Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır yazmıyordum ,kısmetse kızımız olacak , 2li 3 lü test ve ayrıntılı ultrasona da girdim tetenoz aşımın da ilk dozunu oldum şuan 22. haftadayım . Tetenoz aşısı anlatılanlar kadar ağrılı olmadı çok şükür sadece bikaç gece biraz kolum sızladı ,kullandığınız,yazı yazdıgınız kolunuza yaptırmayın diğer kolunuza yaptırın aklınızda olsun . Herşeyimiz yolunda çok şükür , ben de arada mide yanması (yediklerimizle çok alakalı mesela dışardaki yağlar dokunuyor dışarı yemeklerının yagları ) hissediyorum . size bugün iki şey danışmak istiyorum . Biirncisi herşeyi yiyorum fakat süt kesinlikle içemiyorum sütlü tatlı vs yıyorum fakat kalsıyumun eksık kalmasından çok korkuyorum yıne de sizce kalsiyum ilacı mı isteyeyim doktordan ? en iyiisi doğal yoldan almak biliyorum ama gene de içimde şüphe var.İkinciisi daha zevkli bir konu ,çoğunuuzn 2.bebekler oldugu için pek fazla bebek odası vs konusu olmuyor sanırım . Yatıracak yerınız vardır mutlaka . Biz Çilek mobilyanın kız bebek odası takımını almayı düşünüyoruzz tam takım olarak 2000 lirayı buluyor , çok özellikli bişey deil çok daha güzelleri var modokoda ve maskoda mobilyacılar sitesınde yanı ama bütçemize bu uygun ve kullanıslı guzel bır mobılyay benzıyor , bebekler büyüynce bebek odasını artık begenmıyorlarmıss ben bebek deılım karyolada yatmam dıyorlarmıs ,bazı arkadaslarımın bu engin tecrübelerinden yola çıkarak bebek odadına çok para vermeyı dusunmuyorum ilerde buyuyunce kendı begenısıne göre alırızz bütçe dahilinde kısmetse. .sizce güzel mi fikri olan ya da kullanan var mı
sağol arkadaşım moral oldu gerçekten beyenmenizvalla canım bi büyüğüne danıssan bu durumu guvendıgınız bi hoca falanda olabılır bılgısıne ınancına guvendıgın bırı olabılır kayra ismi gercekten guzel bı isim.
yok canım illa rüyada görülen isim konulacak diye birşey yok.ama kayra isminin anlamı çok güzelmiş.biliyorsundur sanırım çocuğun anne baba üzerindeki haklarından biride güzel isim koymaktır.
oğluma genelde iki isimle sesleniyoruz.ama kızdığımda her üçünüde kullanıyorum.o yüzden üçünede alışık.isteyen istediğini kullanıyor.benim tek korkum onun üniversite çağı gelene kadar öss nin kalkmaması.çocuğum kodlamada çok zorluk çekecek:1shok:
Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır yazmıyordum ,kısmetse kızımız olacak , 2li 3 lü test ve ayrıntılı ultrasona da girdim tetenoz aşımın da ilk dozunu oldum şuan 22. haftadayım . Tetenoz aşısı anlatılanlar kadar ağrılı olmadı çok şükür sadece bikaç gece biraz kolum sızladı ,kullandığınız,yazı yazdıgınız kolunuza yaptırmayın diğer kolunuza yaptırın aklınızda olsun . Herşeyimiz yolunda çok şükür , ben de arada mide yanması
(yediklerimizle çok alakalı mesela dışardaki yağlar dokunuyor dışarı yemeklerının yagları ) hissediyorum . size bugün iki şey danışmak istiyorum . Biirncisi herşeyi yiyorum fakat süt kesinlikle içemiyorum sütlü tatlı vs yıyorum fakat kalsıyumun eksık kalmasından çok korkuyorum yıne de sizce kalsiyum ilacı mı isteyeyim doktordan ? en iyiisi doğal yoldan almak biliyorum ama gene de içimde şüphe var.İkinciisi daha zevkli bir konu ,çoğunuuzn 2.bebekler oldugu için pek fazla bebek odası vs konusu olmuyor sanırım . Yatıracak yerınız vardır mutlaka . Biz Çilek mobilyanın kız bebek odası takımını almayı düşünüyoruzz tam takım olarak 2000 lirayı buluyor , çok özellikli bişey deil çok daha güzelleri var modokoda ve maskoda mobilyacılar sitesınde yanı ama bütçemize bu uygun ve kullanıslı guzel bır mobılyay benzıyor , bebekler büyüynce bebek odasını artık begenmıyorlarmıss ben bebek deılım karyolada yatmam dıyorlarmıs ,bazı arkadaslarımın bu engin tecrübelerinden yola çıkarak bebek odadına çok para vermeyı dusunmuyorum ilerde buyuyunce kendı begenısıne göre alırızz bütçe dahilinde kısmetse. .sizce güzel mi fikri olan ya da kullanan var mı
hacerim sağol cnm düşünecem,inşallah hayırlısı olur.annem de beğeniyor,babam takılıyor Kayra Özden napıyor diyor:))bence tek isim güzel kayra ismide güzel düşün bence
sağol cnm sen de a.e. ol bebişinlekızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem belim ağrıdı birde yemek yeriz kızımla.. kendinize iyi bakın aeolun.. öptüm hepinizi..
kızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem belim ağrıdı birde yemek yeriz kızımla.. kendinize iyi bakın aeolun.. öptüm hepinizi..
sağol cnm sen de a.e. ol bebişinle
bende çıkıyorm kızlar,öpyorz hepinizi oğluşumlaopuyorumnanaktan
ya kızlar geçen geceki rüyamı paylaşmak istiyorm özetle;kafam çok karıştı.
bebeğime Kayra ismi ile seslendim ve daha önce hiç aklımın ucudan bile geçmemişti bu isim ve diğer başka isimler,yani bilinç altım tamamen boştu,nerden çıktı bu isim anlam veremedim.bizim ismimiz hazırdı oysa oğluşuma Özden isimini verecektik,rüyadan sonra kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz nolur fikirlerinizi paylaşın.nette baktım tabirine;allahın gönderiği müjdeli hbr,lütuf-ihsan yazıyordu,
(bu arada 2 isim koymaya karşıyım,benm 2 ismim olduğu için zorlanıyorm)
canım
şayet anlamı buysa çok güzel.benim kayınvalidemde 3 kızdan sonra hamile kalmış.rüyasında bir oğlun olacak ismini şükrullah koy demişler.gerçektende oğlu olmuş.kayınbiraderimin ismi şükrullah.ama sahih bir rüyamı bilemiyorum.rüya yorumlamaktam pek anlamam.benim ilk oğlumun 3 ismi var.ikinciyede 3 tane koymak niyetindeyim
[
şekerim böyle zamanların en güzel ilacı ÇİKOLATA. iksir gibi bişey mübarek hiç canım tatlı istemese de senin gibi azıcık dertlensem oynamıyo diye hemen bi çikolata yiyorum sonuç mükemmel :) allaha şükürler olsun. canım bi de yoruluyodur bebişler ya biz sürekli laylom istiyoruz ama onların enerjileri nedir ki
ya napıyım guzelım yaaa herkes tepıklıyo tepıklıyo dedıkce kızıyom ben valla benımkıne korkutup duruyosun benı dıye.
birazdan bi de bulursan klasik müzik veya sevdiğin müziklerden bul dinla bak bi de o zaman deme öyle yeğenimize tembel falan bak kızarız haaaaklava:
Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır yazmıyordum ,kısmetse kızımız olacak , 2li 3 lü test ve ayrıntılı ultrasona da girdim tetenoz aşımın da ilk dozunu oldum şuan 22. haftadayım . Tetenoz aşısı anlatılanlar kadar ağrılı olmadı çok şükür sadece bikaç gece biraz kolum sızladı ,kullandığınız,yazı yazdıgınız kolunuza yaptırmayın diğer kolunuza yaptırın aklınızda olsun . Herşeyimiz yolunda çok şükür , ben de arada mide yanması (yediklerimizle çok alakalı mesela dışardaki yağlar dokunuyor dışarı yemeklerının yagları ) hissediyorum . size bugün iki şey danışmak istiyorum . Biirncisi herşeyi yiyorum fakat süt kesinlikle içemiyorum sütlü tatlı vs yıyorum fakat kalsıyumun eksık kalmasından çok korkuyorum yıne de sizce kalsiyum ilacı mı isteyeyim doktordan ? en iyiisi doğal yoldan almak biliyorum ama gene de içimde şüphe var.İkinciisi daha zevkli bir konu ,çoğunuuzn 2.bebekler oldugu için pek fazla bebek odası vs konusu olmuyor sanırım . Yatıracak yerınız vardır mutlaka . Biz Çilek mobilyanın kız bebek odası takımını almayı düşünüyoruzz tam takım olarak 2000 lirayı buluyor , çok özellikli bişey deil çok daha güzelleri var modokoda ve maskoda mobilyacılar sitesınde yanı ama bütçemize bu uygun ve kullanıslı guzel bır mobılyay benzıyor , bebekler büyüynce bebek odasını artık begenmıyorlarmıss ben bebek deılım karyolada yatmam dıyorlarmıs ,bazı arkadaslarımın bu engin tecrübelerinden yola çıkarak bebek odadına çok para vermeyı dusunmuyorum ilerde buyuyunce kendı begenısıne göre alırızz bütçe dahilinde kısmetse. .sizce güzel mi fikri olan ya da kullanan var mı
kızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem belim ağrıdı birde yemek yeriz kızımla.. kendinize iyi bakın aeolun.. öptüm hepinizi..
