ahhhh ahhh şöyleee bir uzanıp bebişimin tekmelerini yakalamaya çalışmak istiyorum ama nerdeee bende çalışıyom. haftasonu bizim sıpa 2 tekme salladı çok şükür birine eşim de yetişti. nasıl güçlü vurdu valla babası havalara uçtu hissedince. artık yine yakalamaya çalışıyoz dışardan da hissedilen tekmeleri ama sürekli ayakta hareket halinde olunca yakalayamıyoz tabii. zaten işteyim oğluşum içerden beni babama götür diye tekmeliyo ama nerdeeee 32. haftayı iple çekiyom işi bırakmak için.
kızlar kontrollerde tansiyonunuz kaç çıkıyo? benimki 9-7 çıktı hemşire biraz düşük dedi ama doktorum bişi demedi.
Merhaba Nisan Anneleri, a.s.
Nasılsınız?
Ne güzel ciciler bölümü çoşmuş. Ne güzel şeyler almışsınız. Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :Saruboceq: Bizimde anneannemiz, meleğimiz bir yığın şey almış. İns bu ay maaşı alınca kocacımla bizde eksikleri tamamlayacağız. 7 aya kadar zorunlu ihtiyaçları alalım dedik. Herşeye rağmen.
Bende doktorumdan çarşambaya randevu almaya çalışıyorum. Ama telefonları meşgul telefon başında nöbetteyim yani.
7 kg cok diyen var.karnım kocaman oldu sankim,6-7 aylık:):CüvCüv:
hıh işte bak doğru olan bu :sm_cool:
yok canım kararsızlıktan değil.ben hamile kalmadan bizim oğlanın veya kızın ismi belliydi.eşimin çok istediği bir isim vardı daha doğrusu iki ismin birleşimi.mirömer.bende illa babalarımızın ikisininde ismi olan mustafayı koymak istedim.yani iki ismi olacaktı.ama eşim nüfusa gidince hepsini ayrı ayrı yazdırınca 3 ismi oldu.ama biz yinede mirömer diyoruz.yani kullanımda iki isim gibi duruyor.anlamı ömerlerin başı demek.Hz. Ömer'e atfen komuştuk.malum mustafa'da seçilmiş,seçkin demektir.
canım benimde tansiyonum hep düşüktür.ama 11-7 çıktı en son.ama benim ödemler başladı.bu kez biraz fazla çıkar diye düşünüyorum.
biz geldik kızlarr.. yemeğimi de koydum pişiyo şu anda.. 4 e kadar fln vaktim var.. arkadaşa kahve içmeye gidicem ordan da okula geçicezz.. o zamana kadar size bi bakayım dedim.. :)
merhabalar.. ben de 2010 nisan annesi olucam inşalah ama forumlara sık giremiyorum.. tüm gün çalıştığım için.. işte arada bir aklıma gelen sorularım olduğunda bakıyorum.. bu topikte başlarda bi kez merhaba demiştim ama gerisi gelmedi.. sizler de çok hızlı ilerliyorsunuz yetişemedim ben size.. ama şu 32. haftamı doldurup izne çıkayım o zaman ben de bol bol yazarım :lepi: isim listesine de adımı yazdırıcam ama bugün 2. düzey USG kontrolümüz var, ondan sonra net bilgilerimi vererek listeye girerim.. hepinize sevgiler :enbuyukkk:
canımcım bunu bir bilene danışsanız sanırım daha iyi olucaktır.. rüya yorumlamaktan hiç anlamam. ama şunu söyleyebilirim kızım e ile başlayan bi isim olucak diye tutturmasaydı listemizdekayra ismi vardı :)) babamız pek sevmemişti ama anlamı hoş diye düşünebilirdim..ya kızlar geçen geceki rüyamı paylaşmak istiyorm özetle;kafam çok karıştı.
bebeğime Kayra ismi ile seslendim ve daha önce hiç aklımın ucudan bile geçmemişti bu isim ve diğer başka isimler,yani bilinç altım tamamen boştu,nerden çıktı bu isim anlam veremedim.bizim ismimiz hazırdı oysa oğluşuma Özden isimini verecektik,rüyadan sonra kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz nolur fikirlerinizi paylaşın.nette baktım tabirine;allahın gönderiği müjdeli hbr,lütuf-ihsan yazıyordu,
(bu arada 2 isim koymaya karşıyım,benm 2 ismim olduğu için zorlanıyorm)
çok sağol teyzesi ismimizi beğenmene sevindik.. tabi inş. gerçekten oğlandır da ayrıntılıda değişmezse emir olucak :)))hayırlı haftalar arkadaşlar.geçmişe bir baktım geldim.site düzelmiş.
bebeg bencede emir ismi güzel.bir arkadaşımın oğlu var.ismi mehmet emir.
benimde cumaya kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılıya gireceğim.bakalım oğluşum gerçekten oğlanmı ve inşallah sağlığı iyidir.
benimde sol kasığımda ağrı var.daha kramplar başlamadı ama yatakta bir yönden öbür yöne dönerken mutlaka uyanıyorum.
