2010 Nisan Anneleri

annee canım çikolata değil ama istediğim benim tatlı ama şerbetli olabilir sütlü olabilr pasta yada kek olcak illki......

merhaba kızlar((((
bugün dr kontrolü vardı. değiştirmiştim doktoru.ayrıntılı ultrason da vardı.dr uzunca muayene etti teker teker baktı her yere.bebişim sürekli yüzünü sakladı.dudak yarğı gördüğünü söyledi.beynimden vuruldum.sabahtan beri çok kötüyüm.çok net görüntü vermedi bebişim ama.ben bile anlayabiliyorum.perşembe tekrar gidicez.Allah yardımcımız olsun

canım ya nası oldu öle çok telaşlandırıcı bir durum gercekten bir anne olarak bunu duyduktan sonra rahat olmak mümkün değil....
inşljh bişiycik yoktur bebişinde tatlım rabbim esirgesin inşlh....
inşlh persembe gittiğinizde doktorun yanıldığı ssöler olmadı bir baska doktora daha gidersin canım bol bol dua et inşlh yanlış anlmıştr doktor....

canım bebek sürekli yüzünü sakladı diyosun dr nasıl anladı ki....hemen yaygara yapıolar valla ya sanki iyice görmüş...canım inşallah bebeğin iyidir....

özgggeeee yarın kuzeyi mi görmeye gidiyosun?ne güzel ya ben taaa haftaya gideceğim.....canım inşallah bu gideceğin dr senin istediğin gibi olur

evet cnım refiye :)) geçmiş olsun diyim canım ama 4 ay sonra inş. geçicek diye umuyorum.. yada koşturmaktan gezinmekten ağrılar daha da artacak kimbilir :))) bebişler iyi olsun yeter dimi cnm..
Refiyeciğim-Özgeciğim-İlke-nurcumm güzel haberlerinizi bekliyoruz minik erkeklerinizin.a.s.
inş. bitanem yaa.. inş. size iyi gü<zel haberlerle gelicezz.. :Saruboceq:
canımcım içini ferah tut.. rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.. inş. doktorunuz yanılmıştırr.. baksana sende diyosun tam net bi görüntü alamadık diyee... şu an neler hissedebilceğini ahmin edebiliyorum cnm. ama nolur sakin ol ve perşembeye kadar dua et.. rabbim neylerse güzel eyler..
inşallah yanlış görülmüştür.zaten perşembe başka doktora gidicem.ama beklemek çok zor.((((
inş. yanlış görmüştür dr.unuz cnm :Saruboceq:

özgecim hoşbulduk canımm opuyorumnanaktan

kimsecikler kalmamış :))) bende çıkayım.. eşim gelir birazdann.. yemeği hazırlıyım.. herkese iyi gecelerrr.. yarın dr. dönüşü inş. hayırlı güzel haberlerle dönücem.. öpüyorum hepinizii..

ben o kadar nette gezindim hala kimseler uğramamış burayaa.. kocişim geç gelicekmiş diye bakınıyodum.. kk de bugünde sorulan bi konuda bişey buldum.. sizinle de paylaşmak istedim..

böyle bir konu vardı ordan alıntı yaptım

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

bu hesaba göre bizim çarşamba günü 5 ayımız mı bitmiş oluyo yanii.. :)) hafta ve ay hesabı hep kafamı karıştıran bi konudur zatenn..

Perşembeye güzel haberlerini bekleyeceğiz canım.Tam net görüntü alamamış doktorun zaten.İnşallah sapasağlam görürsün bebişini

Refiyecim benim 4 ayım yok malesef 3 ay.İkiz olduğu için 36.hafta da.Daha da erken olmaz umarım :sinifsinif: Oğlum bi hafta önde görünüyo 23.haftada kızım 22.haftada.Hem 5 aylık hem de 6 aylığım kaydirigubbakcemile3

canım ya zor bir durum ama bildiğim kadarıyla çaresiz değil. özellikle doğumdan önce bilinirse doğar doğmaz gereken yapılabilirmiş galiba. tabiki öncelikle dileğim doktorun yanlış görmüş olması. ama eğer gerçekten yarık dudak durumu varsa da bebişinde allah baika dert vermesin çözümsüz hastalık vermesin canımopuyorumnanaktan

ne yani 6. ayımamı girdim ben şimdi 24. haftanın başlamasını bekliyodum ben 6 aylık demek içinkaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yerim ben o 5 aylıkla 6 aylık sıpalarııııopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…