2010 Nisan Anneleri

iyim canım nasıl olsun sıkıntılarımız hep aynı zatenkaydirigubbakcemile3
bende bakim cicilere bende park yatak alcam ama kraftın bi modeli var onu inş.
bende göbiş eklicem bu gün çok büyüdü artıkopuyorumnanaktan

özge çok güzel park yatak özellikle rengine bayılıyordum zaten bu yatağın.canım içinde yatağıyla birlikte mi bu fiyata satılıyor?

işde benimde problemim bu canım aynen böle eşim ceviriyor beni dönemiyorum
ama normal uzndığımda böle bi sorun yok ne oluyorsa uyurken oluyor:sm_confused:

budabecim günaydın tatllım.....

refişim tatlım isim konusu benmde aklımdaydı kız yaa.....hatda ben enes ismini daha çok seviyorum nedense,birde ensar ismi onunda anlamı çok hoş yinede siz bilirsiniz tabi ismiyle yaşasın oğluşun...birde canımcım edayı kandırabilirsen eğer çok erkek isimleri var onlarada bir bak derim ben.....

özge çok güzel park yatak özellikle rengine bayılıyordum zaten bu yatağın.canım içinde yatağıyla birlikte mi bu fiyata satılıyor?

canım yatağıda çok uyugundu hemde ortapedik park yatak için olanlardandı ama kalmamıştı....yatağı da 40 lira canım....

özgecim bunlarda çok hoş renk uyumu nasıl sence buradan tam anlaşılamayabilir ?ben zaten mavi delisiyim

kızlarr içimi rahatlattınız ya sağolun.. demek hepimizde aynı problemler var.. bir doğursakta rahatlasak yaa :)))

ruzencimm çok tatlı bebişin yatağı..güle güle yatsın inşallahh..

beni gören kimse yok

kızlar kasılmalar için magnezyum diyor doktor ama siz kullandığınız halde böyle sanırım, sütünüzü felan da eksik etmeyin. Çok şükür bende olmuyor ama benim sağ kalçamın üzeri ağrıyor kötü şekilde oturduğum yada yattığım zaman o zman topallıyorum ama normal oturuyorsam dik yani yada yan uzanıyorsam sorun yok.

Bu arada doktorum bana sırt üstü yatmamamı söyledi, farkettiğimde sağıma dönmemi çok sıkılırsam soluma yatmamı söyledi. Sırt üstü yattarken ultrasondan bebişimize bakıyoduk sonlara doğru bak kalp atışı yavaşladı biraz dedi artık sırt üstü yatmıcaz yan yatıcaz geceleri dedi. Sırt üstü yatınca bebeğin kalp atışları yavaşlıyormuş, bişi olmaya olmazmış Allahın izni ile ama yan yatmak bebek için de bizim kasılmamamız içinde en iyisiymiş kızlar.

aynen bendede öle oluyo canım sırt üstü yattıgımda ister istemez böle bir gerınme ıhtıyacı hıssedıyorum sankı bıde bazen kıramp gıbı gırıyor.ama soluma yattıgımda hıc bısorun yok..sanırım bu durum kan akısından kaynaklanıyo solumuza yattıgımızda bacaklarımıza kıvırıyruz ya kan akısı daha ıyı saglanıyo sanırım bütün vücutta bebekde dahıl tbaı

:CüvCüv:selamlar kızlar herkese.okudum dogum şekli ve yerler konuşulmuş.bende kararsızım.bakalım.biz cuma günü alışveriş merkezine gidip gezdik,2-3 saat kadar sag kasıgım agrıdı.anneannemizden fırca yedik,daha gezme yok bize:)cmt günü de 7 aylık tezemin torununun diş hediğine gittik.cok güzeldi.15 cocuk gerci felaket gürültülüydü. seneye bizde yaparız bu zamanlar.
bebişim iyi sanırım,kontrolüme 2 hafta var.şeker testi yaptırcam,tetanoz aşısı,bakalım dr ne dicek.sadece 7 kg aldım ona canım sıkılıyo...bebek iyi olsun da ne yapalım...herkese güzel haftalar dilerim

AKARCIM özellıkle sagmı yoksa solmu

ruzenin resimleri nerden ekliyorsun canım link verirmisin
ya msn kullanıyosan özelden yazsana bana

GÜNAYDIN ARKADAŞLARa.s.NASILSINIZ?

Gözün aydın canımAllah kabul etsin.

Emir ismini bende çok seviyorum amaaaa hem ablamın hem de kayınımın oğlunun ismi.Çok güzel bence canım seçiminiz.Hemde EMİR SULTAN HZ. RİNİN İSMİ.

Günaydın canım.Krampların başlaması artık normal malesef.Kramp girince küçük bir çimdik atarsanız daha çabuk geçer.

canımın içi.. eltimin oğlunun adı eness.. aramızda 1 kat var evde de :))) ykında kimsenin olmasın olmasın istiyoruz koyduğumuz ismin..ensar da eşimin köyüne gittiğimizde ne şekillere döner ve ben nasıl sinir krizi geçiririm biliyorum ondan pek sıcak bakmadım.. herkes söyleyemeyebilir kızıma kaynanamın adını koymadığım halde çoğu kişi hala köyde meliha der ve ben sinir olurum cnm.. emir telaffuzu daha kolay gibii.. ne biliim artık bakalım son anda belki de bunlarla tam alakasız bir isim çıkar kimbilir :))) adıyla sağlıkla doğup yaşasınlar da isim bir boncuk cnm... eda da kanıcak gibi değil ayrıca :)))
canım cım niçin görmeyelim.. kahaltı yaıyoduk kuzum... ben magnezyum kullanmıyorum.. doktoruma yarın sorucam bakalım.. geçen ay kalsiyum ve kan-demir hapı vermişti...
evet evet haklısın sola yatmak daha faydalı bebek için de ama ben çok az yatabiliyorum soluma.. öncden kalan bi alışkanlıkla sağıma dönüveriyorum uyuyamayınca :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…