2010 Nisan Anneleri

Kızlar, biz şimdi kaçıncı haftamızda altıncı ayımıza girmiş oluyoruz? 24. hafta değil mi? Bazı sitelerde 23,0 ve 23,6 arası 24. hafta sayılıyor. kafamçokkarıştı

biz geldik kızlarr.. yemeğimi de koydum pişiyo şu anda.. 4 e kadar fln vaktim var.. arkadaşa kahve içmeye gidicem ordan da okula geçicezz.. o zamana kadar size bi bakayım dedim.. :)

merhabalar.. ben de 2010 nisan annesi olucam inşalah ama forumlara sık giremiyorum.. tüm gün çalıştığım için.. işte arada bir aklıma gelen sorularım olduğunda bakıyorum.. bu topikte başlarda bi kez merhaba demiştim ama gerisi gelmedi.. sizler de çok hızlı ilerliyorsunuz yetişemedim ben size.. ama şu 32. haftamı doldurup izne çıkayım o zaman ben de bol bol yazarım :lepi: isim listesine de adımı yazdırıcam ama bugün 2. düzey USG kontrolümüz var, ondan sonra net bilgilerimi vererek listeye girerim.. hepinize sevgiler :enbuyukkk:

önemli olan doktorunun dediği boşver hemşireyi :)

ben de 7. ayda allah izin verirse en azından ilk ihtiyacı olan şeyleri hazır edip hatta çantamı hazırlamış olmak istiyorum tabi ki zamanında olsun herşey ama belli mi olur ben de senle aynı fikirdeyim canım bu konuda o yüzden ufak ufak tamamlamaya çalışıyoruz bakalım. allah hayırlısıyla güle güle kullanmayı nasip etsin yavrularımıza.

7 kg cok diyen var.karnım kocaman oldu sankim,6-7 aylık:):CüvCüv:

yok be güzelim çok falan değil ben de az aldım diye söyleniyodum azıcık tatlı yemeye başlayınca tırmanışa geçti kilolar önemli olan bebeğin aldığın kilolardan besleniyo mu ve senin sağlığını tehdit ediyomu bu kilolar gerisi teferruat

anladım canım aslında 2 isme niyetlenilmiş ama nüfus memurunun azizliği olmuş desene olsun kendisi zorlanmıyosa ne ala

kızlar ben çıkayım.eve gideyim.büroda otur otur belim ağrıdı.herkese iyi akşamlar.yarın görüşürüz.

biz geldik kızlarr.. yemeğimi de koydum pişiyo şu anda.. 4 e kadar fln vaktim var.. arkadaşa kahve içmeye gidicem ordan da okula geçicezz.. o zamana kadar size bi bakayım dedim.. :)

hoşgeldin canım ne iyi etmişsin. neler pişiyo bakiim aramızda kalsın kimseye söylemem :)

merhaba reses hg hayırlı olsun arada birde olsa bekleriz.

merhaba kızlarr..

bende yarın sabaha randevumu aldım ikinci düzey usg için..hihoyyyt çok heycanlıyım yavrumu çook özledim çünküüü :asigim:

canımcım bunu bir bilene danışsanız sanırım daha iyi olucaktır.. rüya yorumlamaktan hiç anlamam. ama şunu söyleyebilirim kızım e ile başlayan bi isim olucak diye tutturmasaydı listemizdekayra ismi vardı :)) babamız pek sevmemişti ama anlamı hoş diye düşünebilirdim..
çok sağol teyzesi ismimizi beğenmene sevindik.. tabi inş. gerçekten oğlandır da ayrıntılıda değişmezse emir olucak :)))
canım kızın hayırlı sağlıklı olsun inş.. konuşulmaz olurmu güzelim yaa.. hem topiğimizde benim gibi 2. bebeği olacaklar azınlıkta sandığının aksinee.. arkadaşlar yazmışlarr cnm.. ciciler topiğimize bi göz atabilirsin.. :)
maşallah oğluşuna canımm.. tansiyon mu .. düşük mü.. kaydirigubbakcemile3 benimki 8/6 , 9/5 , en son dün baş dönmem sonucu ölçtük 7/4 çıktı akannehir seninki benden yüksek yani :)) kalp atım hızımda dk.da 40 lara düşüyo bazenn.. dalga geçiyolar benle sen yaşıyomusun diye :)))
hoşgeldin canım ne iyi etmişsin. neler pişiyo bakiim aramızda kalsın kimseye söylemem :)
.
h.b canımm.. aşerme topiğine yazıyorum cnm.. yemek listeleri orda bundan sonraa :)))

