Düzgün beymi cnm doktorun? Üçüncü ayımda ona da gitmiştim 1 kez, cinsiyeti erkenden tahmin edebiliyormuş diye (merak işte) dediği de çıktı.Benim doktorum iğneden bahsetmedi ama, sadece dikkat et dedi.
kızlar bebefon aldınız mı*biz almayı düşünüyoruz şarjlı olanlardan,pilli istemiyorum.ne önerirsiniz*özellikle interetten sipariş etmek istiyoruz.
evet canım doktorum düzgün bey. 2 sene önce kardeşimde onda doğurmuştu. çok ilgili bide istediğim zaman ulaşabiliyorum. ama ben düzgün beye 3.5 aylıkken başladım. öncesinde doktorum başkaydı. bana eski doktorum 11 haftalıkken bu teshisi koymustu. ben biraz araştırınca interneti bile yasakladı. aslında 24. haftaya kadar bebeğin eşinin asağıda olmasının normal olduğunu öğrendim. yani herkesinki asağıdaymış en geç 24 e kadar çekilirmiş yukarı ve rahim yolunu açarmış. bence bi doktora daha görün.
Tamam canım. medicana bize yakın. Bu hafta uğrayacağım Düzgün beye. Bir de o baksın bakalım. Çok teşekkürler.
canım önemli değil. aslında ben ilk 3 ayımı çok demoralize geçirdim ama simdi gamsız gamsız dolanıyorum :) bebeğin kız mı? yoksa erkekmi?
Al benden de o kadar :) Erkek teyzesi. Seninki?
evet canım bizim hastanemiz iyi o açıdan.ama bebek iyi olsunda para önemli değil canım.canım bebeğin eşinin rahmine yerleşmesi seni nasıl etkilermiş merak ettim
Hoşbuldum arkadaşım. Sen de çok iyi fiyat almışsın. Normalde doktorum yaptırdığım testleri illa kendi çalıştığı hastaneden istemiyor. Fakat ultrason için özellikle kendi hastanesinde çalışan bir doktoru tavsiye etti. Bebişimin eşi rahmime yerleşmiş, dikkatli olmam gerektiğini söyleyince ben de onun tavsiye ettiği doktora gitmeye karar verdim. Neyse bir sorun çıkmasın da önemli değil.
evet canım medicana bahçelievlere gidiyorum.
bebeğin esinin rahim ağzına yerleşmesi için teşhisi en erken 24. haftada koymaları gerekiyor. ben bu yüzden çok çektim doktorumdan. tanıdık doktordu bide. ben ilk 3 ay bu yüzden yattım ve 3 günde bir iğne vurundum. o yüzden farklıdoktorlara gitmeni tavsiye ederim.
slm kızlarr diyorum ama kimseler yokk :))) inş. herkes iyidirr.. kimsenin bir sorunu yokturr...
2 gündür yoğunluktan hiç uğrayamadım... misafirin biri geldi biri gitti resmen... haftasonu full time işledi ev :))))) neyse bakalım neler kaçırmışız yokken.. sayfalar da almış başını gitmiş ama neyse şööyyle bi göz gezdirelim :))
benimki kız :) ufaklık az önce tekme tekme etti benide babasına hissettirmeye gittim. bi türlü hissedemiyo o da
smufy.. hoşgeldin cnım aramızaa...
kızlarr 5 er 6 şar sayfa aralarla okudum ancakk.. görünürde herşey yolunda gibiydi ama atladığım konular varsa lütfen arkadaşlar kusuruma bakmasın...
hıı teyzoşlar bu arada bizim oğluşun adı kesin ege olmicakmış :))) dün akşam konuştuk babamızla da ege ismi pek içine sinmemiş.. bende kızımın adını ben koyduğumdan pek bişey demedim.. eşim dini olarak da anlamı olan bi isim istedii.. bende gerek isimler sözlüğünden gerekse netten bi dünya isim buldum.. zamane isimlerini bende eşimde istemiyoduk zatenn.. ve çevremizde olmayan bi isim olsun dedikk.. 3-4 seçeneğe indirmiştik ama kızım atladı ortaya.. e harfiyle başlıcak diye tutturdu.. kendi adı eda ya o bakımdan :))) bulduğum anlamı hoş isimlerin arasında sadece ensar , erkan ve emir vardı o hafle başlayan.. bizde emir daha iyi gibi düşündük ama kesin kararımız değil tabikii.. daha 4 ay var hemen hemenn.. bakalım daha iyi bi isim bulmaz yada fikrimiz değişmezse oğlumuzun adı emir olucak :))) bir kavmin,bir şehrin başı. ve peygamberimizin soyundan gelen anlamlarına geliyomuşş.. hayırlısı bakalımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?