günaydın gelincik hg canım tabi izin alsana sen bu kadar yormayın kendinizi ya.. bebişlere yasık ama :s
günaydın kızlar ii haftalar geçmişi okumam iki gün sürdü 1 haftadır giremiodum çünkü.bebişleriniz ve siz iyiymişsiniz çok şükür.bizlerde çok iyiyiz şükür.bebişimin tekmelerini iyice hissetmeye başladım babasıda hissedior artık.ben kasılma falan deil de belimde ve kalçamda ağrı hissediyorum sürekli.dün iş yaptım evde iice arttı ağrım.bi doğum iznine çıksamda dinlensem yaa..
[hoşgeldin gelincik nasıl geçti tatilin? maşallah size hadi bakalım devamı gelsin inşallah. bu arad tatilde kilo mu aldın yoksa tatil diye yedin demi öyleyse de afiyet bal şeker olsun yarasın bebişine inşallah. hiç ilaç kullanmadım henüz kilo yapar mı bilnmiyorum ama sanki kan hapları kilo yapar diye duymuştum galiba
gelincik anladım canım ama çok rahatsız oluyorsan izin al dinlen derim ..
canım kısmet olursa canımı dişime takıp marta kadar çalışmayı düşünüyorum ben.doğum öncesi izni doğum sonrasına aktarıp bebişime bakabileyim diye.Hatta bu senenin 30 günlük izninide seneye aktarıp doğum sonu düşünüyorm.Evdeki hesap çarşıya uyarsa ilk 6 ay ben bakıcam oğluşuma.canım benim normalde doğum izni 7.ayda başlıor yani doğumdan 2 ay önce doğumdan 2 ay sonra olmak üzere toplam 4 ay.son 1,5 ayım daha var iple çekiorum
Görüşürüz canımmm.tarhancım.. h.g canım öncelikle.. o hissettiğininbebek olduğunu sanmıyorum ben ama bilemicem yine dee. bu haftalarda ancak göbek deliğimizin 2 parmak üstünde hissedilebilir yazıyo heryerdee.. hem tatlım bebek bile olsa gögüs kafesine bi yeri sıkışmaz heralde canım yaa.. içini ferah tut.. başka bişeydir mutlaka o kasılman..
annee.. cnm daha önce yaşadım ama çoğu hissi hatırlamıyorum bile.. 20 yaşının verdiği cahillikle midir yoksa 7 aylık evliliğin tazeliğinden bi şaşkınşlıkmıdır nedir tam anlamamışım bunları demekkii.. şimdi 7 yıldan sonra net olarak hissetmek çok güzell.. hem belki de bunları ikinci olduğu için son hissedişim olabilir :)) her anını doyasıya yaşamak istiyorum.. rabbim daim etsin inş.. kucağımıza sağlıkla alacağımız günleri görmeyi nasip etsin hepimizee...
kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. okul saaatimiz geldii.. kızımı hazırlayıp çıkıcazz.. öptüm hepinizii..
Bende bu gittiğimde soracağım.Hem kan hapı hem elevit yazmıştı ama.Cuma günüydü randevumuz çarşamba günüde toplantımız varmış o hastanede.Rica edeceğim bakalım o gün muayene olabilmek için.ayrıca doktorum eleviti bıraktırdı şimdide ferro sanol kan hapına başladım.kan hapıda kilo yapıomu acaba kızlar merak ettim.?sadece kan hapı kullanan varmı aramızda?
yosun allah daim etsin canım..
kızlar bu arada dün baya bir bebek mağazası gezdim ve benim eksik dediğim şeyler dışında dışında gercekten gerekli olupta almamız gerekn baya bişi varmış onların farkına vardım :
mesela bebek için ortapedik yastık,anne göğüsüyle birebir uyumlu yenidoğan emzikleri,anne sütünü saklayabileceğimiz steril poşetler,anneler için içinde jel olan göğüs pedleri ve bunlar gece gündüz olarak ayrılıyormuş,istenirse soğuk olarakta içinde ki jeli dondurup konulabiliyrmuş,emzirme sütyenleri dışında çok daha kullanışşlı emzirme atletleri ,kullan at doğum sonrası külotlar.....
ayyyy daha neler neler ;ben bugunden itibaren eksik listesi hazırlıycam kızlar anca 9 ayına kadar tamamlarız gibime geliyor....
günaydın tarhan hg canım..
tarhancım merhaba canım. o düşündüğün şekilde bişey olduğunu kesinlikle sanmıyorum. belki onun yaptığı hareketler veya duruşundan ötürü senin kasılmaların o taraftan hissediliyordur. ama allah korusun korkulacak bişey yoktur sen içini ferah tut
tarhancım.. h.g canım öncelikle.. o hissettiğininbebek olduğunu sanmıyorum ben ama bilemicem yine dee. bu haftalarda ancak göbek deliğimizin 2 parmak üstünde hissedilebilir yazıyo heryerdee.. hem tatlım bebek bile olsa gögüs kafesine bi yeri sıkışmaz heralde canım yaa.. içini ferah tut.. başka bişeydir mutlaka o kasılman..
saolun kızlar içimi rahatlattınız.opuyorumnanaktan ya ne bileyim aynı noktada içerden bir el sıkıyomuş gibi hissedince korktum. aslında çok mantıksız suyun içnde sıkışması ama o kadar yukarda kasılmanın ne işi var ben de anlamadım. dağcı olacak benim oğlan galiba tepelere tırmanıyo dedimkaydirigubbakcemile3Tarhan,anneeee,gelincik,esroş hoşgeldiniz kızlar.a.s.
Tarhancımm,dediğin yerde hissetmek biraz zor bebişi.Bu arada özel msg ne bakarmısın.a.s.
evt canım yaa benim aklımda bi sürü şey vardı almaya sıra gelince unutmayayım die hepsini not aldım ay sonu istanbula geliorum kısmetse herşeyi ordan alıcam buralar çok pahalı pek çeşitde yok.senin park yatak süper hemde çok uyguna aldım az önce netten de baktım çeşitleride varmış bende alcam 1 tane sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?