:CüvCüv:selamlar kızlar herkese.okudum dogum şekli ve yerler konuşulmuş.bende kararsızım.bakalım.biz cuma günü alışveriş merkezine gidip gezdik,2-3 saat kadar sag kasıgım agrıdı.anneannemizden fırca yedik,daha gezme yok bize:)cmt günü de 7 aylık tezemin torununun diş hediğine gittik.cok güzeldi.15 cocuk gerci felaket gürültülüydü. seneye bizde yaparız bu zamanlar.
bebişim iyi sanırım,kontrolüme 2 hafta var.şeker testi yaptırcam,tetanoz aşısı,bakalım dr ne dicek.sadece 7 kg aldım ona canım sıkılıyo...bebek iyi olsun da ne yapalım...herkese güzel haftalar dilerim
günaydın hg anneee biz iyiyiz kızımla..sağol .. şimdi nasıl oğluşun? :))
günaydın mehtapçım.. biz iyiyiz kuzumsen nasılsın? oğluşun nasıl? ismimizi beğenmene sevindik teyzesi opuyorumnanaktanGÜNAYDIN ARKADAŞLARa.s.NASILSINIZ?
Emir ismini bende çok seviyorum amaaaa hem ablamın hem de kayınımın oğlunun ismi.Çok güzel bence canım seçiminiz.Hemde EMİR SULTAN HZ. RİNİN İSMİ.
Günaydın canım.Krampların başlaması artık normal malesef.Kramp girince küçük bir çimdik atarsanız daha çabuk geçer.
bakicizz güzelim... şimdiden maşallah diyeyim..kızlar göbişi ekledim ::)))
günaydın ummahancım... biz iyiyiz siz deiyimişsiniz ne güzell :)) artık canımızı acıtacak kadar hissedilir biçimde hareket ediyolar ne hoşş.. ne mutluluk verici.. maşallah yavrularımıza..a.s iyiyiz çok şükür arada bir hareketlenmeler oluyor acıtıyor canımı ama ne yaptığını tam olarak çözemedim :))
hb yosun sende sağol canım iyiyiz işte :)) sen nasılsın??
günaydın canımm.. biz iyiyiz.. oğluşum inş. bugün kendini çokça hissettirir derkeenn aman allahım bir tepik :asigim: hihoyyyt inş. bugün çookça hissetmek istiyorum bunlardan :)) siz şimdi daha iyisinizdir inş..günaydın kızlarrrrrr
iyi haftalar olsun. nasılsınız bakalım? internetim sorunlu olduğu için buraya zor girdim o yüzden geçmişi falan okuyamadım korkumdan takılıverir diye en azından takip ederim böylece. eeee ne var ne yok bakalım? inşallah herkes için herşey yolundadır. biz de oğlumla hafta sonunun nasıl geçtiğini anlayamadık dün gece de ben pek uyuyamadım oğlum da uyumadı bütün gece benle beraber nöbet tuttu erkekim :) işte bizden böyle sizde ne var ne yok
günaydın kızlar nasılsınız. ben yorgunumm dedemler vardı haftasonu bugün öğlen gidiyorlar abimle kızkardeşimde dün geldi. bugünde işdeyim bakalım. uykum varr.
kızlar size birşey soracam haftasonu boyunca iki göğsümün ortasının 2 parmak aşağısında kasılma hareketler hissettim çok tedirgin oldum. bebek oralara kadar çıkabilirmi acaba bilginiz var mı? saçma bir düşünce ama göğüs kafesine biryerleri sıkışmıştır diye korkuyorum. daha önce doğum yapan arkadaşlar bilirler belki. bu haftalarda o kadar yukarda hissetmek normalmidir acaba bebeği. ya da bebk değilmidir bilmiyomki. :uhm:
günaydın canımm.. biz iyiyiz.. oğluşum inş. bugün kendini çokça hissettirir derkeenn aman allahım bir tepik :asigim: hihoyyyt inş. bugün çookça hissetmek istiyorum bunlardan :)) siz şimdi daha iyisinizdir inş..
Günaydın kızlar...herkez iyidir umarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın esros hg canım..
günaydın şekerim maşallah oğluşuna da sana da inşallah hep böyle çokça hissederiz hepimiz artık zaten artık vakti geldi diyorlardı ben yakın zamana kadar elimi koymadan hissedemiiyordum artık dirsek mi yumruk mu tekme mi adını koyamadığım bişeyler atıyo ama annesi kurban olsun ona o öyle yapınca ben daha da mutlu oluyorum allah bozmasın herkese de nasip etsin inşallah daha hissedemeyen arkadaşlara da darısı en kısa zamanda başınıza. sen daha önce yaşadın gerçi refiyecim bunları ama insan özlem duyuyo işte hatta şimdiden doğunca çok özliycem diye düşünmeye başladım. kayınvalidem de az daha büyüsün de o tekmeleri yiyince de böyle söyleyebilecek misin bakalım diyo. oooooooooo oğluşuma herşey serbest:)
günaydın ersos sana da biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım
tarhancım.. h.g canım öncelikle.. o hissettiğininbebek olduğunu sanmıyorum ben ama bilemicem yine dee. bu haftalarda ancak göbek deliğimizin 2 parmak üstünde hissedilebilir yazıyo heryerdee.. hem tatlım bebek bile olsa gögüs kafesine bi yeri sıkışmaz heralde canım yaa.. içini ferah tut.. başka bişeydir mutlaka o kasılman..
annee.. cnm daha önce yaşadım ama çoğu hissi hatırlamıyorum bile.. 20 yaşının verdiği cahillikle midir yoksa 7 aylık evliliğin tazeliğinden bi şaşkınşlıkmıdır nedir tam anlamamışım bunları demekkii.. şimdi 7 yıldan sonra net olarak hissetmek çok güzell.. hem belki de bunları ikinci olduğu için son hissedişim olabilir :)) her anını doyasıya yaşamak istiyorum.. rabbim daim etsin inş.. kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri görmeyi nasip etsin hepimizee...
kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. okul saaatimiz geldii.. kızımı hazırlayıp çıkıcazz.. öptüm hepinizii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?