dünürcüğüm dün akşam birde sohbet arasında medical park açılmış orduya sanırım orasıda çok güzelmiş ve aşırı temiz bir hastahaneymiş bana oraya git diyo eşimin yengeleri falan ama ben artık valla değiştiremem dedim zaten insan alışıyo doktoruna canım yaa nasıl değiştireyim yok değiştirmem bende dedimki orada çocuk doktoru varsa bebişimizin doktoruda orada olur dedim artık iğneleri falan dedim orada yaptırırız dedim
oh ne güzel ya kocalarınız destek valla. benimkide göbeğime bakıp en az 5 kilo olması lazım çocuğun doğunca diyoo. heee fil yavrusu ya bu en az beş kilo çeksin ya sabır.
kıskandım valla maşallah zeyra ile ne güzel anlaşıyonuz kız
benimde eşim aynı inanki ben zayıflamışım ama yüzüm solgun hiç kendime bakmıyorum insan hasta olunca herşeyi boşluyor çok güzel olmuşsun bunlarda geçecek bak zavallı onuda boşluyorum
zaten hamilelik pskolojisi var bide onlar destek olmazsa ne olurduk hiç bilmiyorum
canım medikalin drlarıda çok iyi ama senin şimdiki 2. doktorun.sanırım düşünmezsin daha.canım en iyi çocuk drlarıda adahastanesinde giresunda ben oraya düşünüyorum ama kentteki dr da iyiiymiş.yengem oğlunu oraya götürdü memnun kaldı dr dan
hacerciğim kız evi naz evi saolsun dünürcüğüm o güveni verdi eee artık kızı verince gözüm arkada kalmaz saolsun o gelinini çok düşünüyo :))
özgeciğim çok pahallı yaa 1000 lira canım benim gittiğim yerde özel hastahane sezeryan 350 artı gecelik 60lira 2 gecede paketin içinde zaten genelde 2 -3 güne çıkartıyo doktorlar seni benim eltimde antalyada geçen sene 4 bin liraya sezeryan oldu canım bazı hastahaneler demekki fiyat değişiyo
canım valla dünürü çok seviyorum,çok alıştım ya daha yüz yüze gelemedik bi türlü ama bizim kalplerimiz bir.dünürüm şu hacıların işlerini biraz hafifletsin ilk fırsatta inşallah görüşeceğiz.
ay evet canım ya eşler gerçekten önemli bu konuda destek olmaları çok güzel...
kız deme adamın içinemi doğuyo napıyo ademirciğim 5 kiloda çok yani hadi 4 falan dese neyse 5 kilo olsa sen nasıl taşıyacan ee adm demekki seni iyi bakıyoki 5 kilo olacak diyo en az cokacimcoook
valla zeyracım inanırmısın kafam allak bullak oldu,sonuçta hepsi özel hastane ve 1000 lira ödeyincede kuş kondurmuycaklar bana biliyrum ama buralarda hep kötü şeyler duydum hastanelr hakkında en son bir bask ahast. baktım oda ruhumu daralttı ya beyenmedim hoş ne yapcan ruhun daralsın doktoru iyi olsun diyceksin haliyle ama ne bileyim..... kaldı şurda 4 ayımız artık ya karar vercem burda kalıcam 1000 lira ödüycem çatır çatır yada yana yakıla hastane arıycam bu saatden sonra.....
a.s canım.Oynarsın şöylee attırıverirsin göbecikleri.
çokşukür canım sen nasılsın?Mide yanmalarını saymazsak iyiymAkşamları cayır cayır yanıyor (
canım aşı konusunda da ben adjuvansız olsada yaptırmayacağım.Sonuçta zatürreden her yıl o kadar kişi ölüyor.Sanırım ben biraz kaderciyim ama beslenme hijyen dikkat edersek bişey olmaz inşallah.Ateş konusuna gelince parasetamol alınca hafif ılık duşla düşer yoksa gebeliğin her safhasında bebek etkilenir annenin hastalığından.
canım bence doktorun iyise hastahane temizse dediğin gibi doğum sonuçta kuş kondurmayacaklar gelipte bence çokda fazla ödemeye gerek yok derim onun yerine bebişine bişeyler alırsın hastahaneye çok vericeğin paranın yerine bence sen bir güzel araştır canım:1hug:
oh ne güzel ya kocalarınız destek valla. benimkide göbeğime bakıp en az 5 kilo olması lazım çocuğun doğunca diyoo. heee fil yavrusu ya bu en az beş kilo çeksin ya sabır.
hımm iyi o zamn kadın doğumcuları tutturamadık bari bebiş doktorlarında aynı doktora gidelim canım adayıda duymuştum ama orası biraz ters düşüyo medical daha iyi olur sanırım o günlere bir gelelimde inşallah bakarız canımcım bu arada dünürcüğüm bizim kızın talibi çook olmya başladı her gören babasından istermiş geline iyi bak falan derlermiş valla en yakın zamnda gelin artıkda bir adı konulsunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
ademircim bayılırum senin şu çıkışlarına varya öle güzel espirili anlatıyrsunki :)))))
ama sende haklısın yani nekadar şişersek şişelim hamiş kadının suratına böle lönk diye sölenirmi.....
ademircim bayılırum senin şu çıkışlarına varya öle güzel espirili anlatıyrsunki :)))))
ama sende haklısın yani nekadar şişersek şişelim hamiş kadının suratına böle lönk diye sölenirmi.....
canım bende iyiyim şükürler olsun.mide yanmam yemeklerden veya meyvadan sonra mı artıyor?ilaç kullanıyomusun*
canım aşı konusunda çok kararsızım ya herkes bu bize gelecek aşıyı vurdurmak istiyo adjuvansız diye.aslında ben çok dikkatliyim herşeye dikkat ediyorum ama nedense yakalanmak ta istemiyorum
adamın kendisi 100 kilo olunca çocuğu da 5 kilo olmalı diye düşünüyo herhalde tombalak kocam.
evet canım yemeklerden sonra artıyor.Öyle aman aman acılı baharatlıda yemiyorum ama.İlaçta kullanıyorum nafile banamısın demiyor.
Çok hoşşun canım yaa.3500-4000 arası çok iyidir arkadaşım.Eşin anlamıyorsa seni hep beraber baskın yapalım eşinin yanına bir anlatalım hamiş psikolojisini.kaydirigubbakcemile5
öpüldün canım görüşürüz.kızlar ben biraz görümcemin yanına geçeyim bakayım hepinizi öptüm görüşürüz
toplamda 4 kilo aldım adam diyo ki hepsi çocuk mu? yav diyom çocuk+eşi+içinde durduğu su+100 e fırlayan göğüslerim. hepsi 4 kilo ediyo işte. göğüslerinde varsa doğru o zaman kafm kadar olmuşlar diyooo. bi tek kızıma üzülüyom. yazık babasını göremeyecek hiç. çünkü ben doğurana kadar bu adamı öldürürüm.kafamçokkarıştı
öpüldün canım görüşürüz.
Belkide bilmiyordur canım yaa.Ondan öyle diyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?