2010 Nisan Anneleri

kızlar ekim annelerine falan bakıyodum yaa ne güzel hepsi bebişlerini almış kucağına kırklarının çıkmasından bebişlerinin kıyafetlerinden ne giydiğinden konuşuyo artık gelsin şu nisan ayı bizlerde alalım o cennet kokulu kuzucuklarımızı çabuk geçsin yaa gerçi bana göre çabuk geçiyo gibi ama ne bilim işte yaa

kızlar benim de dopplerde herşeyine baktılar .çok şükür sağlıklıymış bebecik.
Baya ayrntılı herşeyine bakıyorlar el kemikleri suratı kalbi, damarları v.s.
karşınızda da ekran var Nisa da ınanamadım bebeğin dudaklarını gördüm aynı babasının dudakları, bizim kız babaya benziyor herhalde. o kadar çok merak ediyorum ki bir an evvel doğsa

Hsengul hoşgeldin

dünürüm fazla yorma onlar gelincede kendini,fazla ayakta kalma vucut artık öne doğru kaydığı çin sırt ve bel ağrılarımız artabilir.bana da eşim iştahla yemek yiyince maşallah diyo,gözünü alamıyo benden.diyo sen hamile kaldıktan sonra güzel oldun,kilo seni güzelleştirdi diyo.Allahtan beni böylede seviyo,bazıları dalga geçer ya eşleriyle.eşim öyle yapsa çok sinir olurdum ben

zeyracım yaa gerçekten öyle bi kucağımıza alsak hayırlısı ile artık ama o zaman daha zor yaa ağlıyor uykusuz kalıyosun onlar önemli değil neden ağladığını bilmemek insanı öyle huzursuz ediyoki ne yapacağın bilmiyor insan acaba göbeğimi ağrıyor yok karnımı doymuyor gazmı var v.s. insan öyle şeylere üzülüyor hele bide yardımcı tecrübeli biri yoksa yanında insan tam bocalıyor
herşeye rağmen hayırlısı ile doğsunlarda çaresine bakarız artık ne yapalım

kızlar bişey sorucam benim bazen beyaz koyu kıvamlı bi akıntım oluyor sizdede oluyormu? yani normalmi?
dokotrumu aradımda ameliyettaymış...kafam takıldı şimdi...
esroscuğum zeyranında dediği gibi renksiz ve kokusuzsa korkma hiç.Şeniz

Merhabalar..
Ben de 2010 nisan annesi olucam inşallah.. Erkek bebek bekliyorum.. Bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem..
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
hoşgeldiniz.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız oğluşunuzu.

ay gerçekten ya doğsalar valla bir bedende iki canız ama ben o kadar hasretimki ona.sevsem diyorum,koklasam diyorum.ahhhhhhhhh gelse bi nisan ayı

canım nisa hast. demi gidiyorsun doktorada benim bir arkadasta orda doğum yaptı çok memnun kalmış hatda bende bebek görmeye gitcem bugun ve ssk lı sezeryan doğuma 350 lira ödemiş süpper ucuz yani...
senin de doktorun oradamı.

aynen canım valla benimkide penguen taktı adımı penguenim diyo kaydirigubbakcemile3 canım erkek bebekler annelerine güzellik katarlarmış öyle derler kızlarda güzelliklerinden çalarlarmış öyle deniliyo benimde yüzümde ilk haftalarda aşırı yağlanma ve sivilce vardı ama şimdi geçti dün banada amcalar yengelerimiz diyolar kilo almamışın diye bende diyorum o kadar yemeye nasıl almıyorum anlamıyorum aslında alıyorumda onlar farkında değil bence kıyafetle anlamıyolar yoksa iştahım çok açık benim acıkınca başım dönüyo hmen anlıyorum mesela saat 11di kahvaltı yaptığımızda şu an acıktım yine:bbo:

dünürcüğüm dün akşam birde sohbet arasında medical park açılmış orduya sanırım orasıda çok güzelmiş ve aşırı temiz bir hastahaneymiş bana oraya git diyo eşimin yengeleri falan ama ben artık valla değiştiremem dedim zaten insan alışıyo doktoruna canım yaa nasıl değiştireyim yok değiştirmem bende dedimki orada çocuk doktoru varsa bebişimizin doktoruda orada olur dedim artık iğneleri falan dedim orada yaptırırız dedim

kıskandım valla maşallah zeyra ile ne güzel anlaşıyonuz kız
benimde eşim aynı inanki ben zayıflamışım ama yüzüm solgun hiç kendime bakmıyorum insan hasta olunca herşeyi boşluyor çok güzel olmuşsun bunlarda geçecek bak zavallı onuda boşluyorum
zaten hamilelik pskolojisi var bide onlar destek olmazsa ne olurduk hiç bilmiyorum

ya kızlar ben çok kararsız kaldım doktor konusunda ......
sanırım bir iki hastaneye daha gideceğim hatda olmadı bir topik açayım diyorum hastne ile ilgili daha iyi bilgi almak için yengemle gebelik haftalarımız aynı o farklı hastanede 300 liraya doğum yapacak,benim hastanemde ise fiyat 1.000 tl normal doğum kafam karman çorman oldu......
ya keşke heryerde fiayat aynı olsa.....

selam. kına var hazırlancam, evim leş gibi süpürcem ama ben buraya bakmadan yapamıyom yav..
a.s canım.Oynarsın şöylee attırıverirsin göbecikleri.

mehapçığım nasılsın,dünden beri konuşamadık

çokşukür canım sen nasılsın?Mide yanmalarını saymazsak iyiymAkşamları cayır cayır yanıyor(

canım aşı konusunda da ben adjuvansız olsada yaptırmayacağım.Sonuçta zatürreden her yıl o kadar kişi ölüyor.Sanırım ben biraz kaderciyim ama beslenme hijyen dikkat edersek bişey olmaz inşallah.Ateş konusuna gelince parasetamol alınca hafif ılık duşla düşer yoksa gebeliğin her safhasında bebek etkilenir annenin hastalığından.

hacercimm seninki kız olursa ben talibim kızına baştan söyleyim de kimselere söz verme.Şeniz:hulya:

canım bende dün sağlık ocağına gittimya ebe gelmişken seni tartalım dedi,son 1 ay 2 kilo almışım diyoki bana baya almışsın vucudunda ödem varmı*bende dedim ödem yok,bundanda az yesem saanırım ölürüm dedim.dengeli besleniyorum süt,yoğurt,fındık,ceviz,balık, et hepsini yiyorum dedim.ebe diyoki o zaman senin bünyenden kaynaklanıyor,bazı bünyeler öyledir dedi.napalım ya gerçekten bundan da az yesem sürekli tansiyonum düşer heralde

oh ne güzel ya kocalarınız destek valla. benimkide göbeğime bakıp en az 5 kilo olması lazım çocuğun doğunca diyoo. heee fil yavrusu ya bu en az beş kilo çeksin ya sabır.

esroscuğum zeyranında dediği gibi renksiz ve kokusuzsa korkma hiç.Şeniz

hoşgeldiniz.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız oğluşunuzu.

sağol canım benim:))))renksiz derken bembeyaz...siyah çamaşırda bembeyaz görünüyor bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…