler e veee size bir BOMBA haberim var

Benim 3 aylıkken erkek olan ve 4 ayda 2 defa gitmeme ramen kendini göstermeyen bizi meraktan çatlatan evladım,

KIZMIŞ! yani bir kızımız olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…