2010 Nisan Anneleri

ayyy ne güzel doya doya göreceksin bebişi iyi haberlerle dönersin inşallah yarın ilkecimopuyorumnanaktan

sağol bitanecimm inşallah :1hug:

canım inşalllah sende hayırlı haberlerle dönersiinn.. :Saruboceq::Saruboceq:

bende yarın doktora gitcem kızlar öğleden sonra medicanaya ....
ya düzgün beye,yada özlem hanıma.....

canım inşallah bu sefer içine sinen doktoru bulursunnn...Şeniz

Merhaba kızlar bir haftalık aradan sonra nasılsınız bakalım?Bacaklarında ağrı vs başlayan var mı?Bu aralar yataktan ağrılarla uyanıyorum hep

birperi... amiiiiiiinnnn canımın içi... inş. güzel haberlerle gelicem sizin yanınıza :)

ilkenur.. inş.sedacım yaa.. bu kez içim titriyo inan.. geçeki üçlü sonucumu aldığım gün geliyo aklımaa..

özgecim.. seyirciyse eğer çok tabiki :)) benimki inş. olağan dışı bir durum olmazsa onun dediği güne kadar bebişim sabredemeyip dr.umun izinli,raporlu yada şehir dışında olduğu günlerde fln gelmeye kalkmazsa kendi giricekk.. muayenehanesinde ödediğimiz ekstra ücretleri saymazsak :) ve parasızz.. :)) hehehuuhh ee devlet hast. avantajıı.. saatlerce sıra beklemek de dezavantajı tabi kontrollerde ultrasonda fln ama ee gülü seven misalii.. :)))

smufy.. cnm ben oğluma mor bi oda takımı almazdım ama tabi zevk meselesi :) alınabilir de..

şeyma.. h.g cnm... biz iyiyiz şükürr.. siz nasılsınız? ağrı,kramp,uyuşma hepsinden var çoğumuzda.. sana hanginden lazımdı :))))

hehehe şimdi annem aradı.. evde misin diyo :))))) evde olmam diye aramış :))) dedim anne malesef üzgünüm ama evdeyim :)))) diyo deli ben öyle demedim bi ariyim ama kesin evde yoktur gezenti diye düşündüm diyoo... neyse ben de çıkayım barii.. arkadaş bekliyodurr.. msj ata ata bi hal oldu zavallım.. en geç 3 buçukta bendesin demişti de :)))

öptüm hepinizii.. akşam inş. görüşürüzzz..

ayy canım benım korkma lütfenn bebişin gayet sağlıklı annesi... yarın sana el sallıcak eminimmm kii :1hug::1hug:

smufy.. cnm ben oğluma mor bi oda takımı almazdım ama tabi zevk meselesi :) alınabilir de..[/QUOTE]

Anlaşıldı çok marjinal olur diyorsun yani. Tamam vazgeçtim:)))

Şu ayak krampları bende hiç yok. Olmama sebebi en acaba?

merhaba kızlarr..

bende yarın sabaha randevumu aldım ikinci düzey usg için..hihoyyyt çok heycanlıyım yavrumu çook özledim çünküüü :asigim:

bende yarın doktora gitcem kızlar öğleden sonra medicanaya ....
ya düzgün beye,yada özlem hanıma.....

ok şekerim hemmen bakıyorum

2. düzey ne demek ilkenur. ayrıntılı biliyorum 3 veya 4 boyutlu biliyorum da bunu ilk kez duydum. ilkenur, ruzenin bebebg83 hayırlı haberlerle gelin inşallah yarın doktorunuzdan inşallah bizler için de bakın bebişlerinize

aminnnnnnnnn birpericim ne güzel dualar etmişsin öyle inşallah rabbim hepimiz için bizimle olmayan bütün hamileler için de aynı zamanda bu iyi dileklerini versin kuzucum.

merhaba smufy. geçmiş olsun arkadaşım umarım da acımaz ben daha yaptırmadım dr ma sorucam önce

smufy.. ne güzel işte kızz.. ayak krampın yok.. sorgulama bence.. demekki vücudunda kalsiyum magnezyum her ne eksikliği oluyosa :) ondan yokk.. ne güzel vallaa... ben sırt üstü yattığımda allah muhafaza töbe töbe felç olmuş gibi belimden aşağımı eşimin desteği olmadan kıpırdatamıyorumm..

inş. yarın çook güzell bir gün olurr.. ve inş.. herşey çok güzel sonuçlanır dr. kontrolüme dairr.. amiinn. allahım yardım etsin nolurr..

Merhaba kızlar bir haftalık aradan sonra nasılsınız bakalım?Bacaklarında ağrı vs başlayan var mı?Bu aralar yataktan ağrılarla uyanıyorum hep

canım hg dikkat et kendine . valla bak hepimiz 2 canlıyız sen 3 canlısın ona göre dikkat et kendine sırt ve bel ağrısı bende de oluyo ama allaha şükür kramp tarzı bişey yok arada bir yumurtalıklarım ve ortasına doğru bi ağrı oluyo o da kas çekiliyomuymuş neymiş ondan öyle yani şekerim.onun dışında nasılsınız bakalım .

canım refiyecim kendine de oğluna da iyi bak yarın hayır haberlerle seni bekliyorum bu arada gezmelerin de dillere düşmüş desene :) iyi akşamlar şekercim opuyorumnanaktan

bebişim erkekim ben diyor artık tatlı krizlerim tutuyor kızlar benim......

al benden de o kadar özge ya 4 aya kadar tatlının t sini duyduğumda öğüresim geliyodu şimdilerde başladım eski ben olmaya başta istemeye istemeye kıpırdasın diye yiyodum şimdi hiçbir baskı altında olmaksızın kendi istek ve irademle nutellanın dibini görmeye hazırım :)

amin allah yardımcınız olsun

şeyma.. h.g cnm... biz iyiyiz şükürr.. siz nasılsınız? ağrı,kramp,uyuşma hepsinden var çoğumuzda.. sana hanginden lazımdı :))))

Hoşbulduk Refiyecim.(Refiye'ydi dimi yanlış olmasın =) )Biz yorgun gibiyiz.Sırt ve bacak ağrılarım başladı artık.Bel zaten bildim bileli ağrıyor onunla yaşamaya alıştım :) Şimdilik ağrısı olan lazım kaydirigubbakcemile3

Refiyeciğim-Özgeciğim-İlke-nurcumm güzel haberlerinizi bekliyoruz minik erkeklerinizin.a.s.

kızlar biz çıkmaya hazırlanıyoruz artık yarına görüşürüz inşallah kendinize ve miniklerinize iyi bakın. iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…