iyidir valla tatlım ne olsun ....
bebişin cicilerini ekledim ,dedim elim değmişken birde göbüşümü ekliyim.....
sizler nasılsınız....
ben birazdan hastane araştırcam bakalım yarın için de ilk randevumu alcam hangisinden olursa artıkın ....
sen nasılsın???
kızlarr bende gece sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bazen.. ama uyandığımda dönemiyorum hatta kıpırdayamıyorum bile.. sırt üstü yattığımda kalçalarımdan bacaklarıma doğru bi kramp giriyo sanki nedensee.... sanki bacaklarımın içlerinden lifler geriliyo da kıpırdatamıyorum gibi ... sağ yada sol yan yattığımda yok bu olayy..
özge çok güzel park yatak özellikle rengine bayılıyordum zaten bu yatağın.canım içinde yatağıyla birlikte mi bu fiyata satılıyor?
kızlarr bende gece sırt üstü yatarken buluyorum kendimi bazen.. ama uyandığımda dönemiyorum hatta kıpırdayamıyorum bile.. sırt üstü yattığımda kalçalarımdan bacaklarıma doğru bi kramp giriyo sanki nedensee.... sanki bacaklarımın içlerinden lifler geriliyo da kıpırdatamıyorum gibi ... sağ yada sol yan yattığımda yok bu olayy..
beni gören kimse yok
kızlar kasılmalar için magnezyum diyor doktor ama siz kullandığınız halde böyle sanırım, sütünüzü felan da eksik etmeyin. Çok şükür bende olmuyor ama benim sağ kalçamın üzeri ağrıyor kötü şekilde oturduğum yada yattığım zaman o zman topallıyorum ama normal oturuyorsam dik yani yada yan uzanıyorsam sorun yok.
Bu arada doktorum bana sırt üstü yatmamamı söyledi, farkettiğimde sağıma dönmemi çok sıkılırsam soluma yatmamı söyledi. Sırt üstü yattarken ultrasondan bebişimize bakıyoduk sonlara doğru bak kalp atışı yavaşladı biraz dedi artık sırt üstü yatmıcaz yan yatıcaz geceleri dedi. Sırt üstü yatınca bebeğin kalp atışları yavaşlıyormuş, bişi olmaya olmazmış Allahın izni ile ama yan yatmak bebek için de bizim kasılmamamız içinde en iyisiymiş kızlar.
AKARCIM özellıkle sagmı yoksa solmu
selam kızlar nasılsınız?bebişler nasıl??
Gözün aydın canımAllah kabul etsin.merhaba kızlar biz geldik evet kayınvalidemler geldi şükürler olsun hacılıktan görevlerini tamamlatyıp bizde ordaydık yeni geldik bol bol hurma yedim kız bebişi güzel olurmuş hacı hurması yenirse zemzem suyumuzu içtik şükürler olsun gerçi tahtı bahtı güzel olsun sağlıklı olsun yeter kızım için babanesi büyümüş dedi ona bitane küçük şemsiye almış bir görseniz kızlar bayılırsınız battaniye falan almış bir ara resmini çekerim sizlere artık pek sık uğrayamam bir süre gelşenimiz gidenimiz çok olur bizim buralarda hepinizi öptük görüşürüz
Emir ismini bende çok seviyorum amaaaa hem ablamın hem de kayınımın oğlunun ismi.Çok güzel bence canım seçiminiz.Hemde EMİR SULTAN HZ. RİNİN İSMİ.hıı teyzoşlar bu arada bizim oğluşun adı kesin ege olmicakmış :))) dün akşam konuştuk babamızla da ege ismi pek içine sinmemiş.. bende kızımın adını ben koyduğumdan pek bişey demedim.. eşim dini olarak da anlamı olan bi isim istedii.. bende gerek isimler sözlüğünden gerekse netten bi dünya isim buldum.. zamane isimlerini bende eşimde istemiyoduk zatenn.. ve çevremizde olmayan bi isim olsun dedikk.. 3-4 seçeneğe indirmiştik ama kızım atladı ortaya.. e harfiyle başlıcak diye tutturdu.. kendi adı eda ya o bakımdan :))) bulduğum anlamı hoş isimlerin arasında sadece ensar , erkan ve emir vardı o hafle başlayan.. bizde emir daha iyi gibi düşündük ama kesin kararımız değil tabikii.. daha 4 ay var hemen hemenn.. bakalım daha iyi bi isim bulmaz yada fikrimiz değişmezse oğlumuzun adı emir olucak :))) bir kavmin,bir şehrin başı. ve peygamberimizin soyundan gelen anlamlarına geliyomuşş.. hayırlısı bakalımm..
