2010 Nisan Anneleri

kızlar iyi akşamlar, bugün dr.umuza gittik çok şükür 1 ay geçti nasıl uzun geldi anlatamam yani
oğluşum sağlıklı 460gr.maşallah,ama renklide birtürlü yüzünü göstermedi kerata yaaa çok üzüldüm,dr.um öksür filan dedi pozisyon değiştirsin diye ama beyimiz nazlı çıktı iyimi,burnunun ucunu alnını ancak örebildik ucundan accııkk gösterdi

ne bilim yosun....8 ay yogun bakimda kaldi ya kizim...bunda böyle olcak diye ödüm kopiyor....insallah zamaninda gelir yaramaz kizim...benim kizlar cok yaramaz...

inşallah canım inşallah.Çok haklısın.Dua ederken hep diyorum Allahım sağlıklı hayırlı zamanında gelir bebişim inşallah diye.Seninki de inşallah zamanında gelir canım.

İyi akşamlar canım hoşgeldin.Maşallahh sağlıklıymış ya oğluşun herşeye değer.Diğer gittiğinde görürsün yüzünüde yaramazın.Gizemli olmak istemiş annesi:1hug:

İyi akşamlar canım hoşgeldin.Maşallahh sağlıklıymış ya oğluşun herşeye değer.Diğer gittiğinde görürsün yüzünüde yaramazın.Gizemli olmak istemiş annesi:1hug:

sağol yosunum,inşallah birdahaki sefere,çok öpüyorm kaçtım ben,opuyorumnanaktan

kızlar utkumla geldik nasılsınız bizler çok iyiyiz tahliller herşey çok mükemmel herşey güzel gidiyo çok şükür umarım sizlerinde güzel gidiyordur hamilelik

canım maşallah oğluna.naz yapmış sana annesi keşke çikolota falan yeseydin belki gösterirdi kendini zaman.en son ben gittiğimde dr um bebeği gördük iyi dedi sırtı dönüktü.ben dedim yüzünü görmek istiyorum biraz yürüdüm tekrar baktı.böyle 1 saniye falan yüzünü göstermiştir sonra başını öne eğdi hemen ama nasıl güzel geldi o 1 saniye.inşallah sende birdahakine iyi bi şekilde görürsün.benimde 10 günüm kaldı Göktuğ umu görmeye....çok özledim yaaa

civcivciğim gözün aydın canım maşallah bebişimize canımcım benim kızda elini yüzüne vermişti canım gittiğimde ama öyle bile çok şekerdi zaten ben kendime engel olamıyorum ne zaömn ultrasyona giriyorum o zamn konuşmaya başlaıyorum ayy maşallah canım falan diyorum doktorlarda gülüyo halime hatta son gittiğğm çok nazlı olacak bu kız dedi bana sanırım ben aşırı tepki veriyorum maşallah canım bebişlerimize

dünürcüğüm artık gelsin yaa bende özledim kızımı sanki doktor günleri çok zor geliyo geçmiyo bir türlü günler dagha bizim gitmemizede 13 gün var off off nasıl geçicek bilmiyorum

dünür 1 ay oldu ya valla bazen diyorum şu bizim dr la aramız iyi olmasa 2 dr a birden giderim ama adam her sağlık karnemi eline aldığında önceki sayfaya mutlaka bakar.bugün ne yaptın?

dünür 1 ay oldu ya valla bazen diyorum şu bizim dr la aramız iyi olmasa 2 dr a birden giderim ama adam her sağlık karnemi eline aldığında önceki sayfaya mutlaka bakar.bugün ne yaptın?

aynen canım bendede aynı şeyi levent bey yapardı her seferinde bakardı biliyomusun o yüzden levent beye artık gitmem imkansız :1no2:

Merhaba arkadaşlar, bu başlığı ilk defa gördüm. Meğer ne çokmuş 2010 Nisan anneleri, sayfalar almış başını gitmiş maşallah. Bu arada ben de sizler gibi Nisan annesi olacağım inşallah. Doktorum doğum için 20 Nisan'a gün verdi, hayırlısı bakalım. Aynı zaman dilimlerinde hemen hemen aynı şeyleri hisseden birilerini bulmak çok güzel. Herkese rahat hamilelik dönemi ve rahat bir doğum diliyorum.

merhaba arkadaslar ,gününüz hayirli olsun insallah

nasilsiniz bakalim,ben daha iyiyim cok sükür is basi yaptim yeniden (kendi istegimle)

bebegimin basi dönmüs eski yerine,hizla büyüyor yaradanina kurban oldugum opuyorumnanaktan

bir dahaki randevuyu nedense 10 gün sonraya verdi doktorum bende anlamadim fisfisfis

nisan annelerinde en cok erkek bebek mi gelicek nasipse ,sanki okudugum yorumlarin genelinde erkek annesi varmis gibime geldide CADIARZU

smufy hosgeldin canim opuyorumnanaktan

zehircim h.g tatlım yoktun uzun zamandır.....
ewt tatlım şuan en çok erkek annesi var canım topikimizde....

zehircim h.g tatlım yoktun uzun zamandır.....
ewt tatlım şuan en çok erkek annesi var canım topikimizde....

hosbulduk canim Şeniz

dinlenmek zorunda oldugum icin devamli yatiyordum canim ,simdi sükür daha iyiyim

ruzenincim seninde karnin yani rahim olan kisim aciyormu egilirken ,misal ayakkabini giyerken falan

yataktan yatarken bile zor dönüyorum acidan ben yha :uhm:

halbuki karnimda minnacik cok kiloda almadim 300 gr sadece kafamçokkarıştı

Günaydın arkadaşlar.opuyorumnanaktan

Hoşgeldin aramıza canım.

canım benm bebiş zaten rahimdeydi bu aya kadar şimdi birazcık yukarı çıkmaya başlamış,ben hep aşağıda taşıyordum ve haliyle sıkıntı veriyordu bana ,mesela geceleri yatakta sağdan sola dönerken bile zorlanıyorum acımı krampmı bilmiyrum...tabi artık büyüdükleri için eğilmekte zor oluyr....bende çok kilo almadım ama sanırım biçok kişide oluyr bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…