2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin aramıza canıma.s.

günaydın kızlar
eşimi pazara gönderdim bende buraya geldim artık pazar günü dahi uğramadan duramıyorum yaa

maşallah canım olsun yaaa oda yeter canım yaa en azından gördün ahh darısı başıma inşallah bebeğimi çok özledim
kızlar utkumla geldik nasılsınız bizler çok iyiyiz tahliller herşey çok mükemmel herşey güzel gidiyo çok şükür umarım sizlerinde güzel gidiyordur hamilelik
allah nazardan esirgesin canım maşallah
hoşgeldin canım
merhaba canım geçmiş olsun evet erkek annesi çok ama beli olmayanlarda var malesef benim gibi
ahh artık belli olsaydı

selam kızlarr
uzun zamandır giremiyorum ama bi aksilik yok cücüğümde sadece bende nefes darlığı başladı 10 gündür onunla uğrasıyorum. buhar makinesi almak zorunda kaldık. geçmiyo maalesef. ama yapıcak bişey yok..
sizler nasılsınızz cücüklereniz nasıll

certuran canım h.g...
benim kuzey bey iyiler valla,annesine bol bol depikler sallamakla mesgul bu aralar....
birde annesinin gecmeyen doktor ve hastane değiştirme sorunlarından muzdarip oğlum öleee geçiyo zaman işte....sen nasılsın....

ruzenin
canım bendi iyiyim işte bebişimde iyi
biz seninle konusmustuk doktor konusunu . ben o günden sonra düzgün beye gitmeye basladım. çok memnunum. sanırım sende hospitaliumda bi doktora gidiyodun. onu mu değistirdin ?

ewt canım konuşmuştuk ama ben doktrumdan son iki kontrlden beri memnun değilim,bikaç izlenimden sonra değiştirmeye karar verdim...yarın aklımda olan iki hastaneye bakacağım bunlardan biride medicana özlem hanım....
sanırım orda doğum fiyatı normal 700 liraymış....
bakalım birde ilgi hast. var ordada fiytlar baya cazip.....

ayyyy çok canım sıkılıyoo havada yağmurluu;uyku çöktü valla gelen gidende yok seytan diyo kapa dükkanı git bebişe yatak al:))))
hehehe yapsammı acep???

ayyyy çok canım sıkılıyoo havada yağmurluu;uyku çöktü valla gelen gidende yok seytan diyo kapa dükkanı git bebişe yatak al:))))
hehehe yapsammı acep???

yap tabi.... bende çok sıkıldım bugün yaa eşim balığa gitti. kızı için taze balıklar getirecekmiş:))))

sen yine mi dr değiştiriyosun anlamadım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…