2010 Nisan Anneleri

hayırlı ugurlu olsun guzelımmmmm

yosuncuğum benim son gittiğim doktorumda ölçümler yaptı hatta gebelik çizelgesinede yazdırdı işte kalp böbrek falan durumlarını sanırım bu detaylı olyo birde çizelgemde bu ay gittiğimdede aynı ölçümler yapılcak sanırım çünkü aynı şeyler var ay ay yazılmış nelere bakılcağı

canımm çok sevindim ne güzel bir haber rabbim analı babalı büyütsün inşlh.....

hadi hayırlı olsun canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin inşallah :Saruboceq::hulya:

a.s canım hoşgeldin.Desene bizimkilerde değişebilirr.:dance::dance:

slm kızlar çoktamdır girmiyorum kk sorunlu yaaa.
hacercim senin 4.mu yolda cnm.eğer öyleyse seni kutluyorum.

selam canım yok canım yaa hani tek kişiyiz iki kişi oluyoruz evlenince sonradan çocuk oluyor 3. üyede geliyor böylece ailemiz kalabalıklaşıor yaa şimdide ikinci çocuğuma hamileyim ondan öyle yazdım oraya yani sadece iki tane okadar cesaretli değilim

canım kendi doktorumla karşılaştırdım.Adama sorduğum sorulardan cımbızla cevap aldım.

Sadece arada ekran renklendi falan.Kendi doktorum cm cm inceliyor kemikleri.
anladım canım yani sen doktordan pek memnun kalmamışsın herhalde..

esroscuğum hoşgeldin canım nasılsın

Hoşbulduk tatlım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam benim bazen beyaz koyu kıvamlı bi akıntım oluyor sizdede oluyormu? yani normalmi?
dokotrumu aradımda ameliyettaymış...kafam takıldı şimdi...

çook büyük bi süpriz olmuş desene allahım kucağına almayı nasip etsin
bende öğrenseydim artık
galiba bi ben kaldım cinsiyetini öğrenmeyen çatlayacam valla

Son düzenleme:
kızlar bişey sorucam benim bazen beyaz koyu kıvamlı bi akıntım oluyor sizdede oluyormu? yani normalmi?
dokotrumu aradımda ameliyettaymış...kafam takıldı şimdi...

canım bende oluyo akıntı sanırım normal çünkü bende hamileliğimden öncede oluyodu şimdide oluyo doktoruma sormuştum hamilelikte olabiliyo dedi renksiz ve kokusuzsuzsa korkma canım eğer kokulu falansa o zamn doktorunla görüş derim canım:1hug:

tebrikleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
Ay kaç aydır sinir olmuştum buraya bile uğramaz oldum erkek erkek dedik kız çıktı ama hala güvenemiyorum. doplerde kesin çıkmıştır herhalde di mi? bişi diğil erkek kıyafetleri almıştım bikaçtane şimdi kız kıyafetleri almaya korkyorum ya gene değişirse diye.

Ben nisa hast girdim doppler e 107 ytl ssklı bilginize

hamilelikten önce olurdu ama hamilelikte hiç denecek kadar azalmıştı...bembeyaz ve koku yok....ne bileyim insan tedirgin oluyor işte :))))

maşallah kızlar ya hızınıza yetişemiyorum.zeyracım aman gitme zaten ya 2.5 saat yol ama olsun,yorma kendini

Merhabalar..
Ben de 2010 nisan annesi olucam inşallah.. Erkek bebek bekliyorum.. Bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem..
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

gölgeler canım hayırlı olsun kızın.insan bi tuhaf oluyo dimi bi öyle bi böyle demelerinden,iyiki fazla kıyafet almamışsın.yoksa kalırdı elinde

esroscuğum bu aralar bende de var akıntı renksiz ve kokusuz olunca sorun yok canım.ama yinede sen dr na gidince sor ben de soracağım

maşallah kızlar ya hızınıza yetişemiyorum.zeyracım aman gitme zaten ya 2.5 saat yol ama olsun,yorma kendini
yok gitmeyeceğim dünürcüğüm eşim izin vermiyo adam herşeye karışıyo yaa sorma iyimi kötümü anlamadım en çok hoşuna gidende sürekli yemek yememcokacimcoook
Merhabalar..
Ben de 2010 nisan annesi olucam inşallah.. Erkek bebek bekliyorum.. Bu hafta ayrıntılı ultrasona giricem..

hoşgeldin canım hayrılı olsun bebişimiz a.s.

Merhabalar..

hogeldin canımAllahım hepimizin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…