net gidip geliyordu canım hava yağmurlu yaa bende çıkmak zorunda kaldımpazar keyfi yapıyorum canım.zemuszemusSen nasılsın?
geçmiş olsun canım maşallah bebeğinedeselam kızlarr
uzun zamandır giremiyorum ama bi aksilik yok cücüğümde sadece bende nefes darlığı başladı 10 gündür onunla uğrasıyorum. buhar makinesi almak zorunda kaldık. geçmiyo maalesef. ama yapıcak bişey yok..
sizler nasılsınızz cücüklereniz nasıll
özel metro yeni açıldığı için nasıl biyer bilemedim bende doktorum değiştirmeyi düşünüyorum bi sorun olmasa bile sezeryana yönlendiriyor hemen bende sezeryan istemiyorum orta doğu hastanesinin doktorları çok iyimiş sen hangi doktora gidiyorsun canım memenunmusun doktorundanbiz dün gittik,ayrıntılı ultrasona,cd çekimi henüz vermiyorlardı makineyi yeni kurmuşlar( ben eşimden yararlandğm için sadece girişte muayene ücretimi alıyorlar.
bende anlamıyorum yaa ablam 6 ay önce doğum yapmıştı özel hastanede hemde sezeyan 500tl ye yaptı muayene ücretinden başka ücret ödemedi hamilelik sırasında hertürlü testide yaptı ii araştırmak lazım galibaBen sadece muayene ücreti kadar fark ödedim.
dediğim gibi net gidip geliyordu hava yağmurluydu yaa ara ara girdim baktım olmuyor bende çıktım canım görmemişim ayrıce felaket mide yanması olmuştu bende akşamkıslar nbr hacercim nasılsın?
allah kabıl eylesin ayy ne güzel oluyor yaa ii hatırlattın tanıdıklarımız var hacca giden bende onlardan isteyeyim bebek doğduğunda da ilk bi damla sadece fazla değil ağzına damlatmakta çok iyimiş zem zem suyu bide peygamber efendimizin ektiği hurma ağacı varmış o hurmadan da ennede yese bebeğinde ağzına azıcık sürsede bebeğe çok faydalıymış ben oğlumda yapmıştım bakalım bunda nasip olacakmımerhaba kızlar biz geldik evet kayınvalidemler geldi şükürler olsun hacılıktan görevlerini tamamlatyıp bizde ordaydık yeni geldik bol bol hurma yedim kız bebişi güzel olurmuş hacı hurması yenirse zemzem suyumuzu içtik şükürler olsun gerçi tahtı bahtı güzel olsun sağlıklı olsun yeter kızım için babanesi büyümüş dedi ona bitane küçük şemsiye almış bir görseniz kızlar bayılırsınız battaniye falan almış bir ara resmini çekerim sizlere artık pek sık uğrayamam bir süre gelşenimiz gidenimiz çok olur bizim buralarda hepinizi öptük görüşürüz
merhaba kızlar biz geldik evet kayınvalidemler geldi şükürler olsun hacılıktan görevlerini tamamlatyıp bizde ordaydık yeni geldik bol bol hurma yedim kız bebişi güzel olurmuş hacı hurması yenirse zemzem suyumuzu içtik şükürler olsun gerçi tahtı bahtı güzel olsun sağlıklı olsun yeter kızım için babanesi büyümüş dedi ona bitane küçük şemsiye almış bir görseniz kızlar bayılırsınız battaniye falan almış bir ara resmini çekerim sizlere artık pek sık uğrayamam bir süre gelşenimiz gidenimiz çok olur bizim buralarda hepinizi öptük görüşürüz[/QUOT
zeyracım gözunaydın güzelimm allah kabul etsın insallah .allah dileyen herkese nasıp etsın .şimdi çok guzel olur gercekten birsuru gelen giden olur mevlut okunur.dedem gitmişti benımde yıllar önce ondan bılıyorum ugurlaması ayrı guzel karsılaması cok ama cokdaha guzel.....
günaydın kızlar bebişime park yatak aldık bikaç bşi daha kahvalatımızı yapalım ekleriz teyzoşlar.....
site düzeldi nihayet kaydirigubbakcemile2
bebeg cim gözün aydın maşallah yarım kiloya yaklaştı bizim sıpalar valla 3,5 kg olduklarını da görcez inşallah. pipisini gördüm diyon ya hep aklıma bizim minik erkeklerin sünneti geliyo. ben doğunca yaptırmak istiyom ama babası ilerde düğününü hatırlasın sünnetini bilsin istiyo. aradan çıksa pek güzel olcak ama pipi konusunda son söz bence babanınkaydirigubbakcemile3
akarcım bende süt falan gelmedi daha ama göğüslerim çok değişti büyüdü uçları genişledi. hayırdır senden sütmü geldi?
anneee meraba seninde geçmiş bayramın kutlu olsunopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız ?*
hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya yoruldum.. dün gecede bacaklarım acayıp derecede ağrıdı .. bir ara sabaha karşı bır kramp gırdı.. evi ayaga kaldırdım.. cok canım yandı.. sizde de bacak ağrısı var mı ?
günaydın kızlarrrr ben geldim ruzenin merhaba canım nasılsın
ruzenincim kuzey bebek sağlıklı günlerde kullansın canım yatağını bende park yatak düşünüyordum aslında ama geçen gün bir beşik gördüm bayıldım 3 yaşına kadar kullanılabiliyormuş inş. onu almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?