a.s hoşgeldin deniz.Nasılsın?slm kizlarra.s.
Merhaba arkadaşlar, bu başlığı ilk defa gördüm. Meğer ne çokmuş 2010 Nisan anneleri, sayfalar almış başını gitmiş maşallah. Bu arada ben de sizler gibi Nisan annesi olacağım inşallah. Doktorum doğum için 20 Nisan'a gün verdi, hayırlısı bakalım. Aynı zaman dilimlerinde hemen hemen aynı şeyleri hisseden birilerini bulmak çok güzel. Herkese rahat hamilelik dönemi ve rahat bir doğum diliyorum.
hoşgeldin zeyracımm.Nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız
Kendi adıma iyiyim çokşükür.iyim kizlar sizler nasilsiniz
günaydın kızlar
eşimi pazara gönderdim bende buraya geldim artık pazar günü dahi uğramadan duramıyorum yaa
maşallah canım olsun yaaa oda yeter canım yaa en azından gördün ahh darısı başıma inşallah bebeğimi çok özledimkızlar iyi akşamlar, bugün dr.umuza gittik çok şükür 1 ay geçti nasıl uzun geldi anlatamam yani
oğluşum sağlıklı 460gr.maşallah,ama renklide birtürlü yüzünü göstermedi kerata yaaa çok üzüldüm,dr.um öksür filan dedi pozisyon değiştirsin diye ama beyimiz nazlı çıktı iyimi,burnunun ucunu alnını ancak örebildik ucundan accııkk gösterdi
allah nazardan esirgesin canım maşallahkızlar utkumla geldik nasılsınız bizler çok iyiyiz tahliller herşey çok mükemmel herşey güzel gidiyo çok şükür umarım sizlerinde güzel gidiyordur hamilelik
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar, bu başlığı ilk defa gördüm. Meğer ne çokmuş 2010 Nisan anneleri, sayfalar almış başını gitmiş maşallah. Bu arada ben de sizler gibi Nisan annesi olacağım inşallah. Doktorum doğum için 20 Nisan'a gün verdi, hayırlısı bakalım. Aynı zaman dilimlerinde hemen hemen aynı şeyleri hisseden birilerini bulmak çok güzel. Herkese rahat hamilelik dönemi ve rahat bir doğum diliyorum.
merhaba canım geçmiş olsun evet erkek annesi çok ama beli olmayanlarda var malesef benim gibimerhaba arkadaslar ,gününüz hayirli olsun insallah
nasilsiniz bakalim,ben daha iyiyim cok sükür is basi yaptim yeniden (kendi istegimle)
bebegimin basi dönmüs eski yerine,hizla büyüyor yaradanina kurban oldugum opuyorumnanaktan
bir dahaki randevuyu nedense 10 gün sonraya verdi doktorum bende anlamadim fisfisfis
nisan annelerinde en cok erkek bebek mi gelicek nasipse ,sanki okudugum yorumlarin genelinde erkek annesi varmis gibime geldide CADIARZU
smufy hosgeldin canim opuyorumnanaktan
sanada günaydın yosuncum nasılsın ?
ruzenin
canım bendi iyiyim işte bebişimde iyi
biz seninle konusmustuk doktor konusunu . ben o günden sonra düzgün beye gitmeye basladım. çok memnunum. sanırım sende hospitaliumda bi doktora gidiyodun. onu mu değistirdin ?
ayyyy çok canım sıkılıyoo havada yağmurluu;uyku çöktü valla gelen gidende yok seytan diyo kapa dükkanı git bebişe yatak al:))))
hehehe yapsammı acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?