esroscuğum bu aralar bende de var akıntı renksiz ve kokusuz olunca sorun yok canım.ama yinede sen dr na gidince sor ben de soracağım
Merhabalar..
Ben de 2010 nisan annesi olucam inşallah.. Erkek bebek bekliyorum.. Bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem..
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
esroscuğum zeyranında dediği gibi renksiz ve kokusuzsa korkma hiç.Şenizkızlar bişey sorucam benim bazen beyaz koyu kıvamlı bi akıntım oluyor sizdede oluyormu? yani normalmi?
dokotrumu aradımda ameliyettaymış...kafam takıldı şimdi...
hoşgeldiniz.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız oğluşunuzu.Merhabalar..
Ben de 2010 nisan annesi olucam inşallah.. Erkek bebek bekliyorum.. Bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem..
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..
tebrikleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Ay kaç aydır sinir olmuştum buraya bile uğramaz oldum erkek erkek dedik kız çıktı ama hala güvenemiyorum. doplerde kesin çıkmıştır herhalde di mi? bişi diğil erkek kıyafetleri almıştım bikaçtane şimdi kız kıyafetleri almaya korkyorum ya gene değişirse diye.
Ben nisa hast girdim doppler e 107 ytl ssklı bilginize
dünürüm fazla yorma onlar gelincede kendini,fazla ayakta kalma vucut artık öne doğru kaydığı çin sırt ve bel ağrılarımız artabilir.bana da eşim iştahla yemek yiyince maşallah diyo,gözünü alamıyo benden.diyo sen hamile kaldıktan sonra güzel oldun,kilo seni güzelleştirdi diyo.Allahtan beni böylede seviyo,bazıları dalga geçer ya eşleriyle.eşim öyle yapsa çok sinir olurdum ben
dünürüm fazla yorma onlar gelincede kendini,fazla ayakta kalma vucut artık öne doğru kaydığı çin sırt ve bel ağrılarımız artabilir.bana da eşim iştahla yemek yiyince maşallah diyo,gözünü alamıyo benden.diyo sen hamile kaldıktan sonra güzel oldun,kilo seni güzelleştirdi diyo.Allahtan beni böylede seviyo,bazıları dalga geçer ya eşleriyle.eşim öyle yapsa çok sinir olurdum ben
a.s canım.Oynarsın şöylee attırıverirsin göbecikleri.selam. kına var hazırlancam, evim leş gibi süpürcem ama ben buraya bakmadan yapamıyom yav..
mehapçığım nasılsın,dünden beri konuşamadık
kıskandım valla maşallah zeyra ile ne güzel anlaşıyonuz kız
benimde eşim aynı inanki ben zayıflamışım ama yüzüm solgun hiç kendime bakmıyorum insan hasta olunca herşeyi boşluyor çok güzel olmuşsun bunlarda geçecek bak zavallı onuda boşluyorum
zaten hamilelik pskolojisi var bide onlar destek olmazsa ne olurduk hiç bilmiyorum
aynen canım valla benimkide penguen taktı adımı penguenim diyo kaydirigubbakcemile3 canım erkek bebekler annelerine güzellik katarlarmış öyle derler kızlarda güzelliklerinden çalarlarmış öyle deniliyo benimde yüzümde ilk haftalarda aşırı yağlanma ve sivilce vardı ama şimdi geçti dün banada amcalar yengelerimiz diyolar kilo almamışın diye bende diyorum o kadar yemeye nasıl almıyorum anlamıyorum aslında alıyorumda onlar farkında değil bence kıyafetle anlamıyolar yoksa iştahım çok açık benim acıkınca başım dönüyo hmen anlıyorum mesela saat 11di kahvaltı yaptığımızda şu an acıktım yine:bbo:
esroscuğum zeyranında dediği gibi renksiz ve kokusuzsa korkma hiç.Şeniz
hoşgeldiniz.İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağınıza alırsınız oğluşunuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?