merhaba kızlar((((
bugün dr kontrolü vardı. değiştirmiştim doktoru.ayrıntılı ultrason da vardı.dr uzunca muayene etti teker teker baktı her yere.bebişim sürekli yüzünü sakladı.dudak yarğı gördüğünü söyledi.beynimden vuruldum.sabahtan beri çok kötüyüm.çok net görüntü vermedi bebişim ama.ben bile anlayabiliyorum.perşembe tekrar gidicez.Allah yardımcımız olsun
merhaba kızlar((((
bugün dr kontrolü vardı. değiştirmiştim doktoru.ayrıntılı ultrason da vardı.dr uzunca muayene etti teker teker baktı her yere.bebişim sürekli yüzünü sakladı.dudak yarğı gördüğünü söyledi.beynimden vuruldum.sabahtan beri çok kötüyüm.çok net görüntü vermedi bebişim ama.ben bile anlayabiliyorum.perşembe tekrar gidicez.Allah yardımcımız olsun
evet cnım refiye :)) geçmiş olsun diyim canım ama 4 ay sonra inş. geçicek diye umuyorum.. yada koşturmaktan gezinmekten ağrılar daha da artacak kimbilir :))) bebişler iyi olsun yeter dimi cnm..Hoşbulduk Refiyecim.(Refiye'ydi dimi yanlış olmasın =) )Biz yorgun gibiyiz.Sırt ve bacak ağrılarım başladı artık.Bel zaten bildim bileli ağrıyor onunla yaşamaya alıştım :) Şimdilik ağrısı olan lazım kaydirigubbakcemile3
inş. bitanem yaa.. inş. size iyi gü<zel haberlerle gelicezz.. :Saruboceq:Refiyeciğim-Özgeciğim-İlke-nurcumm güzel haberlerinizi bekliyoruz minik erkeklerinizin.a.s.
canımcım içini ferah tut.. rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.. inş. doktorunuz yanılmıştırr.. baksana sende diyosun tam net bi görüntü alamadık diyee... şu an neler hissedebilceğini ahmin edebiliyorum cnm. ama nolur sakin ol ve perşembeye kadar dua et.. rabbim neylerse güzel eyler..merhaba kızlar((((
inş. yanlış görmüştür dr.unuz cnm :Saruboceq:inşallah yanlış görülmüştür.zaten perşembe başka doktora gidicem.ama beklemek çok zor.((((
merhaba kızlar((((
mehtapcığım merhaba nasılsın*
canım ya zor bir durum ama bildiğim kadarıyla çaresiz değil. özellikle doğumdan önce bilinirse doğar doğmaz gereken yapılabilirmiş galiba. tabiki öncelikle dileğim doktorun yanlış görmüş olması. ama eğer gerçekten yarık dudak durumu varsa da bebişinde allah baika dert vermesin çözümsüz hastalık vermesin canımopuyorumnanaktanmerhaba kızlar((((
ben o kadar nette gezindim hala kimseler uğramamış burayaa.. kocişim geç gelicekmiş diye bakınıyodum.. kk de bugünde sorulan bi konuda bişey buldum.. sizinle de paylaşmak istedim..
böyle bir konu vardı ordan alıntı yaptım
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
Refiyecim benim 4 ayım yok malesef 3 ay.İkiz olduğu için 36.hafta da.Daha da erken olmaz umarım :sinifsinif: Oğlum bi hafta önde görünüyo 23.haftada kızım 22.haftada.Hem 5 aylık hem de 6 aylığım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?