2010 Nisan Anneleri

Düzgün beymi cnm doktorun? Üçüncü ayımda ona da gitmiştim 1 kez, cinsiyeti erkenden tahmin edebiliyormuş diye (merak işte) dediği de çıktı.Benim doktorum iğneden bahsetmedi ama, sadece dikkat et dedi.

evet canım doktorum düzgün bey. 2 sene önce kardeşimde onda doğurmuştu. çok ilgili bide istediğim zaman ulaşabiliyorum. ama ben düzgün beye 3.5 aylıkken başladım. öncesinde doktorum başkaydı. bana eski doktorum 11 haftalıkken bu teshisi koymustu. ben biraz araştırınca interneti bile yasakladı. aslında 24. haftaya kadar bebeğin eşinin asağıda olmasının normal olduğunu öğrendim. yani herkesinki asağıdaymış en geç 24 e kadar çekilirmiş yukarı ve rahim yolunu açarmış. bence bi doktora daha görün.

kızlar bebefon aldınız mı*biz almayı düşünüyoruz şarjlı olanlardan,pilli istemiyorum.ne önerirsiniz*özellikle interetten sipariş etmek istiyoruz.

kızlar bebefon aldınız mı*biz almayı düşünüyoruz şarjlı olanlardan,pilli istemiyorum.ne önerirsiniz*özellikle interetten sipariş etmek istiyoruz.

canım bende düsünüyodum fakat artık vazgaçttik. ama arastırmıştım. hem anneniki hemde bebeğinkinde sarj ünitesi olunlar iyiymiş. bitek bunu söyleyebilirim.

Tamam canım. medicana bize yakın. Bu hafta uğrayacağım Düzgün beye. Bir de o baksın bakalım. Çok teşekkürler.

Tamam canım. medicana bize yakın. Bu hafta uğrayacağım Düzgün beye. Bir de o baksın bakalım. Çok teşekkürler.

canım önemli değil. aslında ben ilk 3 ayımı çok demoralize geçirdim ama simdi gamsız gamsız dolanıyorum :) bebeğin kız mı? yoksa erkekmi?

evet canım bizim hastanemiz iyi o açıdan.ama bebek iyi olsunda para önemli değil canım.canım bebeğin eşinin rahmine yerleşmesi seni nasıl etkilermiş merak ettim

selam kızlar. bana da aynı teşhis koyuldu. 17. haftada. internette yukarı çıkar diye okuyunca, dr. uma sordum. seninki komple plesanta previa o yüzden yerine çıkmaz dedi. 6. aydan sonra daha dikkatli olacağım, kanamalar başlayabilitmiş. 36. haftayı tamamlayınca kasılmalar başlamadan sezeryanla alınacak bebeğim ve 30. haftada da erken doğum ihtimaline karşı bebeğimin ciğer gelişimi için iğne yapılacakmış. dikkat et paniğe gerek yok dedi.

slm kızlarr diyorum ama kimseler yokk :))) inş. herkes iyidirr.. kimsenin bir sorunu yokturr...

2 gündür yoğunluktan hiç uğrayamadım... misafirin biri geldi biri gitti resmen... haftasonu full time işledi ev :))))) neyse bakalım neler kaçırmışız yokken.. sayfalar da almış başını gitmiş ama neyse şööyyle bi göz gezdirelim :))

a.s canımm hoşgeldinn.Yoğunluk misafir olsun,Başka sıkıntı vermesin Allah.

mehtapçım.. hoşbuldum cnımm... doğru sölüyosun cnm... misafir berekettir derler bizdee.. gelene kapımız açık her zaman :)))

34 sayfa birikmiş.. sadece 5-6 sayfa okuyabildim.. site hata verince bakamadım diğerlerinee.. şimdilik onlara cvp yaziim.. bakablirsem diğerlerine de bakarım.. olmazsa yine hata verirse herkese şimdiden iyi akşamlarrr...

naz ve tarhan.. kızlarr ne güzel haberlerle gelmişsiniz doktordann... maşallah oğluşlarınızaa... ne güzel büyütmüşsünüzz.. rabbim nazarlardan korusun... sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimizee..

smufy.. hoşgeldin cnım aramızaa...

kızlarr 5 er 6 şar sayfa aralarla okudum ancakk.. görünürde herşey yolunda gibiydi ama atladığım konular varsa lütfen arkadaşlar kusuruma bakmasın...

