2010 Nisan Anneleri

hg simge eğer sütlü tatlı vs.. yiyebiliyorsan yoğurt ve peynir tüketebiliyorsan sorun olacağını sanmıyorum .. ama onları biraz daha fazla tüketmelisin sütdeki kalsiyum daha fazla çünki dengeyi sağlaman gerek..

simge canım h.g
bizim bir topiğimiz var tatlım bebiş yatakları ve bebişlerle ilgili çoğu şeyi paylaştık sanada baya fikir olacak diye sanıyrum....
istersen sende bakabilirsin....
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-bebislerimizin-cicilerine-buyrunnn.html

valla canım bi büyüğüne danıssan bu durumu guvendıgınız bi hoca falanda olabılır bılgısıne ınancına guvendıgın bırı olabılır kayra ismi gercekten guzel bı isim.
sağol arkadaşım moral oldu gerçekten beyenmeniz

:roflol: hakkaten bide sınavlarda kodlama işi var,zor anam 3 isim akannehir

canım hosgeldın kısında hayırlı olsun testlerınız guzel sonuclanmasıda cok guzel masallah diyelım ınsallah sonuna kadar böle devam etsın...

guzelım eger süt ıcemıyorsan sütlü tatlılarda aynı işi görur dıye sölemıstı doktorum yada sütü bişeylerle karıstırıpta ıcebılırsın nesguık falan.yada ıcıne bal atabılırsın pekmez atabılırsın tadı degısır.yadaaa yogurt yıyebılırsın ayran içebılırsın..aynı işi görur..

bebek odalarındanda bahsetmezmıyımmm bunun ıcın ayrı topıgımız bıle var guzelım bebeklerımız ıcın herturlu aldıgımız almak ıstedıgım cicişler topıgı bakarsan eger nısan ayı bölumunden görebılırsın guzelım

bence tek isim güzel kayra ismide güzel düşün bence
hacerim sağol cnm düşünecem,inşallah hayırlısı olur.annem de beğeniyor,babam takılıyor Kayra Özden napıyor diyor:))
hoşgeldin simge;ben beşikli yatak almıcam yatağımız var komidinli olanlardan başlıklı hatta benm bebeklik karyolam beyaz ve sade,şimdiki vitrinlerde gördüklerimizle aynı.komodini yaşı ilerlediği zaman kaldırıyorsun,bebek yatağı oluyo sana genç yatağı.ona uygun dolap ve şifonyer almayı düşünüyorz.benm kuzen de senin gibi yaptı çilekten genç odası,geleceğe yatırım olarak düşündüler bu krizde,birde oyunparkı aldılar fikir olsun istersen

kızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem belim ağrıdı birde yemek yeriz kızımla.. kendinize iyi bakın aeolun.. öptüm hepinizi..

kızlar ben çıkıyorum azcık dinlenicem belim ağrıdı birde yemek yeriz kızımla.. kendinize iyi bakın aeolun.. öptüm hepinizi..
sağol cnm sen de a.e. ol bebişinle
bende çıkıyorm kızlar,öpyorz hepinizi oğluşumlaopuyorumnanaktan

arkadaşlar cicilerinize baktım da hepsi harika.aklıma gelmişken bebeğine emzik kullanmayı düşünenlere tavsiye(ben hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşlardan biliyorum)aldığınız emziklerden mutlaka ikişer tane alın.çünkü kaybetme ve yıpranma durumunda bebekler mutlaka aynısı olsun istiyorlarmış.bebeğinin emziği yıprandığı için bebeği hiç susmayan bir arkadaşım vardı.başka emzik kabul etmiyordu.malum yıpranan emziklerde çok tehlikeli.aklıma gelmişken yazayım dedim.

derindeniz selam canım :) ben dinlenemiyorum çalışıyorum maalesef...

Bu arada nisan annişlerimiz kaç kilo almışlar birde oraya bakim :)

ahhhh ahhh şöyleee bir uzanıp bebişimin tekmelerini yakalamaya çalışmak istiyorum ama nerdeee bende çalışıyom. haftasonu bizim sıpa 2 tekme salladı çok şükür birine eşim de yetişti. nasıl güçlü vurdu valla babası havalara uçtu hissedince. artık yine yakalamaya çalışıyoz dışardan da hissedilen tekmeleri ama sürekli ayakta hareket halinde olunca yakalayamıyoz tabii. zaten işteyim oğluşum içerden beni babama götür diye tekmeliyo ama nerdeeee 32. haftayı iple çekiyom işi bırakmak için.

kızlar kontrollerde tansiyonunuz kaç çıkıyo? benimki 9-7 çıktı hemşire biraz düşük dedi ama doktorum bişi demedi.

canım ben de benzer bişey yaşadım aslında o yüzden 2 isim koymaya karar verdik eşimle yoksa ben de tek isim düşünüyordum kararı verilmiş bir isim olabilir ama bu konduğu anlamına gelmez eğer ki senin için kayra ismini koyunca daha rahat edecekse öyle yap civciv. ama 2 isim de her zaman zorluk çıkaracak değil ya canım anlamı da çok güzelmiş ismiyle yaşasın inşallah yeğenimiz inşallah hayırlı kararı verirsiniz.

