2010 Nisan Anneleri

civcivcim canım evet hazırlıklara başlamak lazım.ben baya bişeyini hallettim ufak tefek şeyler var geriye kalan.çok soğuklar başlamadan ve daha da ağırlaşmadan herşeyi hazır etmek istiyorum.
kızlar pc açık ben biraz dinleneyim sonrada ders çalışayım hepinizi kocaman öpüyorum.dah çok bebeklerinizi öperim tabi : )

ya kızlar geçen geceki rüyamı paylaşmak istiyorm özetle;kafam çok karıştı.
bebeğime Kayra ismi ile seslendim ve daha önce hiç aklımın ucudan bile geçmemişti bu isim ve diğer başka isimler,yani bilinç altım tamamen boştu,nerden çıktı bu isim anlam veremedim.bizim ismimiz hazırdı oysa oğluşuma Özden isimini verecektik,rüyadan sonra kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz nolur fikirlerinizi paylaşın.nette baktım tabirine;allahın gönderiği müjdeli hbr,lütuf-ihsan yazıyordu,
(bu arada 2 isim koymaya karşıyım,benm 2 ismim olduğu için zorlanıyorm)

hayırlı haftalar arkadaşlar.geçmişe bir baktım geldim.site düzelmiş.park yataklar alınmış.hayırlı olsun ruzenin birazdan bakacağım.ama sen daha önce site ismi verdiğinde bakmıştım ve benimde yeşil rengi hoşuma gitmişti.
bebeg bencede emir ismi güzel.bir arkadaşımın oğlu var.ismi mehmet emir.
benimde cumaya kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılıya gireceğim.bakalım oğluşum gerçekten oğlanmı ve inşallah sağlığı iyidir.
benimde sol kasığımda ağrı var.daha kramplar başlamadı ama yatakta bir yönden öbür yöne dönerken mutlaka uyanıyorum.
zeyracım Allah sizinkilerin hacılığını kabul etsin inşallah.
atladıklarım varsa özür dilerim.

ewt kızlar maydanoz gibi bika bitkilerde var öle kullanımı yasak ben dikkat edyorum kızlar bu arada bilmeyenler varrsa onlarda kullanmamış olurlar.....

çukulata yedım şimdi elimlede sevdım bıraz göbişi biki kımıldandı sankı çoktembel benım oglan yaaaa
aynen cnm benmki de öyle ama şimdilik,doğduktan sonra çok korkuyorm valla koç erkeğindenkaydirigubbakcemile3 çok yaramaz oluyorlarmış gamyoncuiremsu

civciv canım kayra ismi çok güzel isim heleki anlam bakımından gercekten çok hoş özden ismini ben duyduğumda sevmemiştim anlamı ne bilmiyrumm ama ben rüyamda görsem açıkcası koyardım....tabi anne ve baba olarak içinizde başka isim varsa zaten bu rüya sizi çok etkilemesin istediğinizi koyun derim ben....
annemde rüyasında benim adımı koyduktan sonra hep senin kızının adı özge değil fatma demişler ve onuda göbek adım olarak ikinci kez okutmuşlar bilmyrum tatlım içinden geleni yap derim ben....

canım
şayet anlamı buysa çok güzel.benim kayınvalidemde 3 kızdan sonra hamile kalmış.rüyasında bir oğlun olacak ismini şükrullah koy demişler.gerçektende oğlu olmuş.kayınbiraderimin ismi şükrullah.ama sahih bir rüyamı bilemiyorum.rüya yorumlamaktam pek anlamam.benim ilk oğlumun 3 ismi var.ikinciyede 3 tane koymak niyetindeyim

tekardan merhabalar kızlar sabah açmıştım ama çok uykum geldi birden hemen dedim uykum kaçmadn uyuyayım dedim zaten gece uykusu yok bende hertarafım ağrıyor kramp giriyor protein( süt yumurta özellikle yoğurt )çok yememe rağmen ilaçlarımı düzenli almama rağmen neyse sabredecem artık
benim ikinci çocuk olcak ama benimde çok eksiklerim var yavaş yavaş başlamam lazım çarşamba günü dr kontrolünden sonra cinsiyetini söylerse biraz bişeyler alırız artık ufak ufak başlamak lazım

Son düzenleme:
sağol canım.doktorun hiç ilaç vermedimi sana?maşallah demekki ilaç takviyesine gerek duyulmamış.ben habire yiyom zaten tatil filan farketmio kaydirigubbakcemile3

valla gelincik ben 2004e kadar hep kansızdım sonra kist ameliyatı oldum çok şükür ondan sonra kan değerlerim normal çıkıyo benim aşırı kanamam olurdu çünkü ameliyattan sonra inanamadım ne kadar azaldığına. yani ilaç şimdilik kullanmıyorum 15 inde kontrolümüz var bakalım o zaman ne olacak

maşallah tarhancım baksana hiç kıpraşmayıncada stres oluyooruz böylr kasılmalar olunca da ama bunların hepsi normalmiş canım sıkma sakın canını

kızlar bişey soracağım dün akşamdan beri diş etim acıyor.bugünde baya şişti acaba tuzlu su ile gargara yapsam mı*

benim de çoğunlukla diş fırçalarken kanama oluyo olurmuş zaten ama tuzlu suyla da ruzeninin dediği gibi adaçayıyla da gargara yap bnce de zararı yok neticede

kıslarrr benım oğlan bugün uyuyomu ne dogrudürüst hıssedemıyorum yaa (

şekerim böyle zamanların en güzel ilacı ÇİKOLATA. iksir gibi bişey mübarek hiç canım tatlı istemese de senin gibi azıcık dertlensem oynamıyo diye hemen bi çikolata yiyorum sonuç mükemmel :) allaha şükürler olsun. canım bi de yoruluyodur bebişler ya biz sürekli laylom istiyoruz ama onların enerjileri nedir ki