günaydın kızlar nasılsınız ?*
hafta sonu yatılı misafirlerim vardı baya yoruldum.. dün gecede bacaklarım acayıp derecede ağrıdı .. bir ara sabaha karşı bır kramp gırdı.. evi ayaga kaldırdım.. cok canım yandı.. sizde de bacak ağrısı var mı ?
canımın içi.. eltimin oğlunun adı eness.. aramızda 1 kat var evde de :))) ykında kimsenin olmasın olmasın istiyoruz koyduğumuz ismin..ensar da eşimin köyüne gittiğimizde ne şekillere döner ve ben nasıl sinir krizi geçiririm biliyorum ondan pek sıcak bakmadım.. herkes söyleyemeyebilirrefişim tatlım isim konusu benmde aklımdaydı kız yaa.....hatda ben enes ismini daha çok seviyorum nedense,birde ensar ismi onunda anlamı çok hoş yinede siz bilirsiniz tabi ismiyle yaşasın oğluşun...birde canımcım edayı kandırabilirsen eğer çok erkek isimleri var onlarada bir bak derim ben.....
canım cım niçin görmeyelim.. kahaltı yaıyoduk kuzum... ben magnezyum kullanmıyorum.. doktoruma yarın sorucam bakalım.. geçen ay kalsiyum ve kan-demir hapı vermişti...beni gören kimse yok
kızlar kasılmalar için magnezyum diyor doktor ama siz kullandığınız halde böyle sanırım, sütünüzü felan da eksik etmeyin. Çok şükür bende olmuyor ama benim sağ kalçamın üzeri ağrıyor kötü şekilde oturduğum yada yattığım zaman o zman topallıyorum ama normal oturuyorsam dik yani yada yan uzanıyorsam sorun yok.
Bu arada doktorum bana sırt üstü yatmamamı söyledi, farkettiğimde sağıma dönmemi çok sıkılırsam soluma yatmamı söyledi. Sırt üstü yattarken ultrasondan bebişimize bakıyoduk sonlara doğru bak kalp atışı yavaşladı biraz dedi artık sırt üstü yatmıcaz yan yatıcaz geceleri dedi. Sırt üstü yatınca bebeğin kalp atışları yavaşlıyormuş, bişi olmaya olmazmış Allahın izni ile ama yan yatmak bebek için de bizim kasılmamamız içinde en iyisiymiş kızlar.
evet evet haklısın sola yatmak daha faydalı bebek için de ama ben çok az yatabiliyorum soluma.. öncden kalan bi alışkanlıkla sağıma dönüveriyorum uyuyamayınca :))aynen bendede öle oluyo canım sırt üstü yattıgımda ister istemez böle bir gerınme ıhtıyacı hıssedıyorum sankı bıde bazen kıramp gıbı gırıyor.ama soluma yattıgımda hıc bısorun yok..sanırım bu durum kan akısından kaynaklanıyo solumuza yattıgımızda bacaklarımıza kıvırıyruz ya kan akısı daha ıyı saglanıyo sanırım bütün vücutta bebekde dahıl tbaı
selam kızlar nasılsınız?bebişler nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?