arada bir öksür bakalım tepki verecekmi birperi,ama korkma benm oğliş de canı istediği zaman anneciğine tepki veriyo
aynen cnm benmki de öyle ama şimdilik,doğduktan sonra çok korkuyorm valla koç erkeğindenkaydirigubbakcemile3 çok yaramaz oluyorlarmış gamyoncuiremsuçukulata yedım şimdi elimlede sevdım bıraz göbişi biki kımıldandı sankı çoktembel benım oglan yaaaa
canımya kızlar geçen geceki rüyamı paylaşmak istiyorm özetle;kafam çok karıştı.
bebeğime Kayra ismi ile seslendim ve daha önce hiç aklımın ucudan bile geçmemişti bu isim ve diğer başka isimler,yani bilinç altım tamamen boştu,nerden çıktı bu isim anlam veremedim.bizim ismimiz hazırdı oysa oğluşuma Özden isimini verecektik,rüyadan sonra kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz nolur fikirlerinizi paylaşın.nette baktım tabirine;allahın gönderiği müjdeli hbr,lütuf-ihsan yazıyordu,
(bu arada 2 isim koymaya karşıyım,benm 2 ismim olduğu için zorlanıyorm)
sağol canım.doktorun hiç ilaç vermedimi sana?maşallah demekki ilaç takviyesine gerek duyulmamış.ben habire yiyom zaten tatil filan farketmio kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlımopuyorumnanaktan
saolun kızlar içimi rahatlattınız.opuyorumnanaktan ya ne bileyim aynı noktada içerden bir el sıkıyomuş gibi hissedince korktum. aslında çok mantıksız suyun içnde sıkışması ama o kadar yukarda kasılmanın ne işi var ben de anlamadım. dağcı olacak benim oğlan galiba tepelere tırmanıyo dedimkaydirigubbakcemile3
yosuncum hemen bakıyom mesajına
kızlar bişey soracağım dün akşamdan beri diş etim acıyor.bugünde baya şişti acaba tuzlu su ile gargara yapsam mı*
kıslarrr benım oğlan bugün uyuyomu ne dogrudürüst hıssedemıyorum yaa(
çukulata yedım şimdi elimlede sevdım bıraz göbişi biki kımıldandı sankı çoktembel benım oglan yaaaa
sorma ümmühancm arada bir kendi kendime kayra kayra diye söyleniyorm çok değişik bir isim daha önce kulağıma çarpmamıştı:sm_confused:civciv bence güzel isim anlamıda güzelmiş bir düşün istersen..
sağolcnmcivciv canım kayra ismi çok güzel isim heleki anlam bakımından gercekten çok hoş özden ismini ben duyduğumda sevmemiştim anlamı ne bilmiyrumm ama ben rüyamda görsem açıkcası koyardım....tabi anne ve baba olarak içinizde başka isim varsa zaten bu rüya sizi çok etkilemesin istediğinizi koyun derim ben....
annemde rüyasında benim adımı koyduktan sonra hep senin kızının adı özge değil fatma demişler ve onuda göbek adım olarak ikinci kez okutmuşlar bilmyrum tatlım içinden geleni yap derim ben....
yani kızlar rüyada görülen illaki konulurmu? konulmazsa bebkte sıkıntı yaratırmı acaba?canım
şayet anlamı buysa çok güzel.benim kayınvalidemde 3 kızdan sonra hamile kalmış.rüyasında bir oğlun olacak ismini şükrullah koy demişler.gerçektende oğlu olmuş.kayınbiraderimin ismi şükrullah.ama sahih bir rüyamı bilemiyorum.rüya yorumlamaktam pek anlamam.benim ilk oğlumun 3 ismi var.ikinciyede 3 tane koymak niyetindeyim
sorma ümmühancm arada bir kendi kendime kayra kayra diye söyleniyorm çok değişik bir isim daha önce kulağıma çarpmamıştı:sm_confused:
sağolcnm
yani kızlar rüyada görülen illaki konulurmu? konulmazsa bebkte sıkıntı yaratırmı acaba?
cnm 3 isimmi :uhm: herkes başka başkamı sesleniyor peki çocuğun kafası karışmıyormukafamçokkarıştı ben de mi öyle yapsam acaba
ya kızlar geçen geceki rüyamı paylaşmak istiyorm özetle;kafam çok karıştı.
bebeğime Kayra ismi ile seslendim ve daha önce hiç aklımın ucudan bile geçmemişti bu isim ve diğer başka isimler,yani bilinç altım tamamen boştu,nerden çıktı bu isim anlam veremedim.bizim ismimiz hazırdı oysa oğluşuma Özden isimini verecektik,rüyadan sonra kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz nolur fikirlerinizi paylaşın.nette baktım tabirine;allahın gönderiği müjdeli hbr,lütuf-ihsan yazıyordu,
(bu arada 2 isim koymaya karşıyım,benm 2 ismim olduğu için zorlanıyorm)
sorma ümmühancm arada bir kendi kendime kayra kayra diye söyleniyorm çok değişik bir isim daha önce kulağıma çarpmamıştı:sm_confused:
sağolcnm
yani kızlar rüyada görülen illaki konulurmu? konulmazsa bebkte sıkıntı yaratırmı acaba?
cnm 3 isimmi :uhm: herkes başka başkamı sesleniyor peki çocuğun kafası karışmıyormukafamçokkarıştı ben de mi öyle yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?