bilmiyo da. oku araştır de mi? evde internet, işte internet. daha bir kere merak edip açmadı ayol hamilelik, çocuk konulu bi site okumaya. sabah akşam araba bakıyo kendine.
inşallah hayırlısı yaa ne güzel olur kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanartık bakalım inşllah çarşamba belli olcak söylemezse dru ne yaparrım bilmem artıkhacercimm seninki kız olursa ben talibim kızına baştan söyleyim de kimselere söz verme.Şeniz:hulya:
kız sen nekadar komiksin yaa sen boşver adamı bak adamda zaten şişmanmış babasının evladı ne olcak :roflol::sm_cool:oh ne güzel ya kocalarınız destek valla. benimkide göbeğime bakıp en az 5 kilo olması lazım çocuğun doğunca diyoo. heee fil yavrusu ya bu en az beş kilo çeksin ya sabır.
bide maşallah daha yüz yüze gelmemişiniz öle konuşmalar yapıyonuzki sanki kırkyıllık arkadaşsınız tekrar maşallah espiri yapıyom ben allah nazardan esirgesincanım valla dünürü çok seviyorum,çok alıştım ya daha yüz yüze gelemedik bi türlü ama bizim kalplerimiz bir.dünürüm şu hacıların işlerini biraz hafifletsin ilk fırsatta inşallah görüşeceğiz.
ay evet canım ya eşler gerçekten önemli bu konuda destek olmaları çok güzel...
bende gelirim valla hele dur bu göbüşler tam çıksında adamın karşısına çıkalım hamişler timi olarak ne olur acaba ademir47 ya söylediklerini geri alır artık el üstünde tutar :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:erkek milleti işte.Araba merakı var.Canını sıkma sen.Dediğim gibi bir baskında senin eşine gerek hamişler timi olarakkaydirigubbakcemile5
oğlumu yatırdım geldim
inşallah hayırlısı yaa ne güzel olur kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanartık bakalım inşllah çarşamba belli olcak söylemezse dru ne yaparrım bilmem artık
yaa bende de felaket mide yanması var özellikle geceleri ortaya çıkıyor yemekten sonra bi uyku bastırıyor uyudummu mahvoluyorum hemn yanma ardından da bulantı başlıyor daha doktorada gitmediğim için ilaçta kullanmıyorum zaten portakal mandalina artık yiyemiyorum maden suyu içiyorum arada bilmiyorum oda zararlımıdır ama soda değil
güzelim senden bi tavsiye isteyeceğim. cildim kurudu. valla resmen deri döküyorum. sırtım, göbeğim, göğüslerim ne süreyim dersin?
canım benim istersen bu yağlardan bir karışım yaparsan bir hftaya kdar cildinin nem dengesi düzene girer ,birde mümkün olduğunca nem değeri yüksek sabunlar kullan banyoda dove markası güzel yada vücut nemlendiricisi olan duş jelleri var oda olur...
yağlar sunlar: AVAKADO YAĞI-BUĞDAY-GÜL-PORTAKAL-SAF ZEYTİN YAĞI-GLİSERİN YAĞLARI EŞİT MİKTARDA karıştır ve sabah akşam uygula tatlım faydasını görürsün....
herkese iyi aksamlar...kizlar bisey sorcam....sizdede rahime baski varmi....ben pazartesi artik doktora gitcem...cok korkiyorum
sanki agirlik geliyor böyle asagiya dogru....
benim kızda 34 haftalık doğmuştu.Aynı korku bendede var cnm.Hayırlısı olsun tabikii.a.s.insallah öyledir canim...artik pazartesi doktoruma söylicem..ne dicek bakalim...benim kiz 28 haftalik dogdu ya...bundada korkiyorum simdi...neyse hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?