selam kızlarr
uzun zamandır giremiyorum ama bi aksilik yok cücüğümde sadece bende nefes darlığı başladı 10 gündür onunla uğrasıyorum. buhar makinesi almak zorunda kaldık. geçmiyo maalesef. ama yapıcak bişey yok..
sizler nasılsınızz cücüklereniz nasıll
ayyyy çok canım sıkılıyoo havada yağmurluu;uyku çöktü valla gelen gidende yok seytan diyo kapa dükkanı git bebişe yatak al:))))
hehehe yapsammı acep???
merha kızlar.biz temizlik yaptık eşimle baya yorulduk....
cnm allah bağışlasın bu sene erkek bebekler çoğunlukta sanırım,bu arada geçmiş olsn,o bağırsak konusu hepimizde var sanırsam:))canım erkek bebişim...
ben biraz bağırsak konusunda rahatsızım...biraz değil bayağı:)))) yani içerideki harketleri ayırt edemiyorum...gazmı değilmi...:sm_confused:
ben de adanadayım cnm,ama ben özelmetro daym,çok sevindim adanada olmana:))civciv canım adana hastanesine gidiyorum universale eski adıyla sendemi adanadasn
cnm yedim ama çantamda bayram çikolatası vardı,o anda aklıma geldi ama oğluşuma yetmedi heraldecanım maşallah oğluna.naz yapmış sana annesi keşke çikolota falan yeseydin belki gösterirdi kendini zaman.en son ben gittiğimde dr um bebeği gördük iyi dedi sırtı dönüktü.ben dedim yüzünü görmek istiyorum biraz yürüdüm tekrar baktı.böyle 1 saniye falan yüzünü göstermiştir sonra başını öne eğdi hemen ama nasıl güzel geldi o 1 saniye.inşallah sende birdahakine iyi bi şekilde görürsün.benimde 10 günüm kaldı Göktuğ umu görmeye....çok özledim yaaa
civcivciğim gözün aydın canım maşallah bebişimize canımcım benim kızda elini yüzüne vermişti canım gittiğimde ama öyle bile çok şekerdi zaten ben kendime engel olamıyorum ne zaömn ultrasyona giriyorum o zamn konuşmaya başlaıyorum ayy maşallah canım falan diyorum doktorlarda gülüyo halime hatta son gittiğğm çok nazlı olacak bu kız dedi bana sanırım ben aşırı tepki veriyorum maşallah canım bebişlerimize
valla zeyracm ben de aynı senin gibiyim çeneme vuruyor:))) dr.umuz ve asistanımız alıştı artık:))espriler kırıla gidiyo,istiyorm ki hep orda kalayım:)))
hoşgeldin smufyya.s.Merhaba arkadaşlar, bu başlığı ilk defa gördüm. Meğer ne çokmuş 2010 Nisan anneleri, sayfalar almış başını gitmiş maşallah. Bu arada ben de sizler gibi Nisan annesi olacağım inşallah. Doktorum doğum için 20 Nisan'a gün verdi, hayırlısı bakalım. Aynı zaman dilimlerinde hemen hemen aynı şeyleri hisseden birilerini bulmak çok güzel. Herkese rahat hamilelik dönemi ve rahat bir doğum diliyorum.
cnm çok geçmiş olsn,bebişimle ben iyiyiz çok şükürselam kızlarr
uzun zamandır giremiyorum ama bi aksilik yok cücüğümde sadece bende nefes darlığı başladı 10 gündür onunla uğrasıyorum. buhar makinesi almak zorunda kaldık. geçmiyo maalesef. ama yapıcak bişey yok..
sizler nasılsınızz cücüklereniz nasıll
alkisalkisalkis bencede cnm katılıyorm sanaayyyy çok canım sıkılıyoo havada yağmurluu;uyku çöktü valla gelen gidende yok seytan diyo kapa dükkanı git bebişe yatak al:))))
hehehe yapsammı acep???
Hoşbuldum çok teşekkürler arkadaşlar. Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim. Sizler yaptırdınız mı? Sanırım cd'ye çekip veriyorlarmış bebişin hareketlerini. Bu arada kaça yaptırdınız. Ben dün hastaneyi arayıp sordum 345 TL gibi bir rakam söylediler.
Hoşbuldum çok teşekkürler arkadaşlar. Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim. Sizler yaptırdınız mı? Sanırım cd'ye çekip veriyorlarmış bebişin hareketlerini. Bu arada kaça yaptırdınız. Ben dün hastaneyi arayıp sordum 345 TL gibi bir rakam söylediler.
hoşgeldin canım.Ne güzel ohh tertemiz olmuştur heryer elinize sağlık.
acaba nasıl yatmalıyım bebeğim için en iyisi ne ?
biz dün gittik,ayrıntılı ultrasona,cd çekimi henüz vermiyorlardı makineyi yeni kurmuşlar( ben eşimden yararlandğm için sadece girişte muayene ücretimi alıyorlar.
evet bayadır giremedim canım bi kosturmacadır gidiyor ama ne yaptın dersen ortada elle tutulur birşey yok :) ama neyseki zaman geçiyor. özledim sizleride
ben detaylı utrasonu medicanada 154 gibi bir fiyata çektirdim
evet bayadır giremedim canım bi kosturmacadır gidiyor ama ne yaptın dersen ortada elle tutulur birşey yok :) ama neyseki zaman geçiyor. özledim sizleride
ben detaylı utrasonu medicanada 154 gibi bir fiyata çektirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?