çukulata yedım şimdi elimlede sevdım bıraz göbişi biki kımıldandı sankı çoktembel benım oglan yaaaa

birazdan bi de bulursan klasik müzik veya sevdiğin müziklerden bul dinla bak bi de o zaman deme öyle yeğenimize tembel falan bak kızarız haaaaklava:

civciv bence güzel isim anlamıda güzelmiş bir düşün istersen..
sorma ümmühancm arada bir kendi kendime kayra kayra diye söyleniyorm çok değişik bir isim daha önce kulağıma çarpmamıştı:sm_confused:
sağolcnm
yani kızlar rüyada görülen illaki konulurmu? konulmazsa bebkte sıkıntı yaratırmı acaba?
cnm 3 isimmi :uhm: herkes başka başkamı sesleniyor peki çocuğun kafası karışmıyormukafamçokkarıştı ben de mi öyle yapsam acaba

[
şekerim böyle zamanların en güzel ilacı ÇİKOLATA. iksir gibi bişey mübarek hiç canım tatlı istemese de senin gibi azıcık dertlensem oynamıyo diye hemen bi çikolata yiyorum sonuç mükemmel :) allaha şükürler olsun. canım bi de yoruluyodur bebişler ya biz sürekli laylom istiyoruz ama onların enerjileri nedir ki

ya napıyım guzelım yaaa herkes tepıklıyo tepıklıyo dedıkce kızıyom ben valla benımkıne korkutup duruyosun benı dıye.

birazdan bi de bulursan klasik müzik veya sevdiğin müziklerden bul dinla bak bi de o zaman deme öyle yeğenimize tembel falan bak kızarız haaaaklava:[/QUOTE]

tamam demıycem bıdaaa oğlusuma tembel dıye canım o benım canımmm ay dermıyım hıcccc

valla canım bi büyüğüne danıssan bu durumu guvendıgınız bi hoca falanda olabılır bılgısıne ınancına guvendıgın bırı olabılır kayra ismi gercekten guzel bı isim.

yok canım illa rüyada görülen isim konulacak diye birşey yok.ama kayra isminin anlamı çok güzelmiş.biliyorsundur sanırım çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biride güzel isim koymaktır.
oğluma genelde iki isimle sesleniyoruz.ama kızdığımda her üçünüde kullanıyorum.o yüzden üçünede alışık.isteyen istediğini kullanıyor.benim tek korkum onun üniversite çağı gelene kadar öss nin kalkmaması.çocuğum kodlamada çok zorluk çekecek:1shok:

3 isimmi ya çocukta zorlanmıyormu.....
annem de kardeşime bazen öle sesleniyo ben kızıyrum zaten iki adı var HELıN EVREN....
birde göbek adı var MERYEM ,üçüde ezanla okundu....
mesela kardeşim sadece helin adını kullanıyor diğerlerini sevmiyrmuş....

biz iki isim koymayı baya bir düşündük kararsısız sen üç isimmi koydun birde aman yarabbim :))

benimde bebeğim dün bi hareket ediyordu 3 saat hiç durmadı bi defa bi depikledi karnıma baktım herhade dışarı fırladı diye bi ayy dedim eşim ne oluyor dedi yaa beni korkutma diyor ayy ama benim ödüm koptu acaba bişeymi oldu dedim sonra harketleri normalleşince rahatladım çok şükür oğlum kadeşine sarılıyordu ozaman canım kadeşim diyor snele beraber oynayacaz falan diye konuştu daha konuşuyordu depikledi demekki bizim konuşmalarımıza tepki vermeye başlamış
ayy son aylar da dışardan görebilecez

Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır yazmıyordum ,kısmetse kızımız olacak , 2li 3 lü test ve ayrıntılı ultrasona da girdim tetenoz aşımın da ilk dozunu oldum şuan 22. haftadayım . Tetenoz aşısı anlatılanlar kadar ağrılı olmadı çok şükür sadece bikaç gece biraz kolum sızladı ,kullandığınız,yazı yazdıgınız kolunuza yaptırmayın diğer kolunuza yaptırın aklınızda olsun . Herşeyimiz yolunda çok şükür , ben de arada mide yanması (yediklerimizle çok alakalı mesela dışardaki yağlar dokunuyor dışarı yemeklerının yagları ) hissediyorum . size bugün iki şey danışmak istiyorum . Biirncisi herşeyi yiyorum fakat süt kesinlikle içemiyorum sütlü tatlı vs yıyorum fakat kalsıyumun eksık kalmasından çok korkuyorum yıne de sizce kalsiyum ilacı mı isteyeyim doktordan ? en iyiisi doğal yoldan almak biliyorum ama gene de içimde şüphe var.ıkinciisi daha zevkli bir konu ,çoğunuuzn 2.bebekler oldugu için pek fazla bebek odası vs konusu olmuyor sanırım . Yatıracak yerınız vardır mutlaka . Biz Çilek mobilyanın kız bebek odası takımını almayı düşünüyoruzz tam takım olarak 2000 lirayı buluyor , çok özellikli bişey deil çok daha güzelleri var modokoda ve maskoda mobilyacılar sitesınde yanı ama bütçemize bu uygun ve kullanıslı guzel bır mobılyay benzıyor , bebekler büyüynce bebek odasını artık begenmıyorlarmıss ben bebek deılım karyolada yatmam dıyorlarmıs ,bazı arkadaslarımın bu engin tecrübelerinden yola çıkarak bebek odadına çok para vermeyı dusunmuyorum ilerde buyuyunce kendı begenısıne göre alırızz bütçe dahilinde kısmetse. .sizce güzel mi fikri olan ya da kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…