.
canım kızın hayırlı sağlıklı olsun inş.. konuşulmaz olurmu güzelim yaa.. hem topiğimizde benim gibi 2. bebeği olacaklar azınlıkta sandığının aksinee.. arkadaşlar yazmışlarr cnm.. ciciler topiğimize bi göz atabilirsin.. :)Kızlar merhaba ,
Uzun zamandır yazmıyordum ,kısmetse kızımız olacak , 2li 3 lü test ve ayrıntılı ultrasona da girdim tetenoz aşımın da ilk dozunu oldum şuan 22. haftadayım . Tetenoz aşısı anlatılanlar kadar ağrılı olmadı çok şükür sadece bikaç gece biraz kolum sızladı ,kullandığınız,yazı yazdıgınız kolunuza yaptırmayın diğer kolunuza yaptırın aklınızda olsun . Herşeyimiz yolunda çok şükür , ben de arada mide yanması (yediklerimizle çok alakalı mesela dışardaki yağlar dokunuyor dışarı yemeklerının yagları ) hissediyorum . size bugün iki şey danışmak istiyorum . Biirncisi herşeyi yiyorum fakat süt kesinlikle içemiyorum sütlü tatlı vs yıyorum fakat kalsıyumun eksık kalmasından çok korkuyorum yıne de sizce kalsiyum ilacı mı isteyeyim doktordan ? en iyiisi doğal yoldan almak biliyorum ama gene de içimde şüphe var.ıkinciisi daha zevkli bir konu ,çoğunuuzn 2.bebekler oldugu için pek fazla bebek odası vs konusu olmuyor sanırım . Yatıracak yerınız vardır mutlaka . Biz Çilek mobilyanın kız bebek odası takımını almayı düşünüyoruzz tam takım olarak 2000 lirayı buluyor , çok özellikli bişey deil çok daha güzelleri var modokoda ve maskoda mobilyacılar sitesınde yanı ama bütçemize bu uygun ve kullanıslı guzel bır mobılyay benzıyor , bebekler büyüynce bebek odasını artık begenmıyorlarmıss ben bebek deılım karyolada yatmam dıyorlarmıs ,bazı arkadaslarımın bu engin tecrübelerinden yola çıkarak bebek odadına çok para vermeyı dusunmuyorum ilerde buyuyunce kendı begenısıne göre alırızz bütçe dahilinde kısmetse. .sizce güzel mi fikri olan ya da kullanan var mı
maşallah oğluşuna canımm.. tansiyon mu .. düşük mü.. kaydirigubbakcemile3 benimki 8/6 , 9/5 , en son dün baş dönmem sonucu ölçtük 7/4 çıktı akannehir seninki benden yüksek yani :)) kalp atım hızımda dk.da 40 lara düşüyo bazenn.. dalga geçiyolar benle sen yaşıyomusun diye :)))ahhhh ahhh şöyleee bir uzanıp bebişimin tekmelerini yakalamaya çalışmak istiyorum ama nerdeee bende çalışıyom. haftasonu bizim sıpa 2 tekme salladı çok şükür birine eşim de yetişti. nasıl güçlü vurdu valla babası havalara uçtu hissedince. artık yine yakalamaya çalışıyoz dışardan da hissedilen tekmeleri ama sürekli ayakta hareket halinde olunca yakalayamıyoz tabii. zaten işteyim oğluşum içerden beni babama götür diye tekmeliyo ama nerdeeee 32. haftayı iple çekiyom işi bırakmak için.
kızlar kontrollerde tansiyonunuz kaç çıkıyo? benimki 9-7 çıktı hemşire biraz düşük dedi ama doktorum bişi demedi.
h.b canımm.. aşerme topiğine yazıyorum cnm.. yemek listeleri orda bundan sonraa :)))hoşgeldin canım ne iyi etmişsin. neler pişiyo bakiim aramızda kalsın kimseye söylemem :)
.
merhaba kızlarr..
bende yarın sabaha randevumu aldım ikinci düzey usg için..hihoyyyt çok heycanlıyım yavrumu çook özledim çünküüü :asigim:
bende yarın doktora gitcem kızlar öğleden sonra medicanaya ....
ya düzgün beye,yada özlem hanıma.....
sedacım.. iyi ve güzel haberlerle geliceksin inş. cnmm.. bende 1 hafta önce gördüm canım ama çok özledim şimdiden.. kendi dr.um ayda 1 çağırıyo diye gizli gizli özel bi dr.a daha gidiyorum ama ilaç fln yazdırmıyorum..sadece ultrasona giriyorum :)))
ayy bende yarın dr. a gidiyorum.. aslında kendileri 4ünde gel demişti ama ben nedense bu kez accık salladım randevuyu :))) son gittiğimde üçlü sonucumu almıştımdabu kez pek gidesim gelmedi sanırım..inş. iyi ve hayırlı,güzel haberlerle gelicem bende.. sabahtan gidicem ama öğleden sonrayı bulur diyedüşünüyorum.. devlet hast. çağırdı çünkü dr.um...
merhaba kızlarr..
bende yarın sabaha randevumu aldım ikinci düzey usg için..hihoyyyt çok heycanlıyım yavrumu çook özledim çünküüü :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?