2010 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun canım.Allah şifalar versin.

ayyyy çok canım sıkılıyoo havada yağmurluu;uyku çöktü valla gelen gidende yok seytan diyo kapa dükkanı git bebişe yatak al:))))
hehehe yapsammı acep???

Şeytan demesinde melek desin:))Bence içinden geleni yap.a.s.

saol yosuncum

ruzenin ben medicanada epidural sezeryan yaptırmaya karar verdim kısmetse. ama fiyata 1850 diyorlar bakalım. normal fiyatını duymamıştım ama. baya fark varmış

bu arada ben kızımın oda takımını aldım hayran kaldım odaya. çarşamba günü getiricekler. bakalım odasında nasıl duracak. biraz erken oldu ama şartlar öyle gelişti mecbur kaldık aldık bizde :). odasını boyuyo babasıda. biz iyice hazırlanmaya başladık yani :)

Hoşbuldum çok teşekkürler arkadaşlar. Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim. Sizler yaptırdınız mı? Sanırım cd'ye çekip veriyorlarmış bebişin hareketlerini. Bu arada kaça yaptırdınız. Ben dün hastaneyi arayıp sordum 345 TL gibi bir rakam söylediler.

canım erkek bebişim...

ben biraz bağırsak konusunda rahatsızım...biraz değil bayağı:)))) yani içerideki harketleri ayırt edemiyorum...gazmı değilmi...:sm_confused:
cnm allah bağışlasın bu sene erkek bebekler çoğunlukta sanırım,bu arada geçmiş olsn,o bağırsak konusu hepimizde var sanırsam:))
civciv canım adana hastanesine gidiyorum universale eski adıyla sendemi adanadasn
ben de adanadayım cnm,ama ben özelmetro daym,çok sevindim adanada olmana:))
cnm yedim ama çantamda bayram çikolatası vardı,o anda aklıma geldi ama oğluşuma yetmedi heralde( neyse çok şükür sağlıklı ya bana bu da yeter,dediğin gibi inş. biray sonra gittiğimizde şeker yüklemesi yaptırırken tekrar girerim.

biz dün gittik,ayrıntılı ultrasona,cd çekimi henüz vermiyorlardı makineyi yeni kurmuşlar( ben eşimden yararlandğm için sadece girişte muayene ücretimi alıyorlar.

evet bayadır giremedim canım bi kosturmacadır gidiyor ama ne yaptın dersen ortada elle tutulur birşey yok :) ama neyseki zaman geçiyor. özledim sizleride

ben detaylı utrasonu medicanada 154 gibi bir fiyata çektirdim

Ben sadece muayene ücreti kadar fark ödedim.

biz dün gittik,ayrıntılı ultrasona,cd çekimi henüz vermiyorlardı makineyi yeni kurmuşlar( ben eşimden yararlandğm için sadece girişte muayene ücretimi alıyorlar.

Umarım herşey yolundadır. Bakalım benim sonuçlar ne olacak. Ultrason işlemi için para almadıklarına göre SGK anlaşmaları var. Benim gittim hastanenin anlaşması olmadığı için mecburen ödüyoruz cnm. :çok üzgünüm:

evet bayadır giremedim canım bi kosturmacadır gidiyor ama ne yaptın dersen ortada elle tutulur birşey yok :) ama neyseki zaman geçiyor. özledim sizleride

bizde özledik canım seni bizde pek bişey yapmıyoruz ama iyiki zaman geçiyor ya ebeğimize kavuşmamıza az kaldı

smufy hoşgeldin canım.ne kadar fazla fiyat söylemişler sana bende özel hastaneye gidiyorum.benim ayrıntılı 10 gün sonra sanırım 50 tl ama bazen benim dr um hiç para verdirtmiyor bana

Sen hangi medicana'ya gidiyorsun cnm? Bahçelievler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…