merhaba kızlar gece nasıl yatıyorsunuz hangi tarafınıza ben bir uyanıyorm kendimi sırt üstü buluyorum
smufy hoşgeldin canım.ne kadar fazla fiyat söylemişler sana bende özel hastaneye gidiyorum.benim ayrıntılı 10 gün sonra sanırım 50 tl ama bazen benim dr um hiç para verdirtmiyor bana
yap tabi.... bende çok sıkıldım bugün yaa eşim balığa gitti. kızı için taze balıklar getirecekmiş:))))
sen yine mi dr değiştiriyosun anlamadım???
Hoşbuldum çok teşekkürler arkadaşlar. Yarın ayrıntılı ultrasona gireceğim. Sizler yaptırdınız mı? Sanırım cd'ye çekip veriyorlarmış bebişin hareketlerini. Bu arada kaça yaptırdınız. Ben dün hastaneyi arayıp sordum 345 TL gibi bir rakam söylediler.
Hoşbuldum arkadaşım. Sen de çok iyi fiyat almışsın. Normalde doktorum yaptırdığım testleri illa kendi çalıştığı hastaneden istemiyor. Fakat ultrason için özellikle kendi hastanesinde çalışan bir doktoru tavsiye etti. Bebişimin eşi rahmime yerleşmiş, dikkatli olmam gerektiğini söyleyince ben de onun tavsiye ettiği doktora gitmeye karar verdim. Neyse bir sorun çıkmasın da önemli değil.
canım h.g,ben daha yaptırmadım ama fiyat acayip yüksek ya ben 175 lira fiyata çok derken bu uçuk geldi istanbulda hangi hastaneye gidiyrsun?
evet canım bizim hastanemiz iyi o açıdan.ama bebek iyi olsunda para önemli değil canım.canım bebeğin eşinin rahmine yerleşmesi seni nasıl etkilermiş merak ettim
ya kızlar benim dünürümle konuştunuz mu bugün kayınvalidesi gelecekti hacılıktan?
özgeeeee ben sana yazana kadar beşik almaya mı gittin kıs.nasılsın*canım dün doğum için 1000tl falan yazmıştınya ne kadar pahalı canım ya.ama bi taraftanda diyorum orası istanbul olduğu için mi ne.yengemde özelde yaptı doğumu belden altını uyuşturular normal yaptı 600 tl ödedi...herkes tutturabildiğine sanırım....
Sen hangi medicana'ya gidiyorsun cnm? Bahçelievler mi?
Memorial'e gidiyorum canım. SSK ile anlaşması yok. Sanırım ondan bu kadar uçuk fiyatı.benneyaptımki
yok canım birazdan çıkıcam ama hastaneler fiyat konusunda gercekten çok farklı resmen heran değişebiliyo valla anlamış değilim.....
özge sen neden dr unu değiştirmeye karar verdin*en son gittiğinde fala ilgilenmedi diyodun ondan mı yoksa ?
evet canım medicana bahçelievlere gidiyorum.
bebeğin esinin rahim ağzına yerleşmesi için teşhisi en erken 24. haftada koymaları gerekiyor. ben bu yüzden çok çektim doktorumdan. tanıdık doktordu bide. ben ilk 3 ay bu yüzden yattım ve 3 günde bir iğne vurundum. o yüzden farklıdoktorlara gitmeni tavsiye ederim.
canım sen nasıl beşik almayı düşünüyosun?
ewt canım değiştircem aklaıma koydum ya bikere ;ya düşün bana daha tetenaz aşısı hakkında bilgi vermek şöle dursun konusunu bile açmadı ya...hep bana soruyor bi rahatsızlığın varmı diye yada bi şikayetim haliyle yok tabi,konuşmuyoruz gebelik hakkında falan tamam bebekl çok ilgili ama .....
birde normal doğumu ebe yaptıracakmış ama ben 1000 lira ödüycekmişim ....
eee neden ben doktora gidiyorum ozaman evde doğrurum....
anladım canım belkide ondandır ssk ile anlaşmalı biçaok hastane var neden orayı sectin peki,doğum ücretini duymak bile istemiyorum ayrıntılı bukadarsa artık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?