2010 Nisan Anneleri

a.s hb budebe sağol canım bizde iyiyiz çok şükür arada bir hareketlenmeler oluyor acıtıyor canımı ama ne yaptığını tam olarak çözemedim :))
hb yosun sende sağol canım iyiyiz işte :)) sen nasılsın??

canım 7 kilo normal neden dert ettin bende 7 kilo aldım daha:lepi:

günaydın kızlarrrrrr
iyi haftalar olsun. nasılsınız bakalım? internetim sorunlu olduğu için buraya zor girdim o yüzden geçmişi falan okuyamadım korkumdan takılıverir diye en azından takip ederim böylece. eeee ne var ne yok bakalım? inşallah herkes için herşey yolundadır. biz de oğlumla hafta sonunun nasıl geçtiğini anlayamadık dün gece de ben pek uyuyamadım oğlum da uyumadı bütün gece benle beraber nöbet tuttu erkekim :) işte bizden böyle sizde ne var ne yok

günaydın kızlar nasılsınız. ben yorgunumm dedemler vardı haftasonu bugün öğlen gidiyorlar abimle kızkardeşimde dün geldi. bugünde işdeyim bakalım. uykum varr.

kızlar size birşey soracam haftasonu boyunca iki göğsümün ortasının 2 parmak aşağısında kasılma hareketler hissettim çok tedirgin oldum. bebek oralara kadar çıkabilirmi acaba bilginiz var mı? saçma bir düşünce ama göğüs kafesine biryerleri sıkışmıştır diye korkuyorum. daha önce doğum yapan arkadaşlar bilirler belki. bu haftalarda o kadar yukarda hissetmek normalmidir acaba bebeği. ya da bebk değilmidir bilmiyomki. :uhm:

Son düzenleme:
günaydın hg anneee biz iyiyiz kızımla..sağol .. şimdi nasıl oğluşun? :))

allah iyilik versin ummuhancım hb. valla artık uykusuzluktan huysuzluk mu yoksa oyunmu bilmem ama içerde bi hareket var. ama ben kesinlikle çok mutluyum allahıma bin şükür bu durumdan hiç şikayetçi değilim. :) sizde durumlar nasıl prensesin sakinmi yoksa yaramaz mı?

günaydın mehtapçım.. biz iyiyiz kuzumsen nasılsın? oğluşun nasıl? ismimizi beğenmene sevindik teyzesi opuyorumnanaktan
kızlar göbişi ekledim ::)))
bakicizz güzelim... şimdiden maşallah diyeyim..
a.s iyiyiz çok şükür arada bir hareketlenmeler oluyor acıtıyor canımı ama ne yaptığını tam olarak çözemedim :))
hb yosun sende sağol canım iyiyiz işte :)) sen nasılsın??
günaydın ummahancım... biz iyiyiz siz deiyimişsiniz ne güzell :)) artık canımızı acıtacak kadar hissedilir biçimde hareket ediyolar ne hoşş.. ne mutluluk verici.. maşallah yavrularımıza..
günaydın canımm.. biz iyiyiz.. oğluşum inş. bugün kendini çokça hissettirir derkeenn aman allahım bir tepik :asigim: hihoyyyt inş. bugün çookça hissetmek istiyorum bunlardan :)) siz şimdi daha iyisinizdir inş..

tarhancım merhaba canım. o düşündüğün şekilde bişey olduğunu kesinlikle sanmıyorum. belki onun yaptığı hareketler veya duruşundan ötürü senin kasılmaların o taraftan hissediliyordur. ama allah korusun korkulacak bişey yoktur sen içini ferah tut

Günaydın kızlar...herkez iyidir umarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin anneee sağol canım gündüz nadiren ama akşamları baya bir hareketli oluyor prensesim.. bir sağda bir solda canımı yakıyor . şükürler olsun..
bebeg83 allah daim etsin canım.. evet maşallah nazar değmesin kuzucuklara...

günaydın şekerim maşallah oğluşuna da sana da inşallah hep böyle çokça hissederiz hepimiz artık zaten artık vakti geldi diyorlardı ben yakın zamana kadar elimi koymadan hissedemiiyordum artık dirsek mi yumruk mu tekme mi adını koyamadığım bişeyler atıyo ama annesi kurban olsun ona o öyle yapınca ben daha da mutlu oluyorum allah bozmasın herkese de nasip etsin inşallah daha hissedemeyen arkadaşlara da darısı en kısa zamanda başınıza. sen daha önce yaşadın gerçi refiyecim bunları ama insan özlem duyuyo işte hatta şimdiden doğunca çok özliycem diye düşünmeye başladım. kayınvalidem de az daha büyüsün de o tekmeleri yiyince de böyle söyleyebilecek misin bakalım diyo. oooooooooo oğluşuma herşey serbest:)

Günaydın kızlar...herkez iyidir umarım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın ersos sana da biz iyiyiz siz nasılsınız bakalım

günaydın esros hg canım..

hoşbulduk canım:)))

bizde iyiyiz oğluşumun karnını doyurdum bi teyzoşlara bakalım dedik:)))))

tarhancım.. h.g canım öncelikle.. o hissettiğininbebek olduğunu sanmıyorum ben ama bilemicem yine dee. bu haftalarda ancak göbek deliğimizin 2 parmak üstünde hissedilebilir yazıyo heryerdee.. hem tatlım bebek bile olsa gögüs kafesine bi yeri sıkışmaz heralde canım yaa.. içini ferah tut.. başka bişeydir mutlaka o kasılman..

annee.. cnm daha önce yaşadım ama çoğu hissi hatırlamıyorum bile.. 20 yaşının verdiği cahillikle midir yoksa 7 aylık evliliğin tazeliğinden bi şaşkınşlıkmıdır nedir tam anlamamışım bunları demekkii.. şimdi 7 yıldan sonra net olarak hissetmek çok güzell.. hem belki de bunları ikinci olduğu için son hissedişim olabilir :)) her anını doyasıya yaşamak istiyorum.. rabbim daim etsin inş.. kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri görmeyi nasip etsin hepimizee...

kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. okul saaatimiz geldii.. kızımı hazırlayıp çıkıcazz.. öptüm hepinizii..

günaydın kızlar ii haftalar geçmişi okumam iki gün sürdü 1 haftadır giremiodum çünkü.bebişleriniz ve siz iyiymişsiniz çok şükür.bizlerde çok iyiyiz şükür.bebişimin tekmelerini iyice hissetmeye başladım babasıda hissedior artık.ben kasılma falan deil de belimde ve kalçamda ağrı hissediyorum sürekli.dün iş yaptım evde iice arttı ağrım.bi doğum iznine çıksamda dinlensem yaa..

ayrıca doktorum eleviti bıraktırdı şimdide ferro sanol kan hapına başladım.kan hapıda kilo yapıomu acaba kızlar merak ettim.?sadece kan hapı kullanan varmı aramızda?

amin canım inşallah allah daim etsin sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. size kolay gelsin bakalım arayı fazla açma çabuk gel şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…