2010 Nisan Anneleri

pazar keyfi yapıyorum canım.zemuszemusSen nasılsın?
net gidip geliyordu canım hava yağmurlu yaa bende çıkmak zorunda kaldım
geçmiş olsun canım maşallah bebeğinede
biz dün gittik,ayrıntılı ultrasona,cd çekimi henüz vermiyorlardı makineyi yeni kurmuşlar( ben eşimden yararlandğm için sadece girişte muayene ücretimi alıyorlar.
özel metro yeni açıldığı için nasıl biyer bilemedim bende doktorum değiştirmeyi düşünüyorum bi sorun olmasa bile sezeryana yönlendiriyor hemen bende sezeryan istemiyorum orta doğu hastanesinin doktorları çok iyimiş sen hangi doktora gidiyorsun canım memenunmusun doktorundan
Ben sadece muayene ücreti kadar fark ödedim.
bende anlamıyorum yaa ablam 6 ay önce doğum yapmıştı özel hastanede hemde sezeyan 500tl ye yaptı muayene ücretinden başka ücret ödemedi hamilelik sırasında hertürlü testide yaptı ii araştırmak lazım galiba
kıslar nbr hacercim nasılsın?
dediğim gibi net gidip geliyordu hava yağmurluydu yaa ara ara girdim baktım olmuyor bende çıktım canım görmemişim ayrıce felaket mide yanması olmuştu bende akşam

allah kabıl eylesin ayy ne güzel oluyor yaa ii hatırlattın tanıdıklarımız var hacca giden bende onlardan isteyeyim bebek doğduğunda da ilk bi damla sadece fazla değil ağzına damlatmakta çok iyimiş zem zem suyu bide peygamber efendimizin ektiği hurma ağacı varmış o hurmadan da ennede yese bebeğinde ağzına azıcık sürsede bebeğe çok faydalıymış ben oğlumda yapmıştım bakalım bunda nasip olacakmı

bu arada günaydın demedim ama zaten kimsecikler yok ben kendi kendime günaydın demiyeyim dedim

günaydınn nisan kuzularının güzel analarıııı ....

hepinize iyi saglıklı sıhhatlı guzel guzel haberli mutlu neşeli bir hafta dılıyorummmm

günaydın kızlar bebişime park yatak aldık bikaç bşi daha kahvalatımızı yapalım ekleriz teyzoşlar.....

selam kızlar ben geldim, sitede sorun olduğu için ve benimde işler yıl sonu olduğundan çok yoğun olduğu için giremiyorum çok.

Tarhancım evet süt gelmeye başladı benimkilerden, etrafımdakilere annemlere felan sordum normal dediler ama doktoruma sormayı unuttum :)

Öyle sürekli gelmiyor ama ara ara geliyor. Sütyenimde bile süt lekeleri olmuş :CüvCüv:

günaydın kızlar nasılsınız ?*
hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya yoruldum.. dün gecede bacaklarım acayıp derecede ağrıdı .. bir ara sabaha karşı bır kramp gırdı.. evi ayaga kaldırdım.. cok canım yandı.. sizde de bacak ağrısı var mı ?

canım o kramplar özellikle bacaklarımda en çok sol bacağımda oluyor,gece resmen uyutmuyor böle uyuşma mı desem bilmiyrum ki tarifi yok bazen hissetmiyorum ağrıdan bile....doktora gidişimde bende sorcam canım okadar calsiyum magnezyum içiyrum gene böle oluyosa yandık valla......

günaydın kızlarrrr ben geldim ruzenin merhaba canım nasılsın

ruzenincim kuzey bebek sağlıklı günlerde kullansın canım yatağını bende park yatak düşünüyordum aslında ama geçen gün bir beşik gördüm bayıldım 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş inş. onu almayı düşünüyorum

günaydın kızlarrrr ben geldim ruzenin merhaba canım nasılsın

iyidir valla tatlım ne olsun ....
bebişin cicilerini ekledim ,dedim elim değmişken birde göbüşümü ekliyim.....
sizler nasılsınız....
ben birazdan hastane araştırcam bakalım yarın için de ilk randevumu alcam hangisinden olursa artıkın ....
sen nasılsın???

canım sanırım biz dayanamıycaz birde oda takımı alcaz belki beişiğini almam diyorum ama bilmiyrum...
bunuda gercekten fiyat olarak çok uyugun bulduğum için kaçırmak istemedim tatile falan giderken iyi olur katlanınca ufak bir çanta kadar oluyor çünkü.....
biçok özelikleride ünlü markalara göre aynı ,aslında hiç aklımda yoktu....
daha bambu sepetlerden yapcak annem bebişe bakalım üç tane yatağı olcak gibime geliyo .....kafamçokkarıştı

ilkenur,ruzenin çok normal kızlar bu ağrılar ben iki gecedir ölüyorum sandım
iki bacama birden kramp girdi dünde evde iş güç derken belim pert tutmuyor
yamuk yürüyorum bugün çok komik durumdayım.

günaydın kızlarr... herkese güzell bir gün diliyorumm...

smurf... sağol canımcım.. isim adayımızı beğenmene sevindim.. tek senin farkedip yazmış olman da ayrı bir mutluluk :))))

ruzenin...
canım birazdan bakıcam park yatağınıza.. ama eminim süper bir seçimdir.. güle güle sağlıklı günlerde kullanıp eskitsin inş. kuzey beyy... :)

kızlar buda takım almazsam eğer ikea'dan beyendiğim bebişin parka yatağına uygun dolaplar....sizce nasıl .....

kızlarr bende gece sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bazen.. ama uyandığımda dönemiyorum hatta kıpırdayamıyorum bile.. sırt üstü yattığımda kalçalarımdan bacaklarıma doğru bi kramp giriyo sanki nedensee.... sanki bacaklarımın içlerinden lifler geriliyo da kıpırdatamıyorum gibi ... sağ yada sol yan yattığımda yok bu olayy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…