sağol cnm sen de a.e. ol bebişinle
bende çıkıyorm kızlar,öpyorz hepinizi oğluşumlaopuyorumnanaktan
slm anisler uymayami gitmislerkaydirigubbakcemile5
ahhhh ahhh şöyleee bir uzanıp bebişimin tekmelerini yakalamaya çalışmak istiyorum ama nerdeee bende çalışıyom. haftasonu bizim sıpa 2 tekme salladı çok şükür birine eşim de yetişti. nasıl güçlü vurdu valla babası havalara uçtu hissedince. artık yine yakalamaya çalışıyoz dışardan da hissedilen tekmeleri ama sürekli ayakta hareket halinde olunca yakalayamıyoz tabii. zaten işteyim oğluşum içerden beni babama götür diye tekmeliyo ama nerdeeee 32. haftayı iple çekiyom işi bırakmak için.
kızlar kontrollerde tansiyonunuz kaç çıkıyo? benimki 9-7 çıktı hemşire biraz düşük dedi ama doktorum bişi demedi.
ahhhh ahhh şöyleee bir uzanıp bebişimin tekmelerini yakalamaya çalışmak istiyorum ama nerdeee bende çalışıyom. haftasonu bizim sıpa 2 tekme salladı çok şükür birine eşim de yetişti. nasıl güçlü vurdu valla babası havalara uçtu hissedince. artık yine yakalamaya çalışıyoz dışardan da hissedilen tekmeleri ama sürekli ayakta hareket halinde olunca yakalayamıyoz tabii. zaten işteyim oğluşum içerden beni babama götür diye tekmeliyo ama nerdeeee 32. haftayı iple çekiyom işi bırakmak için.
kızlar kontrollerde tansiyonunuz kaç çıkıyo? benimki 9-7 çıktı hemşire biraz düşük dedi ama doktorum bişi demedi.
canım 7 kilo normal neden dert ettin bende 7 kilo aldım daha:lepi:
canım ben de benzer bişey yaşadım aslında o yüzden 2 isim koymaya karar verdik eşimle yoksa ben de tek isim düşünüyordum kararı verilmiş bir isim olabilir ama bu konduğu anlamına gelmez eğer ki senin için kayra ismini koyunca daha rahat edecekse öyle yap civciv. ama 2 isim de her zaman zorluk çıkaracak değil ya canım anlamı da çok güzelmiş ismiyle yaşasın inşallah yeğenimiz inşallah hayırlı kararı verirsiniz.
3 tane isim kararsızlıktan mı kondu yoksa isteyerek mi insanlar 2 isimle zor başediyorum diyorken ileride çocuğunun ne gibi zorluklara göğüs gereceğini düşünemiyorum :) işin şakası allah bağışlasın canım adıyla yaşasın
tamam demıycem bıdaaa oğlusuma tembel dıye canım o benım canımmm ay dermıyım hıcccc
ehehe son kontrolümde bir bayan vardı hamile. beni 7 aylık sandı ben de onu 4 aylık.. fakat 7 aylık olan oydu, 5.5 aylık olan ben...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol:7 kg cok diyen var.karnım kocaman oldu sankim,6-7 aylık:):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?