3 tane isim kararsızlıktan mı kondu yoksa isteyerek mi insanlar 2 isimle zor başediyorum diyorken ileride çocuğunun ne gibi zorluklara göğüs gereceğini düşünemiyorum :) işin şakası allah bağışlasın canım adıyla yaşasın

tamam demıycem bıdaaa oğlusuma tembel dıye canım o benım canımmm ay dermıyım hıcccc[/QUOTE]

hıh işte bak doğru olan bu :sm_cool:

merhaba simge hg. yatak konusunda ben de park yatak düşünüyorum taşınması kolay olur diye 3 4 yaşından sonra allah izin verirse oda yaparız takım olarak ama tabi senin düşüncen de mantıklı. içinize sinen olsun tabi. kalsiyum konusunda da sütü ben de çok içmiyorum ama peynir ve yoğurt çok tüketiyorum onların da aynı görevi gördüğünü söylüyorlar ama ayran seyreltilmiş olduğu için pek yerini tutmaz diyorlar ama kesinlikle çok önemli ihmal etme nasıl olursa olsun bişekilde tüket canım

güle güle ummuhan kendiniize ii bakın. afiyet olsun

sağol cnm sen de a.e. ol bebişinle
bende çıkıyorm kızlar,öpyorz hepinizi oğluşumlaopuyorumnanaktan

güle güle civciv iyi uykular eğer uyuyabileceksen

slm anisler uymayami gitmislerkaydirigubbakcemile5

biz burdayızzzzzz

tarhancım aksine benimki arefe günü sağlık ocağına gittiğimde yüksek çıktı halbuki genelde düşük seyreder çünkü pek tuz kullanmam. ama geçen ölçtürdüm normal çıktı normalmiş böyle oynamalar hergün düzenli ölçtürmek lazım aslında takip etmeli ama ben şahsen ihmal ediyorum

Canım benimde tansiyonum düşük çıkıyor seninki gibi bazen daha düşük ama doktorum iyi diyor, hoş benim hep düşük çıkıyordu hemileliğimden öncede... Doktor yüksek olmasındansa düşük olması daha iyi diyor. seninkide çok düşük değil zaten kafaya takılacak bişey değil yani canım. :lepi:

benimkinin atışları baya hissediliyor babamızda hissediyor her defasında maaşallah ama bazen çok oynuyo bazen hiç oynamıyo. Çok inat yaa ben oynasın isteyince oynamıyo

Merhaba Nisan Anneleri, a.s.
Nasılsınız?

Ne güzel ciciler bölümü çoşmuş. Ne güzel şeyler almışsınız. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :Saruboceq: Bizimde anneannemiz, meleğimiz bir yığın şey almış. ıns bu ay maaşı alınca kocacımla bizde eksikleri tamamlayacağız. 7 aya kadar zorunlu ihtiyaçları alalım dedik. Herşeye rağmen.

Bende doktorumdan çarşambaya randevu almaya çalışıyorum. Ama telefonları meşgul telefon başında nöbetteyim yani.

hıh işte bak doğru olan bu :sm_cool:

yok canım kararsızlıktan değil.ben hamile kalmadan bizim oğlanın veya kızın ismi belliydi.eşimin çok istediği bir isim vardı daha doğrusu iki ismin birleşimi.mirömer.bende illa babalarımızın ikisininde ismi olan mustafayı koymak istedim.yani iki ismi olacaktı.ama eşim nüfusa gidince hepsini ayrı ayrı yazdırınca 3 ismi oldu.ama biz yinede mirömer diyoruz.yani kullanımda iki isim gibi duruyor.anlamı ömerlerin başı demek.Hz. Ömer'e atfen komuştuk.malum mustafa'da seçilmiş,seçkin demektir.

canım benimde tansiyonum hep düşüktür.ama 11-7 çıktı en son.ama benim ödemler başladı.bu kez biraz fazla çıkar diye düşünüyorum.

7 kg cok diyen var.karnım kocaman oldu sankim,6-7 aylık:):CüvCüv:
ehehe son kontrolümde bir bayan vardı hamile. beni 7 aylık sandı ben de onu 4 aylık.. fakat 7 aylık olan oydu, 5.5 aylık olan ben...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…