Son düzenleme:
merhaba kızlarr..

bende yarın sabaha randevumu aldım ikinci düzey usg için..hihoyyyt çok heycanlıyım yavrumu çook özledim çünküüü :asigim:

ayyy ne güzel doya doya göreceksin bebişi iyi haberlerle dönersin inşallah yarın ilkecimopuyorumnanaktan

ay bebegcim senin tansiyon yerlerde sürünüyo ben boşuna evham yapmışım bi tuzlu ayran kapıp geliyom yanınaopuyorumnanaktan

bende yarın doktora gitcem kızlar öğleden sonra medicanaya ....
ya düzgün beye,yada özlem hanıma.....

sedacım.. iyi ve güzel haberlerle geliceksin inş. cnmm.. bende 1 hafta önce gördüm canım ama çok özledim şimdiden.. kendi dr.um ayda 1 çağırıyo diye gizli gizli özel bi dr.a daha gidiyorum ama ilaç fln yazdırmıyorum..sadece ultrasona giriyorum :)))

ayy bende yarın dr. a gidiyorum.. aslında kendileri 4ünde gel demişti ama ben nedense bu kez accık salladım randevuyu :))) son gittiğimde üçlü sonucumu almıştımda bu kez pek gidesim gelmedi sanırım..inş. iyi ve hayırlı,güzel haberlerle gelicem bende.. sabahtan gidicem ama öğleden sonrayı bulur diyedüşünüyorum.. devlet hast. çağırdı çünkü dr.um...

tarhancım... canım tuzlu ayran , şekerli su işlemiyo bana artık.. sana yarasın inş. canımın içii..
hayır yani anlamıyorum bu devasa cüssemin altında böyle bir tansiyon barındırmak enteresan kaydirigubbakcemile3 hamur işi yiyip ardından ölçsem de 9/7 den yukarısını görmek nasip olmadı bu hamişliktan beri...

özgecimm... sende yarın hayırlı haberlerle dön cnm.. dualarım yarın dr.a gidicek olanlarla beraberr... şimdilik ben,seda ve özge var sanırımm.. dualarınızı eksik etmeyin nolurr...

merak etme guzelım sen hayırlısıyla guzel haberlerle gelıceksın ınsallah. beklıyor olucaz senı burda..
rabbım hepımızı bebeklerımızı korusun saglık sıhhat versın elı ayagı duzgun hayırlıs evlatlar versın.kaderlerı bahtları guzel olsun ınsallah.kadır gecesı doganlardan eylesın..aminn .içimden dua etmek geldı kıslar

inşlh içime sinen bir doktor olur ama birde ertesi gün ilgi hast. gidicem ohh bebişimi görcem bu hafta bol bol....kızlar doktorum doğuma girmezse eğer bir düşünün sizce 1000 lira çok değilmi seyirci bir doktor için.....

Merhaba arkadaşlar, bugün gidip tetanoz aşımı oldum. Ne iğne vurulurken ne de şimdi ağrı hissetmedim. Bazılarınız demiş "akşam sızladı" diye, acaba acısı sonra mı çıkıyor merak ettim. Bebişime hiç birşey almamıştım, bugün gidip don aldım. Diğer cicişleri görünce aklım kalmadı değil ama hep şu söz geliyor aklıma "doğmamış çocuğa don biçilmez" yani alsam bir türlü almasam bir türlü. ıleride ağırlaşırım çıkamam diye de korkuyorum. Bu arada erkek bebişe mor oda ve kıyafet olur mu? Bir arkadaşıma söylemiştim "olmaz" dedi. siz ne dersiniz? Ve son olarak; sonunda hamileler için muz çorap buldum dagi'de satılıyor. Arayıp bulamayanlar için, aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…