2010 Nisan Anneleri

özgecim ben bir liste yaptım kendime,alınacak şey o kadar çok ki...birde ilk bebeğimiz olduğu için çok daha fazla ihtiyaç var.

selam kızlar. uyku artık haram bana. geç yatıyorum, erkenden uyanıyorum. zaten gece bi sağa bi sola dönmekten anam ağlıyo. içimden hiç iş yapmakta gelmiyo. nolcak bööle ayol?
a.s.hoşgeldin.Genelde öyleyiz sanırım canım yaaa.

Günaydın hemşerm hoşgeldin.Gögüs ucun için bepanthene pomad kullnabilirsin.
kızlar bişey soracağım dün akşamdan beri diş etim acıyor.bugünde baya şişti acaba tuzlu su ile gargara yapsam mı*

Yapılabilir tuzlu su ile gargara.Elma sirkesi ile gargara da iyi geliyor.

sağol mehtapcığım deneyeceğim inşallah iyi gelir dr a gidipte ilaç falan almak istemiyorum

özgecim ben bir liste yaptım kendime,alınacak şey o kadar çok ki...birde ilk bebeğimiz olduğu için çok daha fazla ihtiyaç var.

cnım bugun bende bir liste hazırlıycam hayırlısı ile....
hatda listenin içinden bazılarını amca dayı ve halalara bölüştürcem eeee bişiler yapsın onlarda ucundan tutsunlar dimi....bölelikle eksiklerimizde azalır bizede çok yük binmez...

fundacım adacayı varsa evde onu kaynat ve soğut sonra günde 2- yada 3 kez bu su ile gargara yapabilirsin canım dişlerini sağlamlaştırır kanamayı şişmeyi önler canım hemde dezenfekte edersin ağızını ben arada yapıyorum....

canım çok sağol.adaçayının poşet çayı var o yeterince etkili olur mu?

budebecim diş ve diş eti ağrıları genelde kalsiyum eksikliğinden olur hamilelerde.bebek yeteri kadar kalsiyum alamazsa senin yediklerinden (yoğurt süt ve süt ürünleri gibi) annenin vucüdundaki kalsiyum depolarından almaya başlar.bu da dişler kemikler ve bazende saçlarda mevcuttur.dışarıya da diş ve diş eti ağrısı saç dökülmesi gibi belirtiler gösterir tatlım.bol bol süt yoğurt tüket

aaa bunu hiç duymamıstımm sagol arkadasım yaaa aksam kaynatayım bendeee..:1hug:

günaydın civciv hg canım..
hb cnm dayanamadık oğluşumla hemen gidip birşeyler yedikaz önce,gözümüzü açıp kk ya gelmiştik:))
iyi yapmışsın cnm ben de yapcam da korkuyorm o liste uzayıp gidecek çünkü bizim de ilk:bbo: ama artık başlamak da gerek dimi
ruzenincm valla ne güzel yaparsın,ben yapamıyorm ama sen yapabiliyosan yap valla amcalara-halalara (bizimkiler istanbul da,bakalım daha ses seda yok yani)
İa.s.LAÇ ALMAKTANSA BİTKİSEL ŞEYLERİ KULLANMAK DAHA İYİ CANIM BİZ HAMİŞLER İÇİN

kesinlikle cnm katılıyorm bitkisel daha uygun bizler için,bu arada cnm teşekkür ederim krem ismi için,onu da kullanıyorm vazelin de sürüyorm.bakalm dr.um yeni bir krem yazdı onada başlarım artk akşam inşallah düzelir(

ewt canım diş etlerinde çok faydalı adacayı,hatda toz haline getirip dişini fırçalarsan dişleri beyazlatır canım kullanabilirsin ama içmiyoruz tamammı.......

kız ruziş valla ne güzel bilgi çok hoşuma gitti,aklımın birkenarına yazdım.sağol cnm:1hug:

sağol tatlım aslında ben hergün süt,peynir,ayran bolca tüketiyorum ama artık benim depolardakilerde az gelömeye başladı.haftaya ayrıntılı ultrasonum var belki dr um kalsiyum verir

sanırım etki eder tatlım ya.... zaten gargara yapacaksın....içmiyorsun değilmi onu....hamişlerde yasak....

yok canım içermiyim hiç.ben maydonozun bile rahimde gevşemeye neden olabileceğini duymuştum tüp bebek yaptırdığım zamanlarda kaç aydır maydonoz bile yemiyorum aslında limonlu maydonozu o kadar çok severimki....sen yiyomusun maydonoz*

doğru cnm maydonozu ben de annem den duymuştum,hamileliğimi öğrenir öğrenmez maydonozu yasak getirtmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…