2010 Nisan Anneleri

bilmiyo da. oku araştır de mi? evde internet, işte internet. daha bir kere merak edip açmadı ayol hamilelik, çocuk konulu bi site okumaya. sabah akşam araba bakıyo kendine.

erkek milleti işte.Araba merakı var.Canını sıkma sen.Dediğim gibi bir baskında senin eşine gerek hamişler timi olarakkaydirigubbakcemile5

oğlumu yatırdım geldim
hacercimm seninki kız olursa ben talibim kızına baştan söyleyim de kimselere söz verme.Şeniz:hulya:
inşallah hayırlısı yaa ne güzel olur kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanartık bakalım inşllah çarşamba belli olcak söylemezse dru ne yaparrım bilmem artık
oh ne güzel ya kocalarınız destek valla. benimkide göbeğime bakıp en az 5 kilo olması lazım çocuğun doğunca diyoo. heee fil yavrusu ya bu en az beş kilo çeksin ya sabır.
kız sen nekadar komiksin yaa sen boşver adamı bak adamda zaten şişmanmış babasının evladı ne olcak :roflol::sm_cool:
bide maşallah daha yüz yüze gelmemişiniz öle konuşmalar yapıyonuzki sanki kırkyıllık arkadaşsınız tekrar maşallah espiri yapıyom ben allah nazardan esirgesin :
erkek milleti işte.Araba merakı var.Canını sıkma sen.Dediğim gibi bir baskında senin eşine gerek hamişler timi olarakkaydirigubbakcemile5
bende gelirim valla hele dur bu göbüşler tam çıksında adamın karşısına çıkalım hamişler timi olarak ne olur acaba ademir47 ya söylediklerini geri alır artık el üstünde tutar :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

yaa bende de felaket mide yanması var özellikle geceleri ortaya çıkıyor yemekten sonra bi uyku bastırıyor uyudummu mahvoluyorum hemn yanma ardından da bulantı başlıyor daha doktorada gitmediğim için ilaçta kullanmıyorum zaten portakal mandalina artık yiyemiyorum maden suyu içiyorum arada bilmiyorum oda zararlımıdır ama soda değil

oğlumu yatırdım geldim

inşallah hayırlısı yaa ne güzel olur kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanartık bakalım inşllah çarşamba belli olcak söylemezse dru ne yaparrım bilmem artık

İyi uykular oğluşuna.Bende dedim hacer kız olursa vermeyecek bana heralde kızını cevap vermedi demiştim canım:))Adanalı adanalı takılırız beraberŞeniz

az önce bahsettim ya bende aynıyımm mide yanması konusunda canımcımm.Ben rennie duo kullanıyorum ama azcık hafifliyor.
Maden suyunda mineraller var abartmamak şartıyla bişey olmaz sanırım.Faydalıdır aksine.

yok kız olurmu canım yaa tam yazıyodum bey efendi gelmiş diyoki benimle hiç ilgilenmiyosun benim canım sıkılıyor kucağına al biraz bide göbeğimde çıkmaya başlamış yaa piskolojisi biraz değişiyor artık aldık yanıma uzandım hikye falan okudum ona biraz sarıldık kucağımda uyudu hiç boş bırakamıyorum elimi karnıma koyup biraz seveyim diyom bebeişimi hemen yanımda bende seveyim kardeşimi diyor

hiç ilaç içemiyorum yaa boğazıma yapışıyor sanki bide mide şurupları daha kötü dr um verse bile nasıl içcem hiç bilmiyorum

güzelim senden bi tavsiye isteyeceğim. cildim kurudu. valla resmen deri döküyorum. sırtım, göbeğim, göğüslerim ne süreyim dersin?

canım benim istersen bu yağlardan bir karışım yaparsan bir hftaya kdar cildinin nem dengesi düzene girer ,birde mümkün olduğunca nem değeri yüksek sabunlar kullan banyoda dove markası güzel yada vücut nemlendiricisi olan duş jelleri var oda olur...
yağlar sunlar: AVAKADO YAĞI-BUĞDAY-GÜL-PORTAKAL-SAF ZEYTİN YAĞI-GLİSERİN YAĞLARI EŞİT MİKTARDA karıştır ve sabah akşam uygula tatlım faydasını görürsün....

kızlarrr nerdesiniz kimsecikler yok valla bende bebek gördüm geldim ya çok tatlıydı heleki kokusu rüya gibi.....rabbim bizleride kurtarsın biran önce

herkese iyi aksamlar...kizlar bisey sorcam....sizdede rahime baski varmi....ben pazartesi artik doktora gitcem...cok korkiyorum

çok saol hayatım. bende kınadan geldim şimdi. dışardaydı, yağmur yağıyo. dondum, sonra bi de silahlar başlayınca korktum kaçtım eve. bi ıhlamur yaptım oturdum pc başına.

sanki agirlik geliyor böyle asagiya dogru....

Büyüdükleri için ağırlık yapması normal canım.Ben doktora sorduğumda istirahat et dedi bana.Yine de sen kendi doktoruna sor tabikii.Bazen ben yürüyemez oluyorum.Şükür dinlenince geçiyor.

insallah öyledir canim...artik pazartesi doktoruma söylicem..ne dicek bakalim...benim kiz 28 haftalik dogdu ya...bundada korkiyorum simdi...neyse hakkimizda hayirlisi

insallah öyledir canim...artik pazartesi doktoruma söylicem..ne dicek bakalim...benim kiz 28 haftalik dogdu ya...bundada korkiyorum simdi...neyse hakkimizda hayirlisi
benim kızda 34 haftalık doğmuştu.Aynı korku bendede var cnm.Hayırlısı olsun tabikii.a.s.

ne bilim yosun....8 ay yogun bakimda kaldi ya kizim...bunda böyle olcak diye ödüm kopiyor....insallah zamaninda gelir yaramaz kizim...benim kizlar cok yaramaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…