ayyy ne güzel doya doya göreceksin bebişi iyi haberlerle dönersin inşallah yarın ilkecimopuyorumnanaktan
sedacım.. iyi ve güzel haberlerle geliceksin inş. cnmm.. bende 1 hafta önce gördüm canım ama çok özledim şimdiden.. kendi dr.um ayda 1 çağırıyo diye gizli gizli özel bi dr.a daha gidiyorum ama ilaç fln yazdırmıyorum..sadece ultrasona giriyorum :)))
ayy bende yarın dr. a gidiyorum.. aslında kendileri 4ünde gel demişti ama ben nedense bu kez accık salladım randevuyu :))) son gittiğimde üçlü sonucumu almıştımdabu kez pek gidesim gelmedi sanırım..inş. iyi ve hayırlı,güzel haberlerle gelicem bende.. sabahtan gidicem ama öğleden sonrayı bulur diyedüşünüyorum.. devlet hast. çağırdı çünkü dr.um...
bende yarın doktora gitcem kızlar öğleden sonra medicanaya ....
ya düzgün beye,yada özlem hanıma.....
inşallah guzel haberlerle gel guzelım ( ehoş tabıkıde guzel haberler olucak)
birperi... amiiiiiiinnnn canımın içi... inş. güzel haberlerle gelicem sizin yanınıza :)
ilkenur.. inş.sedacım yaa.. bu kez içim titriyo inan.. geçeki üçlü sonucumu aldığım gün geliyo aklımaa..
özgecim.. seyirciyse eğer çok tabiki :)) benimki inş. olağan dışı bir durum olmazsa onun dediği güne kadar bebişim sabredemeyip dr.umun izinli,raporlu yada şehir dışında olduğu günlerde fln gelmeye kalkmazsa kendi giricekk.. muayenehanesinde ödediğimiz ekstra ücretleri saymazsak :) ve parasızz.. :)) hehehuuhh ee devlet hast. avantajıı.. saatlerce sıra beklemek de dezavantajı tabi kontrollerde ultrasonda fln ama ee gülü seven misalii.. :)))
smufy.. cnm ben oğluma mor bi oda takımı almazdım ama tabi zevk meselesi :) alınabilir de..
merhaba kızlarr..
bende yarın sabaha randevumu aldım ikinci düzey usg için..hihoyyyt çok heycanlıyım yavrumu çook özledim çünküüü :asigim:
çok sağol teyzesi ismimizi beğenmene sevindik.. tabi inş. gerçekten oğlandır da ayrıntılıda değişmezse emir olucak :)))
h.b canımm.. aşerme topiğine yazıyorum cnm.. yemek listeleri orda bundan sonraa :)))
bende yarın doktora gitcem kızlar öğleden sonra medicanaya ....
ya düzgün beye,yada özlem hanıma.....
sedacım.. iyi ve güzel haberlerle geliceksin inş. cnmm.. bende 1 hafta önce gördüm canım ama çok özledim şimdiden.. kendi dr.um ayda 1 çağırıyo diye gizli gizli özel bi dr.a daha gidiyorum ama ilaç fln yazdırmıyorum..sadece ultrasona giriyorum :)))
ayy bende yarın dr. a gidiyorum.. aslında kendileri 4ünde gel demişti ama ben nedense bu kez accık salladım randevuyu :))) son gittiğimde üçlü sonucumu almıştımdabu kez pek gidesim gelmedi sanırım..inş. iyi ve hayırlı,güzel haberlerle gelicem bende.. sabahtan gidicem ama öğleden sonrayı bulur diyedüşünüyorum.. devlet hast. çağırdı çünkü dr.um...
merak etme guzelım sen hayırlısıyla guzel haberlerle gelıceksın ınsallah. beklıyor olucaz senı burda..
rabbım hepımızı bebeklerımızı korusun saglık sıhhat versın elı ayagı duzgun hayırlıs evlatlar versın.kaderlerı bahtları guzel olsun ınsallah.kadır gecesı doganlardan eylesın..aminn .içimden dua etmek geldı kıslar
Merhaba arkadaşlar, bugün gidip tetanoz aşımı oldum. Ne iğne vurulurken ne de şimdi ağrı hissetmedim. Bazılarınız demiş "akşam sızladı" diye, acaba acısı sonra mı çıkıyor merak ettim. Bebişime hiç birşey almamıştım, bugün gidip don aldım. Diğer cicişleri görünce aklım kalmadı değil ama hep şu söz geliyor aklıma "doğmamış çocuğa don biçilmez" yani alsam bir türlü almasam bir türlü. İleride ağırlaşırım çıkamam diye de korkuyorum. Bu arada erkek bebişe mor oda ve kıyafet olur mu? Bir arkadaşıma söylemiştim "olmaz" dedi. siz ne dersiniz? Ve son olarak; sonunda hamileler için muz çorap buldum dagi'de satılıyor. Arayıp bulamayanlar için, aklınızda bulunsun.
ayyy halaa burdayımmm... ben kaçtımm hamişler... öptümmm..
Merhaba kızlar bir haftalık aradan sonra nasılsınız bakalım?Bacaklarında ağrı vs başlayan var mı?Bu aralar yataktan ağrılarla uyanıyorum hep
hehehe şimdi annem aradı.. evde misin diyo :))))) evde olmam diye aramış :))) dedim anne malesef üzgünüm ama evdeyim :)))) diyo deli ben öyle demedim bi ariyim ama kesin evde yoktur gezenti diye düşündüm diyoo... neyse ben de çıkayım barii.. arkadaş bekliyodurr.. msj ata ata bi hal oldu zavallım.. en geç 3 buçukta bendesin demişti de :)))
öptüm hepinizii.. akşam inş. görüşürüzzz..
bebişim erkekim ben diyor artık tatlı krizlerim tutuyor kızlar benim......
smufy.. ne güzel işte kızz.. ayak krampın yok.. sorgulama bence.. demekki vücudunda kalsiyum magnezyum her ne eksikliği oluyosa :) ondan yokk.. ne güzel vallaa... ben sırt üstü yattığımda allah muhafaza töbe töbe felç olmuş gibi belimden aşağımı eşimin desteği olmadan kıpırdatamıyorumm..
inş. yarın çook güzell bir gün olurr.. ve inş.. herşey çok güzel sonuçlanır dr. kontrolüme dairr.. amiinn. allahım yardım etsin nolurr..
şeyma.. h.g cnm... biz iyiyiz şükürr.. siz nasılsınız? ağrı,kramp,uyuşma hepsinden var çoğumuzda.. sana hanginden lazımdı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?