hıı teyzoşlar bu arada bizim oğluşun adı kesin ege olmicakmış :))) dün akşam konuştuk babamızla da ege ismi pek içine sinmemiş.. bende kızımın adını ben koyduğumdan pek bişey demedim.. eşim dini olarak da anlamı olan bi isim istedii.. bende gerek isimler sözlüğünden gerekse netten bi dünya isim buldum.. zamane isimlerini bende eşimde istemiyoduk zatenn.. ve çevremizde olmayan bi isim olsun dedikk.. 3-4 seçeneğe indirmiştik ama kızım atladı ortaya.. e harfiyle başlıcak diye tutturdu.. kendi adı eda ya o bakımdan :))) bulduğum anlamı hoş isimlerin arasında sadece ensar , erkan ve emir vardı o hafle başlayan.. bizde emir daha iyi gibi düşündük ama kesin kararımız değil tabikii.. daha 4 ay var hemen hemenn.. bakalım daha iyi bi isim bulmaz yada fikrimiz değişmezse oğlumuzun adı emir olucak :))) bir kavmin,bir şehrin başı. ve peygamberimizin soyundan gelen anlamlarına geliyomuşş.. hayırlısı bakalımm..

iyi akşamlar mehtapçımm.. iyi dinlenmeler sanaa.. bende çıkıcam şimdii.. feci yorgunumm.. dinlenmem lazımm.. karnım acımaya başladı yinee.. bel ve sırt ağrısı da geleneksel zaten :)))

hıı bi de kızlarr şu vardı.. salı günü doktora gidicez.. ayrıntılı ultrasonu sorucamm.. ssk hast. gidiceğim için nasıl oluyo prosedür bilmiyorum.. sevk mi ediliyo yoksa ayrıntılıyı karşılamıyomu bilmiyorumm.. niş. herşey iyi olur kontrolümüze dair.. şeker yüklemesi 20. haftadan sonra yapıcaz demişti ama salı günü yaparmı bilmiyorumm.. aç gitmem lazım sanırım.. eğer doktorum sevk etmezsede ayrıntılıya daha önceden gittiğim özel bursa hast. ni aradım önceki doktorumu ayrıntılıya gönderiyoruz 70 tl. ücret alınıyo dedi.. amagirişteki kayıt ücreti dahil değildir sanırım.. olsun yine de 95 e fln geliyo toplam olarakk..bana iyi gibi geldi burdaki yazılan ayrıntılı fiyatlarını okuyunca :)))) olmazsa oraya gidicem sanırımm.. minimum 45 dk. sürüyo dediler.. inşallah hakkımızda hayırlısı olurr...

herkese iyi geceler şimdilik benden bu kadarr.. dinlenmem lazımm.. koltuğa uzanmış benim yatmak için hazırladığım yerdeki battaniyemin altında yatan adamımı kaldırıpp hoop yatıciim... :)))))

öpüyorum hepinizii.. iyi gecelerr..

merhaba kızlar biz geldik evet kayınvalidemler geldi şükürler olsun hacılıktan görevlerini tamamlatyıp bizde ordaydık yeni geldik bol bol hurma yedim kız bebişi güzel olurmuş hacı hurması yenirse zemzem suyumuzu içtik şükürler olsun gerçi tahtı bahtı güzel olsun sağlıklı olsun yeter kızım için babanesi büyümüş dedi ona bitane küçük şemsiye almış bir görseniz kızlar bayılırsınız battaniye falan almış bir ara resmini çekerim sizlere artık pek sık uğrayamam bir süre gelşenimiz gidenimiz çok olur bizim buralarda hepinizi öptük görüşürüz

benimki kız :) ufaklık az önce tekme tekme etti benide babasına hissettirmeye gittim. bi türlü hissedemiyo o da

Demek seninki kız, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. Dışarıdan tekmelerin hissedilmesi sanki şimdilik zor gibi. Ben elimi koyunca tekmelemeleri duruyor. Düne kadar sağ taraftan tekme atan bebişim bugün soldan tekme atmaya başladı. Geziyor mu ne? opuyorumnanaktan

Hoşbuldum Teşekkürler :1hug: Bebişin isimini beğendim Eda'ya da uyuyor. Ben bu gidişle isim beğenemeyeceğim sanırım. Son dakikaya kalacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…